Українська > Актуальне

Мене оздоровив Євхаристійний Ісус (Свідчення віри)

Дата публікації:   2016-07-05
Автор:   Вірні
Вже довший час я відчувала такий тупий біль в шлунку (ямці), що і вночі від того пробуджувалася, а протягом дня приходила слабкість. Зранку через той біль не могла уважно (зосереджено) молитися. Одного дня під час молитви, коли біль надокучав прийшло мені на думку вже з такої нетерпеливості, що біль не проходить: «Ти ж зараз молишся, таж попроси Ісуса, щоб оздоровив тебе.» І тут мені пригадалося одне свідчення місіонерки, яка почитала Євхаристійного Ісуса і Бог зробив багато чуд через Пресвяту Євхаристію.



Роздуми над Словом Життя Mт. 7,6

Дата публікації:   2016-07-02
Автор:   ВВП
Що розуміється під словом священне, а що під словом перлина? Передусім, Господь Ісус мав на увазі Своє слово і Боже таїнство. Нашою Перлиною є Христос і Його Євангеліє. Ким є ці собаки? Насамперед, це церковні фарисеї, а також усі ті люди, які в даний момент не мають доброго наміру, але свідомо протиставляються Духу Христа. У книзі Одкровення написано: «Назовні – пси і чарівники, і розпусники, і вбивці, і ідолопоклонники, і всі, що люблять і чинять лжу» (Од. 22,15). Ким є ці свині? Це люди, які свідомо віддаються гріховним пристрастям (гомосексуалісти, педофіли, транссексуалісти, розпусники, перелюбники...), які нахабно виступають проти Христового Євангелія (Божих законів) і не хочуть каятися за своє рабство гріха. Господь Ісус проповідував Євангеліє бідним і грішникам, які прагнули прощення. Але переважно обминав церковників і гордих людей, які мали світську владу. Фарисеям і садукеям відкрито сказав, що вони є змії, а до Ірода не промовив ані слова.



В нас є інфекція первородного гріха

Дата публікації:   2016-07-02
Автор:   ВВП
В нас є духовна система, духовна інфекція первородного гріха, непослуху і бунту. Це «стара людина», кам'яне серце, тобто фабрика гріха, яка працює автоматично. Ми повинні її зупинити. Це постійна боротьба. Ми мусимо знати, що це в нас є. Як тільки потрапимо у важчу ситуацію, відразу ж проявиться гордість, самолюбство, себежаль, заздрість. Вогонь Божий повинен все це паралізувати. Боротьба починається аж тоді, коли ми приймемо Ісуса, нове серце і нового Духа.



Самогубний Всеправославний Собор на Криті

Дата публікації:   2016-07-01
Автор:   ВВП
Яка була мета Собору на Криті і які для цього він використав засоби? Мета полягала в тому, щоб почати процес переведення Православної Церкви на всесвітню псевдорелігію Нью Ейдж. Собор мав чітке завдання: Церква вже не сміє бути перешкодою для антихристівської глобалізації, яка має на меті сатанізацію світу. Собор виконав завдання і тепер єретичні ієрархи та теологи вже мають на що посилатися – на найвищий авторитет т.зв. цілої Православної Церкви. Парадокс полягає в тому, що про ліквідацію християнства подбали не атеїсти чи сатаністи, але власні церковні ієрархи, які для цього зловжили авторитетом Церкви, щоб, як Юда, опосередкувати смерть Христа, а тепер – Церкви.



Хто буде спасенний

Дата публікації:   2016-07-01
Автор:   ВВП
Спасенним буде той, хто дійсно хоче бути спасенним і також прийме Божі умови: хто повірить і прийме Ісуса Христа, тобто зречеться себе та прийме Його за свого Спасителя і Господа. Бог дав нам умови до спасіння. Хто з гордості не хоче їх прийняти і хоче бути спасенний власними силами, той спасенний не буде. Бог дає нам спасіння даром. Треба його прийняти і цей скарб зберігати. Цим скарбом є Христос.



Конкретна модель молитви

Дата публікації:   2016-07-01
Автор:   ВВП
Кожен з нас колись стане на Божому суді. Але є спосіб, як уникнути цього суду. Боже слово каже: «Якщо самі себе судите, то вже не будете суджені». Вже тепер ми повинні пережити, що стаємо перед Всемогутнім Богом і перед цілим всесвітом та викриваємо свій гріх, свою гріховність. Всі згрішили, отож не буду говорити, що я ні. Треба поставити це до світла. «Якщо ходимо у світлі...». Це є те ходіння у світлі. А тепер винесений смертний вирок: «Заплата за гріх – смерть». Моє ім'я і прізвище, народжений тоді і тоді, засуджений на смерть. Чому? Бо приєднався до загальнолюдського бунту проти Бога, ототожнився з гріхом. Так, відплата за гріх – смерть, але тепер маю ще можливість прийняти прощення, бо я ще в часі. Тепер ще є час – час спасіння! Потім, після смерті, коли прийде остаточний кінець, часу вже не буде! А тепер відкривається завіса і за нею бачу Ісуса на хресті, який каже: «Цю смерть Я прийняв за тебе. Я помер за тебе. Щоб ти мав життя, я пожертвував Своїм життям. Моя Кров була пролита за твої гріхи, Я взяв їх всіх на Себе. Маєш шанс – або приймеш, або відкинеш. Приймаєш це?» – «Так, Господи, приймаю!». «Кров Христова очищує нас від кожного гріха».



«Милосердя» папи несе відповідальність за найжорстокішу тиранію людства

Дата публікації:   2016-06-30
Автор:   ВВП
Псевдопапа Франциск з нагоди візиту до Вірменії в неділю 26.06.2016 року сказав: «Римо-Католицька Церква повинна вибачитися перед гомосексуалістами за те, як до них відносилась».Відповідь: Римо-Католицька Церква передусім мала б перепросити Бога і каятися за те, що не називала гріх гріхом, що проповідує єресі, які заперечують суть Церкви, і синкретизм, який замість пошани до правдивого Бога проповідує пошану до поганських релігій та їх демонів (Nostra Aetate, 1965).



Великий Всеправославний Cобор на Криті – великий обман

Дата публікації:   2016-06-26
Автор:   ВВП
Документ Всеправославного Собору має на меті дві основні речі: просунути в Церкву через міжрелігійний діалог поганство і гендер-ідеологію та оправдати це усуненням дискримінації. По суті, цим він руйнує самі основи правовірної віри і моральних цінностей, а при цьому використовує християнську термінологію і богохульно маніпулює Божим словом. Мета Всеправославного Собору – приготувати шлях антихристу. Ті єпископи та інші члени Всеправославного Собору, які взяли в ньому участь, перебувають під Божим прокляттям – анатемою, а якщо не будуть каятися, будуть навіки засуджені.



Єдність патріарха Кирила з вовчим Всеправославним Собором на Криті

Дата публікації:   2016-06-26
Автор:   ВВП
Просовуванням міжрелігійного діалогу і т.зв. усуненням статевої дискримінації і т.д. Кирило просовує сатанізм Нового Світового Порядку і ліквідує Святе Православ'я. У той же час він лицемірно підкреслює, що кожен повинен усвідомити свою відповідальність за долю Святого Православ'я. Якщо православний віруючий серйозно прийме пораду Кирила і усвідомить свою відповідальність, першим кроком мусить бути відділення від відступника Кирила, який виступив проти Христа, вигнав Божого Духа і прийняв духа Нью Ейдж, духа антихриста. Залишатися в єдності з Кирилом – це трагедія для Святого Православ'я.



Тюрма за виховання

Дата публікації:   2016-06-26
Автор:   ВВП
7 червня 2016 р. Держдума РФ прийняла в другому читанні законопроект № 953369-6. Йдеться про внесення суттєвих поправок до статті 116 Кримінального кодексу РФ. Ці зміни фактично забороняють будь-яке покарання дитини. Таким чином Дума фактично ухвалила самогубний закон для батьків, сім’ї і народу. Новий закон явно порушує конституційне право батьків на виховання (ст. 38 Конституції РФ). Наслідком прийняття нового закону буде позбавлення волі мільйонів російських батьків, які намагаються морально виховувати своїх дітей!