Українська > Про церкву

Новорічний лист польському народу

Дата публікації:   2016-01-06
Автор:   ВВП
В даний час архітектори НСП (Нового Світового Порядку) просовують ісламізацію Європи. Їх метою є знищення християнства, європейської культури та ідентичності окремих народів в рамках запровадження мультикультуралізму. Польща повинна вирішити: або виступить радикально проти, або пасивно прийме мусульман згідно квот, встановлених ЄС. Дорогі польські християни і громадяни, публічними маніфестаціями підтримайте зусилля влади не допустити ісламізацію Польщі. В цей критичний момент боротьби з ісламізацією не слухайте розпорядження папи Франциска, але слухайте наказ святого папи Пія V, який закликав до молитви на вервиці за порятунок Європи від ісламізації. Нехай буде врятована хоча б Східна Європа, тобто Польща, Чехія, Словаччина і Угорщина!



Шукай правду! 3 частина – Первородний гріх: а) родовище зла в нас

Дата публікації:   2015-12-30
Автор:   ВВП
Кожна людина створена так, що прагне найвищого, досконалого щастя, яке хоче реалізувати в особистому відношенні. Людина прагне Бога, і навіть якщо цього не усвідомлює, бо ніхто інший не може задовольнити це вкладене в неї прагнення. Через гріх людина стала на шлях брехні. Своєю зрадою єдність з Богом замінила на єдність з брехнею, а прагнення, яке в ній залишилося, хоче фальшиво задовольняти новим і новим самообманом – в алкоголі, наркотиках, моральній нечистоті, кар'єрі, грошах, злочинності. Цей шлях брехні та егоїзму закінчується загибеллю. Людина стала рабом гріха, але оскільки це рабство є внутрішнє, то не хоче сама собі допомогти і відкидає запропоновану допомогу. Молоді люди хочуть мати ідеал, хочуть бачити якийсь зразок. Цими зразками морального життя, справжніми героями, які заради дочасної і вічної правди приносили найбільші жертви, є святі і мученики. Дійсно, поширення правди і її пошук вимагає безкровного, а іноді й кривавого мучеництва. Найбільшим прикладом для нас є сам Божий Син Ісус Христос, який є втіленою Правдою.



Шукай правду! 2 частина: Хочеш бути щасливим?

Дата публікації:   2015-12-23
Автор:   ВВП
Якби молодій людині поставили запитання: «Хочеш бути щасливою?», вона безсумнівно відповіла б: «Так!», і підняла би обидві руки на знак згоди. Людина в глибині душі прагне щастя, але справжнього щастя, яке вже ніхто не зможе у неї забрати. Адже сама тільки думка про те, що воно колись закінчитися, приносить смуток. Образ фальшивого щастя наочно показує американська Статуя Свободи. Майже щоранку під нею знаходять мертвих птахів. Коли птах вночі наштовхується при польоті на освітлену статую, то ламає собі крила, а потім безсило падає на землю. Це образ багатьох молодих людей, які шукають щастя у фальшивій свободі. Єдину справжню свободу дає Божий Син Ісус Христос, який переміг духа брехні та рабство гріха. Ісус є Дорогою до нашого з'єднання з Отцем, який створив нас. Ісус також є Правдою, яка визволяє нас від духа брехні. Він також визволив нас від смерті – в Ньому маємо вічне життя. «Хто має Сина, той має вічне життя» (1Ів. 5,12).



Шукай правду! /Звернення до молоді/

Дата публікації:   2015-12-19
Автор:   ВВП
Сьогодні потрібно усвідомити свою особисту відповідальність, і те, що досягти перемоги своїми силами неможливо. Тому сьогодні найбільша потреба доби – щиро звернутися в особистій молитві до Бога і почати мобілізувати самого себе – шукати правду і боротися за неї. Ви, студенти, не чекайте, що революцію покаяння почнуть представники Церкви. Справжню революцію почніть ви! Шукайте правду, любіть правду, боріться за правду і за неї приносьте в жертву навіть своє життя! Правда визволить вас від влади демонів, від смерті і диявола. Цією Правдою є Ісус Христос, Він є Дорога, Правда і Життя, Він помер за тебе на хресті, Він прощає твої гріхи. Тільки Він дає тобі вічне щастя, яке починається тут, на землі, і продовжиться після смерті.  



Плоди II Ватиканського Собору за 50 років / 2 частина: Цитати з Nostra Aetate і проголошення анатеми (+ відео)

Дата публікації:   2015-11-02
Автор:   ВВП
З нагоди 50-ї річниці II Ватиканського Собору доцільно зробити баланс і правдиво вказати на згубні, катастрофічні плоди. Внаслідок реалізації документів II Ватиканського Собору, зокрема гасла «пошана до інших релігій», дійшло до масового поширення поганства не тільки в Європі. Багато настоятелів почали запрошувати буддистів та індуїстів у свої монастирі. Так Nostra aetate створила ґрунт для інвазії азіатського поганства. Воно заперечує єдиного Бога-Творця і Спасителя Ісуса Христа. По суті йдеться про пошану до демонів і сатани! Це бунт проти єдиного істинного Бога, і за це несе відповідальність II Ватиканський Собор з т.зв. аджорнаменто.



Слово Патріарха Іллі на свято Царя Христа (2015)

Дата публікації:   2015-10-25
Автор:   ВВП
На свято Христа Царя читаємо послання до Колосян, де написано: «Він вирвав нас з-під влади темряви і переніс у Царство свого улюбленого Сина» (Кол. 1,13). Бог з любові до нас, щоб ми навіки з Ним жили, визволив нас з-під влади темряви, гріха і світу та переніс до Царства Свого улюбленого Сина. Ми повинні молитися за те, щоб дійсно могти працювати для Божого Царства, для Царства Ісуса Христа, щоб потім в годину смерті могти стати перед Божим обличчям і прийняти нагороду, яку Ісус обіцяє тим, які вірні Йому в цій життєвій пробі.



Заклик католикам – 3 частина: Метастрофейн /зміна способу життя/

Дата публікації:   2015-10-20
Автор:   ВВП
Ватикан дав програму аджорнаменто (пристосування до світу) і настав внутрішній розпад. Тому окремі патріархати повинні встановити спільну програму, яка буде протистояти глобалізаційному автогеноциду. Реформу мусить починати кожен єпископ і священик прикладом особистого покаяння. Він повинен відділитися від єресей ІКТ, синкретизму і толерантності до аморальності. Якщо єпископ чи священик залишиться у фальшивій єдності з відступницьким Ватиканом, кожен католик зобов'язаний відділитися від цього священика чи єпископа як від єретика! Якщо католик цього не зробить, на ньому залишається прокляття! Якщо затверділо залишиться в цьому стані аж до смерті, то буде навіки засуджений! Християнство знову повинно стати сіллю світу і стовпом правди! Це програма покаяння і реформи: Все обновити у Христі!



Заклик католикам – 2 частина: Матаноейн (зміна мислення)

Дата публікації:   2015-10-19
Автор:   ВВП
Історично-критичний метод в теології (далі – історично-критична теологія, ІКТ) сьогодні привласнює собі виключне право пояснювати Святе Письмо, а таким чином і все католицьке вчення. ІКТ не підкорилася ні Божому натхненню, ні традиції Церкви у справах віровчення (догм) і моралі. Вона базується на атеїстичній філософії, не вірить у жодне чудо, заперечує Христове воскресіння, не вірить, що Ісус є правдивий Бог і правдивий чоловік, єдиний Спаситель, як це навчала Церква протягом 2000 років. Що стосується історично-критичного методу, то це метод, який без самокритики ставить один помилковий висновок на другий. А читаючи деяких критиків, складається враження, що йдеться швидше про демагогів, ніж дослідників. Екзегеза, яка вже не живе Біблією, стає археологією – мертві ховають своїх мерців. Сьогодні, як і вчора, спасительна віра полягає у прийнятті Божого слова, як Божого, а не людського (див. 1 Сол. 2,13). Святі не знали ІКТ, а все-таки саме вони найкраще розуміли Святе Письмо.



Стерилізація українців

Дата публікації:   2015-10-12
Автор:   ВВП
Дорогі українці! Звертаються до вас єпископи з вигнання. Ми любимо вас, українців, і нам лежить на серці спасіння Церкви і народу. Сьогодні настав вибух вакцинації проти поліомієліту. Хто за цим стоїть? Масони Римського клубу з програмою редукції людства до «золотого мільярду», передусім мультимільярдер Білл Гейтс, ЮНІСЕФ, Ротарі Клуб та грузин Квіташвілі. Ці вакцини викликають безпліддя (стерилізацію) Яка мета цього? Широкомасштабна стерилізація дітей України! І це простим прийняттям вакцини до уст. А результат проявиться  безпліддям аж у 18-20 років. Закликаємо мешканців Львівської та Івано-Франківської області, щоб писали листи в ОДА, щоб їхні керівники, за прикладом Закарпатської ОДА, звернулися до генпрокурора і вимагали  зупинення цієї геноцидної акції, спрямованої проти українського народу.



ТЕРОРИЗМ ВНОЧІ (відео)

Дата публікації:   2015-10-02
Автор:   Сестри конт. монаст. св. пр.Іллі
ТЕРОРИЗМ ВНОЧІ



ЗАМАХ НА ВБИВСТВО ‒ аргументи юристів (відео)

Дата публікації:   2015-10-01
Автор:   Сестри конт. монаст. св. пр.Іллі
ЗАМАХ НА ВБИВСТВО ‒ аргументи юристів



Апостати найняли терористів, щоб вбити невинних сестер (відео)

Дата публікації:   2015-09-30
Автор:   Сестри конт. монаст. св. пр.Іллі
Апостати найняли терористів, щоб вбити невинних сестер



Звернення монахинь до Президента України (відео)

Дата публікації:   2015-09-29
Автор:   Сестри конт. монаст. св. пр.Іллі
УГКЦ у своїх храмах постійно зводить наклепи на Правовірну Греко-Католицьку Церкву і розпалює релігійну ворожнечу. Як результат - замовлені ними терористи вже не вперше здійснили напад на монастир сестер св. пр. Іллі в Брюховичах. Сьогодні вночі (з 28 на 29 вересня) сестри мали нічні чування: молилися в каплиці за наш терплячий народ, за Боже змилування над Україною. Нараз о 2:35 ночі в сестер через вікна полетіли великі камені, а за ними три «коктейлі Молотова».



«Коктейлі Молотова» – це плоди релігійної ненависті з боку ієрархії УГКЦ (фото)

Дата публікації:   2015-09-29
Автор:   Сестри конт. монаст. св. пр.Іллі
«Коктейлі Молотова» – це плоди релігійної ненависті з боку ієрархії УГКЦ (фото)



Слово Патріарха Іллі на Празник Воздвиження Чесного Хреста

Дата публікації:   2015-09-27
Автор:   ВВП
На свято Воздвиження Чесного Хреста ми повинні знову звернути свій погляд на Христовий хрест, в якому є наше спасіння. Слово Боже говорить: «Так, як Мойсей підняв змія у пустині, так треба Синові Чоловічому бути піднесеним, щоб кожен, хто вірує в Нього, жив життям вічним. Бог бо так полюбив світ, що Сина свого Єдинородного дав, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, а жив життям вічним» (Ів.3,14-16).Мідяний змій є прообразом Христового хреста. Ми повинні з вірою дивитися на хрест Христа. Хрест є знаком спасіння, знаком, перед яким втікають демони. У ньому є наше спасіння від вічної загибелі. Ісус на хресті переміг гріх, смерть та диявола, і дає нам вічне життя. Хрест Ісуса є ознакою Його любові до нас, грішних.



Покаяння, покаяння, покаяння /Заклик католикам/

Дата публікації:   2015-09-19
Автор:   ВВП
В цей час Церква з духом соборного аджорнаменто вже на стільки злилася зі світом, що не розрізняє добро і зло, правду і брехню, єресі та правовірне вчення! Моральний і духовний автогеноцид Церкви і народів продовжується. Церква мовчанням чи різними жестами Івана Павла II і Франциска сприяє цьому запрограмованому геноциду! Немає жодного бар'єру сатанинській глобалізації! Жодного опору проти програми автогеноциду народів і світу! Ватиканський корабель тоне. Духовний рак вже повністю проникнув до апостатичного Ватикану, який несе головну провину за процес самознищення християнських народів! Однак покаяння постійно відкидає! Чи можна йти в апостазії ще глибше?Що робити?Існує тільки одна відповідь – одне слово: ПОКАЯННЯ!



Терористичні акції на замовлення УГКЦ

Дата публікації:   2015-07-13
Автор:   ВВП
В понеділок, 22 червня 2015 року, на жіночий монастир св. пророка Іллі в Брюховичах біля Львова був вчинений озброєний напад чоловіків в масках на замовлення ієрархії УГКЦ. Монастир, який заснував ще в 1925 році митрополит А. Шептицький, пережив підпілля, переслідування, комуністичний режим і попри все це зберіг правдиву католицьку віру. Гузарова УГКЦ вже більше семи років до Правовірної Церкви відноситься підступно і агресивно. Парадоксом є, що при цьому правовірних, їх жертву, ложно заклеймувала «агресивною сектою». Правовірні католики на відміну від Гузарової УГКЦ не проявляють ніякої агресії, ані не користуються наркотиками, ані масками, aні на нікого не нападають ні з сокирами чи ломиками, ні з автоматами, ні з пістолетами! Гузарова УГКЦ постійно намагається знищити правовірних, тому вони змушені захищати свої права, гарантовані Конституцією і законами України. Цей захист Гузарівці називають агресією. Події 22 червня в Брюховичах свідчать про те, що УГКЦ є дійсно терористична організація. Цим вимагаємо від влади, щоб заборонила УГКЦ, яка становить загрозу стабільності в державі і безпеці громадян України!



Два грецькі ієрархи зрадили Христа, Церкву і народ

Дата публікації:   2015-07-08
Автор:   ВВП
Глава Греческой Православной Церкви архиепископ Иероним II в критический момент в период перед референдумом, предал Божьи законы, Христа и народ. Вместо того чтобы указать на корень проклятия, которое навлекли гомосексуальные законы, и призвать народ к истинному покаянию и к отделению от системы гомодиктатуры ЕС, он обманул народ. Он призвал людей оставаться в системе гомодиктатуры и таким образом дал возможность, чтобы эта система продолжала свою пагубную деятельность к уничтожению человеческих душ. То же касается и Солунского митрополита Анфима, который в этот критический момент сделал такой же жест предательства словами: «Я буду голосовать за Европу». Этим жестом он также предал Бога, Церковь и народ, и навлек на себя Божью анафему согласно Гал. 1,8-9.



Українська Правовірна Греко-Католицька Церква сьогодні (відео)

Дата публікації:   2015-07-03
Автор:   Синод УП ГКЦ
Українська Правовірна Греко-Католицька Церква сьогодні: історія, віра і діяльність



Суд на замовлення УГКЦ (відео)

Дата публікації:   2015-06-28
Автор:   Синод УП ГКЦ
Суд на замовлення УГКЦ