Українська > Актуальне

Ватикан, покаяння, П'ятидесятниця

Дата публікації:   2017-05-29
Автор:   ВВП
Католики, молімося перед П'ятидесятницею, щоб в день П'ятидесятниці (4.06.2017) завіяв Святий Дух і щоб сліпий та відпали Ватикан прозрів! Хай настане воскресіння Католицької Церкви через правдиве покаяння! Ісламізації Європи відкрили двері ще єресі II Ватиканського Собору (1965) твердженням, що ми маємо одного і того ж Бога з мусульманами.  Ватикан повинен визнати, що єрессю є також проповідування т.зв. пошани до поганських культів, а цим фактично і до їх демонів.  Яке рішення? Покаяння – тобто засудження єресей II Ватиканського Собору. Святий Дух на П'ятидесятницю омине Ватикан, якщо той продовжить відкидати покаяння, а тим самим і Правду та Життя!



Теракт у Єгипті: головна відповідальність лежить на Католицькій Церкві

Дата публікації:   2017-05-29
Автор:   ВВП
Вчора в Єгипті при атентаті на християн, які подорожували на Богослужіння, було замордовано прямо в автобусі 28 жертв, в тому числі двоє дітей, а ще 22 отримали поранення. Хто винен? Безпосередньо ісламські терористи, які виконують накази Корану. Хто створив умови? Післясоборовий Ватикан з Франциском! Вони перестали проповідувати Євангеліє і почали проповідувати брехню про того самого Бога  і мирний іслам.



Лише покора може зірвати маску та викрити відвічного брехуна і вбивцю

Дата публікації:   2017-05-29
Автор:   ВВП
В що сьогодні вірять християни? Євангелію вже не вірять. Тому так потрібно чинити правдиве покаяння! Однак покаяння і віра в Євангеліє – це не паперова справа, не теорії і мрії – але ним треба жити щодня аж до смерті. Тут насправді йдеться про вічність і треба розрізняти конкретні думки, і ті, які здаються добрими, та усвідомлювати, який дух за ними приховується, та слідкувати, які плоди вони приносять і куди ведуть. Диявол масово діє через своїх пророків, т.зв. філософів, і досі впливає через світ та його засади, тероризує, висміює і паразитує на людській гордості. Тому тільки покора зірве з нього маску і викриє цього відвічного брехуна та вбивцю.



Ми повинні намагатися радіти у вірі

Дата публікації:   2017-05-26
Автор:   ВВП
Завжди основний крок полягає в тому, щоб зректися себе. Це крок віри! Ми не повинні залишатися в собі, в своїх настроях, в своєму смутку чи гіркості. За все треба дякувати. Ми повинні буквально змушувати себе радіти, але радіти у вірі з того, що Господь близько. Особливо, коли людину упокорять, коли вона програє, треба знати, що Ісус це бачить, що Йому все можемо жертвувати, і саме так до Нього уподібнюватися і в цьому Його наслідувати!



Христове Вознесіння (відео)

Дата публікації:   2017-05-25
Автор:   ВВП
Христове Вознесіння. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Христове Вознесіння і наша співучасть у ньому

Дата публікації:   2017-05-25
Автор:   ВВП
На сороковий день після свого воскресіння Ісус возноситься на небо, де резервує нам місце. Треба усвідомити, що небо є нашим домом, нашою Батьківщиною. Ми можемо пережити цю реальність: бачити Христа на Оливній горі, як Він з'являється апостолам. Там є і Пресвята Богородиця. Ісус каже до них: «Дана Мені всяка влада на небі й на землі.  Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа» (Мт. 28,18-19). Потім Він вознісся на небо і з’явилися ангели, які сказали: «Мужі Галилейські, чому стоїте і задивляєтесь на небо? Той Ісус, що вознісся на небо від вас, прийде так, як бачили ви, як ішов Він на небо» (Ді. 1,11).



Яка кар'єра?!

Дата публікації:   2017-05-23
Автор:   ВВП
Диявол – добрий психолог. Зачепить людину за кар'єру чи страх, і тоді вже нею маніпулює. Але хочеш здобути кар'єру, яка не минеться? Матимеш її в небі. Там ніхто її в тебе не забере. Чому не прагнеш цієї справжньої кар’єри? Мета життя – не накопичення майна чи досягнення кар’єри. І навіть якби ми мали найбільшу кар’єру, це все марнота. Не дбаймо про свою марну кар’єру. Ні в гріху, ні в кар’єрі, ні в грошах щастя нема. Цим справжнім щастям і миром в душі є сам Ісус.



Наше співвоскресіння (відео)

Дата публікації:   2017-05-21
Автор:   ВВП
Наше співвоскресіння.  + Ілля  Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату  



Ісус чекає на нашу віру

Дата публікації:   2017-05-21
Автор:   ВВП
Як потрібні люди, які будуть молитися, терпіти і жертвуватися. Це все є любов, а що може бути кориснішим в цьому короткому житті, де вирішується про вічність, і не тільки про нашу? Своєю вірою і безкорисливою жертвою ми можемо спасати безсмертні душі. Як прекрасно, що Ісус чекає на нашу віру, через яку хоче давати ласки не тільки для нас, але й для інших, на яких можемо вплинути своєю вірою і молитвами, щоб вони навернулися, відкрилися Богу і вирішили Його наслідувати.



Роздуми над Словом Життя Еф. 2,8-9

Дата публікації:   2017-05-20
Автор:   ВВП
Слід правильно пояснювати собі це Боже слово. Найперше, наше спасіння не є з наших вчинків. Бог дав нам ласку спасіння, це Божий дар, як каже Святе Письмо, так що ніхто не може хвалитися. Але це не означає, що коли ми прийняли порятунок, спасіння в Христі, то вже не маємо робити добрих вчинків. Ми маємо їх робити у співпраці з Божою ласкою і в єдності з Христом. Але ця основа – спасіння, була нам дана даром. Тому також необхідно проводити місію молитвою, випрошувати Божу ласку для навернення конкретних людей, а передусім треба просити, щоб в Україні настало духовне воскресіння.