Українська > Про церкву

Підгорецькі владики

Дата публікації:   2009-08-08
Автор:   1
Ваша Святосте, з синівським довір’ям Вам повідомляємо, що ми, підгорецькі владики, Маркіян Гітюк, ЧСВВ, Методій Шпіржік, ЧСВВ, Ілля Догнал, ЧСВВ i Самуїл Обергаусер були висвячені на греко-католицьких єпископів. Ми це вчинили з свідомістю належного послуху Вам, Святіший Отче, і з великого бажання рятувати нашу УГКЦ. З огляду на небезпеку зловживання інформацією, детальніші дані наших свячень ми пред’явимо особисто Вам, Святіший Отче, на аудієнції.



Відповідь на відкритий лист S.O.S. за Європу

Дата публікації:   2009-07-31
Автор:   1



Лист пану Юрію Решетнікову 26.7.2009

Дата публікації:   2009-07-26
Автор:   1
Шановний пане Решетніков, ще раз Вас просимо про надання детальної інформації про реєстрацію Церкви (напр., скільки треба людей, необхідних для реєстрації і т.д.). Також просимо Вас поводитися щодо нас справедливо, у згоді з українськими законами. Ваша відповідь від 26.06.2009р. № 7/2-19-107 свідчить про те, що не ми, а Ви грубо порушуєте Українське законодавство і хибно інтерпретуєте церковні закони (ККСЦ) в області, що стосується внутрішніх проблем Церкви. Ваша загальна позиція є дискримінацією і утисками релігійної свободи, у якій в Україні не відмовляють ані мусульманам, ані буддистам чи індуїстам.Ми звернулися до державних органів України, щоб наш Правовірний Синод єпископів (9 єпископів) був офіційно зареєстрований. Якщо Ви дасте цю можливість, то це не є розкол, але операція, яка веде до збереження життя.



Новини липень 2009

Дата публікації:   2009-07-24
Автор:   1



Припинення гомосексуальної інфекції 3.7.2009

Дата публікації:   2009-07-03
Автор:   1
Дорогі вірні, Івано-Франківщина вважається найбільш католицькою областю в цілій Україні, а також найбільш релігійною областю. Є болючим, що представники облдержадміністрації дозволили тут кампанію гомосексуалістів, заплановану на місяць жовтень. Якщо їм вдасться пролом в Івано-Франківську, то подібні акції будуть проводитись і в інших містах. Їхня мета – узаконити гомосексуальні шлюби і поставити їх на один правовий рівень з природним подружжям. Вірні католики, а також і православні та інші християни сьогодні зобов’язані цілеспрямовано робити все для того, щоб акція в Івано-Франківську за будь-яку ціну була заборонена. Є тільки одна дорога до спасіння, а нею є покаяння! Тому ми, єпископи Правовірного Синоду України, закликаємо Вас іменем Божим: Моліться вдень і вночі і не дозвольте, щоб в якомусь місті Івано-Франківської області розпочалася гомосексуальна епідемія для України.



Пастирський лист усім християнам Європи 13.6.2009

Дата публікації:   2009-06-13
Автор:   1
Від імені Божого закликаємо Вас в цей історичний момент, щоб ви усі залучилися до молитви за духовне воскресіння вже відпалої від християнства Європи. Європа є духовним цвинтарем, а Господь через пророка (Єзек.37,1 наст.) вказує вихід: „Пророкуй сину людський до цих мертвих костей”. Тим пророцьким словом сьогодні є цей заклик до покаяння і до безперервної молитви. Реакцією на пророцьке слово був великий гуркіт, і з кісток, розкиданих в долині смерті, стали скелети – фундаменти нового життя в Христі. Після подальшого пророкування настає наступний етап духовного воскресіння: кістки покрилися м’язами. А на кінець, після наступного пророкування, в них увійшов Божий Дух. Бог сказав: „Ті кості – це Божий люд – Ізраїль.” Так, ці кості – це є Божий люд – Церква Європи! Воскресіння здійснить Бог. Умова є одна – покаяння.



Яку мету має дух брехні

Дата публікації:   2009-05-26
Автор:   1
Шановний отче-декане, Ви подали світській пресі „Газета по-українськи” очорнюючу і неправдиву інформацію проти нас. Подібні брехні Ви також написали Голові сільської ради с.Підгірці. Сектою є не ми, але ті, хто явно проповідує єресі, які нищать основу спасительного Христового вчення. Ми, навпаки, захищаємо це правовірне вчення і терпимо за це від справжніх сектантів. Отче-декане, який дух є за Вашою брехнею і яку має мету? Це не є Дух правди, але дух брехні, що обманює Божий люд, щоб той не навернувся і не чинив покаяння, але залишився в темряві, а замість благословення, щоб на нього потім прийшло прокляття.



Відповідь на статтю опубліковану в Газеті по-українськи

Дата публікації:   2009-05-25
Автор:   1
Ми не є сектою, але єпископами і членами Католицької Церкви. Ніколи ми не допустилися жодного злочину щодо законів будь-якої держави. Ми відкрито боремося проти гіпнозу і вказуємо на його негативні духовні наслідки.Члени Правовірного Синоду єпископів УГКЦ, які є іноземними громадянами, перебувають в Україні законним способом. Зцілення, чуда і навернення в Підгірцях робить Господь Ісус на підтвердження проповідування правдивого Євангелія.



Померли, щоб ми жили

Дата публікації:   2009-05-24
Автор:   1



Пастирський лист вірним УГКЦ на празник Зіслання Святого Духа 23.5.2009

Дата публікації:   2009-05-23
Автор:   1
В теперішній добі проходить дуже важкий духовний бій за повну дехристиянізацію Європи. Євросоюз впроваджує протиприродні закони, які по суті заперечують основу християнства. Держави, які проголосували за закони про гомосексуальні шлюби, вже є ніби засліплені, і без спротиву підпорядкувалися диктатурі Євросоюзу. Самі підписали вирок смерті правдивому християнству на своїй території. Головним винуватцем у цьому є апостатична Церква, що має духа світу і пристосовується до цього тренду і часто його пропагує.



Новини - квітень+травень 2009

Дата публікації:   2009-05-15
Автор:   1



Антиапологетика

Дата публікації:   2009-05-07
Автор:   1
Шановний Володимире Томо Олексів та ваші співбрати, імена яких, як пишете, є невідомі. Ваші фрази і психологічні маніпуляції не є невинною річчю. Ви маєте  і будете мати на совісті душі, які могли б спастися, але через Ваше убивання правди і вбивання правдивих свідків не будуть спасенні. Ви не боїтеся Бога і Божого суду. Ми боїмося, а тому мусимо обороняти Христа і Євангеліє. Якщо б сьогодні на нашому місці був апостол Павло, то називав би єресі єресями, так як це робимо ми, і про Вас, на жаль, мусів би написати: „Такі бо фальшиві апостоли, лукаві робітники, що підроблюються на Христових апостолів. І не дивно, бо сам сатана прикидається ангелом світла” (2Кор. 11,13-14).



Новини - березень+квітень 2009

Дата публікації:   2009-04-25
Автор:   1



Великодній пастирський лист 15.4.2009

Дата публікації:   2009-04-15
Автор:   1
Чудом Святого Духа є кожна Літургія, яку щодня служите. Центром Східної Літургії є т.зв. епіклеза, тобто інтенсивне взивання Святого Духа. Вона розпочинається тим, що священик потиху молиться: „Ще приносимо цю духовну і безкровну службу і просимо, і молимо, і благаємо, зішли Духа Твого Святого на нас і на ці дари, що перед нами”. Тут є дуже корисно, щоб священик хоча б на хвилю зупинився, щоб Святий Дух міг зійти не лише на хліб і вино, але через віру і на нього.



Повідомлення про релігійну дискримінацію 4.4.2009

Дата публікації:   2009-04-04
Автор:   1
Як греко-католицькі монахи папського права (ми не підпорядковані Л.Гузару, але прямо папі), а тепер як єпископи, ми прилюдно повідомили папу і цілу церкву про єресі і деструктивну діяльність кард. Л.Гузара. Також ми перестерігали вірних, щоб не відкрилися ліберальним і апостатичним єресям, які він проповідує. Ці єресі ведуть до втрати віри і вічного життя (спасіння). З цієї причини Л.Гузар і його люди нам мстяться. Їх суди і покарання щодо нас є недійсні. Л.Гузар не є компетентний судити монахів папського права і єпископів, а крім того на ньому лежить анатема згідно Гал. 1,8-9. Тому він намагається розвинути тиск на державні органи, щоб з допомогою інтриг змусити нас замовчати.



Реєстрація Греко-Католицької релігійної громади

Дата публікації:   2009-03-18
Автор:   1



Пастирський лист на Великий Піст 12.3.2009

Дата публікації:   2009-03-12
Автор:   1
У своєму житті, особливо в кризових ситуаціях чи спокусах, „пильно вдивляйтесь в Ісуса”. Це є ключ до правдивої перемоги і переміни нашого життя. Бог прагне, щоб настала переміна сердець наших вірних. Щоб могло дійти до цієї переміни, найперше мусить перемінитись серце пастирів, священиків. Тому в ім’я Ісуса Христа щиро Вас просимо, щоб у своєму особистому житті ви протиставились гріху і боролися проти нього аж до крові.



Новини - лютий 2009

Дата публікації:   2009-02-20
Автор:   1



Прохання про реєстрацію 19.2.2009

Дата публікації:   2009-02-19
Автор:   1
B нашій УГКЦ настала кризова ситуація, внаслідок того, що кардинал Л.Гузар почав явно проповідувати єресі, а тим заперечувати суть існування не лише нашої Церкви, але й християнства взагалі. Через це на нього і на з’єднаних з ним єпископів автоматично лягла анатема – виключення з Церкви згідно Гал. 1,8-9. З цієї причини був встановлений правовірний Синод єпископів УГКЦ, який згідно з законом „Про свободу совісті і релігійні організації” оцим Вас просить про надання реєстрації, як паралельної структури всередині УГКЦ.



Новини - січень 2009

Дата публікації:   2009-01-20
Автор:   1