Українська > Актуальне

Боже визволення від страху (Свідчення віри)

Дата публікації:   2016-06-17
Автор:   Вірні
Коли я була малою, то дивилася фантастичні фільми та фільми жахів. Це було мені звичайно на шкоду, але я цього ще не розуміла. І через це прийшов страх – я боялася сама залишатися ввечері вдома. Коли були батьки – то все було добре і спокійно на серці, але якщо вони десь поїхали і мене залишили одну, то я не знаходила собі місця… Трапилося навіть таке, що одного разу, коли мене знову батьки залишили вдома одну, я пішла до кухні, взяла два кухонні ножі і заховала їх під ліжко. Мене весь час мучив страх, що хтось нападе на нашу квартиру, що прийдуть злодії і щось нам заподіють…



Дар Святого Духа

Дата публікації:   2016-06-15
Автор:   ВВП
Коли декілька років тому археологи увійшли до однієї з пірамід, то знайшли там також зерна пшениці. Вони пролежали там близько 3 000 років. Їх посадили і вони виросли. Так само і з нами: в Тайні Миропомазання ми одержали Святого Духа, але з нашого боку були перешкоди, не були створені умови для росту. Обнова у Святому Дусі вимагає відвернення від духа цього світу і свого егоїстичного «я» та рішення прийняти Ісуса Христа і жити для Нього. У день П'ятидесятниці апостол Петро закликає: «Покайтеся, і нехай кожний з вас хреститься в ім'я Господа Ісуса Христа, і отримаєте дар Святого Духа» (Ді. 2,38). Ми були охрещені без власних заслуг, заслугою віруючих батьків, але батьки не можуть замість нас зробити добровільне і свобідне рішення: прийняти Ісуса Христа та жити для Нього. Це повинен зробити кожен сам за себе. 



Щодня маємо ставити на перше місце Ісуса і Його святу волю

Дата публікації:   2016-06-15
Автор:   ВВП
Життя насправді дуже коротке, а потім буде вічність! Диявол, світ і стара людина намагається утримати нас в тупості, сонливості і марних клопотах, тільки щоб ми не молилися, не упокорялися, взаємно не підбадьорювалися і всіма силами не шукали передусім Божого Царства. Але незважаючи на це, ми повинні щодня відрікатися себе і ставити на перше місце Ісуса та Його святу волю.



Кардинал Гузар підтримує гей-парад

Дата публікації:   2016-06-11
Автор:   ВВП
Про що йшлося в цілому інтерв'ю з кардиналом Гузаром на радіо «Воскресіння»? Про зміну громадської думки! В народі вирує атмосфера опору проти нав’язування гей-параду священному Києву. В цей момент прозахідні мас-медіа разом з Гузаром мають одну мету – просунути гей-парад.   Гузар зловжив церковним авторитетом для підлого просовування ліквідації християнства і започаткування автогеноциду українського народу! Його обов'язком перед Церквою і народом було закликати президента, мера і всіх християн України, щоб разом виступили проти насильно нав’язуваного гей-параду!  Нехай в Києві, в неділю 12 червня, дух содомії та геноцидного американізму отримає смертельний удар! Ця перемога буде плодом віри і відваги справжніх християн і патріотів!



Лист на свято Зіслання Святого Духа для України і Росії

Дата публікації:   2016-06-10
Автор:   ВВП
Шановні представники церковного та суспільного життя! Шановні християни і громадяни України та Росії! Апостол Петро в день П'ятидесятниці, коли на апостолів зійшов Святий Дух, сказав до численних паломників: «Ви розіп'яли Ісуса». Це слово пронизало їм серце і вони сказали: «Що нам робити?». Він відповів: «Покайтеся (metanoite), і нехай кожен з вас охреститься..., і приймете дар Святого Духа» (Ді. 2,36-38). Що мають робити українці і росіяни? Каятися! Як? Відділитися від духа брехні і прийняти Духа правди. А що далі мають робити? Щодня вести духовну боротьбу через молитву віри. 



Шукай правду! 23 частина: Пророча молитва за воскресіння народу

Дата публікації:   2016-06-10
Автор:   ВВП
 Перш ніж виступиш в цій молитві в Божому авторитеті, необхідно викрити корінь гріха в собі і його різні прояви: осудження інших, неприйняття критики, нездатність до самокритики, хворобливу образливість, мстивість. «Стара людина» в нас (т. порушена гріхом природа) некритично вірить брехні, але сумнівається в правді і уникає її. Треба самокритично визнати цей корінь в нас і його плоди – гріхи. Духовним поглядом на хрест розбуджуємо жаль, призиваючи святе Боже Ім'я.  В наступній частині підкреслюється віра в Божу всемогутність через усвідомлення того, що Бог створив небо і землю; тоді слідує віровизнання, що Христос воскрес з мертвих, а потім конкретна віра в духовне воскресіння свого народу.



БОГ ПИЛЬНУЄ МОЮ ДУШУ (Свідчення віри)

Дата публікації:   2016-06-09
Автор:   Вірні
Одного разу я не послухалася того, що мені казав чоловік і зробила по-своєму. Це стосувалося праці на городі. Під час роботи я зіпріла і трохи роздягнулася, а дув холодний вітер. Після обіду в мене страшенно розболіла голова і почало крутити в суглобах. Я думала, що порятуюся таблеткою, але вона чомусь не помагала.



Молитва єдності і сили (четвертий варіант)

Дата публікації:   2016-06-05
Автор:   ВВП
Ісус помер за мене і за мої гріхи. Усвідом присутність Отця, Сина і Святого Духа в собі. Гору піднімає Божа сила, не я. Я тільки вірою співпрацюю і «...не сумніваюся в своєму серці» (Мр. 11, 23). Божа сила кинула невидиму гору демонів у вогненне озеро. Господь гору підняв! Ісус бісів прогнав! Духу Святий, прийди! Хай прийде царство Твоє! Амінь!



Роздуми над Словом Життя Mт. 7,1-2

Дата публікації:   2016-06-04
Автор:   ВВП
Господь Ісус тут знову вказує на практичну частину життя кожної людини, а нею є відношення до ближнього. Перша Заповідь говорить нам, що ми повинні любити Бога всім серцем своїм... А Друга подібна до неї: маємо любити ближнього, як самого себе. Щодо осуджування іншої людини, Ісус каже: «Не судіть, щоб вас не судили». Необхідно собі уяснити, що означає ця вимога – не судити. Це не означає, що ми повинні скасувати всі суди і дозволити злочинцям грабувати і вбивати, а при тому посилатися на цю цитату ці Святого Письма. Треба судити справедливим судом. Людина повинна судити і сама себе, при чому справедливо. Це належить до справжньої любові. Маємо судити справедливо і з любов'ю, щоб ближній зрозумів, що це не помста, але що ми любимо його і засуджуємо зло і родовище зла, якого він на собі не бачить. Цим рятуємо його і чинимо йому добро, навіть якщо він одразу цього не зрозуміє.



Якщо самі себе судите, то не будете суджені

Дата публікації:   2016-06-04
Автор:   ВВП
Якщо ми жили в правді, віддавали свої гріхи під владу Ісусової крові, ходили у світлі, судили самі себе, то нас стосуватимуться слова: «Якщо самі себе судите, то не будете суджені» (1Кор. 1,31). Це дуже важливо. Якщо ми самі себе судитимемо, то зустрінемося з Ісусом, як з Тим, Хто чекає нас, щоб прийняти у відкриті обійми. Ця зустріч буде неймовірно радісною. Гріхи, які ми віддали Христу, вже були суджені. Ми признавали їх собі і каялися. Так, для тих, які перейшли зі смерті до життя, які самі себе судили і постійно, знову і знову, віддавали свої гріхи під силу Ісусової крові, суд буде  радісною зустріччю з Христом.