Українська > Про церкву

Припинення гомосексуальної інфекції 3.7.2009

Дата публікації:   2009-07-03
Автор:  
Дорогі вірні, Івано-Франківщина вважається найбільш католицькою областю в цілій Україні, а також найбільш релігійною областю. Є болючим, що представники облдержадміністрації дозволили тут кампанію гомосексуалістів, заплановану на місяць жовтень. Якщо їм вдасться пролом в Івано-Франківську, то подібні акції будуть проводитись і в інших містах. Їхня мета – узаконити гомосексуальні шлюби і поставити їх на один правовий рівень з природним подружжям. Вірні католики, а також і православні та інші християни сьогодні зобов’язані цілеспрямовано робити все для того, щоб акція в Івано-Франківську за будь-яку ціну була заборонена. Є тільки одна дорога до спасіння, а нею є покаяння! Тому ми, єпископи Правовірного Синоду України, закликаємо Вас іменем Божим: Моліться вдень і вночі і не дозвольте, щоб в якомусь місті Івано-Франківської області розпочалася гомосексуальна епідемія для України.



Пастирський лист усім християнам Європи 13.6.2009

Дата публікації:   2009-06-13
Автор:  
Від імені Божого закликаємо Вас в цей історичний момент, щоб ви усі залучилися до молитви за духовне воскресіння вже відпалої від християнства Європи. Європа є духовним цвинтарем, а Господь через пророка (Єзек.37,1 наст.) вказує вихід: „Пророкуй сину людський до цих мертвих костей”. Тим пророцьким словом сьогодні є цей заклик до покаяння і до безперервної молитви. Реакцією на пророцьке слово був великий гуркіт, і з кісток, розкиданих в долині смерті, стали скелети – фундаменти нового життя в Христі. Після подальшого пророкування настає наступний етап духовного воскресіння: кістки покрилися м’язами. А на кінець, після наступного пророкування, в них увійшов Божий Дух. Бог сказав: „Ті кості – це Божий люд – Ізраїль.” Так, ці кості – це є Божий люд – Церква Європи! Воскресіння здійснить Бог. Умова є одна – покаяння.



Яку мету має дух брехні

Дата публікації:   2009-05-26
Автор:  
Шановний отче-декане, Ви подали світській пресі „Газета по-українськи” очорнюючу і неправдиву інформацію проти нас. Подібні брехні Ви також написали Голові сільської ради с.Підгірці. Сектою є не ми, але ті, хто явно проповідує єресі, які нищать основу спасительного Христового вчення. Ми, навпаки, захищаємо це правовірне вчення і терпимо за це від справжніх сектантів. Отче-декане, який дух є за Вашою брехнею і яку має мету? Це не є Дух правди, але дух брехні, що обманює Божий люд, щоб той не навернувся і не чинив покаяння, але залишився в темряві, а замість благословення, щоб на нього потім прийшло прокляття.



Відповідь на статтю опубліковану в Газеті по-українськи

Дата публікації:   2009-05-25
Автор:  
Ми не є сектою, але єпископами і членами Католицької Церкви. Ніколи ми не допустилися жодного злочину щодо законів будь-якої держави. Ми відкрито боремося проти гіпнозу і вказуємо на його негативні духовні наслідки.Члени Правовірного Синоду єпископів УГКЦ, які є іноземними громадянами, перебувають в Україні законним способом. Зцілення, чуда і навернення в Підгірцях робить Господь Ісус на підтвердження проповідування правдивого Євангелія.



Померли, щоб ми жили

Дата публікації:   2009-05-24
Автор:  



Пастирський лист вірним УГКЦ на празник Зіслання Святого Духа 23.5.2009

Дата публікації:   2009-05-23
Автор:  
В теперішній добі проходить дуже важкий духовний бій за повну дехристиянізацію Європи. Євросоюз впроваджує протиприродні закони, які по суті заперечують основу християнства. Держави, які проголосували за закони про гомосексуальні шлюби, вже є ніби засліплені, і без спротиву підпорядкувалися диктатурі Євросоюзу. Самі підписали вирок смерті правдивому християнству на своїй території. Головним винуватцем у цьому є апостатична Церква, що має духа світу і пристосовується до цього тренду і часто його пропагує.



Новини - квітень+травень 2009

Дата публікації:   2009-05-15
Автор:  



Антиапологетика

Дата публікації:   2009-05-07
Автор:  
Шановний Володимире Томо Олексів та ваші співбрати, імена яких, як пишете, є невідомі. Ваші фрази і психологічні маніпуляції не є невинною річчю. Ви маєте  і будете мати на совісті душі, які могли б спастися, але через Ваше убивання правди і вбивання правдивих свідків не будуть спасенні. Ви не боїтеся Бога і Божого суду. Ми боїмося, а тому мусимо обороняти Христа і Євангеліє. Якщо б сьогодні на нашому місці був апостол Павло, то називав би єресі єресями, так як це робимо ми, і про Вас, на жаль, мусів би написати: „Такі бо фальшиві апостоли, лукаві робітники, що підроблюються на Христових апостолів. І не дивно, бо сам сатана прикидається ангелом світла” (2Кор. 11,13-14).



Новини - березень+квітень 2009

Дата публікації:   2009-04-25
Автор:  



Великодній пастирський лист 15.4.2009

Дата публікації:   2009-04-15
Автор:  
Чудом Святого Духа є кожна Літургія, яку щодня служите. Центром Східної Літургії є т.зв. епіклеза, тобто інтенсивне взивання Святого Духа. Вона розпочинається тим, що священик потиху молиться: „Ще приносимо цю духовну і безкровну службу і просимо, і молимо, і благаємо, зішли Духа Твого Святого на нас і на ці дари, що перед нами”. Тут є дуже корисно, щоб священик хоча б на хвилю зупинився, щоб Святий Дух міг зійти не лише на хліб і вино, але через віру і на нього.



Повідомлення про релігійну дискримінацію 4.4.2009

Дата публікації:   2009-04-04
Автор:  
Як греко-католицькі монахи папського права (ми не підпорядковані Л.Гузару, але прямо папі), а тепер як єпископи, ми прилюдно повідомили папу і цілу церкву про єресі і деструктивну діяльність кард. Л.Гузара. Також ми перестерігали вірних, щоб не відкрилися ліберальним і апостатичним єресям, які він проповідує. Ці єресі ведуть до втрати віри і вічного життя (спасіння). З цієї причини Л.Гузар і його люди нам мстяться. Їх суди і покарання щодо нас є недійсні. Л.Гузар не є компетентний судити монахів папського права і єпископів, а крім того на ньому лежить анатема згідно Гал. 1,8-9. Тому він намагається розвинути тиск на державні органи, щоб з допомогою інтриг змусити нас замовчати.



Реєстрація Греко-Католицької релігійної громади

Дата публікації:   2009-03-18
Автор:  



Пастирський лист на Великий Піст 12.3.2009

Дата публікації:   2009-03-12
Автор:  
У своєму житті, особливо в кризових ситуаціях чи спокусах, „пильно вдивляйтесь в Ісуса”. Це є ключ до правдивої перемоги і переміни нашого життя. Бог прагне, щоб настала переміна сердець наших вірних. Щоб могло дійти до цієї переміни, найперше мусить перемінитись серце пастирів, священиків. Тому в ім’я Ісуса Христа щиро Вас просимо, щоб у своєму особистому житті ви протиставились гріху і боролися проти нього аж до крові.



Новини - лютий 2009

Дата публікації:   2009-02-20
Автор:  



Прохання про реєстрацію 19.2.2009

Дата публікації:   2009-02-19
Автор:  
B нашій УГКЦ настала кризова ситуація, внаслідок того, що кардинал Л.Гузар почав явно проповідувати єресі, а тим заперечувати суть існування не лише нашої Церкви, але й християнства взагалі. Через це на нього і на з’єднаних з ним єпископів автоматично лягла анатема – виключення з Церкви згідно Гал. 1,8-9. З цієї причини був встановлений правовірний Синод єпископів УГКЦ, який згідно з законом „Про свободу совісті і релігійні організації” оцим Вас просить про надання реєстрації, як паралельної структури всередині УГКЦ.



Новини - січень 2009

Дата публікації:   2009-01-20
Автор:  



Новорічний пастирський лист вірним 14.1.2009

Дата публікації:   2009-01-14
Автор:  
Нас, правовірних єпископів, Бог в цьому часі покликав, щоб ми були живим сумлінням Церкви і відважно називали гріх гріхом, правду правдою, а брехню брехнею. Ми охочі задля Христа і Його Євангелія віддати і свої життя. Однак ми не можемо за вас виконати рішення, яке, наче зернятко на вагах, має опосередкувати ваше спасіння. Бог сьогодні з надією шукає десять праведників, щоб вкласти їм до рук долю народу.



Новорічний пастирський лист священикам 9.1.2009

Дата публікації:   2009-01-09
Автор:  
Цим пастирським листом вас, кожного священика, як парафіяльного, так і монаха, іменем Божим закликаємо, тобто сам Бог через нас закликає Тебе до того найосновнішого, без чого ніхто не буде спасенний – до ясного визнання істинної віри в Христа і Його Євангелія. Твоя позиція відкинення чи визнання віри вирішить Твою вічність! Це є та найактуальніша, а водночас і найособистіша справа, якщо хочеш бути й залишитися Христовим слугою і бути спасенним!



Різдвяний пастирський лист правовірного Синоду єпископів УГКЦ 2008

Дата публікації:   2008-12-25
Автор:  
Всемогутній Бог став беззахисною дитиною, щоб ти став Божим сином, спадкоємцем Божого Царства. В цьому є суть Різдва. Бог тебе любить і дав тобі найбільший дар: Свого власного Сина. В Ньому маєш вічне життя і в Ньому маєш і правдиве щастя на цій землі. Якщо признаєш перед Богом свій гріх і якщо з вірою приймеш Ісуса, то Ісус народився у твоїй душі, незалежно від того, чи ти є дитиною, дорослим чоловіком чи жінкою.



Коли ці замовкнуть, то каміння кричатиме

Дата публікації:   2008-12-24
Автор:   Вірні