Українська > Актуальне > Публікація

Що робить небо небом?

Дата публікації:   2016-07-31
Автор:   ВВП

 

Що робить небо небом?

 

Але найосновніше, що робить небо небом – це те, що маємо Бога, єдність з Ним, яка ніколи не закінчиться, отож беремо участь в Божому житті. Ангели є близько Бога і мають своє досконале життя. Але ми отримали безпосередньо Боже життя, бо Ісус став людиною. Він через втілення прищепив до нашої природи Боже життя. Ми, які прийняли Христа, вже тут, на землі, маємо вічне життя. Суть вічного життя полягає в тому, що ми отримали Божу природу, стали співспадкоємцями Божого Царства. Ми були буквально прищеплені до Христа. В нас діє той самий Дух, що в Христі.

 

Через хрещення ми були занурені до Христової смерті. У смерті Христа був переможений гріх і диявол. Але через хрещення ми також беремо участь у воскресінні Христа, в Його новому житті. Через віру ми повинні розвивати і оберігати нове Боже життя, щоб не втратити цей скарб. Ми на полі бою, щодня зазнаємо різноманітного тиску, який намагається вкрасти в нас цей скарб. Апостол Павло говорить: «Носимо цей скарб в глиняних посудинах». Тому ми повинні бути обережні. Потребуємо захист – спільноту чи людей, які мають правдиву віру і щиро наслідують Христа. Не досить лише бути охрещеними. Ми повинні вірою оживляти те, що нам було дано. Ми повинні жити з віри, як каже Боже слово: «Праведник житиме вірою». Це стосувалося не тільки Авраама, але має стосуватися і нас.

 

Завантажити: Що робить небо небом?