Українська > Публікації УПГКЦ

Слово життя Рим. 7,3 (від 24.02 до 10.03.2019)

Дата публікації:   2019-02-24
Автор:   ВВП
«Тому, поки живе чоловік, вона буде вважатися перелюбницею, якщо стане жінкою іншому чоловікові; коли ж чоловік помре, вона вільна від закону і не буде перелюбницею, якщо стане жінкою іншому чоловікові».



Роздуми над словом життя Рим. 7,3

Дата публікації:   2019-02-23
Автор:   ВВП
Божественна мета нашого включення в Христа не була негативною, але прекрасною і позитивною ‒ «щоб належали іншому» (Рим. 7,4). Смерть розірвала старий подружній зв’язок і жінка, яка була в розпачі від постійних вимог колишнього чоловіка, який навіть пальцем не поворухнув, щоб допомогти їй їх виконати, тепер вільна і може вийти заміж за другого чоловіка, який дає їй силу виконати все, що від неї вимагає. А який результат цього нового зв’язку? «Принесення плоду Богу» (7,4). Через Христа нерозважна і грішна жінка померла, але будучи з’єднана з Ним у смерті, стає з’єднана з Ним і в воскресінні, та в силі воскреслого життя приносить плоди Богу. Воскресле життя Господа Ісуса в ній дає їй силу виконувати усі вимоги святості, які Бог покладає на неї. Закон Божий не є скасований, він досконало виконаний, бо воскреслий Господь тепер живе Своїм життям в ній, а Його життя завжди подобається Отцю.



«Не чини перелюбу» ‒ Святе Письмо і Традиція (+відео)

Дата публікації:   2019-02-22
Автор:   ВВП
Покаяння за гріхи і Христовий хрест ІІ Ватиканський Собор усунув набік! А у центрі поставив егоїзм людини з її правами і систематичним відкиданням правди і справжнього покаяння. Сьогодні ми вже пожинаємо плоди духа ІІ Ватиканського Собору. Глава Церкви не називає правду правдою, відкидає Божі закони в Amoris laetitiaі добивається церковної легалізації гомосексуалізму. Це шлях до самознищення Церкви і народів, шлях до загибелі!



Шокує програма у Ватикані на 21-24 лютого

Дата публікації:   2019-02-21
Автор:   ВВП
Франциск наперед визначив, що реакцією на жахливе насильство не буде судовий трибунал і призначення покарання для винуватців, але:1) насильство буде продовжуватися;2) церковні злочинці не будуть покарані;3) будуть визначені лише загальні вказівки, як паралізувати жертв у всіх країнах.Це злочинна програма для самогубства Церкви!Головним керівником розбійницького саміту є єретик і апостат Франциск, який незаконно окупує папський уряд.



Просімейна політика

Дата публікації:   2019-02-19
Автор:   ВВП
Шановні політичні представники України! Відбувається прихована психологічна боротьба через просовування злочинного законодавства! Йдеться про приховану війну з метою самознищення власного народу. Її суть ‒ гендерна ідеологія, пов'язана з викраданням дітей. Сьогодні Рада Європи нав’язує Україні та Росії Стамбульську конвенцію. Злочини гендерної деморалізації та масового викрадання дітей тут прикриваються позитивними поняттями. Так звана гендерна політика породжує злочини проти людства, які призводять до автогеноциду власних народів. Дорогі депутати! Опам’ятайтесь і виступіть проти цієї сатанинської політики, яка вбиває сім'ю і народ! Скасуйте не тільки всі закони, які приховано або відкрито просовують гендерне безумство, але й всі укази та інші документи, які просовують в суспільство гендер та ювенальні механізми. За прикладом Угорщини запровадьте просімейне законодавство, побудоване на здорових християнських принципах, а не на єретичному і відступницькому християнстві. Необхідне позитивне виховання для морального життя і відповідального батьківства! Будьте героями!



Заклик до молитви (+відео)

Дата публікації:   2019-02-18
Автор:   ВВП
Дорогі наші правовірні українські віруючі! Звертаємося до вас з-за кордону. Ми спостерігаємо за подіями в Україні, і нам на серці лежить ваше добро ‒ не тільки вічне, але й дочасне. 31 березня в Україні мають відбутися президентські вибори. Це причина до того, щоб особливо в період від 19 лютого, тобто 40 днів, ви взивали до Бога не тільки самі за себе і за своїх дітей, але також за всю Україну.



Ставлення християнина і Біблії до гендерної ідеології (+відео)

Дата публікації:   2019-02-17
Автор:   ВВП
Людина є створінням, залежним від свого Творця ‒ Бога. Вона сотворена на Божий образ, має духовну сутність. В момент смерті починається розпад людського тіла в порох. Дух іде на Божий суд, щоб здати звіт за своє життя. Якщо людина відкидала правду, убивала совість і в такому стані померла, то буде навіки засуджена. Людина, яка боролася з брехнею і злом, шукала і прийняла Правду, якою є Ісус Христос, буде вічно жити. Бог створив людину: чоловіком і жінкою створив їх. Бог не створив жодного гендерного монстра. Папа зобов’язаний засудити гендерну сатанізацію Церкви і людства. Теперішній псевдопапа Франциск не тільки затято мовчить, але навпаки ‒ словами та жестами активно пропагує гендерну сатанізацію.



Слово на неділю митаря і фарисея

Дата публікації:   2019-02-16
Автор:   ВВП
Ісус розповів фарисеям цю притчу, бо вони вважали себе зразком святості. Молитва, яку молився фарисей, не є поганою молитвою. Він дякує Богу за те, що не є таким, як інші люди – грабіжники, неправедні, перелюбники або як митар. Але тут йдеться про намір, який він мав – свою славу, прагнення бути кращим, ніж інші. І ми це робимо. Це робить первородний гріх, який є в нас – інфекція диявола, а диявол – це дух гордості, який робить себе богом. Митник, який обдирав людей, був явним грішником, але покаявся і Бог простив йому гріхи. І цього чоловіка Ісус дає нам в приклад! Чому? Бо він був щирий в своєму серці, бачив свої гріхи, знав, як люди на нього дивляться, і признав собі це: «Боже, змилуйся надо мною грішним!». Він усвідомлює свій гріх – а це найважливіше. Головна річ в нашому житті, яку кожен з нас потребує – це покаяння, усвідомити свій гріх.



Заклик християнам США, особливо єпископам і священикам (+відео)

Дата публікації:   2019-02-16
Автор:   ВВП
Це очевидна реальність, що Франциск, апостат і єретик, є недійсним папою! Так постановляє булла Павла IV Cum Ex Apostolatus Officio і послання до Галатів 1,8-9. Архиєпископ Карло Марія Вігано зробив перший крок до порятунку Церкви, навіть ризикуючи власним життям. Саме на вас, католики США, лежить завдання зробити другий крок!Відділіться від явного єретика і апостата, інакше Церква в США і по всьому світі стане блудницею антихриста і синагогою сатани. Крок для порятунку в даній ситуації є один: вибрати законного Папу! Надзвичайні умови вимагають надзвичайного способу.  



Ісус є спасіння – світло на просвіту поганам

Дата публікації:   2019-02-14
Автор:   ВВП
«І як сповнилися дні очищення їхнього, за законом Мойсея, вони привели його в Єрусалим поставити його перед Господом, як то написано в Господньому законі... І тоді Симеон, ведений Святим Духом, прийшов до храму. І як батьки вносили дитя-Ісуса, щоб учинити над Ним за законним звичаєм, він узяв Його на руки, благословив Бога й мовив: „Нині, Владико, можеш відпустити слугу Твого за словом Твоїм у мирі, бо мої очі бачили Твоє спасіння, що Ти приготував перед усіма народами, світло на просвіту поганам, і славу Твого люду Ізраїля”».Ісус є спасіння, світло – вічне світло. Треба, щоб ми Йому відкривалися і ходили в цьому світлі. Просімо Господа, щоб Своїм світлом проникнув темряву гріха, яка є в нас, і хмару первородного гріха – щоб ми від неї відділилися. Треба за це просити. А це світло також з’єднане зі Святим Духом. Святий Дух привів Симеона і Анну до Єрусалимського храму саме в той час, коли туди принесли Ісуса. Тому потрібно, щоб і ми були чутливими на Духа Божого, який веде нас до світла. Ми повинні дозволити, щоб Він нас вів, як Симеона і пророчицю Анну.



Плоди II Ватиканського Собору через 54 роки (+відео)

Дата публікації:   2019-02-13
Автор:   ВВП
Ісус сказав: «Дерево пізнається по плодах». Сьогодні ми пожинаємо плоди II Ватиканського Собору. На найвищих місцях у Церкві існує гомосексуальна мережа, а голова Церкви просовує ісламізацію та гендерну аморальність. У 60-х роках у світі стрімко зросла інвазія окультизму і поганства з йогою. Настав вибух декадентської культури і сексуальної революції Кінзі. Якою була реакція Церкви? Через аджорнаменто Собор відкрив такому світу серце Церкви. Яке рішення? Признати, що плоди II Ватиканського Собору є смертоносними! Признати, що ортодоксія була замінена єресями! Признати, що настала інвазія поганства і содомії! Покаяння полягає в поверненні до правовір’я і в наслідуванні Христа в Дусі правди.



Франциск в літаку схвалює сексуальне псевдовиховання (+ відео)

Дата публікації:   2019-02-11
Автор:   ВВП
Цитата Франциска: «Думаю, що в школах має бути сексуальне виховання». Коментар: Ця заява псевдопапи є злочином проти Бога, проти батьків і найбільшим злочином проти беззахисних дітей! Франциск добре знає, що сьогодні означає термін «сексуальне виховання»! Мова не йде про виховання, але про запрограмовану деморалізацію і навіть сатанізацію дітей з найбільш раннього віку!



Франциск в літаку знову про гомосексуалізм (+відео)

Дата публікації:   2019-02-11
Автор:   ВВП
Питання журналіста: «Що ви очікуєте від лютневої зустрічі …?» Цитата Франциска: «… Ми усвідомили собі, що на нас лежить відповідальність за катехезу щодо цієї проблеми, призначену для єпископських конференцій, і тому я закликав їхніх голів». Коментар: Яка «катехеза щодо цієї проблеми»?! Що це за абсурд! Злочини слід називати злочинами і встановити справедливі та ефективні покарання. Метою має бути викорінення злочинності з Церкви. Винуватці повинні бути покарані, чи це священик, чи кардинал, чи папа. Також має відбутися повна зміна священичої формації. Сучасна є єретичною, а її плодом є содомія всередині Церкви, як свідчить послання до Римлян 1,18-28. Гомосексуальна мережа в Церкві мусить бути ліквідована. Гомосексуаліст не може бути висвячений на священика. Клірик, який здійснив гомосексуальний гріх, повинен бути позбавлений сану.



Роздуми над словом життя Рим. 7,1-2

Дата публікації:   2019-02-10
Автор:   ВВП
Найперше звернемо увагу на 1-4 стихи 7 глави, де апостол Павло вказує на наше звільнення від закону. Тут є одна жінка і два чоловіки. Перший чоловік ‒ це закон, другий чоловік ‒ це Христос, а жінкою є ти. Закон багато вимагає, але не пропонує допомоги для виконання вимог. Господь Ісус також вимагає багато, і навіть ще більше, але те, чого від нас вимагає, одночасно в нас і виконує. Закон має свої вимоги, і не допоможе нам їх виконати. Христос також ставить нам свої вимоги, але Сам виконує в нас усе, що від нас вимагає. Не дивно, що жінка прагне звільнитися від першого чоловіка, щоб могти вийти заміж за іншого. Але її єдина надія криється в смерті першого чоловіка. Однак він міцно тримається життя. Закон існуватиме всю вічність. Якщо закон ніколи не мине, то як я можу бути поєднаний з Христом? Як я можу вийти заміж за другого чоловіка, якщо перший відмовляється померти? Є тільки один вихід. Якщо він не хоче померти, то помру я, а тоді подружжя розв’язане. Це Божий спосіб, як звільнити нас від закону.



Слово Патріарха Іллі на неділю Закхея

Дата публікації:   2019-02-10
Автор:   ВВП
Закхей шукав і скористався можливістю, щоб зустрітися з Ісусом. Тепер запитаймо себе: що маємо робити ми, щоб зустрітися з Ісусом? З живим Христом людина може зустрітися на духовних науках або через свідчення людей, які живуть з Ісусом (але потім потрібно підтримувати з ними зв'язок). Тобто ми повинні йти туди, де можемо зустрітися з Ісусом. Закхей є для нас в цьому прикладом.