Українська > Актуальне

За будь-яку ціну я хочу здобути вічне життя

Дата публікації:   2016-07-13
Автор:   ВВП
В своєму житті ми повинні мати мотивацію, мету, перспективу. Наша мета – не довге життя, але вічне життя. Ми повинні постійно бачити перед собою небо – свою справжню Батьківщину, бачити реальність вічного щастя. Людина переважно до цього повністю байдужа, наче б це її зовсім не стосувалося. Буде роздумувати про якусь конкретну річ, що треба купити в магазині і т.д., – це для неї живе і актуальне, але найосновнішу і найважливішу річ – небо – зовсім не усвідомлює.



В кризових ситуаціях достатньо лише дивитися вгору

Дата публікації:   2016-07-09
Автор:   ВВП
Ніколи не забувайте про головне: любити Бога понад усе, отож і понад своє «еґо»! Любити означає помирати! Любов є розп'ята! А в кризових ситуаціях достатньо лише дивитися вгору і усвідомлювати, що Бог мене тепер бачить і що тепер приймаю цей біль. Також згадаю собі про фізичну смерть. Одного разу вона прийде і буде вже пізно. Але тепер, сьогодні, ще є час до покаяння, до ревності! 



Чи патріарх Кирило є духовним шизофреніком, чи свідомо обманює громадськість?

Дата публікації:   2016-07-08
Автор:   ВВП
26.06.2016 р. папа Франциск заявив, що Церква повинна вибачитися перед ЛГБТ за те, як до них відносилась. На заяву папи Франциска відреагувала Російська Православна Церква.Цитата прес-служби патріарха Кирила: «На наш погляд, це досить дивний заклик... Від нас нічого подібного не почуєте... Гріх називаємо гріхом, а грішників закликаємо до покаяння. І для Православної Церкви інших підходів бути не може. Людина повинна усвідомлювати свій гріх, а не прикриватися якимись загальнолюдськими цінностями».Відповідь: Ця заява прес-служби Патріархату є повністю православною і католицькою. Так повинен відповісти кожен християнин, якщо прийняв Ісуса Христа і дотримується Божих Заповідей. Але проблема полягає в тому, що в понеділок, 20.06.2016 р., на Соборі на Криті був прийнятий документ, яким Православна Церква під приводом усунення дискримінації фактично схвалила гомосексуалізм.



Плани США і Ватикану з Україною

Дата публікації:   2016-07-08
Автор:   ВВП
Посол США зобов’язаний дотримуватися програми закордонної політики Америки, яка в якості пріоритету поставила просування гомосексуалізму в кожній державі. І ця людина сказала про С. Шевчука, що за три роки саме він справив на нього найбільше враження. Що це означає? Це означає, що він має того ж духа і єдність інтересів. Шевчук буде слухняним інструментом Америки в реалізації американських технологій, які просувають гомосексуалізм. Що стосується кард. Гузара і Гудзяка, громадян США, вони вже в цій лінії провели «революцію гідності» (просунення гомосексуалізму). Вони виконали своє завдання. Також псевдопапа Франциск, який цілує ноги мусульманам і транссексуалістам, перебуває в ідеологічній єдності з цими трьома церковними ієрархами, а тим більше є їхнім найвищим главою.



Реакція на відкрите послання до псевдопапи Франциска

Дата публікації:   2016-07-08
Автор:   ВВП
Шановний екс-патріарху Варфоломію!29.06.2016 р. Ви надіслали відкрите послання псевдопапі Франциску, тому відкрито реагуємо на Ваше лицемірне «послання».Ви звернулися до псевдопапи з проханням про молитву за плідні результати Всеправославного Собору. Плід молитви Франциска – це прийняття на Соборі єретичного документа, який насправді просовує гомосексуалізм в Церкву, але називає все піднесено: «усунення дискримінації». Ця маніпуляція є злочином проти Бога і насмішкою над Євангелієм та всією християнською Традицією! В єретичному документі було проштовхнуто і «усунення фанатизму»: це означає, що хто не прийме сучасних єресей і синкретизму, які проповідує Католицька Церква, той буде затаврований як релігійний фанатик і покараний. Також документ офіційно запроваджує т.зв. «міжрелігійний діалог», який означає підпорядкування християнства поганським культам, і, таким чином, його фактичну ліквідацію. Далі стверджує єресь, що одна релігія (християнство) не має права домінувати над іншими (поганськими культами). Це гріхи проти Святого Духа, за які падає Божа анатема на Вас і на екс-патріарха Кирила, бо ви обоє відповідаєте за цей єретичний документ і його пропаганду!



Проповідь Патріарха Іллі на свято Різдва Івана Хрестителя

Дата публікації:   2016-07-07
Автор:   ВВП
Іван Хреститель був людиною віри. Ісус сказав, що поміж народженими з жінок не було більшого від Івана Хрестителя, бо він готував дорогу для Христа, проповідував покаяння, конкретно вказуючи на Ісуса: «Ось Агнець Божий, що бере на Себе гріх світу». Він у вірі вказує на Ісуса: «Слідом за мною іде сильніший від мене, що Йому я недостойний, нахилившись, розв'язати ремінця Його сандалів. Я вас хрестив водою, а Він хреститиме Святим Духом» (Mр. 1,7-8). Іван Хреститель готує дорогу Ісусові, а потім сам помирає як мученик. Йому відтяли голову за те, що він проповідував Боже слово і не відступив від його вимог. І ми сьогодні, на свято Івана Хрестителя, просімо, щоб і нам Бог дав ласку бачити Христа і сказати так, як Іван Хреститель: «Йому треба рости, мені ж маліти» (Ів. 3,30). Це програма і для нас.



За євангелізацією йдуть переслідування

Дата публікації:   2016-07-06
Автор:   ВВП
Церква проходить певними етапами і постійно відбувається духовна боротьба. Пророки і вірні Христу були спершу переслідувані поганськими гегемонами, а згодом – слугами диявола, одягненими в церковні ризи. Це бачимо і в часи Яна Гуса – його спалили, а також спалили Єроніма Празького. (30 травня згадували 600-ту річницю його мученицької смерті.) Єронім був справжнім героєм, хоча й подібно, як Петро (який відрікся Христа, але потім чинив покаяння), і він відрікся свого вчителя, а потім ревно каявся. Людина мусить бути переслідуваною або сама мусить твердо переслідувати «стару людину» в собі, щоб вона не угашала Духа і щоб Христос міг в нас жити.



Шукай правду! 13 частина: Істинне і фальшиве християнство

Дата публікації:   2016-07-06
Автор:   ВВП
Просування поганства, особливо через т.зв. екуменічний діалог з буддистами та індуїстами, сьогодні є однією з найпотужніших психологічних зброй для знищення християнських народів. Тому необхідно відрізняти істинне християнство від фальшивого християнства з духом глобалізації та пошаною до поганства. Якщо ми дійсно поважаємо поган, то ми повинні проповідувати їм спасіння, яке є тільки в Христі і ні в кому іншому. Це наш обов'язок – проповідувати їм, щоб відвернулися від своїх ідолів, від обожнювання тварин та інших фальшивих шляхів, і щоб через віру в Христа знову народилися для Божого Царства. Як справжні християни, які знають правду, ми зобов'язані цю правду проповідувати. Фальшиві християни через фальшиву пошану толерують і поклоняються поганським божкам – демонам. Це зрада Христа та Євангелія і один з найбільших гріхів, що скликає прокляття.



Мене оздоровив Євхаристійний Ісус (Свідчення віри)

Дата публікації:   2016-07-05
Автор:   Вірні
Вже довший час я відчувала такий тупий біль в шлунку (ямці), що і вночі від того пробуджувалася, а протягом дня приходила слабкість. Зранку через той біль не могла уважно (зосереджено) молитися. Одного дня під час молитви, коли біль надокучав прийшло мені на думку вже з такої нетерпеливості, що біль не проходить: «Ти ж зараз молишся, таж попроси Ісуса, щоб оздоровив тебе.» І тут мені пригадалося одне свідчення місіонерки, яка почитала Євхаристійного Ісуса і Бог зробив багато чуд через Пресвяту Євхаристію.



Роздуми над Словом Життя Mт. 7,6

Дата публікації:   2016-07-02
Автор:   ВВП
Що розуміється під словом священне, а що під словом перлина? Передусім, Господь Ісус мав на увазі Своє слово і Боже таїнство. Нашою Перлиною є Христос і Його Євангеліє. Ким є ці собаки? Насамперед, це церковні фарисеї, а також усі ті люди, які в даний момент не мають доброго наміру, але свідомо протиставляються Духу Христа. У книзі Одкровення написано: «Назовні – пси і чарівники, і розпусники, і вбивці, і ідолопоклонники, і всі, що люблять і чинять лжу» (Од. 22,15). Ким є ці свині? Це люди, які свідомо віддаються гріховним пристрастям (гомосексуалісти, педофіли, транссексуалісти, розпусники, перелюбники...), які нахабно виступають проти Христового Євангелія (Божих законів) і не хочуть каятися за своє рабство гріха. Господь Ісус проповідував Євангеліє бідним і грішникам, які прагнули прощення. Але переважно обминав церковників і гордих людей, які мали світську владу. Фарисеям і садукеям відкрито сказав, що вони є змії, а до Ірода не промовив ані слова.