Українська > Актуальне > Публікація

Духовна мобілізація жінок в Україні і в Росії

Дата публікації:   2015-01-03
Автор:   ВВП

 

Духовна мобілізація жінок в Україні і в Росії

 

 

У ці дні ми святкуємо Христове Різдво – Бог став беззахисною дитиною, щоб врятувати нас від вічної смерті. На хресті Він звершив свою жертву і за тебе.

 

Дорогі жінки і матері, Бог звертається до вас, щоб ви в духовній боротьбі змобілізувалися для порятунку свого народу від морального, духовного і фізичного автогеноциду. Ним керує аморальний Захід через просовування гендер-гомосексуалізму, анти-Декалогу, масового викрадання дітей, їх морального і психічного нищення в т.зв. професійних бізнес-сім'ях, між якими діти постійно кочують. На Заході ці псевдо-сім’ї утворюють переважно гомосексуалісти і педофіли. Йдеться про злочини неофашизму, пов'язані з масовим використанням згубних наркотиків і вбивством старих людей через евтаназію (Нідерланди, Бельгія). Йдеться про запланований холокост людства (запрограмований масонами Римського клубу) до т.зв. «золотого мільярда» (це означає винищення 5-6 млрд. людей). Сатанинська глобалізація, яка нищить всі моральні цінності і християнство в корені, вже на Заході перейняла владу. Тепер планує путч і в Росії. Ваші сини і внуки будуть змушені виступати проти себе і взаємно убивати один одного. Диявол є брехун і вбивця (пор. Ів 8,44), а також і його слуги. Брехня в руках неофашистів через засоби масової інформації є найсильнішою зброєю. Люди стали рабами мас-медіа, які тепер ведуть їх до самознищення. Зараз історичний час. Зараз час духовної мобілізації!

 

Що повинні робити ви, дорогі жінки і матері, для порятунку народу? Покаяння! Конкретно:

1) Обмежте телевізор або повністю його виключіть на весь цей рік. Заощаджений час присвячуйте молитві і читанню Життя святих і Євангелія.

 

2) Дайте Богу обіцянку на один рік, що будете мінімально одну годину в день присвячувати молитві. Кожна хай встановить собі свою конкретну годину молитовної сторожі, а цим створиться безперервна молитва (Лк. 18,1 наст.) за конкретний намір: порятунок народу від морального, духовного і фізичного геноциду.

 

3) Крім того, всі борці, особливо ви, вдови і пенсіонерки, щодня моліться спільну годину з 20 до 21 години. Якщо ви об'єднаєтеся і будете просити, Бог врятує Росію і Україну (див. Ів. 14,13-14; Мт. 18, 19).

 

4) Пенсіонерки і вдови хай створять особливу групу, і хай служать Богу молитвою і постом день і ніч, як пророчиця Анна (Лк.2,37). Всі жінки, прийміть Богородицю за свою Матір і будьте Її духовними дочками (див. Ів.19,25-27; Об.12,17).

 

5) Відповідно до першої Божої Заповіді Декалогу (Втор.5,6-10) треба радикально відділитися від впливу ворожок, гороскопів і їх знаків, від екстрасенсів і від рок-музики, яка має свої корені в сатанинському вуду, які відкривають людину на окультизм, наркотики, сексуальні збочення, цинізм. Це стягує прокляття на людину і народ!

 

Дорогі жінки і матері, не чекайте, розпочніть духовну боротьбу.

Благословляє вас

 

+ Ілля
Патріарх Візантійського Патріархату

 

 

1.01.2015

 

P.S.: Див. «Святкування неділі», «7 слів з хреста», «7 зупинок протягом дня», «Молитва у важливій потребі»

 

Додаток: «Молитва єдності і сили». Моліться з вірою відомі християнські молитви, але спробуйте і цю подану молитву!

 


Молитва єдності і сили

 

1) Досконалий жаль (5 хвилин)

 

(положення – клячимо)

а) Один скаже: «Я є свавільник» «Свавільник не шукає у важливій ситуації Божу волю, не рахується з Богом, порушує Божі закони». Усвідомлю собі конкретне свавілля і потиху повторюю: «Я є свавільник, я є свавільник...» (1 хвилина)

б) Один скаже: «Гедонізм є фізичний – сластолюбство в їжі, в питті, нечисті почуття, алкоголь, наркотики. Душевний гедонізм – залежність від телебачення, рок-музики, інтернету, людської похвали...» Усвідомлюю хоча б один прояв свого гедонізму і потиху повторюю: «Я є гедоніст, я є гедоніст...» (1 хвилина).

в) Один скаже: «Осуджування ближнього. Усвідомлюю конкретне осуджування Бога чи ближніх в думках і словах, і те, що з себе роблю найвищу норму». При цьому потиху повторюю: «Я є осуджувач...» (1 хвилина).  

В кінці один скаже: «Відплата за гріх – смерть. Ісус помер за мене і за мої гріхи».

[Пояснення: Ім'я Ісус є грецькою формою єврейського Єгошуа, що означає «Господь є спасіння». Це Ім’я Боже і воно є святе, про нього сказано: «Хто призове Ім’я Господнє, той спасеться» (Рим. 10,13). Цим Іменем оздоровлювалися хворі і виганяли демонів (Мр. 16,17; Ді. 3,16; Ді. 4,10). У цій молитві «Єдності і сили» помалу і потиху промовляй Є-го- шу-, а тоді тричі довго видихни аа... Це допомагає бути в присутній момент у Бозі і Його слові (пор. Ів. 15,7)]  

 

Духом дивлюся на Христовий хрест, на Його 5 ран, і 5 разів повторюю: «Є-го-шу-aa-aa-aa» 

 

2) Люби Бога

 

Як любити Бога? Як втратити свою душу ради Христа? Це означає бути готовим віддати навіть життя за Ісуса і Його Євангеліє, як апостоли і мученики. Тепер  стою духовно під хрестом біля Матері Ісуса і в дусі усвідомлюю моє співрозп’яття з Христом (всі разом тричі промовлять: Є-го-шу-aa-aa-aa).   

Один скаже:

a) «Тепер Бог робить трансплантацію нового серця через Ісусове слово: „Ось Мати твоя!” Прийми Її, як учень під хрестом». Повторюй Святе Боже Ім'я і залишайся в думці: «Приймаю Твою Матір» (всі разом тричі промовлять: Є-го-шу-aa-aa-aa).

б) Один скаже: Повторюй Боже Ім'я «Є-го-шу-aa-aa-aa» і залишайся в думці: «Люблю тебе новим серцем» (усвідом, що Ісус помер за тебе) (всі разом тричі промовлять: Є-го-шу-aa-aa-aa).

в) Один скаже: Повторюй Боже Ім'я «Є-го-шу-aa-aa-aa» і залишайся в думці: «Втрачаю свою душу ради Тебе» (усвідом конкретну залежність своєї душі від людей, речей, своїх уяв – тепер втрачаю) (всі разом тричі промовлять: Є-го-шу-aa-aa-aa).

г) Один скаже: Повторюй Боже Ім'я «Є-го-шу-aa-aa-aa» і залишайся в думці: «Люблю Тебе всіма силами» (всі разом тричі промовлять: Є-го-шу-aa-aa-aa). 

 

3) Таїнство хрещення

 

а) Один скаже: «Відрікаюся диявола, всієї гордині його і всіх форм нечистоти, окультизму і поганства».

Всі скажуть: «Амінь, амінь, амінь!»

б) Один скаже: «Чи ж ви не знаєте, що всі ми, що в Христа Ісуса охрестилися, у смерть Його хрестилися?» (Рим. 6,3) Духовно переживаю Христову і свою смерть через чотири слова з хреста.

Один скаже Христове слово: «Прагну!» (всі разом тричі промовлять: Є-го-шу-aa-aa-aa).

Один скаже Христове слово: «Елої, Елої, лема савахтані!» (всі разом тричі промовлять: Є-го-шу-aa-aa-aa).

Один скаже Христове слово: «Звершилось!» (всі разом тричі промовлять: Є-го-шу-aa-aa-aa).

Один скаже Христове слово: «Отче, в руки Твої віддаю дух мій!» (всі разом тричі промовлять: Є-го-шу-aa-aa-aa). 

 

в) Один скаже: «У хрещенні ми з Ним співвоскресли» (Кол.2,12) Повторюй Боже Ім'я «Є-го-шу-aa-aa-aa» і залишайся у Божому слові «співвоскресли»! (всі разом тричі промовлять: Є-го-шу-aa-aa-aa). 

 

 

г)  Один скаже: «Я був охрещений в ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа».

Повторюй Боже Ім'я «Є-го-шу-aa-aa-aa» і при цьому усвідом присутність Отця, Сина і Святого Духа в собі (всі разом тричі промовлять: Є-го-шу-aa-aa-aa). 

 

4) Молитва єдності і сили

 

Є-ГО-ШУ-A

Надихнуся, а при видиху промовлю «Є» і усвідомлюю в собі присутність Триєдиного Бога (Отця).

Другий раз надихнуся, а при видиху промовлю «ГО» і усвідомлюю в собі присутність Бога (Сина).

Третій раз надихнуся, а при видиху промовлю «ШУ» і усвідомлюю в собі присутність Бога (Святого Духа).

Четвертий раз надихнуся і при видиху довгого «AA...» усвідомлюю, як через мій подих і руки з мого нутра виходить Божа сила і гора піднімається... (згідно Мр. 11,23)

Те саме відбувається при п’ятому, а також і при шостому видиху «AA...»

Гору піднімає Божа сила, не я. Я тільки вірою співпрацюю і «не сумніваюся в своєму серці». (Мр. 11,23) 

 


Один в Божому авторитеті промовить: «Горо демонів брехні і зла над Україною, силою Божого Імені піднімися на 100 кілометрів!!!»

Всі з вірою повільно промовлять Боже Ім'я Є-го-шу-aa-aa-aa.

Один скаже: «Горо демонів брехні і зла над Україною, силою Божого Імені піднімися на 1000 кілометрів!!!»

Всі з вірою промовлять Є-го-шу-aa-aa-aa.

Один скаже: ««Горо демонів брехні і зла над Україною, силою Божого Імені піднімися на 100 000 кілометрів!!!»

Всі з вірою промовлять Є-го-шу-aa-aa-aa. Амінь! 

 

 

Один скаже: «Горо демонів брехні і зла, хай твоя перша частина кинеться у вогненне море (озеро)! А це в ім’я Єгошуа!»

Всі з вірою промовлять Ім’я Є-го-шу-aa-aa-aa (з твоїх рук і з потрійного довгого видиху виходить Божа сила і робить це).

Один скаже: «Горо демонів брехні і зла, хай твоя друга частина кинеться у вогненне море (озеро)! А це в ім’я Єгошуа!»

Всі повільно з вірою промовлять Є-го-шу-aa-aa-aa.

Один скаже: ««Горо демонів брехні і зла, хай твоя третя частина кинеться у вогненне море (озеро)! А це в ім’я Єгошуа!»

Всі з вірою промовлять Є-го-шу-aa-aa-aa. Амінь!


Божа сила через твій подих і руки кинула невидиму гору демонів брехні і зла у вогненне море. Далі перебувай у вірі і під час співу. 


5) Переможний спів

 

 


 

Примітка:

1) Святе Боже Ім'я «Єгошуа» промовляйте з пошаною і вірою під час молитви. Поза молитвою використовуйте «Господь Ісус Христос».

2) Нехай «Молитву єдності і сили» моляться і священики, монахи і монахині!

3) Дуже потрібно в 2015 році щодня піднімати нові і нові гори.

  

Всіх жінок, які через духовну мобілізацію об'єднаються

в боротьбі за порятунок народу, благословляє

  

+ Ілля
Патріарх Візантійського Патріархату
 

  

1.01.2015
 

Завантажити: Духовна мобілізація жінок в Україні і в Росії (1.1.2015)