Українська > Про церкву

Відповідь на публічне очорнювання

Дата публікації:   2013-11-02
Автор:   Синод УП ГКЦ
Кампанія Голови ЛОДА, пана Шемчука, є такою ж, як і кампанія «Експресу». Вона призвела до смерті Глави УП ГКЦ Архиєпископа Михайла Осідача. На телеканалах 1+1, 12-ЛТБ, ICTV ... вже два роки виступає «академік» Павлюк, який явно бреше і безглуздо нас очорнює в використанні психотропних речовин та в ритуальних вбивствах. Це питання грубого наклепу, який є кримінальним злочином, пан Шемчук мав підняти під час своїх візитів в СБУ, а також в програмі «Люстрація». Хто чинить цей тиск? Це, знову ж таки, керівництво УГКЦ, яке в нашій Церкві бачить небажану конкуренцію і вже 4 роки клопочеться, щоб наша Церква не була офіційно зареєстрована і зазнавала публічної розправи. Не є секретом, що екс-кардинал Гузар, як лідер політичної групи «Першого грудня», впливає зі своєю групою на керівництво ЛОДА. Основною програмою Гузарової групи є зміна правил гри в державі, тобто проведення контрреволюції. А це антиконституційно. У зв'язку з цією реальною небезпекою Віктор Шемчук з позиції свого уряду мав би вимагати відкриття  кримінальної справи  проти групи «Першого грудня».



Пастирський лист напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці

Дата публікації:   2013-10-14
Автор:   ВВП
Кожному ясно, що через вступ до ЄС Україна втрачає свій національний суверенітет і моральні цінності та настане економічний колапс.  28 листопада Україна має фактично вступити до ЄС через т.зв. асоціацію. Сім неділь ми будемо молитися, щоб Бог зробив чудо і врятував Україну від цього запланованого автогеноциду. В цьому намірі моліться свої сторожі і взивайте до Бога з вірою. Закликаємо й інших християн, щоб до кінця цього ювілейного року молилися щодня одну годину в цьому намірі. Маніфестації розпочинаємо сьогодні, 13 жовтня 2013 року. В наступні неділі до 24 листопада після Божественної Літургії зробіть лише короткий похід по найближчій вулиці як жест, що ви вірите в Боже чудо.



Заклик українському народу до покаяння (+ відео)

Дата публікації:   2013-10-11
Автор:   ВВП
Спонукати народ до прийняття самогубної асоціації може тільки людина, яка втратила свідомість і розум. 28.11. 2013р. Україна фактично має стати колонією ЄС, а в ці дні має підписати ще останні автогеноцидні закони. Йдеться про аморальний гомосексуалізм, поєднаний з викраданням дітей і цілковите отруєння навколишнього середовища, подібно до Чорнобиля, через видобування сланцевого газу.Сьогодні ви повинні вийти з пасивності та байдужості, інакше невдовзі у вас викрадатимуть ваших дітей і онуків. Вас будуть садити в тюрму як гомофобів. Ви будете під тотальним контролем через єдиний реєстр... Вийдіть цими днями на вулиці і підтримайте депутатів, які є за Митний Союз з Росією і тому є радикально проти вступу до євро-аду. Почніть недільні маніфестації від неділі 13 жовтня до 24 листопада 2013 року в своєму районному місті. Хай це буде українська ініціатива проти вступу в ЄС і за Митний союз,  який забезпечить свободу, християнські закони і економічний розвиток.



Безкровна революція /маніфест російському народу/ частина 2: Реформа Церкви (+ відео)

Дата публікації:   2013-10-01
Автор:   ВВП
Щоб настало воскресіння народу і обнова сім’ї, повинно в повноті проповідуватись Боже слово. А щоб воно могло проповідуватися ще й в силі і могутності й могло стати закваскою для народу, тут повинні бути особистості, які цим Божим словом живуть, тобто реалізують його. Тому кожен християнин повинен каятися за себе і за гріхи своїх батьків і прабатьків. Тоді Дух Божий дасть силу для порятунку російського народу.  Хто мусить покаятися в першу чергу?  З яких гріхів треба каятися?



Безкровна революція /маніфест російському народу/ частина 1 (+ відео)

Дата публікації:   2013-09-28
Автор:   ВВП
Психологічна війна сьогодні використовує антизаконодавство з метою автогеноциду. Таким чином народ нищить себе сам. Впроваджується гендер-аморальність і викрадання дітей. Однак за ці злочини проти людства тепер вже не грозить жодний суд в Нюрнбергу.Якщо не буде правдивого інформування в ЗМІ, то рятівників назвуть ворогами російського народу і прозахідна кліка їх усуне. Зрадники Батьківщини, які ведуть приховану громадянську війну в Росії, керовані американськими ілюмінатами і банкірами. У цьому ювілейному році також у Києві, Росія разом з Україною і Білоруссю була посвячена Пресвятій Богородиці. Росії стосується Пророцтво Пресвятої Богородиці: «Якщо Росія навернеться, то світова катастрофа буде відкладена».



Пастирське послання українському народу (+ відео)

Дата публікації:   2013-09-11
Автор:   ВВП
Україна стоїть перед подібним вибором, як свого часу Ізраїль. Конкретно йдеться про вибір між MC зі Сходу або ЄС з деморалізованого Заходу. Бог сьогодні говорить через нас і Україні: «Сьогодні взяв я за свідків проти вас небо й землю, життя та смерть дав я перед вами, благословення та прокляття. І ти вибери життя, щоб жив ти та потомство твоє». (Втор. 30,19) Або Україна обере єврогеноцид, або життя дочасне і вічне. Кожен християнин України хай в цю історичну годину дасть Богу обіцянку, що до кінця року щодня буде присвячувати одну годину молитві. Так будуть всі християни України вдень і вночі взивати до Бога . Бог хоче спасти нас. Організуйте маніфестації у своєму місті чи селі в неділю, 13 жовтня 2013, за порятунок дітей від деморалізаційного гендеру та ювенального піратства під гаслом «Віднова родини – воскресіння України». У той же день 13 жовтня, проведіть і другу маніфестацію в районних центрах. Вийдіть з хоругвами і транспарантами. На свято Покрову Пресвятої Богородиці, в понеділок 14 жовтня, хай відбудуться маніфестації в Києві.



Заклик студентам України (7.11.2013)

Дата публікації:   2013-09-11
Автор:   Синод УП ГКЦ
Дорогі студенти! У ці дні вирішується ваша доля і ваше майбутнє. Йдеться про життя дочасне і вічне. Ви повинні рахуватися з тим, що більшість йде широкою дорогою і дає себе звести позитивними фразами і гаслами, а інших змушує і пильнує, щоб не відійшли від них, не відділилися  і не були їм докором сумління. Ви повинні мати відвагу виступити проти течії і створити в кожному університеті закваску здорового християнства, яке пов'язане з правдивим наслідуванням Христа. Треба, щоб в даний час ви правильно орієнтувалися в духовних течіях. Оце конкретні небезпеки: 1) пропаганда сексуальних збочень; 2) пропаганда поганських релігій (індуїзм, буддизм ...) і пошана до них; 3) пропаганда окультизму і його сучасних форм; 4) сучасна війна проти дітей. Якщо хочете вести ефективну боротьбу за відновлення народу, то ви повинні рахуватися з цими чотирма напрямками, інакше будете боротися неефективно. У цьому ювілейному році Хрещення Київської Русі дайте Богові обіцянку одну годину молитви щодня. Тільки через правдиве покаяння ти будеш щасливий, і Бог дасть Україні перемогу над внутрішньою зрадою.



Лист православним єпископам, монахам і священикам (+ відео)

Дата публікації:   2013-08-28
Автор:   ВВП
Апостол Павло говорить, що наша боротьба не проти тіла і крові, а проти начал, які здійснюють свою владу в піднебесних просторах. Тому ми повинні надягнути на себе повну зброю Божу. З шести видів зброї увиразнюється меч Духа, яким є слово Боже. (пор. Еф. 6,10 і наст.). Ви повинні боротися з пекельними воротами за порятунок російського народу і Православної Церкви.Воїни Христа, священики, монахи і єпископи, майте духа Юди Макавея, який захищав Божий закон. Він не мав єдності з духом язичництва, тобто на сьогодні – з духом Асижу і Астани. Почніть, Дух Божий вас поведе! Почніть в цьому ювілейному році Хрещення Київської Русі! Почніть, Бог через вас воскресить російський народ!



Екс-Папа Франциск схвалив гомосексуалізм /пастирський лист/

Дата публікації:   2013-08-11
Автор:   ВВП
Ті геї, які відмовляються чинити правдиве покаяння і не називають гріх гріхом, насправді не шукають Бога і не мають добрих намірів. Сказати, що їх мають – це демагогія екс-папи Бергольо. Масони і наддержавні владні структури нав’язують геям думку, що їх збочення є т. зв. невинною сексуальною орієнтацією, а не одержимістю нечистим духом. Вершиною всього є те, що цю брехню разом з глобальними демагогами та ідеологами редукції людства також пропагує екс-папа Бергольо. Цим заперечує Боже слово, всю Церковну Традицію, а також суть християнства.



Ювілейна віднова Хрещення

Дата публікації:   2013-07-27
Автор:   ВВП
Офіційне святкування, в якому приймуть участь Президенти цих народів, – різні концерти, Молебні, чування, Хресні дороги – відбуватимуться протягом 27-28 липня.Однак духовна віднова Хрещення Київської Русі звершилася напередодні свята св. Івана Хрестителя, тобто в суботу, 6 липня, о 19:00-22:00. Символічно для кульмінації ювілею Хрещення Київської Русі була вибрана ця ніч. Суть Хрещення полягає в тому, що ми були духовно занурені до Христової смерті, що символізувало занурення до Дніпра. Одночасно ми отримали нове життя – життя Христа Воскреслого, що символізувало прийняття білого крижмо і палаючої свічки. Вірні УП ГКЦ, які не були присутні в Києві, зробили цей жест в найближчій до свого місця проживання річці чи озері, а це в празник св. Володимира, 28.07.2013 року. Нехай в цей ювілейний рік подібний жест зроблять і всі християни України, Росії та Білорусії.



Проголошення російському народу (до ювілею Хрещення Київської Русі)

Дата публікації:   2013-07-26
Автор:   ВВП
Шановні громадяни Росії! Візантійський Вселенський Патріархат в цей історичний момент, закликає вас: не дайте обдурити себе професійними міжнародними брехунами і демагогами. Під термінами «права людини» впроваджуються злочини проти людства! Виступіть проти цієї найбільш злочинної неофашистської системи Заходу, яка прагне вашої тимчасової та вічної гибелі! Морально підтримайте тих особистостей і політиків, які посприяли, щоб вигнати з Росії західні т.зв. благодійні організації та фонди. ЮНІСЕФ та подібні структури приховано проштовхували моральний, духовний і фізичний автогеноцид людини, сім'ї та російського народу! Вимагайте, щоб також були скасовані антиконституційні закони, які проштовхують гендер-шизофренію і злочинну ювенальну юстицію. Будьте сміливі! Прокиньтеся з байдужості! У неділю, 28 липня, вийдіть на вулиці і обновіть своє Хрещення! Нехай маніфестації тривають з певним інтервалом аж до кінця цього ювілейного року. Бог бажає від вас цих кроків віри. Тоді Він врятує російський народ від запланованого сатанинського геноциду.



Проголошення українському народу /ювілей Хрещення України/ (+ відео)

Дата публікації:   2013-07-24
Автор:   ВВП
B цей час вашим обов’язком є – не бути пасивними! Змобілізуйтеся! 1) Створюйте батьківські комітети на захист дітей, за зразком Росії. 2) Організовуйте мітинги за відновлення родини і охорону дітей! 3) Маніфестуйте за скасування всіх антиконституційних законів, які впроваджують розтлівання і викрадання дітей. 4) Вимагайте скасування обманної і насильницької системи збору персональних даних в Єдиний реєстр. Станьте справжніми християнами – героями, на зразок мільйонів мучеників, які були охочі і життя пожертвувати за Божі закони і спасіння своєї душі та душ своїх близьких. Будьте жертвенні, захищаючи своїх дітей. Прокиньтеся! Виступіть проти запланованого морального, духовного і фізичного автогеноциду України!



Заклик українському народу, передусім батькам /документ до ювілею Хрещення України/

Дата публікації:   2013-07-24
Автор:   ВВП
Шановні батьки, якщо ви погоджуєтесь із злочинами та з розтліванням ваших дітей і з тим, щоб їх у вас вкрали, то прагніть вступу в ЄС. Тоді ви будете мати безвізовий режим до пекла! Однак, якщо ви ще маєте здоровий глузд і совість і любите своїх дітей, то в цей час вашим обов’язком є – не бути пасивними! Змобілізуйтеся! Створюйте батьківські комітети на захист дітей, за зразком Росії. В цім ювілейнім році Хрещення України чітко скажіть «НІ» сатані і його слугам, які хочуть з України зробити пекло на землі. Організовуйте мітинги за відновлення родини і охорону дітей!



Святий Ян Міліч з Кром’єржіжа /коротка біографія/

Дата публікації:   2013-07-18
Автор:   ВВП
Чеська історія має своїх героїв. Під час правління чеського короля та імператора Священної Римської Імперії Карла IV, в Чеському королівстві діяв Божий слуга і пророк Ян. Він не боявся говорити правду, навіть якщо вона була для багатьох неприємною. Він не боявся йти проти течії. Божі слова ожили в його устах, щоб протистояти гнітючому стану суспільства і Церкви. Більше того, він освідчував ними і самого імператора...



Канонізація Яна Міліча / Київ, 06.07.2013 (відео)

Дата публікації:   2013-07-17
Автор:   ВВП
Канонізація Яна Міліча / Київ, 06.07.2013



Віднови своє Хрещення 28.07.2013 (відео)

Дата публікації:   2013-07-12
Автор:   ВВП
Віднови своє Хрещення 28.07.2013



Урочиста віднова Хрещення (відео)

Дата публікації:   2013-07-11
Автор:   ВВП
Урочиста віднова Хрещення



ЗАКЛИК МОНАСТИРЯМ РОСІЇ

Дата публікації:   2013-07-05
Автор:   ВВП
Дорогі монахи, Ісус Христос покликав вас залишити світ і йти за Ним. Тому ви пішли в монастир. У душі кожного монаха, як і в душі кожної людини, відбувається духовна боротьба. Це боротьба з нашою порушеною гріхом природою. Це боротьба з самообманом, власною гординею і з невпорядкованими пристрастями. Бог в цей час шукає святих монахів, які будуть охочими стати борцями за Божі Закони. Щоб монах став справжнім Божим мужем – пророком, то основою мусить бути дорога покаяння і внутрішня молитва. Але її не слід плутати з якимись буддійськими чи йогінськими медитаціями і концентраціями.



Єпископські свячення

Дата публікації:   2013-06-21
Автор:   Синод УП ГКЦ
На свято Святих Петра і Павла, 12 липня 2013 року, в Дрогобичі у монастирському  храмі Різдва Христового відбудуться єпископські свячення...



Заклик католикам і християнам Чехії

Дата публікації:   2013-05-20
Автор:   ВВП
Цього року ми святкуємо історичну річницю прибуття святих Кирила і Методія на Велику Моравію. „Завдяки Кирилу і Методію ми знаємо Христа, спасіння народу”. Потрібно, щоб католики відкрили очі і усвідомили собі, що гендерна ідеологія нищить всі моральні, національні та християнські цінності. Лісабонська угода і конвенції ООН відкривають двері системі злочинного викрадання дітей соціальними службами з будь-якої сім'ї. За цим всім стоїть наднаціональна т.зв. ювенальна юстиція. Ці закони в Чехії вже були прийняті. Якщо чеські католики не пробудяться з байдужості, то це лише питання часу, коли жорстокі механізми викрадання дітей починуть діяти. Але тоді буде вже пізно.