Українська > Актуальне

Шукай правду! 17 частина: Буддизм

Дата публікації:   2016-09-26
Автор:   ВВП
Самі буддисти згідні з характеристикою буддизму, яка говорить, що буддизм – це релігія без Бога і без душі, тобто атеїзм. Буддизм рішуче бореться проти правди про Бога, як Творця світу і не визнає доктрини про те, що Бог дав світові спасіння. На відміну від християнства, буддизм проповідує абсолютне неприйняття світу. Його ідеал – повне знищення світу, і особливо знищення особового буття – самознищення. Колишній прихильник далай-лами, Станіслав М., написав страхітливе свідчення про тибетський буддизм: «Я був буддистом. В далай-ламі ми приймаємо і вшановуємо одного з антихристів!» Сьогодні буддизм є головною духовною силою в новій антихристівській релігії і системі Нью Ейдж. Молитва agere contra Буддисти та індуїсти заперечують Тебе, Бога Творця, і вірять диявольській брехні. Я виступаю проти цього і визнаю: «Ти, Боже, створив цей світ і весь Всесвіт! Ти Творець!».



Я повинен жити з віри сьогодні, а не аж завтра

Дата публікації:   2016-09-25
Автор:   ВВП
Треба стояти у вірі, у живій вірі – навіть в найменших дрібницях. В цьому полягає святість: бачити ці дрібниці, приймати їх з вірою і у вірі стояти без нарікання на обставини, на ворогів і т.д. Ми повинні жити з віри сьогодні, а не аж завтра, і коли сьогодні здається, що все спокійно! Ми можемо не дожити до завтра.



Дух антихриста в Церкві (відео)

Дата публікації:   2016-09-25
Автор:   ВВП
Дух антихриста в Церкві. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Роздуми над Словом Життя Mт. 8,2-3

Дата публікації:   2016-09-24
Автор:   ВВП
Прокажений був відділений від спільноти здорових і мусів перебувати у відлюдному місці, щоб не заразити інших. Такий нещасний наблизився до Ісуса, впав перед Ним на землю і з великою вірою, а водночас довір’ям, вигукнув: «Господи, якщо хочеш, можеш мене очистити!». До цього життєвого шансу зустрічі з Ісусом він вклав усе! А яка твоя зустріч з Ісусом на молитві? Чи йдеться про звичний формалізм, або чи ти з вірою і покорою змагаєшся за живий контакт з Ним? Кожен з нас несе в собі інфекцію первородного гріха, яка прогресує через явні і приховані гріхи, такі як нечистота, пожадливість, гордість, заздрість чи захланність маєтку і кар'єри... Якщо людина духовно сліпа, то не усвідомлює цієї хвороби заразного гріха в собі. Ображається, коли хтось їй на неї вкаже і цим докаже, що її має. Проказа – це хвороба тіла, а гріх – це проказа душі.



Нова Європа без ЄС

Дата публікації:   2016-09-23
Автор:   ВВП
На своїх початках ЄС виникав як Європейське економічне співтовариство (ЄЕС), засноване на принципі економічного співробітництва. Але незабаром перетворився на співтовариство політично-ідеологічного характеру, яке без єдиного пострілу позбавило 27 держав незалежності, автономії і свободи. Ці держави вже вільно не вирішують питання своєї внутрішньої і зовнішньої політики, але під загрозою санкцій мусять триматися ідеологічної лінії, яку диктує Європейська комісія. Лісабонська угода була і є обманом та злочином проти громадян 27 держав. Парламенти окремих держав в ході переговорів стосовно Лісабонської угоди мали перед собою документ, який було нереально прочитати: він містив кілька сот сторінок і посилався на наступні тисячу сторінок. По суті, депутати не знали, що схвалюють і що випливає з цієї угоди для їхніх громадян. Однак сьогодні, через декілька років функціонування ЄС в рамках Лісабонської угоди, бачимо плоди.



Шукай правду! 16 частина: Християнство та іслам

Дата публікації:   2016-09-23
Автор:   ВВП
Останнім часом проходить масова ісламізація Європи, яку просувають США разом з Ватиканом. Потік біженців фінансово підтримують в основному США та Німеччина. Те, що ми бачимо в сьогоднішніх новинах – це щось, що має 1400-річну історію, тобто нічого нового. Це третє вторгнення мусульман в Європу. Перше відбулося в 711 році, друге – в 1453 році, а третє – сьогодні. Ісламський світ провів проти класичної цивілізації 548 битв.  Проблемою є не мусульмани, а відпалі християни, які не мають ні розуму, ні совісті і просувають автогеноцид свого народу і людства.



Спасіння є тільки в Христі (відео)

Дата публікації:   2016-09-20
Автор:   ВВП
Спасіння є тільки в Христі. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



«Де двоє або троє зібрані в Моє Ім'я, там Я є серед них»

Дата публікації:   2016-09-17
Автор:   ВВП
Господь сказав: «Де двоє або троє зібрані в Моє Ім'я, там Я є серед них». А далі Ісус каже, що якщо двоє погодяться в будь-якій речі і проситимуть, їм буде дано. Це дійсно ключ не тільки до будування живої спільноти як основної клітини Церкви, а й до справжньої єдності, де в центрі є Ісус і де треба, щоб обидві сторони, тобто обидва віруючі, увійшли до безсильності, тобто зреклись себе, взяли свій хрест, а тоді Ісус вже може діяти. Якщо не дотримується принцип самозречення і якщо людина відмовляється нести свій хрест, Ісус безсильний.



Духовна боротьба є у нашому серці

Дата публікації:   2016-09-16
Автор:   ВВП
Проблема нашого характеру полягає в тому, що хоча в характері кожного з нас від природи запрограмоване добро, але водночас в ньому є певна духовна отрута, конкретна форма гордості, певна сліпота, негативні способи поведінки, які практично нищать всі позитиви нашого характеру. А це є в кожної людини, хоча в кожного має інший відтінок. За нашими природними дарами (позитивними рисами характеру) є отрута гріха, яку ми успадкували від Адама. Вона в кожного має іншу форму. Там приховується «стара людина», яка має одну мету: не дозволяє чинити покаяння і не хоче назвати справжнім іменем отруту в нас, тобто те все негативне. А якщо хтось лише торкнеться цього – настає вибух. «Стара людина» має надзвичайно вміло побудовану оборонну систему. Вміє навіть «винюхувати», підозрювати і аж перебільшувати, тільки щоб хтось не доторкнувся її особи.



Моїм хрестом є і конкретні обставини й ситуації

Дата публікації:   2016-09-12
Автор:   ВВП
Нести свій хрест означає спершу ідентифікувати, що саме є цим хрестом. Одна річ – це мій хрест, який стосується мого характеру і природи, але щось інше – хрест брата. Однак нашим хрестом є не тільки наш характер, але й конкретні обставини і ситуації, в яких ми безсильні. Що б ми не робили – нічого не діє, можна сказати, ще більше заплутуємося. Потім мусить прийти якийсь удар, в якому самі будемо винні, або нас мусить «вдарити» хтось інший, щоб ми виплуталися з цього.