Українська > Актуальне

Слово життя Кол. 3,1-3 (від 07.10 до 21.10.2018)

Дата публікації:   2018-10-06
Автор:   ВВП
«А коли ви з Христом воскресли, то шукайте того, що вгорі, де Христос перебуває, сівши по правиці Бога. Думайте про те, що вгорі, а не про земне. Бо ви померли, і життя ваше поховане з Христом у Бозі»



Роздуми над Словом Життя Кол. 3,1-3

Дата публікації:   2018-10-06
Автор:   ВВП
Далі Боже слово пов’язане з закликом: «Шукайте того, що вгорі, де Христос перебуває, сівши по правиці Бога». Дослівний переклад звучить: «інтенсивно змагайтесь за реальності, які походять згори». А далі сказано, що про них ми повинні думати, а не про обман світу. Очевидно, ми мусимо думати і про земні речі, коли маємо шукати і виконувати Божу волю. Але ми повинні думати про них не в дусі світу, а з перспективи вічності, а це велика різниця. Речі повинні служити нам, а не ми речам. Ми повинні служити Богу, а тому повинні думати про те, що вгорі.



Відповідь на проповіді Франциска з дому святої Марти

Дата публікації:   2018-10-05
Автор:   ВВП
Франциск забарикадувався в домі святої Марти, звідки захищає найсерйозніші злочини в Церкві і відстрілює усі намагання втілити правду і обновити Церкву.  Він не соромиться грубо очорнювати людину, яка ризикуючи своїм життям, стала на захист правди. Архиєпископ Вігано доклав максимальних зусиль, щоб розпочати справжню обнову Церкви. Вона пов'язана з очищенням від найважчих злочинів, які ліквідують Церкву зсередини і дають згіршення людям поза нею.



Франциск проти Вігано /Щоб убити правду про злочини в Церкві Франциск зловживає навіть молитвою/

Дата публікації:   2018-10-05
Автор:   ВВП
Архиєпископ Вігано вказав на злочини гомосексуального лобі на найвищих посадах в Церкві і закликає до правдивого покаяння. Франциск зловживає папським урядом, а злочинців прикриває і підтримує. Головний обов’язок папи ‒ захищати віру і мораль. Однак Франциск авторитативно нищить віру і мораль. А це злочин проти Бога і Церкви. 29.09.2018 року Франциск закликав віруючих по всьому світі, щоб в місяці жовтні молилися за єдність Церкви проти диявола, який розділяє християнське суспільство. Хто, згідно Франциска, є цим дияволом? Архиєпископ Вігано і ті, які вимагають покарання винуватців та очищення Церкви, чи він і гомосексуальне лобі в Церкві? Відповідь є однозначною.



Слово Патріарха Іллі на празник Воздвиження Чесного Хреста

Дата публікації:   2018-09-27
Автор:   ВВП
В четвертому столітті свята Олена, мати імператора Костянтина Великого, шукала в Єрусалимі на Голготі святий хрест, на якому помер наш Спаситель. Коли знайшла його, наказала побудувати там базиліку гробу Господнього, до якої вклала частину віднайденого хреста. У той день було встановлено свято Воздвиження Чесного Хреста. Згадаємо приклад імператора Костянтина Великого, першого римського імператора, який прийняв християнство. Перед вирішальним боєм Костянтин побачив на небі світляний хрест з написом: «З цим знаменом переможеш». Тому він наказав своїм солдатам прикріпити до щитів знак хреста і закликав їх також просити Бога, щоб в ім'я Ісуса Христа допоміг їм перемогти ворогів. І вони дійсно перемогли. Хто з'єднується з Христом, повинен також з'єднатися і з Його хрестом. Щоб в нас діяла сила Христового воскресіння, то в нашій душі найперше повинна діяти сила хреста, яка нас очищає і визволяє з рабства брехні, темряви і гріха.



Брошура "Листи з УА 10/2018"

Дата публікації:   2018-09-25
Автор:   ВВП
Слово Патріарха Іллі на празник Воздвиження Чесного Хреста. ДУХОВНІ ПОРАДИ: Мусимо збудувати свій дім на скелі – на Христі; Єдність з Ісусом; Первородний гріх; Хто перебуває у Христі, той не грішить. Імпічмент папи Франциска. Вігано – «papa subito». Франциск піде у відставку чи йому поможе сильна рука? Стоп закону про гомосексуальне подружжя! Роздуми над Словом Життя Рим. 6,6. Роздуми над Словом Життя Кол. 3,1-3



Архиєпископ Вігано, діагноз, Собор

Дата публікації:   2018-09-24
Автор:   ВВП
Архиєпископ Вігано, колишній папський нунцій в США, зробив сміливий крок. Він вказав на шокуючу дійсність ‒ гомосексуальні злочини на найвищих посадах в Церкві. Що є коренем цих злочинів? Святе Письмо вказує, що коренем гомосексуалізму є: 1) невіра в істинного Бога, 2) божественне вшанування творіння замість Творця. Необхідно з покаянням визнати, що на Соборі настав історичний перелом, і ми пожинаємо його отруйні плоди. Соборні і постсоборні папи не виступили проти цього духа, але, навпаки, просовували цього духа аджорнаменто зі світом. Сьогодні єдине рішення ‒ це правдиве покаяння (Мк. 1,15). Воно повинно розпочатися з абдикації Франциска і продовжуватися через очищення віри і моралі.



Стоп закону про гомосексуальне подружжя!

Дата публікації:   2018-09-22
Автор:   ВВП
Депутати, не дозвольте себе зманіпулювати, не піддайтеся тиску! Не дозвольте себе отупити обманливою атмосферою, ніби ні про що не йдеться. Змініть мислення!  Відкиньте злочинні закони, і навпаки ‒ подавайте і голосуйте за закони для підтримки сім’ї та оздоровлення народу. Впроваджуйте закони, які забезпечать належне виховання і приведуть до відповідального подружжя та батьківства. Це була основна програма і вчителя народу Яна Амоса Коменського. Знову прийміть здорові християнські принципи справедливості і права, на яких була побудована європейська цивілізація. Будьте героями і рятівниками, а не зрадниками та самогубцями! Виберіть життя, а не смерть!



Слово життя Рим. 6,6 (від 23.09 до 07.10.2018)

Дата публікації:   2018-09-22
Автор:   ВВП
«Знаємо, що наш старий чоловік був і є розп'ятий разом з Ним, щоб знищилось оце гріховне тіло, щоб нам гріхові більше не служити».



Роздуми над Словом Життя Рим. 6,6

Дата публікації:   2018-09-22
Автор:   ВВП
Слово Боже говорить, що наш старий чоловік був розп'ятий з Христом, щоб було випорожнене (katargéthé) або паралізоване тіло гріха (soma hamartiás), тобто щоб родовище зла, старий чоловік в нас, був нечинний – розп'ятий, і Писання каже: це тому, щоб ми вже не були рабами (dúleuzin) гріха. Ми навіть не усідомлюємо, що ми раби гріха, що над нами є господар, який називається гріх, і який тримає нас в рабстві. Ми думаємо, що ми вільні, але це не так, ми раби гріха. Вільним є тільки той, хто є в єдності з Христом. Ісус здобув нам справжню свободу саме на хресті. І цю свободу ми можемо пережити, коли ми активно з’єднані з Христом. Якщо ми перебуваємо з Ним в єдності, то вже не діють закони гріха. В єдності з Христом є свобода.