Українська > Актуальне

Франциск викрив демонів аджорнаменто ІІ Ватиканського собору

Дата публікації:   2018-10-18
Автор:   ВВП
У проповіді 12 жовтня 2018 Франциск викрив аджорнаменто, тобто духа світу в Церкві, що приходить з ввічливими демонами, які небезпечніші, ніж явна одержимість. Так Франциск викрив і соборове аджорнаменто. Цим експертним діагнозом вказав, що за ІІ Ватиканським собором не є Святий Дух, але ввічливі демони духа світу! А плоди ми вже бачимо сьогодні. Викриття Франциска дійсно революційне! До сих пір нікому не вдалося так точно розкрити духа соборного аджорнаменто! Шокує, що 14 жовтня 2018 року, після цього геніального викриття духу II Ватиканського собору, Франциск канонізував Павла VI! Цим канонізував демонів аджорнаменто!



Синод єпископів: «Мудрість часу» ‒ це відставка Франциска

Дата публікації:   2018-10-18
Автор:   ВВП
На Синоді єпископів 23 жовтня 2018 року має розпочатися глобальний проект «Мудрість часу». Було б доцільно, щоб під цією назвою реалізувався процес відставки Бергольйо і започаткувався процес обнови Церкви, ініційований архиєп. Вігано. «Мудрість часу» ‒ це відставка Франциска та відродження Церкви! Це мусить настати якнайшвидше! Якщо це занедбається і тепер, то порятунком від вічного вогню буде лише швидка втеча з церковного Содому.



Слово Патріарха Іллі на свято Покрови Пресвятої Богородиці

Дата публікації:   2018-10-14
Автор:   ВВП
Хай всім нам Пресвята Богородиця випросить ласку, щоб ми стали на її дорогу послуху,  на якій будемо вчитися, як реалізувати Боже слово. Віддаємо Її самих себе, всю нашу Церкву і народ, щоб Вона оберігала нас своїм  покровом, щоб ми були вірними Ісусу і ніколи Його не зрадили. Не досить тільки прийняти Ісуса, але треба за Ним іти. Він є Дорога, Правда і Життя. Силу ми повинні черпати в молитві, в ній ми повинні з усім звертатися до Ісуса і жертвувати Йому щоденні, і невеликі терпіння, які приходять щодня. Життя таке коротке! Ми повинні відділятися від марнот світу, які діють на нас через думки. Як потрібно людей, які будуть боротися, які повністю віддадуться Ісусові – людей, які будуть утримувати вогонь чистої любові до Нього, і не дозволять погасити його жодним підступом духа брехні, який панує у світі. Ми не хочемо, щоб душі йшли до пекла. Наша місія – прийняти Ісуса, а потім триматися Його і Його слова.



Яка справжня мета Синоду Єпископів?

Дата публікації:   2018-10-13
Автор:   ВВП
З 3 по 28 жовтня 2018 року в Римі відбувається Синод єпископів про молодь. Синод фактично має на меті втілення і реалізацію єресей та духа Amoris laetitia, яка відкриває двері легалізації гомосексуалізму в Церкві. Головним ініціатором є Франциск. Синод не реагує на потребу, якою є створення таких умов для католицької молоді, щоб вона могла звільнитися від деморалізаційного впливу світу. Цитата з документу Синоду: «Питання тілесності і сексуальності як виміри, яких не можна стримувати, а тільки супроводжувати в рамках особистісного розвитку». Цей вислів підтверджує те, що коли світ тягне католицьку молодь в моральну грязь, то отці Синоду не стримують її, але тільки супроводжують, при чому не в рамках Божих заповідей, але в контексті т.зв. особистісного, тобто суб'єктивного розвитку, включаючи гомосексуалізм та інші збочення.



Стратегія «папи» Франциска як усунути свідків і свідчення

Дата публікації:   2018-10-13
Автор:   ВВП
Уже відомо, що колишній папський нунцій в США архиєпископ Вігано сміливо вказав на злочини гомосексуальної мафії в Церкві і виступив за процес відродження, який має розпочатися відставкою Франциска. Однак реакцією Франциска не було покаяння. У своїх проповідях в домі св. Марти він розпочав прихований напад на архиєп. Вігано. Він моментально змінив свою стратегію і виголошує суто євангелізаційні і глибоко духовні проповіді, наче би був найбільшим харизматиком. Тепер Франциск проголошує захоплюючі проповіді, щоб створити зовнішній імідж святого, і так більш ефективно просувати гомосексуалізм та ісламізацію для самознищення Церкви. Мета його стратегії ‒ розділити противників, а тоді вже він не буде змушений відповідати на питання і признати злочини гомосексуального лобі, а головне ‒ уникне відставки.



Чому я був обманений?

Дата публікації:   2018-10-12
Автор:   ВВП
Ісус був звинувачений і засуджений несправедливо. А ми? Як часто ми не здатні хоча б перед собою признати свою помилку і сказати: «Так, я був обманений. Хотів добра, але зробив зло». Поставимо собі питання: «Чому я був обманений?». Бо не каявся. Адже коли ми каємося, Бог дає нам світло і благодать, але коли залишаємося в грісі, то в такому стані ми не здатні прийняти необхідну благодать. Що треба робити? Знову і знову усвідомлювати основні правди: хто є Бог, а хто є я, усвідомити свій гріх і його наслідки в моєму житті, а тоді треба віддати всі свої гріхи і проблеми Ісусові.



Чи має Франциск духа антихриста?

Дата публікації:   2018-10-09
Автор:   ВВП
У вересні 2018 року Франциск відвідав країни Балтії. Але в даний час він перебуває під тиском світової громадськості через невирішені питання гомосексуальних злочинів на найвищих постах в Церкві. Він мовчить і не тільки захищає ці злочини, але й просовує і непрямо нападає на тих, які бажають, щоб Церква від них очистилась. Для просування гомосексуалізму та автогеноциду Церкви Франциск використовує антихристовий метод позитивних понять. Він навіть зловживає Святим Письмом, а також найчутливішим моментом ‒ коли Христос дає свій заповіт з хреста ‒ передає учневі свою Матір.



Відповідь на проповідь Франциска про диявола і лицемірів

Дата публікації:   2018-10-07
Автор:   ВВП
Під час ранкового Богослужіння в каплиці дому святої Марти Франциск проповідував про диявола і лицемірів. Таким чином в теперішній атмосфері він непрямо, але ясно називає лицеміром архиєп. Вігано і тих єпископів, які вимагають розслідування гомосексуальних злочинів. Себе разом з гомосексуалістами ставить в позитивну роль грішників, яким Ісус прощає. Франциск майстерно усуває спасительний страх, щоб утримувати грішників на дорозі до погибелі. Покаяння в його устах ‒ це лише фраза, бо він не пов'язує його з наміром уникати гріха. Це єретичний підхід і гріх проти Святого Духа! Говорити про прощення і одночасно уникати правдивого покаяння ‒ це самогубне обманювання себе та інших.



Слово життя Кол. 3,1-3 (від 07.10 до 21.10.2018)

Дата публікації:   2018-10-06
Автор:   ВВП
«А коли ви з Христом воскресли, то шукайте того, що вгорі, де Христос перебуває, сівши по правиці Бога. Думайте про те, що вгорі, а не про земне. Бо ви померли, і життя ваше поховане з Христом у Бозі»



Роздуми над Словом Життя Кол. 3,1-3

Дата публікації:   2018-10-06
Автор:   ВВП
Далі Боже слово пов’язане з закликом: «Шукайте того, що вгорі, де Христос перебуває, сівши по правиці Бога». Дослівний переклад звучить: «інтенсивно змагайтесь за реальності, які походять згори». А далі сказано, що про них ми повинні думати, а не про обман світу. Очевидно, ми мусимо думати і про земні речі, коли маємо шукати і виконувати Божу волю. Але ми повинні думати про них не в дусі світу, а з перспективи вічності, а це велика різниця. Речі повинні служити нам, а не ми речам. Ми повинні служити Богу, а тому повинні думати про те, що вгорі.