Українська > Актуальне > Публікація

Заклик до кардиналів та єпископів після псевдосиноду (+відео)

Дата публікації:   2019-11-18
Автор:   ВВП

 

Заклик до кардиналів та єпископів після псевдосиноду

 

Шановний кардинале, шановний єпископе!

27 жовтня 2019 року закінчився відступницький Синод, в якому брали участь лише вибрані 26 кардиналів та 134 єпископи. Не тільки на псевдопапу Бергольйо, але і на цих зрадників Христа була оприлюднена Божа анатема ‒ виключення з Містичного Тіла Христового згідно Гал. 1,8-9. Синод відкрив двері для процесу поступової сатанізації Святої Літургії, для скасування целібату і для свячення жінок та чародійок з Амазонії на дияконіс з можливістю очолювати релігійні зібрання і уділяти Таїнства. Шановні єпископи, тепер очікується на вас ‒ як ви будете реагувати. Якщо залишитесь пасивними, псевдопапа ухвалить ці висновки апостатичного Синоду як зобов’язуючі для цілої Церкви. Таким чином Католицька Церква офіційно ‒ під фальшивим папським авторитетом ‒ фактично вже буде переведена до антихристової церкви Нью Ейдж.

Бергольйо невідступно прямує до мети. Вагомі аргументи чотирьох кардиналів,  виражені в «дубіа», він цинічно ігнорує. Так само ігнорував «Корекцію», а також вісімсоттисячну петицію. Досі він ігнорує і закиди та заклики архиєп. Вігано: як заклик до відставки, так і заклик до відкликання єресі проти Христового Божества.

Шановний апостоле Христовий, тепер ти є в ситуації, в якій станеш або героєм, або зрадником ‒ Юдою. Якщо будеш мовчати і не заступишся за Христа і Його вчення, то ти зрадив. Героєм ти станеш тоді, коли сміливо відділишся від єретика і його самогубної течії з духом апостазії, яким він підкоряє собі Церкву. Цим жестом правдивого покаяння допоможеш врятувати та відродити кривавлячу Церкву!

 

Ти прийняв повноту священичих свячень, щоб стати апостолом і пастирем, тобто захисником Христового стада. Тобі була дана влада, а також відповідальність, за які в годину смерті будеш здавати звіт. Душі, які були тобі довірені, будуть або у вічному житті та в Божій славі, або будуть у вічних муках у пеклі. Чи ти усвідомлюєш цю свою відповідальність? Ти був Богом поставлений в історичному часі, коли Церква переживає найглибшу кризу за всю свою історію. «Земля під своїми мешканцями споганіла, бо вони переступили Закон, порушили устав, зламали завіт відвічний» (Іс. 24,5).

Апостол Павло взиває: «Працюйте над спасінням вашим в острасі та трепеті» (Флп. 2,12).

 

В момент своєї смерті ти лицем в лице зустрінешся з Христом. Яким буде Христовий погляд? Одним з цих трьох:

 Якщо ти помреш як вірний апостол Христа, то почуєш Його слова: «Вірний слуго, увійди в радість Господа твого!» ‒ і зустрінешся з радісним поглядом Ісуса.

Якщо збережеш спасительну віру, але свої інтереси ти ставив понад Божі інтереси, то побачиш дуже болісний погляд Ісуса. Тебе чекає велике терпіння в чистилищі!

Але якщо правдиве навернення ти відкинув, втратив чи замінив на якесь інтегральне, екологічне чи синодальне навернення, то ти разом з Бергольйо відвернувся від Христа до диявола. Зовнішній світ і надалі визнаватиме тебе єпископом, але в духовному світі ти вже ним не є. Ти став Юдою. Тоді в годину смерті побачиш дуже суворий погляд Ісуса і почуєш гострі слова: «Відійди від Мене, слуго невірний і злий, у вічний вогонь». «Там буде плач і скрегіт зубів» (Мт. 13,42).

 

Сьогодні ще можеш вирішити, з яким Ісусовим поглядом невдовзі зустрінешся. Сьогодні Ісус звертається до тебе словами: «Я знаю твої діла; маєш ім’я, як живий, але ти мертвий...» (Од. 3,1-3) «Ось стою біля твоїх дверей і стукаю» (Од. 3,20). «Якщо не покаєшся, загинеш» (Лк. 13,3). У чому сьогодні полягає спасительне покаяння? В тому, щоб радикально відділитися від духа єресі та апостазії і прийняти Христового Духа (Рим. 8,9). Тільки якщо Його приймеш і наслідуєш Ісуса, ти є у світлі і ведеш довірених овець безпечною дорогою спасіння.

В даний час у Церкві віє фальшивий дух. Норма полягає в тому, щоб тупо йти в оманливих ілюзіях до вічної погибелі. Опертися обманливій атмосфері і духу брехні та смерті ‒ це надзвичайний героїзм! Без особистої молитви це неможливо. Під Христовим хрестом отримаєш світло і силу виступити проти системи брехні і зла так, як героїчні мученики. Там почуєш не лише слова прощення, але й слова, якими Господь покликав тебе йти за Ним (Лк. 5). «Я тебе вибрав, Я тебе не відкинув. Не бійся, бо Я з тобою! Не тривожся, бо Я Бог твій» (Іс. 41,9б-10). Як апостол Христа, ти не можеш підпорядковуватися публічному єретику і апостату. Маєш фальшивий страх перед так званою схизмою? Схизму (по-грец. schidzeinрізати, відділяти) не здійснює той, хто вірний Христу, Його вченню та Євангелії. Схизму здійснює той, хто відрізав, відділив себе від Христа і Його вчення.

 

Бергольйо нічого не боїться. Він виступив проти Бога і касує Божі істини та Заповіді. Він також ліквідує таїнство віри, трансформуючи Святу Літургію в магічний ритуал. Це вже не чаша Господня, а чаша бісівська (І Кор. 10,21). Він просуває висвячення чародіїв на священиків і чарівниць на дияконіс, а згодом і на «священиць». Він касує целібат, а антиєвангелією фактично скасовує і Христове священство. Тут справджується Ісусове слово про мерзоту запустіння на святому місці (Мт. 24,15) і пророцтво Даниїла про скасування повсякчасної жертви й запровадження мерзенної гидоти (Дан. 12,11).

За часів аріанства майже всі східні єпископи відпали. Але ти будь, як св. Атанасій або св. Василій, які залишилися вірними Ісусу Христу!

 

Бог сьогодні дає тобі за приклад архиєпископа Вігано. І ти вийди з підпорядкування фальшивому послуху щодо відступника Бергольйо і створи єдність з Вігано. Це не буде розкол, але порятунок Христової Церкви! Ісус вимагає цього від тебе! Твоє рішення впливає також на довірені тобі душі, і на цілу Церкву. Відкинь фальшивий страх! Не бійся врятувати себе і Христову Церкву! У годину смерті і цілу вічність ти будеш щасливий, що зробив цей крок віри і покаяння.

 

+ Ілля
Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату
 
+ Методій, ЧСВВр            + Тимотей, ЧСВВр
єпископи-секретарі
 
1.11.2019

 

Завантажити: Заклик до кардиналів та єпископів після псевдосиноду (1.11.2019)