Українська > Актуальне

Авраам робив діла віри (відео)

Дата публікації:   2016-11-04
Автор:   ВВП
Авраам робив діла віри. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Його «святість» далай-лама в Празі і міністр Герман /відкритий лист/

Дата публікації:   2016-11-03
Автор:   ВВП
«Його святість» далай-лама, 14-е перевтілення поганського божества, не є для християнських народів символом співчуття, ані духовної обнови. Він є слугою релігійної та політичної глобалізації, що призводить до автогеноциду християнства і європейських народів. За цим твердженням ми, як правовірні католицькі єпископи, повністю стоїмо!



Ми маємо в собі нове Христове життя (відео)

Дата публікації:   2016-11-02
Автор:   ВВП
Ми маємо в собі нове Христове життя. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Людина серйозно не рахується зі смертю

Дата публікації:   2016-11-01
Автор:   ВВП
У деяких місцевостях існує звичай, що коли під час похорону несуть на марах померлого, його супроводжує на цвинтар іноді навіть кілометрова процесія – майже все село. На цвинтарі зупиняються і співають пісні з музичним супроводом. Всі люди це бачать, чують і згадують: «Це була людина, з якою ми ще недавно зустрічалися, розмовляли...», і хоча б когось це може спонукати до того, щоб зупинився і усвідомив собі: «Невдовзі цією дорогою понесуть і мене, і мене це стосується». Але переважно люди не припускають до себе таких думок. Чому? Бо серйозно не рахуються зі смертю.



Бог є найвищий Законодавець (відео)

Дата публікації:   2016-10-31
Автор:   ВВП
Бог є найвищий Законодавець. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Слово Патріарха Іллі на свято Христа Царя

Дата публікації:   2016-10-30
Автор:   ВВП
 За кого я вважаю Ісуса? Чи Він є моїм Царем, чи лише якоюсь особистістю, чи реформатором, чи тим, кого знаю лише з образка? Ми, як християни, повинні прийняти Ісуса і віддати за Нього навіть своє життя, як і мільйони мучеників перед нами, тому що Він є Бог і єдиний Спаситель. Хто відречеться Його, того в годину смерті відречеться Він. Це серйозна справа. Це найголовніша річ в нашому житті: За кого я вважаю Ісуса? Чи є Він моїм Царем і Богом – чи ким Він є? Будьмо вірні Ісусу, борімося за Правду, якою є Він – навіть якщо б нас зневажали, навіть якщо б позакривали у в'язниці, навіть якщо б нас очорнювали. Так, не легко боротися за правду. Правда сама не пошириться. Витривай в цій боротьбі! У вічності тебе чекає Царство Ісуса Христа, повне слави!



Нагорода – вічне життя

Дата публікації:   2016-10-30
Автор:   ВВП
Яка це дивна сліпота: людина про все думає, але те найголовніше, що є в глибинах нашого єства – тугу за справжнім щастям – заспокоює на фальшивих дорогах. Тому будьмо в цьому егоїстами, але егоїстами максимальними – бажаймо найбільшого добра для себе. Цим найбільшим добром є вічне життя – щастя в небі, яке ніхто у нас не забере. Але людей це зовсім не цікавить. Як це можливо?



Без особистого контакту віри з Ісусом на молитві ми як риба без води

Дата публікації:   2016-10-29
Автор:   ВВП
Євангеліє є для життя. Отже ми повинні ним жити, але для цього потребуємо Святого Духа, бо без Нього це неможливо. Без Нього Євангеліє всього лиш літера, яка вбиває, але Дух оживляє (пор. 2 Кор. 3,6). Святий Дух веде нас до живого Ісуса через смерть „старої людини» і через постійне входження до Ісусової смерті (пор. 2 Кор. 4,10 наст). Все це неможливо без віри – без особистого контакту з Ним на молитві. Без Нього ми, як риба без води.



Віра – це світло (відео)

Дата публікації:   2016-10-27
Автор:   ВВП
Віра – це світло. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Очистіть Київ від демонічної інфекції Хелловіна!

Дата публікації:   2016-10-26
Автор:   ВВП
Хелловін присвячений сатані, гидоті та абсолютному злу. Його принесла з собою модерна хвиля неопоганства, пов'язана з культурою смерті. Свято відьом і чаклунів поширилось зі США. Усвідомте собі, що під час «святкування» цього «веселого свята» ви пропонуєте себе чи своїх дітей прямо сатані. Це зрада Бога!!! Чи ви б повірили, що ваші діти можуть так непомітно потрапити до світу окультизму через «хелловінську шоколадку», палаючі гарбузи чи хелловінський маскарад під час цього «свята»? Закликаємо католицьких і православних священиків та протестантських пасторів, щоб провели серед своїх вірних перестережливо-просвітницьку роботу щодо сатанинського псевдосвята Хелловіна. Передусім українських дітей і молодь слід перестерегти перед його деструктивним демонічним впливом, що залишає наслідки на психіці і фізичному здоров'ї.