Українська > Актуальне

Чи ти готовий сьогодні померти?

Дата публікації:   2016-11-04
Автор:   ВВП
Чи ти готовий сьогодні померти? Таке питання мусить заторкнути кожну людину. Ти готовий? Готовий сьогодні? Усвідом реальність смерті... Зі смертю все закінчиться. Вже не зможеш чинити жодного покаяння, ані жодних добрих вчинків. Тому запитай себе: «Господи, що б було зі мною, якби Ти сьогодні покликав мене у вічність? Чи я готовий? – Ще ні». А коли будеш готовий? Коли? Тому мусиш приготуватися вже тепер! Сьогодні час спасіння, не завтра! Прийми вірою це спасіння, яке Бог пропонує нам в Ісусі Христі, а також в Його крові прийми перемогу над гріхом. Тоді не мусиш боятися смерті і будеш готовий стати перед Боже обличчя.



Авраам робив діла віри (відео)

Дата публікації:   2016-11-04
Автор:   ВВП
Авраам робив діла віри. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Його «святість» далай-лама в Празі і міністр Герман /відкритий лист/

Дата публікації:   2016-11-03
Автор:   ВВП
«Його святість» далай-лама, 14-е перевтілення поганського божества, не є для християнських народів символом співчуття, ані духовної обнови. Він є слугою релігійної та політичної глобалізації, що призводить до автогеноциду християнства і європейських народів. За цим твердженням ми, як правовірні католицькі єпископи, повністю стоїмо!



Ми маємо в собі нове Христове життя (відео)

Дата публікації:   2016-11-02
Автор:   ВВП
Ми маємо в собі нове Христове життя. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Людина серйозно не рахується зі смертю

Дата публікації:   2016-11-01
Автор:   ВВП
У деяких місцевостях існує звичай, що коли під час похорону несуть на марах померлого, його супроводжує на цвинтар іноді навіть кілометрова процесія – майже все село. На цвинтарі зупиняються і співають пісні з музичним супроводом. Всі люди це бачать, чують і згадують: «Це була людина, з якою ми ще недавно зустрічалися, розмовляли...», і хоча б когось це може спонукати до того, щоб зупинився і усвідомив собі: «Невдовзі цією дорогою понесуть і мене, і мене це стосується». Але переважно люди не припускають до себе таких думок. Чому? Бо серйозно не рахуються зі смертю.



Бог є найвищий Законодавець (відео)

Дата публікації:   2016-10-31
Автор:   ВВП
Бог є найвищий Законодавець. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Нагорода – вічне життя

Дата публікації:   2016-10-30
Автор:   ВВП
Яка це дивна сліпота: людина про все думає, але те найголовніше, що є в глибинах нашого єства – тугу за справжнім щастям – заспокоює на фальшивих дорогах. Тому будьмо в цьому егоїстами, але егоїстами максимальними – бажаймо найбільшого добра для себе. Цим найбільшим добром є вічне життя – щастя в небі, яке ніхто у нас не забере. Але людей це зовсім не цікавить. Як це можливо?



Без особистого контакту віри з Ісусом на молитві ми як риба без води

Дата публікації:   2016-10-29
Автор:   ВВП
Євангеліє є для життя. Отже ми повинні ним жити, але для цього потребуємо Святого Духа, бо без Нього це неможливо. Без Нього Євангеліє всього лиш літера, яка вбиває, але Дух оживляє (пор. 2 Кор. 3,6). Святий Дух веде нас до живого Ісуса через смерть „старої людини» і через постійне входження до Ісусової смерті (пор. 2 Кор. 4,10 наст). Все це неможливо без віри – без особистого контакту з Ним на молитві. Без Нього ми, як риба без води.



Віра – це світло (відео)

Дата публікації:   2016-10-27
Автор:   ВВП
Віра – це світло. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Очистіть Київ від демонічної інфекції Хелловіна!

Дата публікації:   2016-10-26
Автор:   ВВП
Хелловін присвячений сатані, гидоті та абсолютному злу. Його принесла з собою модерна хвиля неопоганства, пов'язана з культурою смерті. Свято відьом і чаклунів поширилось зі США. Усвідомте собі, що під час «святкування» цього «веселого свята» ви пропонуєте себе чи своїх дітей прямо сатані. Це зрада Бога!!! Чи ви б повірили, що ваші діти можуть так непомітно потрапити до світу окультизму через «хелловінську шоколадку», палаючі гарбузи чи хелловінський маскарад під час цього «свята»? Закликаємо католицьких і православних священиків та протестантських пасторів, щоб провели серед своїх вірних перестережливо-просвітницьку роботу щодо сатанинського псевдосвята Хелловіна. Передусім українських дітей і молодь слід перестерегти перед його деструктивним демонічним впливом, що залишає наслідки на психіці і фізичному здоров'ї.