Українська > Актуальне

Яка кар'єра?!

Дата публікації:   2017-10-04
Автор:   ВВП
Диявол – добрий психолог. Зачепить людину за кар'єру чи страх, і тоді вже нею маніпулює. Але хочеш здобути кар'єру, яка не минеться? Матимеш її в небі. Там ніхто її в тебе не забере. Чому не прагнеш цієї справжньої кар’єри? Мета життя – не накопичення майна чи досягнення кар’єри. І навіть якби ми мали найбільшу кар’єру, це все марнота. Не дбаймо про свою марну кар’єру. Ні в гріху, ні в кар’єрі, ні в грошах щастя нема. Цим справжнім щастям і миром в душі є сам Ісус.



В житті ми відповідаємо за себе і за інших

Дата публікації:   2017-10-01
Автор:   ВВП
Помирати ми будемо тільки раз, а потім вже не повернемося назад. Нічого ми на цей світ не принесли і нічого не заберемо з собою. Який сенс нашого життя? Наш обов'язок – спасти свою душу, а також ми відповідаємо за спасіння своїх ближніх. Ісус сказав: «З тих, яких Ти дав мені, Я не погубив ні одного» (Ів. 18,9). Бог довіряє нам людей, над душами яких ми повинні чувати. Не втратимо їх тільки тоді, коли самі будемо шукати насамперед Божого Царствa та його правди.



Святовацлавська ініціатива (відео)

Дата публікації:   2017-09-30
Автор:   ВВП
Святовацлавська ініціатива



Порятунок Німеччини – безперервна молитва і покаяння

Дата публікації:   2017-09-29
Автор:   ВВП
Останніми роками в Німеччині настала масова ісламізація, від якої громадяни не мають права себе захищати! Карають за оприлюднення злочинів мігрантів! Незважаючи на це, на виборах-2017 знову виграла політична партія Меркель. Чи німецький народ втратив розум чи відбулася  фальсифікація? Цей процес духовного та фізичного самогубства має глибше коріння, а ним є єресі, які внесли прокляття до всього християнства. II Ватиканський собор має на сумлінні ісламізацію Європи. Єдине рішення сьогодні – це покаяння, тобто відділення від єресей. Тільки в Христі є спасіння, а не в різних єретичних теологіях чи поганських культах. Тому закликаємо: хай кожен християнин цими днями дасть Богу обіцянку, що кожного дня буде годину молитися за порятунок свого народу. Сьогодні врятувати Німеччину не може вже ніхто, тільки Бог! Це залежить від твого покаяння і твоєї молитви!



Брошура "Листи з УА 9/2017"

Дата публікації:   2017-09-27
Автор:   ВВП
Слово Патріарха Іллі на свято Успіння Пресвятої Богородиці; ДУХОВНІ ПОРАДИ МОЛІТЬСЯ І ЧУВАЙТЕ: Запитайте себе: де я був думками на молитві?; Дисципліна у внутрішній молитві; Мушу приготуватися до смерті; Першочергове завдання на молитві; У чому сенс життя? Не сьогодні, але в цей момент Господь може покликати ме-не у вічність! Як навчитися використовувати час на молитві? Молитва – це місце зустрічі з Богом і з ближніми; Через молитву віри Бог змінює серця людей; Маємо прагнути справжньої свободи; Не можемо гратись в хованки; Молитва повинна бути місцем цілопальної любові до Бога; Маємо насправді цілковито належати Ісусу; Що єдине має вічну вартість? Служити Ісусу! Ми повинні жити на повно – любити Ісуса; Треба відкривати думки в корені; Щодня ми повинні боротися за Божу любов; Про окультизм ІІ: Бог оздоровлює людину так, що веде до покаяння і навернення; Я належу Ісусу! Він є моїм Господом! Чи ти знаєш Ісуса і довіряєш Йому? Народ гине, коли не має пророчого слова; Роздуми над Словом Життя 2 Тим. 4,2-4; Роздуми над Словом Життя 1 Ів. 5,11-13



Правила і відносини з іншими

Дата публікації:   2017-09-26
Автор:   ВВП
У всьому проявляється наше еґоїстичне мислення: «Що я хочу – це божественне». Але куди дійдемо з таким думанням? Його плодами є сварки, напруження, війни... З таким мисленням навіть двоє людей на землі не витримають жити разом. У спільному житті мусить бути певна об'єктивність, самокритика і правдивість... 



Слово Патріарха Іллі про дякування - I частина: «за все дякуйте...»

Дата публікації:   2017-09-25
Автор:   ВВП
Ми маємо навчитися Богу дякувати не тільки, коли нам добре ведеться, але і в ситуаціях, які своїм розумом не розуміємо, які є для нас важкими і які нас пригнічують. Це практичне тренування посилить наше відношення до Бога і допоможе нам раз і назавжди позбутися страху. Прославу Бога не можна вважати якимось автоматом або чарівною формулою, яка гарантує успіх. Це спосіб життя, що узгоджується з Божою волею. Не йдеться про те, щоб прославляти Бога за очікувані результати, але за таку ситуацію, яка є. Якщо під час своїх прослав ми будемо одним оком заглядати за результатом, то обманюємо самі себе і можемо бути певні, що нічого не станеться – нічого, що б змінило нашу ситуацію. Справжня прослава Бога полягає в тому, що ми цілковито і з радістю визнаємо обставини, такими, які вони є, і цілим серцем приймаємо Божу волю, повну лобові.



Роздуми над Словом Життя Іс. 53,5-6

Дата публікації:   2017-09-23
Автор:   ВВП
Бог дав пророку Ісаї видіння майбутнього Месії, яким є Ісус. Пророк каже: «Він же був поранений за гріхи наші, роздавлений за беззаконня наші». Той же Святий Дух – так, як відкрив пророку Ісаї таїнство нашого спасіння в Ісусі Христі, – мусить і кожному з нас особисто просвітити розум, щоб ми усвідомили: Христос був поранений і роздавлений за мої беззаконня. Це Ісус витерпів з любові до мене, щоб справедливо заплатити за мої гріхи та беззаконня, і щоб відкрити мені дорогу до вічного щастя в небі.



Слово життя Іс. 53,5-6 (від 24.09 до 08.10.2017)

Дата публікації:   2017-09-23
Автор:   ВВП
Слово життя Іс. 53,5-6 (від 24.09 до 08.10.2017)



Різдво Пресвятої Богородиці

Дата публікації:   2017-09-21
Автор:   ВВП
21 вересня ми святкуємо празник Різдва Пресвятої Богородиці. Як діти святкують День народження своєї матері? Вони прийдуть до неї, подарують якийсь подарунок, принесуть квіти. Коли дають цей дар, то очікують, що мама їм також щось дасть – якийсь гостинець, цукерки чи солодощі. І вони радіють з цього. Коли Ісус помирав на Голготі, то сказав до учня: «Ось Мати твоя!». Пресвята Діва є Матір’ю Ісуса Христа, але є і твоєю Матір’ю. На хресті, в останню годину свого життя, Він дав Її за Матір кожному з нас. І ми радіємо з того, святкуючи Різдво Ісусової і нашої Матері. Знову можемо усвідомити: Вона є нашою Матір’ю. Що хочемо зробити в день Її свята? Найперше, хочемо подарувати Їй якийсь невеличкий подарунок: або якесь самозречення, або щось інше  зробити для Неї, а потім сказати, що хочемо, щоб Вона нам випросила у свого Сина: якусь ласку, благословення, охорону... Кожен має проблеми і очікує Божої допомоги, світла для їх вирішення. З живою вірою звернімося до Неї, а також даймо якийсь конкретний подарунок нашій Небесній Матері. Використаймо це свято, коли Пресвята Діва випрошує численні ласки у Свого Сина.