Українська > Актуальне

Нагорода – вічне життя

Дата публікації:   2016-10-30
Автор:   ВВП
Яка це дивна сліпота: людина про все думає, але те найголовніше, що є в глибинах нашого єства – тугу за справжнім щастям – заспокоює на фальшивих дорогах. Тому будьмо в цьому егоїстами, але егоїстами максимальними – бажаймо найбільшого добра для себе. Цим найбільшим добром є вічне життя – щастя в небі, яке ніхто у нас не забере. Але людей це зовсім не цікавить. Як це можливо?



Без особистого контакту віри з Ісусом на молитві ми як риба без води

Дата публікації:   2016-10-29
Автор:   ВВП
Євангеліє є для життя. Отже ми повинні ним жити, але для цього потребуємо Святого Духа, бо без Нього це неможливо. Без Нього Євангеліє всього лиш літера, яка вбиває, але Дух оживляє (пор. 2 Кор. 3,6). Святий Дух веде нас до живого Ісуса через смерть „старої людини» і через постійне входження до Ісусової смерті (пор. 2 Кор. 4,10 наст). Все це неможливо без віри – без особистого контакту з Ним на молитві. Без Нього ми, як риба без води.



Віра – це світло (відео)

Дата публікації:   2016-10-27
Автор:   ВВП
Віра – це світло. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Очистіть Київ від демонічної інфекції Хелловіна!

Дата публікації:   2016-10-26
Автор:   ВВП
Хелловін присвячений сатані, гидоті та абсолютному злу. Його принесла з собою модерна хвиля неопоганства, пов'язана з культурою смерті. Свято відьом і чаклунів поширилось зі США. Усвідомте собі, що під час «святкування» цього «веселого свята» ви пропонуєте себе чи своїх дітей прямо сатані. Це зрада Бога!!! Чи ви б повірили, що ваші діти можуть так непомітно потрапити до світу окультизму через «хелловінську шоколадку», палаючі гарбузи чи хелловінський маскарад під час цього «свята»? Закликаємо католицьких і православних священиків та протестантських пасторів, щоб провели серед своїх вірних перестережливо-просвітницьку роботу щодо сатанинського псевдосвята Хелловіна. Передусім українських дітей і молодь слід перестерегти перед його деструктивним демонічним впливом, що залишає наслідки на психіці і фізичному здоров'ї.



Порох єси і в порох повернешся (відео)

Дата публікації:   2016-10-25
Автор:   ВВП
Порох єси і в порох повернешся. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Ми створені на образ Божий (відео)

Дата публікації:   2016-10-24
Автор:   ВВП
Ми створені на образ Божий. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Шукай правду! 18 частина: Бойове мистецтво

Дата публікації:   2016-10-24
Автор:   ВВП
Християнство не має нічого проти спорту і здорової фізкультури. Але, на жаль, східні бойові мистецтва – це не тільки спорт. Цю правду від нас, європейців, навмисно приховують. Дзюдо, айкідо, тхеквондо – це дорога, життєвий стиль. Слово «до» означає дорога, але це не дорога до спасіння, а дорога до погибелі. Для християнина – це дорога відступництва (апостазії), тому що ці бойові мистецтва нерозривно пов’язані зі східними медитаціями та східними релігійними системами і практиками. Християнство не має нічого проти спорту, але східні бойові мистецтва – це не тільки спорт. Вони нерозривно пов'язані з поганською духовністю, яка заперечує суть християнства і спасіння в Ісусі Христі. Те, що це не тільки спорт, стверджують і відомі авторитети східних бойових мистецтв! Це було б гріхом, якби ми – пастирі – мовчали і не застерігали молоде покоління від цієї надзвичайно серйозної реальності: фальшивої духовності!



Роздуми над Словом Життя Ді. 2,38-39

Дата публікації:   2016-10-23
Автор:   ВВП
Петро у своїй проповіді говорив про Ісуса, про Його смерть і воскресіння. На кінець він сказав: «Нехай, отже, ввесь дім Ізраїля твердо знає, що Бог зробив Господом і Христом оцього Ісуса, якого ви розіп'яли!», – це були зранюючі слова. На ті слова звинувачення – ви Його розіп'яли – вони могли образитися, адже прийшли в Єрусалим аж на П'ятидесятницю, багато з них на свято Пасхи там навіть не були. Вони не могли вплинути на жидівський синедріон на чолі з Анною і Каяфою, який зловжив римську політичну владу, представлену Пилатом, і змусив його вчинити судовий злочин – вбивство невинного Христа. Але вони не образились, ані не стискали кулаки і не кричали фанатично, як ненависний натовп кілька тижнів тому в день Пасхи. Вони були свідомі своєї співвини з народом – всенародного злочину, який скоїли проти Бога – і з покаянням запитали: «Що нам робити?». Чи і я ставлю собі це питання? Що я повинен робити, щоб бути спасенним – я, мій дім і мій народ? Тоді Петро відповів їм, що вони повинні каятися та охреститися на відпущення гріхів, і як дар отримають Святого Духа.



Заклик американському народу перед виборами

Дата публікації:   2016-10-22
Автор:   ВВП
Шановні християни США і люди доброї волі! Президентські вибори попередніх років неможливо порівняти з теперішнім історичним моментом! Як один, так і другий кандидат, якого раніше висували, представляли програму закулісної еліти, яка просувала поступову ліквідацію моральних і духовних цінностей та правовірного християнства.  Сьогодні Бог дає новий шанс в особі подібного кандидата, щоб в цей історичний момент він вивів США зі стрімкого шляху до дочасного і вічного пекла! Ніхто з американців не зможе виправдовуватися на Божому суді, що став жертвою вищої політики. Долю США через ці вибори Бог дає в руки кожного американського громадянина – у твої руки!



Дух Святий, який воскресив з мертвих Ісуса Христа, перебуває в вас (відео)

Дата публікації:   2016-10-21
Автор:   ВВП
Дух Святий, який воскресив з мертвих Ісуса Христа, перебуває в вас. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату