Українська > Актуальне

Заклик до покаяння для Європи /Представникам держав-членів ЄС/ (+ відео)

Дата публікації:   2017-03-20
Автор:   ВВП
Новий голова європейського парламенту повідомив, що невдовзі до Європи прибуде 20 млн. мігрантів з Африки. Міграційну хвилю складають передусім молоді мусульмани віком 18-35 років. Якщо ж кожний приведе з собою дружину, то це буде наступних 20 мільйонів. Якщо ця сім´я буде мати, наприклад, лише троє дітей (хоча мусульманські сім’ї мають приблизно вісім дітей), то за короткий час в Європі буде 100 млн. арабів і африканців. Згідно з їхньою релігією, їх програма – джихад! Кожний мусульманин є воїном ісламу. Їм йдеться про підкорення Європи закону шаріату. Сюди їх привозять з ясною метою. Добре фінансове забезпечення, їхній одяг, а також конкретні вказівки, як поступати, свідчать про високий рівень їхньої організованості. З людського погляду виходу вже нема. Усе мають в руках ті, які хочуть дочасного і вічного пекла. Однак у Бога нема нічого неможливого! Якщо Церква в окремих народах почне чинити правдиве покаяння і знайдуться герої, які за Христа і за народ будуть охочі добровільно пожертвувати навіть життям, то Бог може спасти християнство в Європі!



Лист представникам держав-членів Європейського Союзу

Дата публікації:   2017-03-20
Автор:   ВВП
Шановні представники держав-членів ЄС! Папа Франциск запросив вас до Ватикану на 24 березня 2017 року. Це переддень самміту ЄС, на якому має бути встановлений новий напрямок політики Європейського Союзу після «Брексіту» і після обрання в США президента Трампа. В даний час кардинали Католицької Церкви вимагають його відставки і таким чином представляють вимогу більшості католиків. Згідно Божих законів (Гал. 1,8-9), Франциск накликає на християн не благословення, а Боже прокляття. Шановні представники держав-членів ЄС! Усвідомте, що на зустрічі з Франциском 24 березня 2017 р. о 18:00 до вас буде говорити не представник Христа, але представник антихриста. Якщо його послухаєте і почнете керуватись його порадами, то підете не дорогою благословення, а дорогою прокляття, яке зійде на вас і ваші народи!



Ісусе, Ти помер за нас на хресті і дав нам Свого Духа

Дата публікації:   2017-03-19
Автор:   ВВП
Сьогодні доходить до сатанізації, демонізації людини і суспільства. Ці духи маніпулюють людьми, керують ними, немовби посилаючи е-мейли, SMS, чи прямо до них говорять. Люди з ними настільки зв’язані, що навіть не маючи чіпів, стають біо-роботами, ходячими духовними трупами. Господи, що нам робити? Хто може врятувати з цього стану? Власними силами людина не врятує навіть сама себе. Ісусе, але Ти помер за нас на хресті і дав нам Свого Духа. Тільки Божий Дух може зробити зміну.



Великий піст 2017 – реформа Церкви (+ відео)

Дата публікації:   2017-03-13
Автор:   ВВП
Коли Ісус говорив про покаяння, двічі наголосив: «Якщо не покаєтеся, всі загинете!». Він продовжував притчею про безплідну смоківницю: «Тоді він сказав до виноградаря: „Оце три роки, як я приходжу, шукаючи плода на цій смоковниці, і не знаходжу. Зрубай її: нащо й землю займає ще?ˮ А той озвався до нього: „Пане, лиши її ще на цей рік: я обкопаю навкруг неї і обкладу гноєм. Може, щось вродить за рік, а коли ні, то ти її зрубаєш.”» (Лк. 13,7-9). Ця притча стосується і тебе. Ісус дає тобі шанс ще цього року, ще в цей час посту. Якщо не принесеш плоди, гідні покаяння, тебе зустріне доля безплідної смоковниці. Будеш відрізаний з Божого виноградника і вкинений у вогонь.



«Прагну!» і «Елої, Елої, лема савахтані?» (свідоцтво і мотивація до молитви)

Дата публікації:   2017-03-12
Автор:   ВВП
В особистій молитві я переживав Ісусові слова «Прагну!» і «Елої, Елої, лема савахтані?». Спершу я усвідомлював загально, як Ісус на хресті прагне, тужить за здійсненням усієї Божої волі – щоб перемогти корінь рабства темряви, яким є гріх. Ісус цього хоче, Він цього прагне, це воля Небесного Отця. Ісус прагне її здійснення. Але одночасно усвідомлюю, що Ісус тепер прагне в мені здійснення і конкретної волі Небесного Отця в певних проблемах, які на мене тиснуть і за які молюся. Усвідомлюю, що і за це Він на Голгофі терпів. Отож в цьому слові «Елої, Елої, лема савахтані?» переживаю в конкретній проблемі прагнення здійснення Божої волі: «Так мусить бути! Так хоче Отець, так хоче Ісус в мені, так хочу і я, так мусить бути!».



Брошура "Листи з УА 3/2017"

Дата публікації:   2017-03-11
Автор:   ВВП
«Прагну!» і «Елої, Елої, лема савахтані?» (свідоцтво і мотивація до молитви); Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15). 1-4 частини; Непомильність папи і реальність єресей (1 частина); Модернізм і церковна евтаназія (2 частина); Великий піст 2017 – реформа Церкви; Духовна мобілізація за Трампа. 3 частина; Відьми і окультисти проти Трампа – Відповідь! Заклик до покаяння для Європи; Роздуми над Словом життя 2 Кор. 4,16-17; Роздуми над Словом життя 2 Кор. 5,14-15



Роздуми над Словом Життя 2 Кор. 4,16-17

Дата публікації:   2017-03-11
Автор:   ВВП
Святий апостол Павло показує коринтянам і нам на прикладі самих апостолів, що якщо любимо Господа Ісуса і намагаємося з усіх сил Йому служити, то треба рахуватися і з хрестом фізичного виснаження. Духовна боротьба і пов'язані з нею молитовні чування, піст і невтомна праця вичерпують наше тіло і душу. Але наш дух обновляється, як сила орла. Внутрішня людина, знову зроджена зі Святого Духа, сповнена внутрішньої Божої сили, дитячої радості і любові до Бога та людей. Наш дух «радіє в Бозі, Спасі моїм», і наче б проти природних законів пізнаємо, що чим ми старші, тим живіші у служінні Богу і повні Божої сили. Якщо це не так, ми повинні каятися, що з нами щось негаразд і що ми витрачаємо своє життя без користі. Ми не боїмося навіть смерті, бо знаємо, що Бог воскресить нас з мертвих і дасть нам нове, перемінене тіло і вічну славу в небі. Внутрішнє відношення і любов до Христа спонукає до того, що ми прагнемо аж до повного вичерпання служити Богу і допомагати Йому спасати душі.



Модернізм і церковна евтаназія – 2 частина (+ відео)

Дата публікації:   2017-03-10
Автор:   ВВП
На початку 18-го століття було засновано напівтаємне товариство масонів. Це сукупність гностицизму і окультизму. Мета масонів – знищити християнство і запровадити вшанування сатани через впровадження глобальної надвлади. Якщо католик став членом ложі, то цим автоматично виключений з Церкви і вже не є християнином! У 18-му столітті під впливом масонів виник рух під назвою Просвітництво. Він мав вплив не тільки на світську історію, але і на Церкву. У 19-му столітті з Просвітництва виникає модернізм. Він мав на меті пристосувати правди віри до світу – т.зв. аджорнаменто. Насправді це була ліквідація основних правд християнства – духовна евтаназія.



Непомильність папи і реальність єресей - 1 частина (+ відео)

Дата публікації:   2017-03-09
Автор:   ВВП
Сьогодні Франциск виступає як гробар папства і Церкви. Який справжній сенс папства – непомильності і примату? Вже з перших століть папа був захисною скелею Церкви, яку «ворота пекельні не подолають» (Мт. 16,18). Суть Церкви – збереження спасительних правд віри, яка базується на особистому відношенні до Христа. На І Ватиканському Соборі (1871) був сформульований догмат про непомильність папи. Непомильність стосується області віри і моралі. Однак в історії Церкви були і папи, які або впали в єресь чи її схвалили, або своїм життям доводили, що є відступниками (втратили віру в Христа). Після проголошення догми про непомильність папи вороги Церкви – масони – почали конструювати план, як найефективніше – з допомогою уряду апостола Петра – знищити Церкву і віру в Христа. У документі масонів Alta Vendita сказано: «Вони будуть думати, що йдуть під прапором ключів Петра, але вже давно ітимуть під нашим прапором...».



Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15) - 6 частина. II Ватиканський Собор і єресі

Дата публікації:   2017-03-09
Автор:   ВВП
На Соборі йшлося про систему маніпуляції, яку запроваджувала активна меншина теологів з ліберальним духом, а не з Духом Христа! Вони мали конкретну мету – просунути свого єретичного духа в Церкву і вигнати Святого Духа! Доба вимагала надати ясні доктринальні і моральні директиви проти єресей неомодернізму і деморалізації. Замість обнови християнства прийшло протилежне. У програмі Івана XXIII, в т.зв. аджорнаменто, був розпочатий процес відкриття для світу. Його кульмінацією сьогодні є єретична ексгортація Amoris laetitia, яка ліквідує об'єктивні моральні норми.