Українська > Актуальне

Ратифікація Стамбульської конвенції в Україні?

Дата публікації:   2016-04-01
Автор:   ВВП
Засоби масової інформації в Україні подали інформацію про ратифікацію Стамбульської конвенції під назвою Конвенція РЄ про запобігання та боротьбу з насильством щодо жінок та домашнім (побутовим) насильством (Стамбульську конвенцію). Сама назва та інформації звучать цілком позитивно. Читач дізнається, що необхідно змінити 6 кодексів і 15 законів. Цей тиск на Україну створює Рада Європи, яка чинить тиск також і на інші європейські держави, включаючи Росію. Ніде не можна буде оскаржити викрадання дітей! Єдине ефективне рішення – випередити Росію і задля порятунку українських дітей і українських сімей вийти з Ради Європи.Нехай би всі християнські Церкви в Україні зрозуміли серйозність ситуації та ініціювали владу та християн України виступити на захист своїх дітей.



Як нести свій хрест

Дата публікації:   2016-03-31
Автор:   ВВП
Божий ворог нападає, щоб знищити Боже діло і християнство, щоб вкрасти з душ Христа – Боже життя – і так вкинути їх до вічної погибелі. Його атаки є зовнішні та внутрішні, і мають своє значення. Треба бачити в них хрест, який необхідно нести. Несення цього хреста – це Божа воля. Але перш, ніж почати нести цей хрест, треба зректися себе. Ісус спершу каже: «Зречись себе!», і аж потім додає «Візьми свій хрест!». Зректися себе – це убогість духом, це покора.



Анулювання ратифікації Стамбульської конвенції

Дата публікації:   2016-03-31
Автор:   ВВП
Шановний прем'єр-міністре, шановні члени чеської влади!Оцим Візантійський Вселенський Патріархат подає відкритий протест проти ратифікації Стамбульської конвенції Ради Європи. Під позитивними термінами вона запроваджує самогубну систему з метою духовного, морального, а на кінець і фізичного геноциду чеського народу. Найважчі злочини проти дітей з боку цих збоченців Рада Європи вже не називає насильством, але навпаки прикриває ці злочини. Наддержавна організація по-диктаторськи буде здійснювати свою владу з метою тиранії громадян і знищення народу. Це втрата суверенітету!В інтересах громадян Чехії настійно закликаємо вас анулювати ратифікацію цієї автогеноцидної конвенції.



Псевдопапа Франциск – антихрист

Дата публікації:   2016-03-30
Автор:   ВВП
У вівторок, 22 березня 2016 року, ісламісти скоїли теракти в Брюсселі, а вже 24 березня Франциск ісламістам мив і цілував ноги. Його мета – просунення ісламізації в Європу, а тим самим ліквідація християнства і європейської цивілізації. Він зрадив Христа, вигнав Духа Правди і прийняв духа брехні, духа антихриста. «Син погибелі (антихрист), той супротивник, який возноситься понад усе, що зветься Богом чи святощами, так що сяде сам у храмі Божім і видаватиме себе за Бога» (2 Сол. 2,3-4). Ці слова стосуються псевдопапи Франциска. На нього за єресі впала кількакратна Божа анатема згідно Гал. 1,8-9, і все, що він, як єретик, робить, згідно догматичної булли папи Павла IV є недійсним. Він сидить в Божому храмі – в Церкві – як її глава, але у своїй гордині виступає проти всього, що Бог дав і наказав Церкві. Він вносить до Церкви духа антихриста тим, що створює самогубну єдність між вченням Христа і поганськими міфами, які вшановують демонів. А тепер до того ж намагається знищити європейську цивілізацію через ісламізацію і співпрацює з сатанізацією світових еліт, – саме тому в мас-медіа його обожнюють, а не переслідують. Вся ця його діяльність є ознакою антихриста!  



Хочемо збирати скарби в небі

Дата публікації:   2016-03-28
Автор:   ВВП
Кожне самозречення, яке з’єднуємо з Ісусовим стражданням, кожне вмирання своїй волі, яку нам перекреслять наші найближчі, різні зовнішні обставини або наше безсилля, – це постійне зрікання в дрібницях, власне, і є здобуванням скарбів у небі. Це вічні цінності, побудовані на практичній вірі, заснованій на Божому слові і входженні до Божої присутності. Тут здійснюється Ісусове слово: «Зречись себе, візьми свій хрест і йди за Мною» (Мт. 16,24). Це скарби, які іржа не зіпсує і злодії не вкрадуть.



Пастирське послання на Великий піст

Дата публікації:   2016-03-27
Автор:   Синод УП ГКЦ
Спасіння має одну умову – прощення. Ми конче потребуємо прощення своїх власних гріхів і зла, яке ми спричинили свідомо чи несвідомо. Бог з любові до нас дав свого Єдинородного Сина, який помер за кожного з нас на хресті і своєю Кров’ю стер нашу боргову розписку. Задля заслуг Христа Бог прощає нам наші провини і через жертву Христа нам відкрите вічне щастя в небі з ангелами і святими. Але ми повинні простити своїм ближнім. Ісус ясно говорить: «Якщо ви не простите, то і вам Небесний Отець не простить ваших провин». А з іншого боку: «Якщо простите, то і вам Небесний Отець простить». Проблема прощення полягає в тому, щоб людина перед собою і перед Богом правдиво усвідомила зло, яке спричинила, і попросила у Бога прощення, а водночас простила всім, які її скривдили. Це справжнє покаяння.



«Папа» Франциск – духовний терорист і антихрист

Дата публікації:   2016-03-27
Автор:   ВВП
Є тероризм фізичний, а є тероризм духовний. Більшу провину від того, хто здійснює фізичний тероризм, має той, хто готує умови для масового тероризму. А Франциск це робить! Він готує ліквідацію християнства і європейської цивілізації. Весь світ сколихнули злочини ісламістів в Парижі, Кельні, а тепер і в Брюсселі, але Франциск далі цинічно просовує ісламізацію. На цей раз він використав жест цілування ніг ісламістам, замість того, щоб в час найбільших християнських свят сконцентрувати увагу на Христа і Його жертву примирення на хресті.



Роздуми над Словом Життя Mт. 6,19-21

Дата публікації:   2016-03-26
Автор:   ВВП
Ісус простим способом показує нам, що збирати скарби на землі є великим нерозумом. Він каже, що міль та іржа їх нищать і злодії викрадають. Крім того, головним злодієм, який все вкраде, є смерть. А Ісус каже: «Будьте готові, бо не знаєте ні дня, ні години».«Збирайте ж собі скарби на небі, де іржа їх не нищить...». Це наказ, ми повинні збирати скарби на небі. Скарби на небі збираємо добрими вчинками, боротьбою зі злом, брехнею, гріхом, світом і дияволом.Ключовими тут є слова Ісуса: «Бо де твій скарб, там буде й твоє серце». Де твій скарб? Якщо тут, на землі, то його втратиш; і якщо не дбатимеш про вічний скарб, то і не здобудеш його. Що є твоїм скарбом? Цим найдорожчим Скарбом є Ісус. Він помер за тебе на хресті. Він приготував тобі вічну славу в небі.Те, що збираєш на небі, іржа не нищить і жоден злодій, навіть смерть, не викраде – і знати це приносить великий мир. Будьмо мудрими, як до цього нас закликає Господь Ісус.



Будьте готові!

Дата публікації:   2016-03-26
Автор:   ВВП
Ісус каже: «Будьте готові, бо ви не знаєте, ні дня, ні години, коли прийде Син Людський». Це найбільша мудрість – готуватися до смерті. Адже ми не знаємо, чи не трапиться якесь нещастя – можемо захворіти на рак чи попасти в автоаварію, і будемо у вічності. Не знаємо ні дня, ні години. Не знаємо, коли зустрінемося з Господом лицем в лице. Однак ми повинні з цим рахуватися, знаємо, що це прийде. Не можемо відкладати навернення. Ми повинні почати вже сьогодні, як каже Боже слово: «Сьогодні, якщо ви почуєте Його голос, не робіть затверділими ваших сердець». Чекати на покаяння в годину смерті – це божевілля. Так, є такі люди, які навернулися в годину смерті, але це виняток. Покладатися на це ризиковано! Втратити вічне життя – це щось жахливе!



Сім слів з хреста (розважання) – ІI слово з хреста: „Істинно, кажу тобі: Сьогодні будеш зі мною в раю” (Лк. 23,43) (відео)

Дата публікації:   2016-03-25
Автор:   ВВП
Сім слів з хреста (розважання) – ІI слово з хреста: „Істинно, кажу тобі: Сьогодні будеш зі мною в раю” (Лк. 23,43); + Ілля; Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату