Українська > Актуальне

Ісуса ранить наше нарікання

Дата публікації:   2018-07-14
Автор:   ВВП
Напевно кожен з нас опинявся в ситуації, коли хтось проти нас виступив і ставився до нас, як до злочинця. Можливо, ця людина була обманена своїм додумуванням, людьми або мас-медіа. З нею не вдавалося нормально говорити, бо вона повірила брехні і не хотіла чути правди. Можливо, прийде час, наприклад, за кілька років, коли правда виявиться і ця людина отямиться, пізнає, що помилялася і прийде вибачитися, бо була обманена духом брехні. Отож, хай Бог їй простить, хоча її поведінка тепер нас болить і ранить. Але усвідоммо: кожного з нас демон так обманює по відношенню до Ісуса. Те саме робимо ми, коли нарікаємо на Бога. Коли прийде терпіння, ми починаємо бунтуватися і докоряти: «Чому це так? Боже, чому Ти це допустив?».



Мученик Ян Гус – 1-4 частина (відео)

Дата публікації:   2018-07-06
Автор:   ВВП
Мученик Ян Гус – 1-4 частина



Антиреформа, Церква і Содом. 3 частина: Заклик Біблії до покаяння і чистоти (відео)

Дата публікації:   2018-07-01
Автор:   ВВП
Антиреформа, Церква і Содом. 3 частина: Заклик Біблії до покаяння і чистоти



Антиреформа, Церква і Содом. 2 частина: Позиція Святого Письма і апостольської Традиції (відео)

Дата публікації:   2018-06-30
Автор:   ВВП
Антиреформа, Церква і Содом. 2 частина: Позиція Святого Письма і апостольської Традиції



Роздуми над Словом Життя Гал. 4,18-19

Дата публікації:   2018-06-30
Автор:   ВВП
Апостол нагадує галатам їхню першу ревність, коли словом і могутніми ділами проповідував їм Ісуса. Їхня щирість була великою. Це були погани, які прийняли Боже життя. Апостол ревнує за одне − щоб християни доросли до зрілості, щоб насправді були вкорінені у Христі, і буквально каже, щоб вони були сформовані, тобто перетворені в Христа. І апостол за них не тільки молиться, не тільки дає їм поучення з Божого слова, але й сам духовно переживає цей процес зміни. Цей процес і біль апостол переживає аж до кінця свого життя.



Слово життя Гал. 4,18-19 (від 1.07 до 15.07.2018)

Дата публікації:   2018-06-30
Автор:   ВВП
«Воно добре − ревнувати, але у добрім; завжди, а не лиш тоді, коли я між вами. О мої дітоньки, яких я знову народжую в муках, доки Христос вообразиться у вас!»



Антиреформа, Церква і Содом. 1 частина: Методи священика Кобилінського для зміни мислення (відео)

Дата публікації:   2018-06-29
Автор:   ВВП
Антиреформа, Церква і Содом. 1 частина: Методи священика Кобилінського для зміни мислення



Евтаназія − винищення чехів?

Дата публікації:   2018-06-29
Автор:   ВВП
У парламенті Чехії виступила депутат Прохазкова з пропозицією впровадження евтаназії за нідерландською моделлю. Вона стверджує, що нідерландським законом начебто не можна зловжити. Також вона посилається на свій буцімто лікарський авторитет, бо 30 років працювала в реанімації. Тому сьогодні для всієї Чехії просуває закон, який швидко усуне страждання − так, що лікарі вб’ють пацієнта. Гіппократ перевертається в гробі!Звертаємо увагу депутатів і кожного, хто буде підтримувати узаконення цього фашистського методу: якщо дана особа є християнином, то цим є виключена з Церкви. Вона запускає злочинний механізм, який вже не зможе зупинити! Цим здійснює злочин проти Бога і чеського народу!Шановні депутати, пам'ятайте: хто що посіє, те потім пожне! Усвідомте відповідальність за майбутні покоління!



Подружжя геїв і лесбіянок − це самогубство народу

Дата публікації:   2018-06-29
Автор:   ВВП
Гомо-лобісти в Чехії прагнуть знищити основну ланку суспільства, якою була і є сім'я. Існує реальна підозра, що 70 000 підписів петиції сфальсифікували, щоб потім мати можливість просунути до чеського суспільства автогеноцидний закон. Тому необхідно перевірити всі підписи. Крім сфальсифікованих підписів, тут також є підписи людей, які не були проінформовані і зовсім не підозрюють, які згубні наслідки принесе їхній підпис народу і  майбутнім поколінням. Без правдивого інформування кожного підписаного і без вказування трагічних наслідків, підписи є тільки обманом і маніпуляцією.



Чи у ювілейному році республіки відбудеться ганебний гей-парад?

Дата публікації:   2018-06-29
Автор:   ВВП
Шановні представники Міської ради та Міністерства культури!Звертаємося до вас, щоб цього ювілейного року ви не дозволили провести у Празі ганебний гей-парад. Просимо, щоб гей-парад не відбувався в столиці, з метою захисту її від морального осквернення. Якщо закордонні меценати вже наперед сплатили всі витрати, пропонуємо, щоб його місцем проведення був військовий полігон Мімонь. Там вони можуть прогулюватися і проїжджатися на алегоричних возах на великому просторі у супроводі вертольотів, а якщо треба, навіть танків і броньовиків. Можна очікувати прибуття великої кількості різноманітних сексуальних демонстрантів з-за кордону, тому полігон Мімонь міг би послужити їм для їхнього самовираження в рамках сучасної демократії. Але якщо б це залежало від нас, ми б цілком заборонили проведення гей-параду.