Українська > Про церкву

Пастирський лист для Католицької Церкви

Дата публікації:   2014-03-18
Автор:   ВВП
Дорогі римо-католики! На початку Великого посту звертається до вас з України Візантійський Вселенський Патріархат, який захищає правовірне вчення і традицію Церкви. Ми живемо в історичний час, коли кожен священик і віруючий поставлений перед важким випробуванням: чи залишиться вірним правовірному вченню. Кожен віруючий зобов'язаний більше слухати Бога, ніж ієрархію, яка зрадила Бога і Євангеліє. Сучасна ієрархія має такого ж духа, як ієрархія в часи Христа. Вони покликалися на те, що представляють Бога, але воплоченого Бога розіп'яли. Те саме відбувається і сьогодні. Ісус каже: «Покайтеся і віруйте в Євангеліє.» (Мр. 1,15), «Якщо не покаєтеся, всі загинете!» (Лк. 13,3).



Час Великого посту

Дата публікації:   2014-03-18
Автор:   ВВП
Щороку наприкінці Великого посту ми пригадуємо Христову смерть і Його воскресіння. Підготовкою до цього є час посту, коли людина повинна зупинитися і більше часу присвячувати Богу і своїй душі. Ісус сказав про звільнення людини від злого духа: «А щодо цього роду бісів, то його виганяють лише молитвою і постом» (Мт. 17,21). На наше мислення впливають мас-медіа, біл-борди, розмови з людьми, які думають тільки про земні та марні справи і не говорять, ба навіть не думають про найважливіші речі, такі як смерть, Божий суд і вічність. Піст – це не тільки фізичне відречення, піст має позитивну сторону – приймати  духовні інформації, які ведуть до оздоровлення душевного і духовного життя.



Мотивація до посту

Дата публікації:   2014-03-18
Автор:   ВВП
У час Великого посту необхідно усвідомити ці основні реальності: Ти помреш. Ти будеш стояти перед Божим судом. Тебе чекає щаслива або нещаслива вічність. Божий Син, Ісус Христос, страждав і помер за тебе, щоб дати тобі вічне щастя після смерті. Терпіння при кривавому бичуванні було за твою нечистоту, приниження при коронуванні терням і плювання Христові в обличчя – за твою гордість.  Хресна дорога – за твої фальшиві дороги гріха. Христова смерть перемогла гріх і диявола та відкрила тобі дорогу до вічної слави. Ісус сьогодні говорить тобі: «Зречись самого себе, візьми свій хрест і йди за Мною». Куди? На Голготу. Там є вузька дорога (Мт. 7,14) до вічного життя через Христову смерть.



В ці дні пригадуємо собі... (+відео)

Дата публікації:   2014-02-22
Автор:   Синод УП ГКЦ
В ці дні пригадуємо собі річницю відходу у вічність першого Глави Української Правовірної Греко-Католицької Церкви архиєпископа Михайла Осідача. Подай Господи рабу Твоєму Кир Михаїлу вічную пам'ять.



Заклик до прощення (+ відео)

Дата публікації:   2014-02-07
Автор:   ВВП
В ці дні Бог хоче, щоб Україна воскресла, через покаяння! Умова покаяння: відректися духа євро-майдану. Відректися духа ненависті та непрощення до російськомовної частини України та російського народу. Також українці зі Сходу повинні відректися духа ненависті та непрощення до галичан. Нехай кожен це зробить принаймні перед одним свідком. Ті, які на євромайдані були активні, нехай це зроблять в Києві, а також нехай зануряться в Дніпро. Це є знак хрещення покаяння, яке чинив Іван Хреститель на ріці Йордан. Друга умова, яку сьогодні хоче Бог це: щоб кожен українець  присвячував щодня одну годину молитві до Бога. Тільки через покаяння та взаємне прощення Бог збереже український народ від громадянської війни, втрати незалежності та запланованого  автогеноциду України!



Празник Богоявлення 2014: Заклик до покаяння /Пастирське послання/

Дата публікації:   2014-01-18
Автор:   Синод УП ГКЦ



«Хартія християнської держави» – протилежність «NWO»

Дата публікації:   2014-01-11
Автор:   ВВП
Шановний пане Президенте! Шановні представники української влади! Сучасна демократія не оправдала себе. Вона стала засобом для насадження найжорстокішого тоталітаризму. Найбільш актуальна потреба нашого часу полягає в тому, щоб визначити ідеологію християнської державної системи. Пропонуємо проект «Хартії християнської держави» (ХХД). Віримо, що Україна та братні народи Росія і Білорусь, приймуть цю Хартію для свого порятунку і подальшого розвитку.



Слово Патріарха Іллі на Різдво Христове 2014 /+ відео/

Дата публікації:   2014-01-05
Автор:   ВВП
Ісус і сьогодні духовно приходить до кожного з вас і просить: «Ось Я стою при твоїх дверях і стукаю. Хто почує мій голос і відкриє Мені, увійду до нього і буду з ним, а він зі Мною. Володимире, Андрію, Oльго... дай мені своє минуле, дай Мені свій гріх. Для того Я прийшов». На знак того, що тепер відкриваєш двері свого серця і приймаєш Ісуса Христа як свого Спасителя, зроби знак святого хреста. Тепер через твою віру Ісус прийшов. Знаком хреста ти водночас відновив своє Хрещення. Ангели звістили пастухам: «Сьогодні вам народився Спаситель, Христос Господь!». Ця радісна звістка стосується і тебе.  Сьогодні і тобі народився Спаситель!



Різдвяне пастирське послання

Дата публікації:   2014-01-04
Автор:   Синод УП ГКЦ
Дорогі вірні! 7 січня 2014р. ми хочемо знову не тільки згадати, але й духовно пережити таїнство народження Сина Божого в убогому вертепі. Наша душа є живим вертепом. «Тим, які Його прийняли, дав владу стати Божими дітьми». Хто приймає Ісуса, той стає Божою дитиною, прийомним сином Божим, донькою Божою, спадкоємцем Божої слави. Якщо ми Його прийняли і якщо виконуємо волю Небесного Отця, то і нас стосується Ісусове слово: «Той є мій брат, моя сестра і моя мати».



«Хартія християнської держави»/Частина І+II/ (+ відео)

Дата публікації:   2013-12-31
Автор:   ВВП
Шановний Володимире Володимировичу! Сучасна демократія не оправдала себе. Вона стала засобом для насадження найжорстокішого тоталітаризму. Найбільш актуальна потреба нашого часу полягає в тому, щоб визначити ідеологію християнської державної системи. Пропонуємо проект «Хартії християнської держави» (ХХД). Віримо, що Росія та братні народи Україна і Білорусь, приймуть цю Хартію для свого порятунку і подальшого розвитку.



Заклик студентам Росії до мобілізації (7.11.2013)

Дата публікації:   2013-11-09
Автор:   ВВП
Ми живемо в такий час, коли розпочалася найжорстокіша і найпідступніша війна в  історії людства. А трагедія в тому, що ніхто не орієнтується. апровадилась система уявних понять, де за словами приховане протилежне значення. Це психологічна війна. Злочини проти людства і дітей називаються «правом дітей».Коли в цій війні ворог не ідентифікований, то проти кого воювати і як? Через правдиве покаяння і відвернення від системи зради Росія і Україна будуть врятовані від запланованої сатанізації і геноциду.1) Прийми вірою Ісуса за свого Спасителя і Господа. Обнови своє Хрещення через занурення у воду. 2) Прийми молитовний порядок – одну годину на день,  як обіцянку Богу на один рік. 3) Читай Святе Письмо, Життя святих і мучеників.4) Знайди однодумців, які охочі зробити те ж саме. Проводьте особисту місію, а також вийдіть на вулиці.



Заклик французьким католикам і людям доброї волі

Дата публікації:   2013-11-06
Автор:   ВВП
Як розпочати реформу через покаяння? 1) Розпочніть безперервну молитву за духовне воскресіння Церкви і Франції. Кожен християнин нехай дасть Богові обіцянку щодня молитися одну годину впродовж одного року. 2) Попросіть свого священика, щоб він публічно відрікся духа Асижу, сучасних єресей і щоб перестав в Літургії згадувати свою і вашу єдність з «папою» Франциском. В даний час у Церкві є стан sedes vacantis. 3) Продовжуйте ваші маніфестації проти антизаконів, які ліквідують сім'ю, Церкву і народ. 4) Єпископи, священики і віруючі, які чинять покаяння, хай відділяться від тих, які залишаються під прокляттям духа Асижу і духа єресей (Гал. 1,8-9). 5) Правовірні єпископи і священики разом з віруючими хай проголосять «Французький Католицький Патріархат»!  Так Франція стане моделлю для обнови цілої Західної Церкви!



Відповідь на публічне очорнювання

Дата публікації:   2013-11-02
Автор:   Синод УП ГКЦ
Кампанія Голови ЛОДА, пана Шемчука, є такою ж, як і кампанія «Експресу». Вона призвела до смерті Глави УП ГКЦ Архиєпископа Михайла Осідача. На телеканалах 1+1, 12-ЛТБ, ICTV ... вже два роки виступає «академік» Павлюк, який явно бреше і безглуздо нас очорнює в використанні психотропних речовин та в ритуальних вбивствах. Це питання грубого наклепу, який є кримінальним злочином, пан Шемчук мав підняти під час своїх візитів в СБУ, а також в програмі «Люстрація». Хто чинить цей тиск? Це, знову ж таки, керівництво УГКЦ, яке в нашій Церкві бачить небажану конкуренцію і вже 4 роки клопочеться, щоб наша Церква не була офіційно зареєстрована і зазнавала публічної розправи. Не є секретом, що екс-кардинал Гузар, як лідер політичної групи «Першого грудня», впливає зі своєю групою на керівництво ЛОДА. Основною програмою Гузарової групи є зміна правил гри в державі, тобто проведення контрреволюції. А це антиконституційно. У зв'язку з цією реальною небезпекою Віктор Шемчук з позиції свого уряду мав би вимагати відкриття  кримінальної справи  проти групи «Першого грудня».



Пастирський лист напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці

Дата публікації:   2013-10-14
Автор:   ВВП
Кожному ясно, що через вступ до ЄС Україна втрачає свій національний суверенітет і моральні цінності та настане економічний колапс.  28 листопада Україна має фактично вступити до ЄС через т.зв. асоціацію. Сім неділь ми будемо молитися, щоб Бог зробив чудо і врятував Україну від цього запланованого автогеноциду. В цьому намірі моліться свої сторожі і взивайте до Бога з вірою. Закликаємо й інших християн, щоб до кінця цього ювілейного року молилися щодня одну годину в цьому намірі. Маніфестації розпочинаємо сьогодні, 13 жовтня 2013 року. В наступні неділі до 24 листопада після Божественної Літургії зробіть лише короткий похід по найближчій вулиці як жест, що ви вірите в Боже чудо.



Заклик українському народу до покаяння (+ відео)

Дата публікації:   2013-10-11
Автор:   ВВП
Спонукати народ до прийняття самогубної асоціації може тільки людина, яка втратила свідомість і розум. 28.11. 2013р. Україна фактично має стати колонією ЄС, а в ці дні має підписати ще останні автогеноцидні закони. Йдеться про аморальний гомосексуалізм, поєднаний з викраданням дітей і цілковите отруєння навколишнього середовища, подібно до Чорнобиля, через видобування сланцевого газу.Сьогодні ви повинні вийти з пасивності та байдужості, інакше невдовзі у вас викрадатимуть ваших дітей і онуків. Вас будуть садити в тюрму як гомофобів. Ви будете під тотальним контролем через єдиний реєстр... Вийдіть цими днями на вулиці і підтримайте депутатів, які є за Митний Союз з Росією і тому є радикально проти вступу до євро-аду. Почніть недільні маніфестації від неділі 13 жовтня до 24 листопада 2013 року в своєму районному місті. Хай це буде українська ініціатива проти вступу в ЄС і за Митний союз,  який забезпечить свободу, християнські закони і економічний розвиток.



Безкровна революція /маніфест російському народу/ частина 2: Реформа Церкви (+ відео)

Дата публікації:   2013-10-01
Автор:   ВВП
Щоб настало воскресіння народу і обнова сім’ї, повинно в повноті проповідуватись Боже слово. А щоб воно могло проповідуватися ще й в силі і могутності й могло стати закваскою для народу, тут повинні бути особистості, які цим Божим словом живуть, тобто реалізують його. Тому кожен християнин повинен каятися за себе і за гріхи своїх батьків і прабатьків. Тоді Дух Божий дасть силу для порятунку російського народу.  Хто мусить покаятися в першу чергу?  З яких гріхів треба каятися?



Безкровна революція /маніфест російському народу/ частина 1 (+ відео)

Дата публікації:   2013-09-28
Автор:   ВВП
Психологічна війна сьогодні використовує антизаконодавство з метою автогеноциду. Таким чином народ нищить себе сам. Впроваджується гендер-аморальність і викрадання дітей. Однак за ці злочини проти людства тепер вже не грозить жодний суд в Нюрнбергу.Якщо не буде правдивого інформування в ЗМІ, то рятівників назвуть ворогами російського народу і прозахідна кліка їх усуне. Зрадники Батьківщини, які ведуть приховану громадянську війну в Росії, керовані американськими ілюмінатами і банкірами. У цьому ювілейному році також у Києві, Росія разом з Україною і Білоруссю була посвячена Пресвятій Богородиці. Росії стосується Пророцтво Пресвятої Богородиці: «Якщо Росія навернеться, то світова катастрофа буде відкладена».



Пастирське послання українському народу (+ відео)

Дата публікації:   2013-09-11
Автор:   ВВП
Україна стоїть перед подібним вибором, як свого часу Ізраїль. Конкретно йдеться про вибір між MC зі Сходу або ЄС з деморалізованого Заходу. Бог сьогодні говорить через нас і Україні: «Сьогодні взяв я за свідків проти вас небо й землю, життя та смерть дав я перед вами, благословення та прокляття. І ти вибери життя, щоб жив ти та потомство твоє». (Втор. 30,19) Або Україна обере єврогеноцид, або життя дочасне і вічне. Кожен християнин України хай в цю історичну годину дасть Богу обіцянку, що до кінця року щодня буде присвячувати одну годину молитві. Так будуть всі християни України вдень і вночі взивати до Бога . Бог хоче спасти нас. Організуйте маніфестації у своєму місті чи селі в неділю, 13 жовтня 2013, за порятунок дітей від деморалізаційного гендеру та ювенального піратства під гаслом «Віднова родини – воскресіння України». У той же день 13 жовтня, проведіть і другу маніфестацію в районних центрах. Вийдіть з хоругвами і транспарантами. На свято Покрову Пресвятої Богородиці, в понеділок 14 жовтня, хай відбудуться маніфестації в Києві.



Заклик студентам України (7.11.2013)

Дата публікації:   2013-09-11
Автор:   Синод УП ГКЦ
Дорогі студенти! У ці дні вирішується ваша доля і ваше майбутнє. Йдеться про життя дочасне і вічне. Ви повинні рахуватися з тим, що більшість йде широкою дорогою і дає себе звести позитивними фразами і гаслами, а інших змушує і пильнує, щоб не відійшли від них, не відділилися  і не були їм докором сумління. Ви повинні мати відвагу виступити проти течії і створити в кожному університеті закваску здорового християнства, яке пов'язане з правдивим наслідуванням Христа. Треба, щоб в даний час ви правильно орієнтувалися в духовних течіях. Оце конкретні небезпеки: 1) пропаганда сексуальних збочень; 2) пропаганда поганських релігій (індуїзм, буддизм ...) і пошана до них; 3) пропаганда окультизму і його сучасних форм; 4) сучасна війна проти дітей. Якщо хочете вести ефективну боротьбу за відновлення народу, то ви повинні рахуватися з цими чотирма напрямками, інакше будете боротися неефективно. У цьому ювілейному році Хрещення Київської Русі дайте Богові обіцянку одну годину молитви щодня. Тільки через правдиве покаяння ти будеш щасливий, і Бог дасть Україні перемогу над внутрішньою зрадою.



Лист православним єпископам, монахам і священикам (+ відео)

Дата публікації:   2013-08-28
Автор:   ВВП
Апостол Павло говорить, що наша боротьба не проти тіла і крові, а проти начал, які здійснюють свою владу в піднебесних просторах. Тому ми повинні надягнути на себе повну зброю Божу. З шести видів зброї увиразнюється меч Духа, яким є слово Боже. (пор. Еф. 6,10 і наст.). Ви повинні боротися з пекельними воротами за порятунок російського народу і Православної Церкви.Воїни Христа, священики, монахи і єпископи, майте духа Юди Макавея, який захищав Божий закон. Він не мав єдності з духом язичництва, тобто на сьогодні – з духом Асижу і Астани. Почніть, Дух Божий вас поведе! Почніть в цьому ювілейному році Хрещення Київської Русі! Почніть, Бог через вас воскресить російський народ!