Українська > Актуальне

Ісус є зі мною – сьогодні і завжди

Дата публікації:   2017-01-27
Автор:   ВВП
Господь Ісус каже: «Я з вами по всі дні вашого життя». Ісус є зі мною – сьогодні і завжди, чи відчуваю це, чи не відчуваю! Він це сказав і так є! Тому ми повинні виходити зі себе і з вірою дивитися на Ісуса. Ми не повинні прив’язуватися до проблеми, яка тепер на нас тисне і яку мусимо вирішити, але треба питати: «Що тепер хоче Бог? Яка є Божа воля?» Тоді приходить мир.



Свята первомучениця Текля. ІI частина ♫ (відео + аудіо – Життя святих)

Дата публікації:   2017-01-25
Автор:   ВВП
Свята первомучениця Текля. ІI частина ♫ (відео + аудіо – Життя святих)



Президент Трамп – протилежність до псевдопапи Франциска

Дата публікації:   2017-01-24
Автор:   ВВП
Франциск мав би публічно вибачитися не лише перед президентом США, але й перед всією світовою громадськістю! Президент Трамп вже в день своєї інавгурації зробив рішучі кроки для порятунку християнства і моральних цінностей: - скасував (пріоритетні) права ЛГБТ; - відмінив закон «Обамакер» (чіпування на руку, див. Об.13.) - оголосив боротьбу проти ІД і міжнародного тероризму. Завдяки цьому настав радикальний перелом в дотеперішній глобалізаційній політиці, що вела до самознищення окремих народів. Ці кроки справжній папа мав би надзвичайно оцінити! Але Франциск, навпаки, знову накинувся на нового американського президента і цим публічно викрив себе, що є пропагандистом моральних збочень, прихильником чіпування числом антихриста 666 (Од. 13), прихильником ісламізації та міжнародного тероризму.



Ісус переможець – Він має останнє слово

Дата публікації:   2017-01-21
Автор:   ВВП
Треба боротися за духовне пробудження в своєму народі – готувати дорогу для живого Господа Ісуса. Прийде Божий час, коли завіє Святий Дух! Не здаваймося! Наша боротьба не проти тіла і крові, але проти духів в піднебесних просторах (Еф. 6,12). Але не біймося, Ісус з нами. Він знає про нас, а ми лише несемо частину Його страждань і переслідувань, які Він сьогодні зазнає у світі та, на жаль, і в Своєму Містичному Тілі – Церкві. Але Він є переможець!



Проповідь Патріарха Іллі на свято Богоявлення /Йордан/

Дата публікації:   2017-01-19
Автор:   ВВП
Суть свята Хрещення Ісуса в Йордані полягає в тому, що Ісус приймає хрещення покаяння. Цієї практики сьогодні в Церкві бракує. Ми були охрещені малими дітьми, але для того, щоб ми могли відкритися Святому Духу, ходити в ньому і взагалі хоча б витривати на дорозі спасіння, треба чинити покаяння. Покаяння – це не якесь самомучення. Людина може робити певні самозречення, але суть покаяння не в тому. Вона полягає в готовності стати до правди і признати собі помилку.



Небо і земля, нині торжествують… (відео)

Дата публікації:   2017-01-18
Автор:   ВВП
Небо і земля, нині торжествують…



Змагання за єдність – найважливіше завдання

Дата публікації:   2017-01-18
Автор:   ВВП
Змагання за єдність – це те найважливіше завдання. В ньому через хрест має реалізуватися чиста любов до Бога і до душ. При змаганні за єдність найшвидше очищуються наші почуття, розум і воля. А тоді ці сили душі через єдність може використати Ісус.



Свята первомучениця Текля. І частина ♫ (відео + аудіо – Життя святих)

Дата публікації:   2017-01-17
Автор:   ВВП
Свята первомучениця Текля. І частина ♫ (відео + аудіо – Життя святих)



Послух віри

Дата публікації:   2017-01-16
Автор:   ВВП
Що сказав пророк Ілля, коли на Кармелі впав вогонь з неба і спалив приготовану жертву? «Я все зробив за Твоїм словом». Не більше і не менше. А ми до цього часто хочемо щось додати, бо так нам подобається, або щось здається нам перебільшеним. Однак Бог вчить нас, щоб через малі речі ми вчилися слухатись, ходити в Дусі, наслідувати Христа.



Роздуми над Словом Життя І Кор. 10,20-21

Дата публікації:   2017-01-15
Автор:   ВВП
Слово «ні» відноситься до попереднього вірша, де поставлено питання: «Чи ідол є чимось?». Тобто якийсь дерев'яний ідол сам по собі нічого не означає і лише символізує демона.Що стосується приношення жертв цим дерев'яним, залізним чи зробленим з іншого матеріалу ідолам, то здійснюється, що їжа або будь-що, принесене їм в жертву, ні в якому разі не приноситься в жертву Богу, але демонам. Слово Боже підтверджує, що коли погани щось жертвують, то жертвують бісам, не Богові. Справжнє християнство, що базується на правдивому відношенні до Христа – коли ми довіряємо Йому і приносимо для Нього жертви, – не може бути поєднане з практикуванням різних окультних практик і забобонів, які є фальшивою вірою і відводять нас від Христа та від спасіння.