Українська > Публікації УПГКЦ

Слово життя Рим. 8,4 (від 20.10. до 3.11.2019)

Дата публікації:   2019-10-19
Автор:   ВВП
«Щоб оправдання Закону здійснилося на нас, що ходимо не за тілом, а за Духом»



Роздуми над Словом життя Рим. 8,4

Дата публікації:   2019-10-19
Автор:   ВВП
Але ходити в Божому Дусі не означає, що людина буде позбавлена спокус і боротьби. Вона повинна через покаяння знову і знову виходити зі свого егоїзму, бо автоматично втрачає спрямування на Бога. Вона повинна щодня черпати силу у молитві. Ми прямуємо до вічності, тут є поле бою ‒ іноді великих, а іноді малих битв. Життєва мудрість, яка, по суті, є дорогою самовідданої покори, виражена також в одній старій казці. Гордий Іван був покараний так, що отримав голову ведмедя і не міг її позбутися, бо умовою було зробити добрий вчинок. Але він навіть добрі вчинки робив лише заради себе. Коли ж вперше зробив добрий вчинок заради ближнього, ведмедяча голова зникла.



Habemus papam (+відео)

Дата публікації:   2019-10-18
Автор:   ВВП
Habemus papam



Папа єретик ‒ 3 варіанти (+відео)

Дата публікації:   2019-10-17
Автор:   ВВП
Від 6 до 27 жовтня 2019 р. у Ватикані відбувається Синод про Амазонію. Псевдопапа Франциск має на меті просунути духа поганства до центру Церкви. Через вигнання Святого Духа він спричинить завершення щоденної жертви (див. Мт. 24,15, Дан. 11,30). Замість Святого Духа в Літургії має запанувати дух поганства. За поганськими ритуалами приховується вшановування диявола. Це відкриє дорогу для переходу Католицької Церкви в антицеркву Нью Ейдж.



Пророче слово про Амазонію

Дата публікації:   2019-10-10
Автор:   ВВП
«Я у них у погорді » (Єз. 22,26). Псевдопапа Бергольйо разом з відступницькими церковними прелатами через зловживання найвищим авторитетом погорджує самим Богом!  Декілька днів тому один кардинал сказав приблизно так: напрям, яким іде Франциск, мусить продовжуватися. Він забезпечив для цього шляху своїх наступників Але якби тепер був обраний папа, який би хотів залишити цей напрям, то народ, мовляв, його не прийме. ‒ Що до цього додати? Обнова Церкви буде дуже болісною і повинна бути радикальною! Умовою є відділення від отруйних духовних течій і повернення до здорового джерела і здорових коренів Церкви, тобто до апостольської Традиції. Те, що прихильники Бергольйо разом з гомосексуальною мережею в рядах відступницьких ієрархів, священиків чи т.зв. народу не приймуть цієї необхідної обнови, ‒ з цим слід рахуватися. Бог дав кожному вільну волю. Хто хоче іти в пекло з апостатами навіть проти Божої волі, може. Але тоді всю вічність буде за це дуже болісно жаліти. Та буде вже пізно. Там вже не буде шансу на покаяння. Тепер ще є!



Анатема на 26 кардиналів, 134 єпископи і 99 священиків за Синод про Амазонію (+відео)

Дата публікації:   2019-10-10
Автор:   ВВП
Синонімами терміну «анатема» є «екскомуніка», «прокляття», «виключення з Тіла Христового» ‒ з Церкви. Це найсуворіше покарання встановлене самим Богом. Воно виражає духовну реальність, яка стосується єретиків, що покинули Христову Євангелію та Христового Духа (Рим. 8). Замість того прийняли духа єресі та проповідують антиєвангелію. Цим вони самі себе виключили з Містичного Тіла Христового і перебувають на шляху до погибелі, навіть якщо й займають найвищі посади в Церкві. Просовуючи антиєвангелію, вони виривають душі з Христового стада і ведуть їх до погибелі. Роблять це дуже підступно: використовують теологічну термінологію, таким чином впливаючи на багатьох священиків та єпископів. Якщо сам єретик є єпископом, кардиналом чи папою, то поширення єресей є масове. Апостол якраз застерігає від них: «То апостоли неправдиві, робітники лукаві»; і додає: «Воно й не диво: сам бо сатана вдає з себе ангела світла, а тим більше ‒ його слуги» (ІІ Кор. 11,13). Господь Ісус застерігає від них: «Ви пізнаєте їх по плодах» (Мт. 7,16).



Розбійницький Синод про Амазонію (+відео)

Дата публікації:   2019-10-10
Автор:   ВВП
«Слухайте, небеса, вважай, земле, бо Господь говорить: Віл знає господаря свого, а осел ‒ ясла пана свого, але відступницький Ватикан вже не знає Мене» (Іс. 1,3). «Слухайте слово Господнє, князі содомські!» (Іс. 1,10). «Ой, якою ж стала повією столиця вірна ‒ Рим ‒ сповнена правосуддя, в якій панувала справедливість, тепер же в ній душогубці!» (Іс. 1,21). «А всім відступникам і грішникам ‒ погибель, і ті, що Господа покидають, загинуть» (Іс. 1,28). Цим зверненням Патріархат закликає всіх щирих католиків та некатоликів до однієї години молитви щодня та до посту протягом трьох понеділків, серед та п’ятниць без їжі аж до вечері від 6 до 27 жовтня. Синод готує сатанізацію та інвазію демонів у Церкві. Ісус каже: «Такого роду демонів виганяють лише молитвою і постом» (Мт. 17,21).



Франциск Бергольйо та міжрелігійний діалог (+відео)

Дата публікації:   2019-10-08
Автор:   ВВП
Нема жодного дня, коли б Бергольйо не пропагував міжрелігійний діалог. Цим він цілеспрямовано ліквідує Церкву. В даний час єдине і правильне рішення ‒ це скасувати міжрелігійний діалог і відкрити двері для справжньої реєвангелізації та місії. Питання: Яка головна місія Церкви? Відповідь: Проповідувати Євангеліє (Мт. 28), щоб душі були спасенні. Господь Ісус Христос не закликав нас до міжрелігійного діалогу з поганами та зі світом, але наказав нам відкривати людям очі, щоб навернулись від темряви до світла і від влади сатани до Бога (пор. Ді. 26,18). Міжрелігійний діалог ‒ це зрада місії Церкви.



Франциск Бергольйо та гомосексуалізм (+відео)

Дата публікації:   2019-10-08
Автор:   ВВП
В Нагірній проповіді Ісус наголосив на моральній чистоті: «Блаженні чисті серцем, бо вони Бога побачать». Далі Він каже: «Хто дивиться на жінку з пожаданням, той вже вчинив перелюб з нею в своїм серці». І додає: «Коли твоя правиця тебе спокушає, відітни її». Господь Ісус вимагає радикального ставлення щодо цієї області. Святе Письмо застерігає від гомосексуалізму: «Так само Содом і Гомора з сусідніми містами, – які, подібно до них, віддались були розпусті й кинулися за іншим тілом, – лежать як приклад, скарані вічним вогнем» (Юда 1,7). На противагу цьому, Франциск Бергольйо систематично просовує гомосексуалізм, а при цьому зловживає папським урядом і накликає прокляття на всю Церкву.



Страсбурзький меморандум та Синод про Амазонію (+відео)

Дата публікації:   2019-10-07
Автор:   ВВП
Страсбурзький меморандум від 2014 року та цьогорічний Синод про Амазонію мають того ж духа і ту ж програму поступової ліквідації християнства. Меморандум у сфері освіти Цитування статті 1: Запровадження мультикультурного навчання у всіх навчальних закладах країни (з 11.09.2016). Цитування статті 10: Виключити християнську освіту на всіх рівнях освіти (з 11.09.2016) та запровадження релігієзнавства (з 12.09.2016). Відповідь: Християнська освіта відкидається, а через релігієзнавство популяризується поганство.



Чи псевдопапа Франциск є схизматиком? (+відео)

Дата публікації:   2019-10-05
Автор:   ВВП
Журналіст «New York Times» запитав Бергольйо: «Під час свого польоту в Мапуту ви визнали… що існує сильна критика з боку деяких єпископів і кардиналів, що дуже критичними є католицькі телевізійні канали та інтернет-портали... проти вас. Чи не боїтеся схизми...?». Перш ніж подамо коментар, потрібно усвідомити, якими є основні розпізнавальні критерії стосовно Франциска Бергольйо: 1) Чи Бергольйо є дійсним папою, чи єретиком? Відповідь: Він єретик, а тому і недійсний папа!



Слово життя Рим. 8,3 (від 6.10. до 20.10.2019)

Дата публікації:   2019-10-05
Автор:   ВВП
«Бо те, що було неможливим для Закону, ослабленого тілом, Бог, пославши Свого Сина в тілі, схожім на гріховне тіло, ради гріха, осудив гріх у тілі»



Роздуми над Словом життя Рим. 8,3

Дата публікації:   2019-10-05
Автор:   ВВП
Цей вірш Святого Письма пов’язаний з попереднім, в якому сказано, що закон Духа визволив мене (тебе) від закону гріха і смерті. У 3-у вірші говориться про Закон і мається на увазі Закон Мойсея, тобто Закон Божий, який містить певні правила, які є добрими та правдивими, але Закон не дає нам сили ретельно їх виконувати. Він, як каже Писання, перш за все викриває наш гріх. Тому Бог віддав за нас на смерть Свого Сина, який прийняв наше людське тіло, тобто прийшов у подобі гріховного тіла і ради гріха, щоб цей гріх, цю духовну отруту перемогти на Своєму тілі.



Єресі псевдопапи Франциска (+відео)

Дата публікації:   2019-10-01
Автор:   ВВП
У травні 2013 року у своїй проповіді з дому св. Марти Франциск заявив, що навіть атеїсти можуть бути спасенні, якщо будуть робити добро. Відповідь: Цією напівправдою Бергольйо свідомо затьмарює основні умови спасіння, якими є покаяння, віра в справедливого Бога, а тим самим віра в Ісуса Христа як єдиного Спасителя.



Слово життя Рим. 8,1-2 (від 22.09. до 6.10.2019)

Дата публікації:   2019-09-25
Автор:   ВВП
«Нема, отже, тепер ніякого засуду для тих, що ходять у Христі Ісусіне за тілом, а за Духом. Бо закон Духа, що дає життя в Христі Ісусі,визволив мене від закону гріха і смерті.»