Українська > Актуальне

Заклик до молитви (+відео)

Дата публікації:   2019-02-18
Автор:   ВВП
Дорогі наші правовірні українські віруючі! Звертаємося до вас з-за кордону. Ми спостерігаємо за подіями в Україні, і нам на серці лежить ваше добро ‒ не тільки вічне, але й дочасне. 31 березня в Україні мають відбутися президентські вибори. Це причина до того, щоб особливо в період від 19 лютого, тобто 40 днів, ви взивали до Бога не тільки самі за себе і за своїх дітей, але також за всю Україну.



Ставлення християнина і Біблії до гендерної ідеології (+відео)

Дата публікації:   2019-02-17
Автор:   ВВП
Людина є створінням, залежним від свого Творця ‒ Бога. Вона сотворена на Божий образ, має духовну сутність. В момент смерті починається розпад людського тіла в порох. Дух іде на Божий суд, щоб здати звіт за своє життя. Якщо людина відкидала правду, убивала совість і в такому стані померла, то буде навіки засуджена. Людина, яка боролася з брехнею і злом, шукала і прийняла Правду, якою є Ісус Христос, буде вічно жити. Бог створив людину: чоловіком і жінкою створив їх. Бог не створив жодного гендерного монстра. Папа зобов’язаний засудити гендерну сатанізацію Церкви і людства. Теперішній псевдопапа Франциск не тільки затято мовчить, але навпаки ‒ словами та жестами активно пропагує гендерну сатанізацію.



Слово на неділю митаря і фарисея

Дата публікації:   2019-02-16
Автор:   ВВП
Ісус розповів фарисеям цю притчу, бо вони вважали себе зразком святості. Молитва, яку молився фарисей, не є поганою молитвою. Він дякує Богу за те, що не є таким, як інші люди – грабіжники, неправедні, перелюбники або як митар. Але тут йдеться про намір, який він мав – свою славу, прагнення бути кращим, ніж інші. І ми це робимо. Це робить первородний гріх, який є в нас – інфекція диявола, а диявол – це дух гордості, який робить себе богом. Митник, який обдирав людей, був явним грішником, але покаявся і Бог простив йому гріхи. І цього чоловіка Ісус дає нам в приклад! Чому? Бо він був щирий в своєму серці, бачив свої гріхи, знав, як люди на нього дивляться, і признав собі це: «Боже, змилуйся надо мною грішним!». Він усвідомлює свій гріх – а це найважливіше. Головна річ в нашому житті, яку кожен з нас потребує – це покаяння, усвідомити свій гріх.



Заклик християнам США, особливо єпископам і священикам (+відео)

Дата публікації:   2019-02-16
Автор:   ВВП
Це очевидна реальність, що Франциск, апостат і єретик, є недійсним папою! Так постановляє булла Павла IV Cum Ex Apostolatus Officio і послання до Галатів 1,8-9. Архиєпископ Карло Марія Вігано зробив перший крок до порятунку Церкви, навіть ризикуючи власним життям. Саме на вас, католики США, лежить завдання зробити другий крок!Відділіться від явного єретика і апостата, інакше Церква в США і по всьому світі стане блудницею антихриста і синагогою сатани. Крок для порятунку в даній ситуації є один: вибрати законного Папу! Надзвичайні умови вимагають надзвичайного способу.  



Ісус є спасіння – світло на просвіту поганам

Дата публікації:   2019-02-14
Автор:   ВВП
«І як сповнилися дні очищення їхнього, за законом Мойсея, вони привели його в Єрусалим поставити його перед Господом, як то написано в Господньому законі... І тоді Симеон, ведений Святим Духом, прийшов до храму. І як батьки вносили дитя-Ісуса, щоб учинити над Ним за законним звичаєм, він узяв Його на руки, благословив Бога й мовив: „Нині, Владико, можеш відпустити слугу Твого за словом Твоїм у мирі, бо мої очі бачили Твоє спасіння, що Ти приготував перед усіма народами, світло на просвіту поганам, і славу Твого люду Ізраїля”».Ісус є спасіння, світло – вічне світло. Треба, щоб ми Йому відкривалися і ходили в цьому світлі. Просімо Господа, щоб Своїм світлом проникнув темряву гріха, яка є в нас, і хмару первородного гріха – щоб ми від неї відділилися. Треба за це просити. А це світло також з’єднане зі Святим Духом. Святий Дух привів Симеона і Анну до Єрусалимського храму саме в той час, коли туди принесли Ісуса. Тому потрібно, щоб і ми були чутливими на Духа Божого, який веде нас до світла. Ми повинні дозволити, щоб Він нас вів, як Симеона і пророчицю Анну.



Плоди II Ватиканського Собору через 54 роки (+відео)

Дата публікації:   2019-02-13
Автор:   ВВП
Ісус сказав: «Дерево пізнається по плодах». Сьогодні ми пожинаємо плоди II Ватиканського Собору. На найвищих місцях у Церкві існує гомосексуальна мережа, а голова Церкви просовує ісламізацію та гендерну аморальність. У 60-х роках у світі стрімко зросла інвазія окультизму і поганства з йогою. Настав вибух декадентської культури і сексуальної революції Кінзі. Якою була реакція Церкви? Через аджорнаменто Собор відкрив такому світу серце Церкви. Яке рішення? Признати, що плоди II Ватиканського Собору є смертоносними! Признати, що ортодоксія була замінена єресями! Признати, що настала інвазія поганства і содомії! Покаяння полягає в поверненні до правовір’я і в наслідуванні Христа в Дусі правди.



Франциск в літаку схвалює сексуальне псевдовиховання (+ відео)

Дата публікації:   2019-02-11
Автор:   ВВП
Цитата Франциска: «Думаю, що в школах має бути сексуальне виховання». Коментар: Ця заява псевдопапи є злочином проти Бога, проти батьків і найбільшим злочином проти беззахисних дітей! Франциск добре знає, що сьогодні означає термін «сексуальне виховання»! Мова не йде про виховання, але про запрограмовану деморалізацію і навіть сатанізацію дітей з найбільш раннього віку!



Франциск в літаку знову про гомосексуалізм (+відео)

Дата публікації:   2019-02-11
Автор:   ВВП
Питання журналіста: «Що ви очікуєте від лютневої зустрічі …?» Цитата Франциска: «… Ми усвідомили собі, що на нас лежить відповідальність за катехезу щодо цієї проблеми, призначену для єпископських конференцій, і тому я закликав їхніх голів». Коментар: Яка «катехеза щодо цієї проблеми»?! Що це за абсурд! Злочини слід називати злочинами і встановити справедливі та ефективні покарання. Метою має бути викорінення злочинності з Церкви. Винуватці повинні бути покарані, чи це священик, чи кардинал, чи папа. Також має відбутися повна зміна священичої формації. Сучасна є єретичною, а її плодом є содомія всередині Церкви, як свідчить послання до Римлян 1,18-28. Гомосексуальна мережа в Церкві мусить бути ліквідована. Гомосексуаліст не може бути висвячений на священика. Клірик, який здійснив гомосексуальний гріх, повинен бути позбавлений сану.



Роздуми над словом життя Рим. 7,1-2

Дата публікації:   2019-02-10
Автор:   ВВП
Найперше звернемо увагу на 1-4 стихи 7 глави, де апостол Павло вказує на наше звільнення від закону. Тут є одна жінка і два чоловіки. Перший чоловік ‒ це закон, другий чоловік ‒ це Христос, а жінкою є ти. Закон багато вимагає, але не пропонує допомоги для виконання вимог. Господь Ісус також вимагає багато, і навіть ще більше, але те, чого від нас вимагає, одночасно в нас і виконує. Закон має свої вимоги, і не допоможе нам їх виконати. Христос також ставить нам свої вимоги, але Сам виконує в нас усе, що від нас вимагає. Не дивно, що жінка прагне звільнитися від першого чоловіка, щоб могти вийти заміж за іншого. Але її єдина надія криється в смерті першого чоловіка. Однак він міцно тримається життя. Закон існуватиме всю вічність. Якщо закон ніколи не мине, то як я можу бути поєднаний з Христом? Як я можу вийти заміж за другого чоловіка, якщо перший відмовляється померти? Є тільки один вихід. Якщо він не хоче померти, то помру я, а тоді подружжя розв’язане. Це Божий спосіб, як звільнити нас від закону.



Слово Патріарха Іллі на неділю Закхея

Дата публікації:   2019-02-10
Автор:   ВВП
Закхей шукав і скористався можливістю, щоб зустрітися з Ісусом. Тепер запитаймо себе: що маємо робити ми, щоб зустрітися з Ісусом? З живим Христом людина може зустрітися на духовних науках або через свідчення людей, які живуть з Ісусом (але потім потрібно підтримувати з ними зв'язок). Тобто ми повинні йти туди, де можемо зустрітися з Ісусом. Закхей є для нас в цьому прикладом.