Українська > Актуальне > Публікація

Час антихриста

Дата публікації:   2019-03-26
Автор:   ВВП

 

Час антихриста

 

Хочемо повернутися до здорового правовірного апостольського вчення, яке проповідували, яким жили і за яке вмирали святі апостоли, вчителі Церкви і мученики.

 

В Європі сьогодні були повалені Божі закони. Замість Декалогу, на якому була побудована вся європейська культура, була просунена Лісабонська угода з антизаконами.

 

В цей апокаліптичний час, коли замість Бога був висунений культ людського еґо, ми сьогодні живемо. Але це обожнювання не приносить людині щастя, а веде її по похилій дорозі до самознищення ‒ дочасного і вічного. Людина, яка стане рабом пристрастей, не хоче приймати об'єктивну правду про те, що робить зло, що шкодить собі та іншим. Ця культура смерті, яка відкидає Бога і Його закони, відмовляється називати гріх гріхом, зло злом, і руйнує всі моральні принципи. Ми живемо в час, коли дітей морально розбещують вже в дитсадках, а школа, замість того, щоб готувати до відповідального життя, деморалізує і програмує смерть. Культура і всі ЗМІ служать духу брехні. Повторюю: ми живемо в апокаліптичний час.

 

Дух антихриста запанував і в Католицькій Церкві, і в інших християнських Церквах.

 

Фальшиві пророки, єретичні теологи, хочуть бути т.зв. креативними ‒ творчими. Але ці люди не мають нічого спільного з живим Христом. Вони це не люди покаяння, молитви, ані люди, які прагнуть спасіння своєї душі і душ своїх ближніх. Ліберальні теологи ‒ це ненавернені люди. Якщо вони й щиро хочуть допомогти Церкві і бачать деякі сучасні проблеми правдиво, то, однозначно, не допоможуть Церкві, якщо найперше не допоможуть самі собі і правдиво не навернуться! Прикладом є учениця Рудольфа Бультмана, професор Ета Лінеманн, яка була корисна для Церкви аж після свого щирого навернення. Без навернення ці інтелектуали вигадують все нові оригінальності ‒ насправді єресі або нежиттєві фрази. Вони соромляться напруги, яка існує між світом і Церквою. Тому вони хочуть зруйнувати захисні бар'єри, які пов'язані з самозреченням, з хрестом Христа і Його наслідуванням. Духовні принципи, які приносять життя, вони відкинули і зневажливо називають їх закостенілими стереотипами. Ці лжепророки вже принесли плоди, які на початку третього тисячоліття ми пожинаємо. Це плоди смерті. Вони вміють маніпулювати християнськими термінами, сугестивно і живо подавати певні правди, які вкрадуть від авторів, які були навернені, і які своїми книгами вносять благословення. Вони вкрадуть цю термінологію, але дух, який стоїть за ними, ‒ це дух брехні і смерті! По плодах пізнаєте їх. На жаль, найтрагічнішим прикладом є сучасний псевдопапа Франциск. Сьогодні ці єретики вже настільки внесли до Церкви духа світу, що єресі підняли до рівня офіційного вчення Церкви, а гріх легалізовують і посвячують.

 

Потрібно знати: теологія має сенс тільки тоді, коли виходить з життя з Христом та єдності з Ним в молитві, і коли потім знову поглиблює життя з Христом та закорінює його через зречення нашого еґо, через хрест і наслідування Христа.

 

Спасительна віра є основою, але одночасно і мотивацією до того, щоб людина приносила жертви і виконувала Божі та Христові заповіді, як каже апостол Павло: «Ставайте жертвою живою і святою, ‒ це ваша духовна богослужба».

 

Завантажити: Час антихриста