Українська > Актуальне

Кардинал Влк має одного бога з мусульманами

Дата публікації:   2016-01-03
Автор:   ВВП
Мусульмани не визнають Триєдиного Бога – Отця, Сина і Святого Духа. А «хто не має Сина, той не має і Отця» (1 Ів. 2,23). Кард. Влк проповідує ті ж єресі, що й Т. Галік. Водночас, разом з Галіком, він є головним репрезентантом т.зв. «Різдвяного заклику», який просовує ісламізацю Європи та Чехії. А це зрада християнства і зрада народу! Цим Влк одночасно виявив, що вони з Галіком мають спільного бога з мусульманами, але не з правовірними християнами. Вся система т.зв. міжрелігійного діалогу побудована на обмані. Християнство незаконно репрезентують відпалі ієрархи та єретичні теологи. Вони кажуть, що мають одного Бога (бога) з мусульманами, буддистами та індуїстами. Бог єретиків не є істинним Богом, навіть якщо вони виступають в силі церковного авторитету. Діалог апостатів, що базується на брехні про спільного бога, не дозволяє проповідувати поганам навернення і свідчити про суть спасіння в Ісусі Христі. Цим апостати грішать проти Святого Духа і не каються. Вони є найбільшими неприятелями Христового вчення про спасіння (Влк, Дука, Галік...).



В боротьбі проти сил темряви потребуємо помочі Пресвятої Богородиці (відео)

Дата публікації:   2016-01-03
Автор:   ВВП
В боротьбі проти сил темряви потребуємо помочі Пресвятої Богородиці. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Роздуми над Словом Життя Мт. 5,33-34

Дата публікації:   2016-01-02
Автор:   ВВП
Ісус нагадує, що в Старому Завіті щодо клятви було дано наказ:  Не клянись неправдиво. Але Він сам каже: Не клянись зовсім. Наша мова має бути «так-так», «ні-ні». Це, звичайно, відноситься до щирих християн. Що стосується принципу не розголошення тайни ворогам, і в цьому контексті питання правди і брехні, то це зовсім інша ділянка. Ворог не має права випитувати в мене таємні речі. Коли я їх видам, то зашкоджу собі і багатьом іншим людям. В цьому випадку посилатися на те, що християнин завжди має говорити «так-так», «ні-ні», – це грубе зловживання слів Христа. В надзвичайній ситуації діє засада, що я не смію сказати таємницю ворогу. 



Фальшиве милосердя папи Франциска

Дата публікації:   2016-01-01
Автор:   ВВП
Перед Різдвом Франциск виступив з закликом до урядів всіх країн і просить від них зробити чотири наступні кроки:1) скасувати смертну кару в т.ч. і для найбільших злочинців та масових вбивць;2) скасувати довічне позбавлення волі для цих злочинців;3) знайти альтернативу тюремному ув'язненню;4) надати амністію вже засудженим найважчим злочинцям. Таке відношення не є милосердям, але найбільшою жорстокістю щодо беззахисних громадян. Франциск просовує широкомасштабну ісламізацію Європи і одночасно безкарність для злочинців. Цим готує ґрунт для масового тероризму. Суспільство вже не зможе ніяким способом захищати своїх громадян. Це перспектива, яку подає Франциск урядам, передусім, європейських країн. В даний час послух проводу апостатичного Ватикану веде до духовного і фізичного самогубства!



Діва Марія є Богородиця ‒ Теотокос (відео)

Дата публікації:   2015-12-31
Автор:   ВВП
Діва Марія є Богородиця ‒ Теотокос. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Шукай правду! 3 частина – Первородний гріх: а) родовище зла в нас

Дата публікації:   2015-12-30
Автор:   ВВП
Кожна людина створена так, що прагне найвищого, досконалого щастя, яке хоче реалізувати в особистому відношенні. Людина прагне Бога, і навіть якщо цього не усвідомлює, бо ніхто інший не може задовольнити це вкладене в неї прагнення. Через гріх людина стала на шлях брехні. Своєю зрадою єдність з Богом замінила на єдність з брехнею, а прагнення, яке в ній залишилося, хоче фальшиво задовольняти новим і новим самообманом – в алкоголі, наркотиках, моральній нечистоті, кар'єрі, грошах, злочинності. Цей шлях брехні та егоїзму закінчується загибеллю. Людина стала рабом гріха, але оскільки це рабство є внутрішнє, то не хоче сама собі допомогти і відкидає запропоновану допомогу. Молоді люди хочуть мати ідеал, хочуть бачити якийсь зразок. Цими зразками морального життя, справжніми героями, які заради дочасної і вічної правди приносили найбільші жертви, є святі і мученики. Дійсно, поширення правди і її пошук вимагає безкровного, а іноді й кривавого мучеництва. Найбільшим прикладом для нас є сам Божий Син Ісус Христос, який є втіленою Правдою.



Чи я в Христі, чи в собі – в Адамі, в старій людині?

Дата публікації:   2015-12-30
Автор:   ВВП
Важливо, де я є: чи я в Христі, чи в собі – в Адамі, в старій людині? Якщо я в собі, то є лише питанням, скільки зла зробить стара людина. Вона захищається, інспірована не Святим Духом, але  іншими духами, з якими товаришує, а з деякими і має єдність. Потім у фальшивому світлі та сугестивній правді ми осуджуємо інших, жаліємо себе і опиняємось в пастках різних «ангелів світла». Треба змагатися за одне – за єдність з Христом, щоб коли прийдуть різні думки, ми зразу конкретно упокорились, віддали Господу гріх, всім простили, всіх благословили, а потім конкретно тій або тим особам, які нас останнім часом найбільше образили. Тоді зможемо правдиво промовляти прохання з молитви «Отче наш»: «Прости нам наші провини, як і ми прощаємо винуватцям нашим».



Різдвяна промова «Urbi et orbi» – ще один цвях в труну

Дата публікації:   2015-12-28
Автор:   ВВП
6 вересня 2015 р. «папа» Франциск закликав до самогубства християнства і Європи, наказуючи в кожну парафію, в кожний монастир і на кожне паломницьке місце приймати мусульман. В день Христового народження він цинічно продовжує програму самогубства і закликає Іродів та горлорізів, щоб вбили в Європі живого Христа в душах християн. Мусульмани ніколи не інтегруються. Мета мусульман – не  інтеграція, а ісламізація! Франциск це знає, але злочинно це приховує! Знову нагадуємо, що відповідно до догматичної булли «Cum Ex Apostolatus Officio» папи св. Павла IV, Франциск є єретиком і все, що він робить, є недійсним. Його Різдвяна промова «Urbi et orbi» стала ще одним цвяхом в труну Католицької Церкви і Європи.  



Визволення з гріха є в Христі (відео)

Дата публікації:   2015-12-28
Автор:   ВВП
Визволення з гріха є в Христі. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Анатема на патріарха Вартоломія з турецького Стамбулу

Дата публікації:   2015-12-26
Автор:   ВВП
Візантійський Вселенський Патріархат в апостольському і пророчому авторитеті, в ім'я Триєдиного Бога, Отця, Сина, і Святого Духа, на основі Гал. 1,8-9 проголошує Божу анатему на патріарха Вартоломія. Причина: 1) Він не визнав віру в Ісуса Христа як єдиного Спасителя, Господа і Бога. Він не відділився від сучасних католицьких єресей, які заперечують Божество Христа, Його історичне та реальне воскресіння і натхнення Святого Письма. 2) Жестом в Асижі він виразив єдність з духом поганства і просуває апостазію через міжрелігійний діалог. 3) Зловживає церковним авторитетом для поширення системи НСП і духа Нью Ейдж під прикриттям екології. 4) Пропагує антибіблійну фальшиву толерантність до сексуальних збочень, таких як гомосексуалізм, транссексуалізм ...