Українська > Про церкву

Відповідь на очорнення, висловлене редакцією часопису Мета 09/2006

Дата публікації:   2006-09-21
Автор:   1
Шановна редакціє, вже вкотре ви зухвало і безпідставно очорнили і звинуватили нас в бунті і непослусі церковній владі, затемнені розуму і т.п. - Вибачте, але Правда нас змушує прилюдно показати, що затемнення розуму, напевно, не у нас, але у вас. За вашими словами, ви не друкуєте наших відгуків, щоб не робити нам реклами. Але цим грубо порушуєте журналістську справедливість і самі показуєте, що боїтеся правди! Нам зовсім не потрібна ваша реклама, але якщо ви взялися так некваліфіковано і брудно нас коментувати, тоді є вашим обов’язком перед справедливістю опублікувати і слова нашого захисту. Коли ви, однак, друкуєте тільки так, щоб сподобатись людям при владі, а не Богові в правді, значить ви ще працюєте в режимі тоталітарного комунізму, в якому все друкувалось згідно „політики КПСС.” Отож, на вашу брудну тактику - відповідаємо: Не ми, але ви бунтуєтеся проти Церкви і Св. Отця, проти Бога і правди! ....



Відповідь на статтю о. Т. Крупача

Дата публікації:   2006-09-21
Автор:   1
Нам прикро, що отець Тарас писав статтю (Мета, вересень 2006) з такою неврівноваженістю і фанатизмом.Всі його самовільні, безпідставні і несправедливі зневаги та засудження, хочемо промовчати і суд залишити самому Богові...



Відповідь на статтю Мирослава Мариновича 01/2006

Дата публікації:   2006-01-01
Автор:   1
Яка ціль і який дух є за статтею п.Мариновича? Яка є ціль? Зробити з нас секту і тоді вже не потрібно воювати проти наших правдивих аргументів і таким чином похоронити цілу нашу діяльність, яка скерована до правдивого навернення від духа світу до живого Христа і прийняття Його Євангелії, як найвищої норми в нашому християнському житті. Який дух є за статтею п.Мариновича? Це той самий дух фарисейства, який старався зловживанням Святого Письма і правди зробити з Ісуса біснуватого, фанатика і навіженого і таким чином зліквідувати Його та Його Євангелію! Той же дух також зробив з наших правовірних владик в часі комунізму “ворогів народу” і так зліквідував нашу Церкву. Той самий дух виступає тепер через ліберальних теологів і церковних діячів, які мають духа цього світу. Цей дух і сьогодні через таких своїх слуг вишукує живих свідків Христа, щоб їх неморальними, психологічними і демагогічними методами очорнити і зліквідувати.



Відповідь на лист о.Івана Коломійця

Дата публікації:   2005-11-01
Автор:   1
Дорогий отче Іване, в часописі Мета Ви написали статтю, як реакцію на нашого листа: Петиція ідентичності і правовірності Святішому Отцю. Ви зробили “професійну і теологічну” критику нашого листа, нажаль, Ви використали методи, які не мають нічого спільного з діловою критикою. Ви не подали ані одного доказу, а тільки декілька разів повторяєте, що йдеться про пасквільний лист, що йдеться про відкриту брехню, що обманюємо віруючих, що ми є на перешкоду УГКЦ, що нам розходилося і йдеться про людську славу. На закінчення, коли читач ані не знає, що ми написали , одним реченням нас осуджуєте словами:”Повідомляю Вас, що пасквільний характер Вашого листа не дає мені можливості його аналізувати чи вступати в полеміку з Вами”.




 |<      <<     1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    >>     >|