Українська > Актуальне > Публікація

Пророче слово про Амазонію

Дата публікації:   2019-10-10
Автор:   ВВП

 

Пророче слово про Амазонію

 

У чому суть Синоду про Амазонію?

«Вони чужоложать зі своїми гидкими бовванами» (Єз. 23,37).

Це Боже слово, сказане через пророка Єзекиїла, сьогодні актуальне для Римського Синоду про Амазонію. Пророки називають поганські практики, тотожні з практиками поган в Амазонії, духовною розпустою. Йдеться про гріх проти Першої Заповіді: «Не матимете інших богів і не будете їм поклонятися...» (Втор. 5,9). Замість того, щоб людина зверталася зі своїми проблемами і труднощами до Бога, вона шукає допомогу в поганських практиках віщування, магії та спіритизму і в різних їхніх формах. Так звертається до демонів і потрапляє під їхню владу. Змішування з поганством псевдопапа Франциск сьогодні оманливо і маніпулятивно називає «пророчим завданням Церкви». Але Боже слово називає це гидотою!

 

«...ба й дітей своїх, що Мені породили, проводили через вогонь, їм на їжу» (Єз. 23,37).

Поганство зі своїми практиками завжди було пов’язане з принесенням людських жертв. Трагедія полягає в тому, що сьогодні псевдопапа хоче цим збагачувати Церкву.

Але це пророче слово має і духовний вимір. Якщо хтось через святе Хрещення і віру народився для Бога, то став Божою дитиною. Тепер він обманений церковною ієрархією і духовно приноситься в жертву цьому неопоганському демону, який веде до відступництва від Бога і до пекла. Тут йдеться не про фізичне, але про духовне вбивство Божих дітей. Апогеєм є те, що для цього зловживається найвищим церковним авторитетом ‒ папським авторитетом.

Чого ще хочуть чекати Божі діти? Чи дозволять себе затягнути відступником Бергольйо і амазонською екскомунікованою спілкою прямо до пекла? Треба відрізнити справжній послух від сліпого і фальшивого.

 

«І саме тоді, як різали своїх дітей своїм бовванам, того ж дня входили в Мою святиню, щоб її сквернити. От що коїли вони посеред Мого дому!» (Єз. 23,37-39).

Псевдопапа зі спілкою зрадницьких клерикалів, які складають Амазонський Синод, своїм синкретизмом дають велике згіршення усій Церкві ‒ Божим дітям! До того ж, в той самий день вони приступають до Святої Літургії, щоб цим замаскувати свою апостазію і духовне вбивство Божих дітей в Христовій Церкві. Синод спричиняє найбільше осквернення всього Ватикану і Католицької Церкви. Ці церковні зрадники разом зі шаманами прикликають демонів і творять з ними духовну єдність! Свою зраду вони представляють як «новий шлях Церкви». Це до неба волаючий злочин і обман!

 

І покладуть вони вашу розпусту на вас, і понесете кару ваших гріхів бовванопоклонства, і взнаєте, що Я ‒ Господь Бог» (Єз. 23,46-49).

Це пророче слово повністю стосується отруйних плодів Синоду про Амазонію і вказує на його наслідки. Усвідоммо, що тут йдеться про мерзенне ідолопоклонство, а не про якусь невинну річ. Вічне життя приховано замінюється вічною смертю!

 

«Надійшло до мене таке слово Господнє: „Сину чоловічий! Скажи до неї (до ватиканської землі): Ти ‒ земля неочищена... Змова її лжепророків (відпалих церковників) серед неї, як ревучий лев, що роздирає здобич» (Єз. 22,23-25).

Замінюючи дорогу спасіння дорогою до погибелі, вони масово нищать довірене їм стадо і ведуть його на духовну смерть. Демон смерті через них діє і пожирає душі.

 

«Її священики порушують закон Мій» (Єз. 22,26).

Своєю ексгортацією Amoris laetitia Франциск порушує Божий закон, а також заперечує існування об’єктивно діючих моральних норм. Його послідовники негайно втілюють ці єресі до псевдопасторації. Синодом про Амазонію, тобто привілеюванням поганства, Бергольйо порушує Божий закон як ще ніхто і ніколи дотепер.

 

«...сквернять Мої святині» (Єз. 22,26).

Духовний бруд поганства, яким є пошана і служіння демонам, поєднують зі Святою Літургією і тим самим сквернять святині!

«…святого й несвятого не відрізняють» (Єз. 22,26).

Синод про Амазонію має програму вже не відрізняти святого від несвятого. Він змішує християнство з поганством, пошану до Бога з пошаною до демонів! Ця апостазія розпочалася ще II Ватиканським Собором через документ Nostra aetate.

 

«...не відрізняють, що нечисте й що чисте» (Єз. 22,26).

Вони не відрізняють нечистий поганський сатанізм від чистої християнської віри в Ісуса Христа, яка забезпечує душам вічне спасіння! Поганство через поклоніння демонам тягне душі до погибелі. Міжрелігійний діалог, наслідок ІІ Ватиканського Собору, дійшов до апогею на нинішньому Синоді про Амазонію. Однобічним піднесенням поганських філософій і практик при т.зв. міжрелігійному діалозі вони підготували цей шлях для амазонської апостазії. Тут є той самий дух, що й за аморальними гендерними збоченнями. Плодом є втрата розуму, совісті та вічного життя.

 

«Я у них у погорді » (Єз. 22,26).

Псевдопапа Бергольйо разом з відступницькими церковними прелатами через зловживання найвищим авторитетом погорджує самим Богом!

Декілька днів тому один кардинал сказав приблизно так: напрям, яким іде Франциск, мусить продовжуватися. Він забезпечив для цього шляху своїх наступників Але якби тепер був обраний папа, який би хотів залишити цей напрям, то народ, мовляв, його не прийме. ‒ Що до цього додати? Обнова Церкви буде дуже болісною і повинна бути радикальною! Умовою є відділення від отруйних духовних течій і повернення до здорового джерела і здорових коренів Церкви, тобто до апостольської Традиції. Те, що прихильники Бергольйо разом з гомосексуальною мережею в рядах відступницьких ієрархів, священиків чи т.зв. народу не приймуть цієї необхідної обнови, ‒ з цим слід рахуватися. Бог дав кожному вільну волю. Хто хоче іти в пекло з апостатами навіть проти Божої волі, може. Але тоді всю вічність буде за це дуже болісно жаліти. Та буде вже пізно. Там вже не буде шансу на покаяння. Тепер ще є!

 

+ Ілля
Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату
 
+ Методій, ЧСВВр      + Тимотей, ЧСВВр
єпископи-секретарі

6.10.2019

 

Завантажити: Пророче слово про Амазонію (6.10.2019)