Українська > Актуальне

Дар Святого Духа

Дата публікації:   2016-06-15
Автор:   ВВП
Коли декілька років тому археологи увійшли до однієї з пірамід, то знайшли там також зерна пшениці. Вони пролежали там близько 3 000 років. Їх посадили і вони виросли. Так само і з нами: в Тайні Миропомазання ми одержали Святого Духа, але з нашого боку були перешкоди, не були створені умови для росту. Обнова у Святому Дусі вимагає відвернення від духа цього світу і свого егоїстичного «я» та рішення прийняти Ісуса Христа і жити для Нього. У день П'ятидесятниці апостол Петро закликає: «Покайтеся, і нехай кожний з вас хреститься в ім'я Господа Ісуса Христа, і отримаєте дар Святого Духа» (Ді. 2,38). Ми були охрещені без власних заслуг, заслугою віруючих батьків, але батьки не можуть замість нас зробити добровільне і свобідне рішення: прийняти Ісуса Христа та жити для Нього. Це повинен зробити кожен сам за себе. 



Щодня маємо ставити на перше місце Ісуса і Його святу волю

Дата публікації:   2016-06-15
Автор:   ВВП
Життя насправді дуже коротке, а потім буде вічність! Диявол, світ і стара людина намагається утримати нас в тупості, сонливості і марних клопотах, тільки щоб ми не молилися, не упокорялися, взаємно не підбадьорювалися і всіма силами не шукали передусім Божого Царства. Але незважаючи на це, ми повинні щодня відрікатися себе і ставити на перше місце Ісуса та Його святу волю.



Кардинал Гузар підтримує гей-парад

Дата публікації:   2016-06-11
Автор:   ВВП
Про що йшлося в цілому інтерв'ю з кардиналом Гузаром на радіо «Воскресіння»? Про зміну громадської думки! В народі вирує атмосфера опору проти нав’язування гей-параду священному Києву. В цей момент прозахідні мас-медіа разом з Гузаром мають одну мету – просунути гей-парад.   Гузар зловжив церковним авторитетом для підлого просовування ліквідації християнства і започаткування автогеноциду українського народу! Його обов'язком перед Церквою і народом було закликати президента, мера і всіх християн України, щоб разом виступили проти насильно нав’язуваного гей-параду!  Нехай в Києві, в неділю 12 червня, дух содомії та геноцидного американізму отримає смертельний удар! Ця перемога буде плодом віри і відваги справжніх християн і патріотів!



Лист на свято Зіслання Святого Духа для України і Росії

Дата публікації:   2016-06-10
Автор:   ВВП
Шановні представники церковного та суспільного життя! Шановні християни і громадяни України та Росії! Апостол Петро в день П'ятидесятниці, коли на апостолів зійшов Святий Дух, сказав до численних паломників: «Ви розіп'яли Ісуса». Це слово пронизало їм серце і вони сказали: «Що нам робити?». Він відповів: «Покайтеся (metanoite), і нехай кожен з вас охреститься..., і приймете дар Святого Духа» (Ді. 2,36-38). Що мають робити українці і росіяни? Каятися! Як? Відділитися від духа брехні і прийняти Духа правди. А що далі мають робити? Щодня вести духовну боротьбу через молитву віри. 



Шукай правду! 23 частина: Пророча молитва за воскресіння народу

Дата публікації:   2016-06-10
Автор:   ВВП
 Перш ніж виступиш в цій молитві в Божому авторитеті, необхідно викрити корінь гріха в собі і його різні прояви: осудження інших, неприйняття критики, нездатність до самокритики, хворобливу образливість, мстивість. «Стара людина» в нас (т. порушена гріхом природа) некритично вірить брехні, але сумнівається в правді і уникає її. Треба самокритично визнати цей корінь в нас і його плоди – гріхи. Духовним поглядом на хрест розбуджуємо жаль, призиваючи святе Боже Ім'я.  В наступній частині підкреслюється віра в Божу всемогутність через усвідомлення того, що Бог створив небо і землю; тоді слідує віровизнання, що Христос воскрес з мертвих, а потім конкретна віра в духовне воскресіння свого народу.



БОГ ПИЛЬНУЄ МОЮ ДУШУ (Свідчення віри)

Дата публікації:   2016-06-09
Автор:   Вірні
Одного разу я не послухалася того, що мені казав чоловік і зробила по-своєму. Це стосувалося праці на городі. Під час роботи я зіпріла і трохи роздягнулася, а дув холодний вітер. Після обіду в мене страшенно розболіла голова і почало крутити в суглобах. Я думала, що порятуюся таблеткою, але вона чомусь не помагала.



Молитва єдності і сили (четвертий варіант)

Дата публікації:   2016-06-05
Автор:   ВВП
Ісус помер за мене і за мої гріхи. Усвідом присутність Отця, Сина і Святого Духа в собі. Гору піднімає Божа сила, не я. Я тільки вірою співпрацюю і «...не сумніваюся в своєму серці» (Мр. 11, 23). Божа сила кинула невидиму гору демонів у вогненне озеро. Господь гору підняв! Ісус бісів прогнав! Духу Святий, прийди! Хай прийде царство Твоє! Амінь!



Роздуми над Словом Життя Mт. 7,1-2

Дата публікації:   2016-06-04
Автор:   ВВП
Господь Ісус тут знову вказує на практичну частину життя кожної людини, а нею є відношення до ближнього. Перша Заповідь говорить нам, що ми повинні любити Бога всім серцем своїм... А Друга подібна до неї: маємо любити ближнього, як самого себе. Щодо осуджування іншої людини, Ісус каже: «Не судіть, щоб вас не судили». Необхідно собі уяснити, що означає ця вимога – не судити. Це не означає, що ми повинні скасувати всі суди і дозволити злочинцям грабувати і вбивати, а при тому посилатися на цю цитату ці Святого Письма. Треба судити справедливим судом. Людина повинна судити і сама себе, при чому справедливо. Це належить до справжньої любові. Маємо судити справедливо і з любов'ю, щоб ближній зрозумів, що це не помста, але що ми любимо його і засуджуємо зло і родовище зла, якого він на собі не бачить. Цим рятуємо його і чинимо йому добро, навіть якщо він одразу цього не зрозуміє.



Якщо самі себе судите, то не будете суджені

Дата публікації:   2016-06-04
Автор:   ВВП
Якщо ми жили в правді, віддавали свої гріхи під владу Ісусової крові, ходили у світлі, судили самі себе, то нас стосуватимуться слова: «Якщо самі себе судите, то не будете суджені» (1Кор. 1,31). Це дуже важливо. Якщо ми самі себе судитимемо, то зустрінемося з Ісусом, як з Тим, Хто чекає нас, щоб прийняти у відкриті обійми. Ця зустріч буде неймовірно радісною. Гріхи, які ми віддали Христу, вже були суджені. Ми признавали їх собі і каялися. Так, для тих, які перейшли зі смерті до життя, які самі себе судили і постійно, знову і знову, віддавали свої гріхи під силу Ісусової крові, суд буде  радісною зустріччю з Христом.



Відкритий лист владі України стосовно гей-параду (4.06.2016)

Дата публікації:   2016-06-04
Автор:   ВВП
Конгрес США (Вашингтон, округ Колумбія 20515) 27.05.2016 року через посла надіслав відкритий лист українській владі. У ньому говориться: Цитата: «Вимагаємо, щоб українська влада закликала систему карного судочинства притягнути винних до відповідальності і підтримати майбутній гей-парад (12.06.2016)».  Священики, монахи, єпископи, пастори, а також члени місцевих і обласних рад, які закликали до порятунку моральних цінностей і українського народу від морального розкладу, повинні бути засуджені і покарані. Якою абсурдною є вимога США! Конгресмени хочуть карати представників релігійного і суспільного життя за те, що вони виконують свій обов'язок і виступили на захист народу і його цінностей від деморалізації та спустошення. Чи права українського народу вже недозволено захищати? Чи за це вже карають? Чи українському духовенству вже заборонено проповідувати Боже слово? Отож, згідно вимог США, Біблія вже стає забороненою книгою, бо начебто є дискримінаційною, оскільки називає гомосексуалізм гидотою (див. Лев. 18,22). Згідно цих конгресменів, Україна повинна перестати бути християнською країною...