Українська > Актуальне

Роздуми над Словом Життя Mт. 7,12

Дата публікації:   2016-07-30
Автор:   ВВП
Первородний гріх запрограмував в душу шизофренію, а тому людина має подвійну мірку. До себе ми некритичні, свої прояви егоїзму не хочемо ані собі признати, ані їх бачити, але на інших егоїзм бачимо дуже прискіпливо, критикуємо його, і аж ненавидимо.  Це ознака духовної сліпоти і прояв несправедливості, яку у своєму стереотипному мисленні ми не усвідомлюємо. Це плоди первородного гріха. Ісус вказує на цей корінь в нас і дає нам просту вказівку, яка є дуже ефективною, лише потрібно її реалізувати. 



Боротьба за Росію

Дата публікації:   2016-07-30
Автор:   ВВП
Шановний пане Президенте, якщо Ви на перше місце у приватному та суспільному житті не поставите Ісуса Христа, як святий Володимир, то не врятуєте російський народ. Шокує, що Ви в ці дні робите якраз протилежне. Ви підписали т.зв. антитерористичні закони. Шановний пане Президенте, ми розуміємо ваше безсилля, Ви перейняли Росію в майже окупованому стані – як ідеологічно, так і економічно. Сучасна демократія служить ворогові для будівництва структури НСП. Існує тільки одне рішення: повернення російського народу до Христа і Його законів. Без навернення і покаяння російський народ не зможе вистояти в цій боротьбі за свою територію і вічне спасіння. Якщо Ви не скасуєте ці два, а також й інші злочинні закони, які просунули лобістські кола НСП, то все втратите!



Скарга на «Барневарн»

Дата публікації:   2016-07-30
Автор:   ВВП
Візантійський Вселенський Патріархат звертається до Міжнародного кримінального суду з метою притягнення до кримінальної відповідальності у Міжнародному кримінальному суді посадових осіб «Барневарн» чи інших осіб, яких визначить прокурор Міжнародного кримінального суду, за передбачені статтями 5, 6, 7 Римського статуту Міжнародного кримінального суду злочини проти людяності та геноцид, вчинений на території Норвегії, починаючи з 1990 року і по теперішній час. «Барневарн» фактично є самостійною фашистською державою в Норвегії, яка ловить дітей. Вона має свої власні закони, не є підзвітною норвезькій владі, норвезькому королю, норвезьким судам і навіть ООН. Закликаємо церковне керівництво Ватикану, керівництво Православних Патріархатів, керівництво різних протестантських конфесій, а також різні громадські організації і навіть звичайних громадян, щоб надсилали скарги на «Барневарн» за нашим прикладом.



Стратегія духовної війни

Дата публікації:   2016-07-29
Автор:   ВВП
Відбувається духовна і психологічна війна. Найважливішою воєнною силою в цій психологічній війні є мізки, які продумують технології, як використати принцип первородного гріха в душі. Порушена природа – стара людина в нас – любить брехню. Її основна програма – самогубство. Сила самообману настільки велика, що на кінець людина йде до пекла в своїх власних інтересах. Все функціонує на принципі обману, тому в цій духовній боротьбі може орієнтуватися тільки той, хто має Духа правди. У боротьбі проти сатанинської ідеології з духом антихриста кожен мусить рахуватися з переслідуванням і навіть мученицькою смертю. Потрібно залишитися вірним своїй дорозі – Ісусові – аж на смерть, чи аж до смерті. Смерть буде для тебе тільки мостом, переходом до вічного щастя, де немає ні плачу, ні скорботи, ні болю, ні зітхання (Одкр. 21,4), а тільки вічне щастя з Богом і в Бозі, зі святими і праведниками.



Бог хоче миру на Донбасі!

Дата публікації:   2016-07-27
Автор:   ВВП
Шановний пане Президенте, шановні міністри, шановні депутати Верховної Ради!У ці години десятки тисяч українських громадян приходять як прочани до Києва на свято святого Володимира, щоб просити у Бога миру на Донбасі. Це заклик також і до Вас, щоб Ви опосередкували цей мир українському народу. Якщо б через Україну настала війна США з Росією, тоді вже не матиме вирішального значення, хто виграє, а хто програє – у будь-якому випадку це буде голокост українського народу! Відповідальність лягає на Вас, пане Президенте, і на кожного члена уряду України зокрема! Візантійський Патріархат в ім’я Триєдиного Бога від імені всіх людей доброї волі України, а особливо від імені прочан мирної хресної ходи, просить Вас: Зупиніть війну на Донбасі!



Привітання прочан ходи до Києва

Дата публікації:   2016-07-26
Автор:   ВВП
Дорогі прочани хресної ходи до Києва, наша духовна боротьба не є проти тіла і крові, але, як каже Святе Письмо, проти демонічних сил, які виконують свою владу у піднебесних просторах (Еф. 6,12). Ці духовні сили зла неможливо перемогти ні танками, ні ракетами, але вони переможені духовною зброєю, якою ви озброїлися – це покаяння, прощення, молитва і змагання за справжній мир з Богом і між собою. Бог в цей час шукає героїв, які не бояться залякувань. Цими героями стали ви! З вірою ви вийшли хресною ходою до серця України, де святий Володимир охрестив Київську Русь і де до сьогодні в Києво-Печерській Лаврі знаходяться нетлінні мощі багатьох святих. Витривайте в дусі покаяння та в ревній молитві і після закінчення хресної ходи. Бог, який розпочав своє діло, через вашу витривалу молитву його закінчить! Бог воскресить Україну!



Ми повинні реформувати найперше себе

Дата публікації:   2016-07-24
Автор:   ВВП
Докоряти і бажати усувати хиби ближнього не можна без Божої ласки. Відповідну ласку здобуду тим, що почну від себе. Тоді отримаю її для себе і для свого ближнього. Коли схочу виправляти брата, то хоч і добрий буде намір, але якщо через моє внутрішнє терпіння не здобуду ласку для нього, то нічого не зміниться, а навпаки – «стара людина» в його душі створить глибоку відразу, неприйняття і зранення, які будуть проявлятися в певних ситуаціях, розмовах і руйнуватимуть Ісусове діло.



Кого я маю любити найбільше?

Дата публікації:   2016-07-23
Автор:   ВВП
Бог здобув мені небо – приготував його для мене. Заради мене Він став людиною, принизився аж до смерті, пролив за мене Свою Кров і відкупив мене. Кого маю любити більше? Він дав мені існування через моїх батьків, але Він є моїм Отцем. Він любить мене більше, ніж я сам себе, більше, ніж будь-хто інший. Треба хоча б одну хвилину на день по-справжньому любити Бога. Хоча б тепер, в цю хвилину, люблю Тебе, Господи, всім серцем – ставлю тебе на перше місце в своєму житті. Дай Йому все, і скажи: «Довіряю Тобі, Ісусе!». Або «Люблю Тебе, Господи!».



Проголошення анатеми на «патріарха» Варфоломія

Дата публікації:   2016-07-21
Автор:   ВВП
Візантійський Вселенський Патріархат в апостольському і пророчому авторитеті, в ім'я Триєдиного Бога, Отця, Сина і Святого Духа, на основі Гал. 1,8-9 проголошує Божу анатему на патріарха Варфоломія. Причина: Він ініціював і схвалив лжесобор на Криті. На лжесоборі схвалив єретичний документ «Місія Православної Церкви в сучасному світі». Перебуваючи під анатемою, він займає уряд вже незаконно, і все, що він робить, є недійсним! Вірні вже не сміють його слухати, інакше також стягують на себе прокляття!



Архимандрит Методій з Афону під анатемою

Дата публікації:   2016-07-21
Автор:   ВВП
Після закінчення Критського лжесобору 5 монахів сербського монастиря Хіландар на Афоні виступили з оправданим протестом. Цитата монахів: «На Критському лжесоборі екуменізм був "прийнятий" як вчення Православної Церкви...». Відповідь: Екуменізм відкидає ортодоксію і правдиве покаяння, без яких немає єдності у Христі (див. Ів. 17,20-21), він є зрадою Христа – духовним самогубством. Творити екуменізм з Ватиканом в теперішній час означає прийняти всі його єресі. Цитата монахів: «...у зв’язку з цим ми не можемо приходити на Богослужіння і причащатися там, де згадується єресіарх Варфоломій, який запровадив цю всеєресь». Відповідь: Таку позицію правовірності мав би мати кожен православний монах, священик, єпископ та вірний.  5 липня 2016 р. архимандрит Методій наклав на монахів несправедливі покарання. До неділі 10 липня вони були змушенні покинути монастир Хіландар. Вони позбавлені грецького громадянства і їхні імена викреслені з монахологія. За жест зради віри і єдності з єресями оцим оприлюднюємо анатему згідно Гал. 1,8-9 на архимандрита монастиря Хіландар Методія. Якщо він не буде каятися і помре в нерозкаяності, то буде навіки засуджений.