Українська > Актуальне

Якщо можемо страждати за Христове Ім'я, ми повинні радіти

Дата публікації:   2016-03-10
Автор:   ВВП
В духовній боротьбі ми повинні очікувати, що сам Ісус буде боротися за нас, а ми будемо дивитися! Тому чекаймо на Його допомогу, але з великою вірою і любов'ю до Нього. Основною причиною ненависті світу до нас є сам Ісус. Його ненавидить дух світу і диявол. Те, що зараз відбувається, можна назвати останніми часами, коли вбивця людського роду зможе масово обмаювати, убивати та нищити. Звичайно, цей погляд тільки односторонній; з іншого боку є  Божий погляд: Він захистить тих, які Йому цілковито віддадуться, навіть якщо й багато з них стануть душевними чи фізичними  мучениками. Але це абсолютно нормально, адже йдеться про вічність! Якщо можемо страждати за Ісусове Ім’я, ми повинні радіти. Немає іншої правдивої дороги, ніж йти за Ісусом. Треба зректися свого «я», взяти хрест і йти за Ісусом. Потім, за вірність Йому, Він дасть нам вічну нагороду.



Відповідь єпископу Тихону щодо зустрічі патріарха з папою

Дата публікації:   2016-03-09
Автор:   ВВП
Єпископ Тихон замовчав справжню суть проблеми, яка стосується зустрічі патріарха Кирила з папою. Ця зустріч повністю відповідала лінії політики глобалізації Нового Світового Порядку (НСП). Екуменізм сьогодні означає єдність з панєресями, які просуває апостатичний Ватикан!Правильною реакцією на зустріч Кирила з Франциском є реакція двох молдавських монастирів і 12 священиків. Відразу ж після зустрічі вони відважно вийшли з-під підпорядкування Кирилової єресі.Тихон виправдовує спільну Декларацію, але при цьому замовчує її головний пункт. У Декларації наголошується, що міжрелігійний діалог є абсолютно необхідним. Це доказ того, що Кирило з Франциском об'єднуються в апостазії з панєресями. Тихон зрадив Христа і правовірне вчення, показав себе явним єретиком і лжепророком. Він сам на себе скликав Божу анатему – прокляття (Гал. 1,8-9).



Папа Франциск контрацепцію проти вірусу Зіка

Дата публікації:   2016-03-08
Автор:   ВВП
З початку цього року ВООЗ викликала мас-медіальну паніку з приводу т.зв. загрози від вірусу Зіка. До цієї паніки приєднався і папа Франциск. Папа Франциск використав цю мас-медіальну паніку для схвалення контрацепції. Водночас клянеться, що в жодному випадку не схвалює аборт, «бо це злочин». Можна очікувати, що невдовзі несподівано спалахне якийсь інший вірус, а Франциск з т.зв. оправданих причин на цей раз схвалить вже і аборти.



На замовлення УГКЦ знову було здійснено напади на невинних

Дата публікації:   2016-03-07
Автор:   ВВП
Черговий раз жертвою стала Українська Правовірна Церква. Цього разу в місті Броди. В ніч з 13 на 14 лютого 2016р. підбурені місцевими священиками УГКЦ зловмисники розклеїли по цілому місті очорнюючі листівки повні брехні і наклепу. Через тиждень, в ніч на 21 лютого 2016р., невідомі бандити закидали пляшками та лампочками з масляною фарбою різних кольорів фасад монастирської каплиці Різдва Христового. в ніч на 4 березня 2016р. о 24:00 на цю ж монастирську каплицю з рук злочинців полетіли 4 пляшки «коктейлів Молотова».



Папа служить Христу чи Аллаху?

Дата публікації:   2016-03-04
Автор:   ВВП
Аллах вимагає крові і відрізаних голів Христових учнів. Франциск дбає про те, щоб ця практика прийшла в Європу якомога швидше. В неділю, 28.02.2016р., Франциск знову закликав Європу до т.зв. чесного розподілу «біженців». Минулого року мусульмани в Єгипті ритуально відрізали голови 21 християнину і провокативно зняли це на камеру. Франциск на це мовчить, тобто схвалює. Того ж року мусульмани таким же способом відрізали голови 30 ефіопським християнам та подібним способом вбивали християн і в Лівії. Однак Франциск затято мовчить. Минулого року виповнилась 100-а річниця геноциду 1,5 мільйона християн у Вірменії. На цей голокост Франциск мовчить. Сьогодні проходить запрограмована ісламізація Європи, яка пов'язана з терактами і злочинами всіх видів. Але тут папа вже не мовчить, а невтомно мантрує одне і те ж: Приймайте мусульманських «іммігрантів» в Європу – на кожну парафію, в кожен монастир і на кожне прочанське місце!



Проголошення анатеми – Божого прокляття на єпископів Молдови

Дата публікації:   2016-03-02
Автор:   ВВП
В Молдові 2 монастирі і 12 священиків виступили на захист православної віри, Євангелія і Священної Традиції. Подібно, як вони, сьогодні проти архиєретика патріарха Кирила виступив би і святий Василій, святий Атанасій та інші захисники правовір’я. Синод Молдови був поставлений перед рішенням: або буде захищати беззахисних овець, які звернулися до молдавських єпископів, як до пастирів, або виявиться групою зрадників Христа і Церкви, яка підпорядкувалася антихристівській системі, яку просуває в Православну Церкву архиєретик Кирило. Сім єпископів Молдови зрадили Христа, Церкву і свій народ та лицемірно засудили захисників правовір’я.



Роздуми над Словом Життя Mт. 6,6

Дата публікації:   2016-02-27
Автор:   ВВП
Ісус дає конкретні вказівки до молитви. Найперше Він радить: «увійди у свою комірчину». Є дві комірчини: фізична і духовна. Духовною комірчиною є наше нутро. Ми закриваємо за собою двері наших чуттів, які ще залишаються в щоденних пережиттях, і тоді можемо сконцентруватися – по суті, зосередитися на усвідомлення Божої присутності. Бог є тут, я відкриваю Йому, а водночас в моїй внутріш-ній комірчині – в тайні, як каже Ісус, – Отець вислуховує. Тому треба молитися саме тут, щоб нав’язати контакт з Богом. Першим кроком молитви є акт покаяння – признати перед Богом свої помилки і гріхи, свавілля, пусті слова, злі думки і т.д. Крім особистої молитви, є і спільна молитва, але Ісус тут про неї не говорить. Ти повинен увійти до своєї, а не чужої комірчини. І в своєму помешканні треба мати місце, де можна молитися!



Ісус здобув нам небо власною Кров'ю

Дата публікації:   2016-02-27
Автор:   ВВП
Божественний Спаситель здобув нам небо власною Кров'ю. Він не потребував викупити його для Себе, але Він пожертвував своїм життям і Кров’ю за нас, щоб відкрити нам вічне щастя в небі. Всі свої права Він передав нам, своїм найменшим братам. Задля заслуг Ісуса Христа, Його страждань і смерті, я можу сказати: небо належить мені.



У чому суть чистої любові до Бога

Дата публікації:   2016-02-26
Автор:   ВВП
Суть чистої любові до Бога – це охота нічого не привласнювати (ні волею, ні відчуттями), а до того, що маємо (внутрішня чи зовнішня власність), ставитися як користувач, а не як власник. Це є суть убогості духом. Тоді дух убогий, вільний для Бога, не спутаний тілесністю чи душевністю (ревнощами, привласнюванням людей, своїх зранень і т.д.). Це багатство треба віддати Ісусу не лише один раз, але постійно знову і знову. Адже ми постійно до чогось прив’язані, щось собі привласнюємо, тому треба постійно це віддавати через Діву Марію. Тут йдеться про очищення душі, що, однак, відбувається поступово. Це робить Бог, але для цього потрібне і наше «Так».



Шукай правду! 7 частина: Ювенальна юстиція

Дата публікації:   2016-02-25
Автор:   ВВП
Наддержавна організація ООН створила Конвенцію (т.зв.) прав дитини. На підставі цієї Конвенції окремим державам нав'язують закони, які під позитивними термінами і без реальних причин узаконюють викрадення дітей у батьків. Система заснована на ліквідації сім'ї, а згодом і її окремих членів. Система ювенальної юстиції – це лакмусовий папір, який виявляє в країні діяльність тіньового уряду прихованих глобалізаторів НСП. Закликаємо народ, а особливо студентів: пробудіться з байдужості і мобілізуйтеся! Безкомпромісно закликайте депутатів, щоб скасували всі злочинні закони, які останнім часом були прийняті шляхом обману, хабарів і зрадників!