Українська > Актуальне

Ми – діло рук Творця

Дата публікації:   2016-11-05
Автор:   ВВП
Погляньмо навколо себе. На кожному кроці бачимо діло рук Творця. Ми також Його діло. Божу мудрість можемо побачити вже на самій діяльності нашого організму. Шлунок працює як хімічний завод, який все переробляє. Якщо б ми не мали легенів, то не могли б дихати. Наше серце – як насос, який сам налагоджується, хоча й тут немає ніякого інженера, який би планував, що і як має працювати. А як щодо імунної системи, яка захищає нас від різних вірусів?! Навіть найкращий вчений не здатний винайти і створити настільки точно працюючу систему, як в нашому організмі. В момент зачаття Бог дає дитині душу. Бог створив людину на Свій образ. Тут не йдеться тільки про тілесну оболонку, але саме про безсмертну душу! Однак вона заражена інфекцією первородного гріха, який поступово почне проявлятися.



Шукай правду! 19 частина: Індуїзм

Дата публікації:   2016-11-05
Автор:   ВВП
Індуїзм – це язичницька релігія, яка поклоняється тваринам, як богам, вірить в реінкарнацію, тобто в перевтілення людей (навіть в тварин, змій і комах), вводить кастову систему, в якій даліти (найнижча каста населення) мають менше значення, ніж будь-яка тварина або комаха! Багато християнських пропагаторів міжрелігійного діалогу стверджують, що ми маємо одного Бога з індуїстами. Однак індуїсти поклоняються демонам в тваринах і заперечують єдиного Бога-Творця. Існує діаметральна різниця між індуїзмом і правовірним християнством! «Що спільного між світлом та темрявою? Яка згода між Христом і Веліялом?» (2 Кор. 6,15). Приблизно півстоліття тому настала сильна інвазія індуїзму через йогу, яка пропагувалася як гімнастика, корисна для психологічного і душевного здоров'я! Однак замовчувалася суть цього троянського коня – відступництво (відпад) від Духа Христового та поступове прийняття духа індуїзму і духа Нью Ейдж! Чеський лікар після гіркого досвіду закликає: «Християни мусять знати, що йога є наркотиком!», а також повинні знати, що індуїзм не поклоняється Богу, але демонам в тваринах!



Чи ти готовий сьогодні померти?

Дата публікації:   2016-11-04
Автор:   ВВП
Чи ти готовий сьогодні померти? Таке питання мусить заторкнути кожну людину. Ти готовий? Готовий сьогодні? Усвідом реальність смерті... Зі смертю все закінчиться. Вже не зможеш чинити жодного покаяння, ані жодних добрих вчинків. Тому запитай себе: «Господи, що б було зі мною, якби Ти сьогодні покликав мене у вічність? Чи я готовий? – Ще ні». А коли будеш готовий? Коли? Тому мусиш приготуватися вже тепер! Сьогодні час спасіння, не завтра! Прийми вірою це спасіння, яке Бог пропонує нам в Ісусі Христі, а також в Його крові прийми перемогу над гріхом. Тоді не мусиш боятися смерті і будеш готовий стати перед Боже обличчя.



Авраам робив діла віри (відео)

Дата публікації:   2016-11-04
Автор:   ВВП
Авраам робив діла віри. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Його «святість» далай-лама в Празі і міністр Герман /відкритий лист/

Дата публікації:   2016-11-03
Автор:   ВВП
«Його святість» далай-лама, 14-е перевтілення поганського божества, не є для християнських народів символом співчуття, ані духовної обнови. Він є слугою релігійної та політичної глобалізації, що призводить до автогеноциду християнства і європейських народів. За цим твердженням ми, як правовірні католицькі єпископи, повністю стоїмо!



Ми маємо в собі нове Христове життя (відео)

Дата публікації:   2016-11-02
Автор:   ВВП
Ми маємо в собі нове Христове життя. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Людина серйозно не рахується зі смертю

Дата публікації:   2016-11-01
Автор:   ВВП
У деяких місцевостях існує звичай, що коли під час похорону несуть на марах померлого, його супроводжує на цвинтар іноді навіть кілометрова процесія – майже все село. На цвинтарі зупиняються і співають пісні з музичним супроводом. Всі люди це бачать, чують і згадують: «Це була людина, з якою ми ще недавно зустрічалися, розмовляли...», і хоча б когось це може спонукати до того, щоб зупинився і усвідомив собі: «Невдовзі цією дорогою понесуть і мене, і мене це стосується». Але переважно люди не припускають до себе таких думок. Чому? Бо серйозно не рахуються зі смертю.



Бог є найвищий Законодавець (відео)

Дата публікації:   2016-10-31
Автор:   ВВП
Бог є найвищий Законодавець. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Слово Патріарха Іллі на свято Христа Царя

Дата публікації:   2016-10-30
Автор:   ВВП
 За кого я вважаю Ісуса? Чи Він є моїм Царем, чи лише якоюсь особистістю, чи реформатором, чи тим, кого знаю лише з образка? Ми, як християни, повинні прийняти Ісуса і віддати за Нього навіть своє життя, як і мільйони мучеників перед нами, тому що Він є Бог і єдиний Спаситель. Хто відречеться Його, того в годину смерті відречеться Він. Це серйозна справа. Це найголовніша річ в нашому житті: За кого я вважаю Ісуса? Чи є Він моїм Царем і Богом – чи ким Він є? Будьмо вірні Ісусу, борімося за Правду, якою є Він – навіть якщо б нас зневажали, навіть якщо б позакривали у в'язниці, навіть якщо б нас очорнювали. Так, не легко боротися за правду. Правда сама не пошириться. Витривай в цій боротьбі! У вічності тебе чекає Царство Ісуса Христа, повне слави!



Нагорода – вічне життя

Дата публікації:   2016-10-30
Автор:   ВВП
Яка це дивна сліпота: людина про все думає, але те найголовніше, що є в глибинах нашого єства – тугу за справжнім щастям – заспокоює на фальшивих дорогах. Тому будьмо в цьому егоїстами, але егоїстами максимальними – бажаймо найбільшого добра для себе. Цим найбільшим добром є вічне життя – щастя в небі, яке ніхто у нас не забере. Але людей це зовсім не цікавить. Як це можливо?