Українська > Актуальне > Публікація

Бог хоче відкривати нам очі

Дата публікації:   2015-08-17
Автор:   ВВП

 

Бог хоче відкривати нам очі


Якщо вирішуємо проблеми тільки своїм розумом і відчуттями, вони дають нам певний досвід, але цього не досить. Найважливіша річ у нашому житті – щоб ми ходили в правді, тобто були покірними. Диявол є дуже інтелігентний дух. Навіть найменший дух брехні є  розумнішим від Ейнштейна чи будь-кого іншого. Якщо хочемо логікою боротися проти духа брехні, то він нас обмане. Кожного потягне за те, до чого має схильність – в жінок це відчуття, а в чоловіків – логіка. Але якщо ми дійсно хочемо бути веденими  Святим Духом, щоб Він через нас діяв, то треба зупинитися: «Господи, я це бачу, відчуваю і розумію так, але тепер стаю до Твого  світла». Ісус каже: «Я світло світу». Отож, коли станемо до Божого світла,  Ісус відкриє нам очі, як відкрив Марії Магдалині після свого воскресіння. Вона не впізнала Його, думала, що це садівник. Аж коли Ісус звернувся до неї по імені, їй відкрилися очі і вона вигукнула: «Раввуні!». Того ж дня учні йшли до Емаусу і до них приєднався Ісус, як подорожній. Вони говорили про актуальні речі, які відбулися. Ісус пов'язував їх зі Святим Письмом, відкриваючи їм його. Але вони Ісуса не впізнали. І тільки при ламанні хліба, при Євхаристії – це була Літургія, яку служив сам Ісус – їм відкрилися очі і вони Його впізнали. І нам Бог хоче відкривати очі.

 

Завантажити: Бог хоче відкривати нам очі