Українська > Актуальне

БОГ ПИЛЬНУЄ МОЮ ДУШУ (Свідчення віри)

Дата публікації:   2016-06-09
Автор:   Вірні
Одного разу я не послухалася того, що мені казав чоловік і зробила по-своєму. Це стосувалося праці на городі. Під час роботи я зіпріла і трохи роздягнулася, а дув холодний вітер. Після обіду в мене страшенно розболіла голова і почало крутити в суглобах. Я думала, що порятуюся таблеткою, але вона чомусь не помагала.



Молитва єдності і сили (четвертий варіант)

Дата публікації:   2016-06-05
Автор:   ВВП
Ісус помер за мене і за мої гріхи. Усвідом присутність Отця, Сина і Святого Духа в собі. Гору піднімає Божа сила, не я. Я тільки вірою співпрацюю і «...не сумніваюся в своєму серці» (Мр. 11, 23). Божа сила кинула невидиму гору демонів у вогненне озеро. Господь гору підняв! Ісус бісів прогнав! Духу Святий, прийди! Хай прийде царство Твоє! Амінь!



Роздуми над Словом Життя Mт. 7,1-2

Дата публікації:   2016-06-04
Автор:   ВВП
Господь Ісус тут знову вказує на практичну частину життя кожної людини, а нею є відношення до ближнього. Перша Заповідь говорить нам, що ми повинні любити Бога всім серцем своїм... А Друга подібна до неї: маємо любити ближнього, як самого себе. Щодо осуджування іншої людини, Ісус каже: «Не судіть, щоб вас не судили». Необхідно собі уяснити, що означає ця вимога – не судити. Це не означає, що ми повинні скасувати всі суди і дозволити злочинцям грабувати і вбивати, а при тому посилатися на цю цитату ці Святого Письма. Треба судити справедливим судом. Людина повинна судити і сама себе, при чому справедливо. Це належить до справжньої любові. Маємо судити справедливо і з любов'ю, щоб ближній зрозумів, що це не помста, але що ми любимо його і засуджуємо зло і родовище зла, якого він на собі не бачить. Цим рятуємо його і чинимо йому добро, навіть якщо він одразу цього не зрозуміє.



Якщо самі себе судите, то не будете суджені

Дата публікації:   2016-06-04
Автор:   ВВП
Якщо ми жили в правді, віддавали свої гріхи під владу Ісусової крові, ходили у світлі, судили самі себе, то нас стосуватимуться слова: «Якщо самі себе судите, то не будете суджені» (1Кор. 1,31). Це дуже важливо. Якщо ми самі себе судитимемо, то зустрінемося з Ісусом, як з Тим, Хто чекає нас, щоб прийняти у відкриті обійми. Ця зустріч буде неймовірно радісною. Гріхи, які ми віддали Христу, вже були суджені. Ми признавали їх собі і каялися. Так, для тих, які перейшли зі смерті до життя, які самі себе судили і постійно, знову і знову, віддавали свої гріхи під силу Ісусової крові, суд буде  радісною зустріччю з Христом.



Відкритий лист владі України стосовно гей-параду (4.06.2016)

Дата публікації:   2016-06-04
Автор:   ВВП
Конгрес США (Вашингтон, округ Колумбія 20515) 27.05.2016 року через посла надіслав відкритий лист українській владі. У ньому говориться: Цитата: «Вимагаємо, щоб українська влада закликала систему карного судочинства притягнути винних до відповідальності і підтримати майбутній гей-парад (12.06.2016)».  Священики, монахи, єпископи, пастори, а також члени місцевих і обласних рад, які закликали до порятунку моральних цінностей і українського народу від морального розкладу, повинні бути засуджені і покарані. Якою абсурдною є вимога США! Конгресмени хочуть карати представників релігійного і суспільного життя за те, що вони виконують свій обов'язок і виступили на захист народу і його цінностей від деморалізації та спустошення. Чи права українського народу вже недозволено захищати? Чи за це вже карають? Чи українському духовенству вже заборонено проповідувати Боже слово? Отож, згідно вимог США, Біблія вже стає забороненою книгою, бо начебто є дискримінаційною, оскільки називає гомосексуалізм гидотою (див. Лев. 18,22). Згідно цих конгресменів, Україна повинна перестати бути християнською країною...



Божа математика (Свідчення віри)

Дата публікації:   2016-06-02
Автор:   Вірні
На свій день народження я постановила пожертвувати більшу суму грошей Господу Богу. Живемо ми скромно і ці гроші я заощаджувала як могла. В неділю, коли я збиралася до Церкви на Службу Божу, взяла ті гроші з собою з таким наміром, що їх дам до скарбнички. По дорозі мені промайнула думка: «Ну ти ті гроші віддаси, але за що будеш жити, треба дбати за сім’ю… 



Шукай правду! 12 частина: Божа сила в тобі – Святий Дух

Дата публікації:   2016-06-02
Автор:   ВВП
«Ви приймете силу (динаміс) Святого Духа; і будете Моїми свідками (мартирес)» (Ді.1,8). Ця сила потрібна тобі особливо сьогодні, щоб ти не був зрадником. Таїнство прийняття Святого Духа пов'язане з таїнством Хрещення. Святий Дух постійно діє у своїй Церкві різними способами. Він діяв протягом двох тисячоліть. І сьогодні, на початку третього тисячоліття, мабуть, настають останні часи, коли Божий ворог вже виступає в силі і буде робити фальшиві знамення, щоб спокусити навіть Божих вибранців (Мр. 13,22). Тому особливо сьогодні і тобі потрібна сила (динаміс) Святого Духа, щоб ти не став зрадником, але був свідком Христа – мартирем.



Корінь лібералізму

Дата публікації:   2016-06-02
Автор:   ВВП
Хто такі ліберальні теологи? Це не мужі віри і не захисники правовір’я, вони не є людьми глибокої духовності і молитви. Також це не є люди, які були б праведні перед Богом, зберігали б Божі закони, не перекручували і не обминали б їх. Ліберальні теологи – це ігноранти справжнього духовного життя і духовної боротьби за спасіння безсмертних душ. Їм не йдеться про особисте відношення до Бога. Вони правдиво не каються – не признають свій гріх і грішність перед Богом. Крім того, це люди, які по-справжньому не люблять ближнього, бо не прагнуть його найбільшого добра – щоб правдиво пізнав Христа і спас свою душу. Самі Христа не наслідують, а інших, які хотіли б Його наслідувати, висміюють і залякують. Все в Церкві дозволяється, тільки правди Євангелія проповідувати не можна. Таких стосується: «Горе вам!» (див. Мт.23,13 і наст.) і їх кінець – вічна погибель. 



НАЙКРАЩИЙ ЛІКАР (Свідчення віри)

Дата публікації:   2016-05-29
Автор:   Вірні
Коли нам утеплювали хату, то одному з майстрів залетів кусочок пінопласту в око. Він не міг далі працювати і попросив краплі до очей. За деякий час знову прийшов і сказав, що краплі не допомогли, а око більше і більше болить, щось треба робити. Мама почала думати, чи не звернутися в місцеву поліклініку, згадувала знайомих, хто би міг допомогти.



В смутку треба усвідомити: Ісус мене любить!

Дата публікації:   2016-05-29
Автор:   ВВП
Людина часто заглиблена в марноти, турботи, смутки, печалі. А про що думає, коли прийде смуток? Думає: «Ніхто мене не любить!». Але Ісус тебе любить! Він помер за тебе. Нічого більше для тебе зробити не міг! Але ти мусиш це хоча б прийняти. Як прийде смуток, усвідом: Він заплатив за тебе, за всі твої гріхи. Він спас тебе від вічних мук в пеклі і дав тобі вічне щастя. А ти, як кріт, досі перебуваєш в землі, в темряві, і не хочеш чути цю правду. Поглянь на Ісуса, розіп'ятого за тебе. Це прояв Його любові до тебе, Він хоче бути з тобою вічно!