Українська > Актуальне

У Божому світлі побачимо світло (Пс. 36)

Дата публікації:   2016-07-19
Автор:   ВВП
Ми повинні пізнавати в Бозі певні таїнства: таїнство добра і зла, таїнство історії людства і духовної боротьби з демонами, таїнство Божої любові, Божої величі та інші таїнства – все це ми будемо пізнавати в небі у Божому світлі. Тут ми бачимо тільки як у дзеркалі (1Кор. 13, 12), неточно, але там будемо бачити правду і Бога в обличчя. Через пізнання людина чимось збагачується, це приносить їй щастя. А в небі будемо пізнавати правду все глибше і глибше.



Авраам цілковито довіряв Богу (відео)

Дата публікації:   2016-07-18
Автор:   ВВП
Авраам цілковито довіряв Богу.  + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Бог живий! (Свідчення віри)

Дата публікації:   2016-07-18
Автор:   Вірні
За рік часу в мене суттєво погіршився стан здоров’я. Мені терміново порадили лягати в лікарню: на серйозне обстеження та лікування під наглядом лікарів. Для мене це не було легко, бо до лікарів я дуже рідко зверталася. Але для мене це була знову нагода довірити все Господу Богу. Ще до того, ввечері, подзвонила моя товаришка і сказала, що в наших знайомих сталося велике нещастя.  Другий удар, бо ці люди були для мне дуже дорогі і я їх дуже любила. Вона просила, щоб за них молитися.



Що буде зі мною після смерті?

Дата публікації:   2016-07-18
Автор:   ВВП
Коли хтось мав йти тільки на світський суд, то тремтів від страху. А всі ми будемо стояти перед Божим судом, але не направляємо за собою зло. Що зробив би той, хто б мав у себе наркотики і знав, що якщо їх у нього знайдуть, буде розстріляний? Швидко би їх відкинув від себе і так позбувся їх. Ми носимо з собою гріх. Але в годину смерті з ним до неба не пройдемо, бо він тягне нас до пекла. Боже слово ясно каже: «Заплата за гріх – смерть» (Рим. 6,23). Тому мусимо його викинути, засудити і дати під владу Ісусової крові, яка очищує нас від кожного гріха.



Роздуми над Словом Життя Mт. 7,7

Дата публікації:   2016-07-16
Автор:   ВВП
Про що ми повинні просити в першу чергу, що маємо шукати і в які двері стукати? Передусім маємо просити про дар покаяння, щоб нам відкрилися очі, а не просити про матеріальне чи тимчасове добро. Маємо просити про те, щоб розуміти Христове Євангеліє, щоб любити Ісуса і прагнути бути з Ним у молитві. Шукати маємо передусім Ісуса, потрібно в молитві шукати Його обличчя і в цьому пізнавати все своє щастя і справжню радість. Ми повинні прагнути цієї відданості – святості. Тоді маємо стукати у небесні двері, у серце Богородиці, яка повна ласк і щедро дає своїм дітям все потрібне для спасіння і дочасного життя. Ісус сказав: «Ось, твоя Мати!». Хто послухав Ісуса, здобув собі серце Богородиці, а тим і ласку в Бога і запоруку свого спасіння.



Папа Франциск: Заклик до покаяння і мій приклад

Дата публікації:   2016-07-15
Автор:   ВВП
Перший заклик Ісуса звучав: «Покайтеся і віруйте в Євангеліє» (Мр. 1,15), а на іншому місці Ісус говорить: «Якщо не покаєтеся, всі загинете!» (Лк. 13,3). Покаяння мусить чинити кожен християнин без винятку – і не тільки раз в житті, але все життя. Щоразу, коли людина зійде з правильної дороги, якою є Христос, і вчинить особистий гріх, одразу ж кроком покаяння повинна повернутися до світла Христової науки і відділитися від гріха.



Папа Франциск: «Я назавжди прощаюся зі світовою елітою!»

Дата публікації:   2016-07-15
Автор:   ВВП
Я, Франциск I, глава Католицької Церкви, цим листом звертаюся до вас, представники ООН, ЄС, США, світові банкіри і масони, бо за свого життя з вами всіма мав єдність в дусі антихриста і служив вашим сатанинським ідеям. Я, розкаяний Франциск, щиро закликаю вас: ЗУПИНІТЬ ЦЕ САМОЗНИЩЕННЯ ЛЮДСТВА, що закінчується у вічній погибелі, яке ми разом з вами розпочали. Закликаю вас, відречіться своєї масонської посвяти, відречіться диявола і віддайте своє життя Ісусу Христу, Який і за вас помирав на хресті Голготи! Кайтеся і зупиніть ваші плани сатанізації і геноциду людства до т.зв. золотого мільярда.



З вірою приймати все, що Бог допустить

Дата публікації:   2016-07-14
Автор:   ВВП
Яке ставлення я маю мати до Бога, до Його провидіння і до таїнства гріха у світі, в нас і в Церкві? – Тут також я маю упокорятися. Коли Йов нарікав, Бог йому сказав: «Де ти був, коли Я ставив основи землі і всесвіту?». Наше пізнання дуже обмежене! Ми не повинні нарікати, але в покорі і з вірою приймати все, що Бог допустить.



Заклик британському народу після референдуму

Дата публікації:   2016-07-14
Автор:   ВВП
Дорогі громадяни Великобританії! 23.06.2016 р. відбувся референдум, в якому Великобританія вирішила вийти з Європейського Союзу. Слід віддати честь особливо старшому поколінню, яке у вирішальний момент віддало свій голос за визволення з тюрми народів. Лісабонська угода цинічно легалізувала всі моральні збочення. Таким чином програма Євросоюзу стала запланованим самогубством європейського континенту. Цей потопаючий корабель відкинув моральні принципи і відсік здорові корені християнства. Через відпад від правдивого християнства виник духовний вакуум, який відкриває двері для ісламізації Великобританії. Не допоможе тільки вийти з ЄС, потрібно зробити наступний крок – правдиве покаяння, повернення до своїх здорових християнських коренів.



За будь-яку ціну я хочу здобути вічне життя

Дата публікації:   2016-07-13
Автор:   ВВП
В своєму житті ми повинні мати мотивацію, мету, перспективу. Наша мета – не довге життя, але вічне життя. Ми повинні постійно бачити перед собою небо – свою справжню Батьківщину, бачити реальність вічного щастя. Людина переважно до цього повністю байдужа, наче б це її зовсім не стосувалося. Буде роздумувати про якусь конкретну річ, що треба купити в магазині і т.д., – це для неї живе і актуальне, але найосновнішу і найважливішу річ – небо – зовсім не усвідомлює.