Українська > Актуальне

Остерігайтеся фарисейської закваски (відео)

Дата публікації:   2016-12-02
Автор:   ВВП
Остерігайтеся фарисейської закваски. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Франциск Бергольйо є недійсним папою, недійсною є його єретична ексгортація Amoris laetitia, недійсним є і призначення 17 кардиналів

Дата публікації:   2016-12-01
Автор:   ВВП
Франциск Бергольйо, SJ, є архиєретиком, недійсним папою і є лише почесним Великим Магістром Ватиканської ложі і різником Католицької Церкви та моральних цінностей. Візантійський Вселенський Патріархат, який є пророчим голосом волаючого в пустелі, оцим знову перед усіма католиками і християнами оприлюднює: В ім'я Триєдиного Бога – Отця, Сина і Святого Духа – проголошуємо, що ФранцискБергольйо є проклятий і виключений з Католицької Церкви, тому що він проповідує іншеєвангеліє, ніж те, яке проповідували апостоли і Христова Церква!



Зберігаймо Боже слово в своєму серці – Діва Марія є для нас прикладом

Дата публікації:   2016-11-30
Автор:   ВВП
Одна річ – це лише поверхнево знати Боже слово, а інша – відкритися цьому слову і помалу прищеплювати собі його до пам’яті! Можемо також вивчати напам’ять і деякі частини Святого Письма, наприклад з Євангелія або Послань апостолів. Вже при самому вивчанні діє Святий Дух, так що нам відкривається багато речей. Коли людина повторює Боже слово, а тим самим вивчає його напам’ять, то в цей момент активно включається до нього всією думкою і душею. Це водночас є свого роду молитвою.



Відкритий лист чотирьом кардиналам /В. Брандмюллеру, Р. Берку, К. Каффарі та Й. Майснеру/

Дата публікації:   2016-11-29
Автор:   ВВП
Шановні монсеньйори! Ви написали і опублікували лист Франциску Бергольйо. Дуже делікатно ви вимагали від нього необхідний мінімум, тобто пояснення, чи його висловлювання в ексгортації Amoris laetitia в конкретних пунктах не протирічать ексгортації Івана Павла II Veritatis splendor. До сьогодні Франциск не дав вам жодної відповіді і, очевидно, ані не дасть. Слід публічно оцінити вашу відвагу вийти за межі релігійної коректності. Це вихід з-під фальшивого послуху, який некритично приймає і найбільші єресі, які суперечать Святому Письму і Священній Традиції (див. Ді.4,19). Ви зробили цей героїчний крок на захист Божого закону і Церкви.



Боже слово сильніше!

Дата публікації:   2016-11-29
Автор:   ВВП
Боже слово сильніше! Лише треба ним жити і в силі проповідувати – наприклад, віч-на-віч. Треба підбадьорюватися Божим словом, воно має бути в наших спільнотах. В ньому маємо стояти у вірі. Воно має силу, і навіть ще більшу, ніж негативне слово. «Коли ж ви в Мені перебуватимете, і Мої слова в вас перебуватимуть, просіте тоді, чого лиш забажаєте, і воно здійсниться для вас» (Ів. 15,7). І ми повинні перебувати у слові і в Дусі, який поєднаний з цим словом – в Дусі Святому.



Московський Патріарх виступає за Трампа, проти мультикультуралізму та ісламізації..., але?

Дата публікації:   2016-11-28
Автор:   ВВП
В цьому листі ми вказуємо не тільки на позитиви в висловлюваннях патріарха Кирила в день його сімдесятиріччя, але у висновку і на закулісся, яке патріарх Кирило представляє. Патріарх Кирило висловив в інтерв'ю об'єктивні істини, з якими ми повністю згідні. Але з болем мусимо констатувати, що необхідно розрізняти, хто є той, хто говорить правду, і яка його мета! Ким є патріарх Кирило? Чи відповідають його дії словам, які проголошує? І яку він має мету, коли говорить саме в цей час на ці теми? Якби він дійсно репрезентував Духа Істини, то спочатку мав би покаятися зі своєї апостазії. До тих пір, поки патріарх-відступник Кирило не буде публічно каятися, то навіть якщо б і висловлював правду, цією правдою тільки прикриває своє відступництво! Цим він обманює православних віруючих і російський народ та скликає на них прокляття!



Лицемірна заява єпископів США після обрання президента Трампа

Дата публікації:   2016-11-27
Автор:   ВВП
Вершиною лицемірства є заява архиєп. Курца: «Ми висловлюємося на користь політики, яка відкриває перспективи всім без винятку людям, що належать до всіх віросповідань…». Відповідь: Це твердження єретичне і суперечить Євангелію. Християни в своєму власному домі і народі повинні захищати християнські і моральні цінності та змагатися за очищення і поширення спасительної віри. Цю віру повинні проповідувати не тільки у своєму народі, але й буддистам, індуїстам і мусульманам та іншим поганам (див. Мт. 28,19 і наст.). Підтримувати політику всіх віросповідань, тобто просовувати поганські і сатанинські культи та ігнорувати проповідування Христового Євангелія – це злочин і зрада Христа та Церкви. Курц і єпископи, які перебувають з ним в єдності, є зрадниками Христа і Євангелія. 



Шукай правду! 21 частина: Окультизм 2 /метод Сільви, Рейкі, акупунктура, гіпноз/

Дата публікації:   2016-11-26
Автор:   ВВП
В методі Сільви використовуються такі окультні практики: 1) віщування (ясновидіння), 2) магія, 3) спіритизм. «Рейкі належить до деструктивних течій, тобто антисуспільних і антипедагогічних. Рейкі не має нічого спільного з християнством…».  Більшість медиків, практикуючих акупунктуру, свідомо працюють з допомогою окультних методів. Необхідно усвідомити, що акупунктура є частиною поганської окультної китайської медицини (або швидше народного цілительства). Вона базується на поганському розумінні світової енергії і світового духа Тао або Чі та випливає з теорії про інь і янь, яку неможливо поєднати з християнством!  З. Фройд, який особисто займався гіпнозом, пише: «Ця діяльність нагадує магію, заклинання і всілякі чари!». Старе поганське демонське мистецтво сугестії і гіпнозу знову з’явилося під невинним прикриттям т.зв. модерної науки і так, майже без перешкод, готує дорогу іншим модерним, оманливим «лікувальним методам».  Нашим обов’язком було також сказати ясне слово щодо методів Сільви, Рейкі, акупунктури і гіпнозу!



Справжнє покаяння

Дата публікації:   2016-11-26
Автор:   ВВП
Ніхто не навчив нас ходити в правді. Справжній героїзм – це відважно признати: «Так, я згрішив, але тепер каюся». Однак не як Юда, який хоча й сказав, що згрішив, але впав у себежаль і на кінець вчинив самогубство – це не відвага, а зрада. Диявол вміє привести нас до такого половинчастого покаяння, але це не справжнє покаяння. Це розпач – гріх. Справжнє покаяння полягає в тому, що я усвідомлю свій гріх, але йду з ним до Ісуса і маю відвагу каятися, знову і знову.



Яка дорогоцінна Кров Ісуса Христа, що позбавляє нас всіх наших гріхів!

Дата публікації:   2016-11-25
Автор:   ВВП
В Ісусі маємо відкуплення через Його святу Кров – тобто прощення гріхів. Кожен гріх повинен бути покараний: або на самому грішнику, або на його заступнику. Жодна людина, навіть якщо б її гріх був найменшим, не уникне цього суду. Або прийму, що цей гріх вже був покараний на Ісусовому хресті, або він буде покараний в огненному озері, як про це говорить Боже слово. Отож, яка дорогоцінна Кров Ісуса Христа, яка позбавляє нас всіх наших гріхів! Чи я в своєму житті рахуюся з силою цієї крові? Ми повинні звіщати радісну звістку про Боже прощення, про силу Христової крові, але це мусить виходити з нашого спілкування з Богом на молитві.