Українська > Публікації УПГКЦ

Франциск піде у відставку чи йому поможе сильна рука?

Дата публікації:   2018-09-05
Автор:   ВВП
Архиєпископ Вігано закликав Франциска та ієрархів подати у відставку за покривання гомосексуальних та педофільних злочинів. Сильна рука наддержавних еліт, безумовно, не сприятиме відставці Франциска, а навпаки, його утвердженню. При візиті в Ірландію Франциск публічно пропагував гомосексуалізм вже навіть серед дітей. Батькам забороняв виховання згідно Божих заповідей. Таким чином, як публічний єретик, він виступив проти Бога і Його законів. Франциск іде в унісон з мейнстрімом аморального терору, який має на меті знищення людства та жене його до вічного засудження.



Вігано – «papa subito»

Дата публікації:   2018-09-01
Автор:   ВВП
25 серпня 2018 року колишній папський нунцій у США (2011-2016 рік), архиєпископ Карло Марія Вігано (77 років) закликав папу Франциска піти у відставку. Причиною є співучасть у моральних злочинах кард. МакКарріка проти молодих людей. Архиєпископ Вігано зробив цей сміливий заклик на користь Церкви, ризикуючи життям. В документі на 11 сторінках він викрив  гомосексуальне лобі на найвищих посадах у Церкві. Він публічно закликав піти у відставку не лише Франциска, але й усіх церковних прелатів, які скоювали моральні злочини або їх прикривали.



Імпічмент папи Франциска

Дата публікації:   2018-08-29
Автор:   ВВП
Колишній папський нунцій в США (2011-2016) архиєпископ Карло Марія Вігано опублікував документ на 11 сторінках про співучасть папи Франциска у прикриванні педофілії та гомосексуалізму, і закликав Франциска піти у відставку. Цитата архиєпископа: «У цей надзвичайно драматичний для Церкви момент (Франциск) повинен признати свої помилки і відповідно до проголошеного принципу нульової толерантності папа Франциск повинен бути першим, хто піде у відставку, ставши прикладом для кардиналів і єпископів, які разом з ним прикривали зловживання Маккерріке».



Слово Патріарха Іллі про нове серце

Дата публікації:   2018-08-27
Автор:   ВВП
Непорочне нове серце ‒ це не матеріальний орган, але новий духовний центр, який ми можемо прийняти і відкритися йому лише вірою. Це територія, де вже не діють закони гріха, але закони Духа благодаті. Це наче посольство іншої держави, інше царство, де володіє і царює Ісус. Те НОВЕ СЕРЦЕ тепер є в тобі! Цілковито віддайся цьому Непорочному Серцю. Так станеш новою людиною, сином Марії, дитиною, яка на собі понесе образ своєї Матері. Пресвята Богородиця буде вчити тебе ходити у вірі, ходити у Святому Дусі! Тепер, повний радості і щастя, можеш вигукнути: «Я твій, Марія, щоб ще більше бути Ісусовим!».



Історичний перелом ‒ 100-літній ювілей Чеської Республіки!

Дата публікації:   2018-08-25
Автор:   ВВП
Мета людського життя ‒ це не фіктивний рай на землі. Наша мета ‒ залишатись вірними Богу та Його законам і вистояти в цьому життєвому випробуванні. Боротьбою за правду ми повинні здобути вічне життя, як підкреслює наш чеський мученик Ян Гус. Він додає, що правда врятує нас від гріха і диявола, а на кінець, і від вічної смерті. Але умова ‒ найперше шукати правду, любити її і боротися за неї. Цей борець за правду сьогодні є справді героїчним прикладом для нашого народу.



Якою є Божа воля на даний момент?

Дата публікації:   2018-08-25
Автор:   ВВП
Ми повинні визнати перед Богом свої гріхи – наприклад, що я є свавільник. Часто йдеться про дрібні свавілля. Але коли потім вирішуються важливі речі, то часто ці «дрібниці» є вирішальними.На перший крок потребуємо хоча б загально знати, якою є Божа воля в даній ситуації. Можемо запитати себе: «Що на моєму місці робив би Ісус?»



Роздуми над Словом Життя Рим. 6,3

Дата публікації:   2018-08-25
Автор:   ВВП
Тут підкреслено, що Ісус є чоловіком, тобто що Бог взяв на Себе нашу людську природу. Ісус є істинний Бог і істинний чоловік. Коли говориться про Ісуса, завжди мусимо знати, що Він є істинний Бог, Бог від Бога, Світло від Світла, роджений, нестворений. У той же час ми повинні знати, що Ісус є правдивим чоловіком, який за нас дійсно ‒ не уявно, але реально ‒ страждав і помер на хресті, і дійсно визволив нас та спас. Реальність гріха та зла ми бачимо ‒ вона проникає кожну людину. Але коли ми вірою з’єднаємося з Ісусом, Його ласка може діяти через нас. Так ми можемо проводити місію, в якій здобуваємо ласку навернення і спасіння для багатьох.



Слово життя Рим. 6,3 (від 26.08 до 09.09.2018)

Дата публікації:   2018-08-25
Автор:   ВВП
«Чи ж ви не знаєте, що всі ми, що в Христа Ісуса охрестилися, у смерть Його хрестилися?»



Приходить програш... Що робити?

Дата публікації:   2018-08-24
Автор:   ВВП
Приходить програш ... Що робити? Знову до боротьби. Диявол бореться і ніколи не здається. Він бореться витривало. І ми мусимо боротися! Тільки однієї речі мусимо від нього вчитися − витривалості. Але її треба використати в боротьбі за Боже Царство. В іншому випадку, нічого не сміємо від нього вчитися, бо він брехун по своїй природі. Він ніколи не здається. Це тільки ми, коли прийде перше випробування, впадаємо в депресію...



ХРИСТОВЕ ВОСКРЕСІННЯ /IX частина/ – Емаус ♫ (аудіо)

Дата публікації:   2018-08-24
Автор:   ВВП
ХРИСТОВЕ ВОСКРЕСІННЯ /IX частина/ – Емаус  ♫



Християнська молитва – протилежність до мантр і медитацій (+відео)

Дата публікації:   2018-08-21
Автор:   ВВП
Коли будеш помирати, найголовніше – розбудити щирий жаль. Це означає визнати свій гріх, свою грішність і взивати Боже Ім’я, бо «кожен, хто призове Ім’я Господнє, спасеться» (Рим. 10, 13). Година смерті буде вирішальною для твоєї вічності. Тому готуйся до неї внутрішньою молитвою. Коли почнеш молитися, було б добре стати на коліна. Спочатку усвідом 4 основні реальності. Перша ­– смерть, друга – Божий суд, третя – на тебе чекає небо або пекло, четверта – прощення гріхів (тільки в часі). Духовно стань під хрестом, усвідом свій гріх і грішність, а також те, що ти потребуєш прощення. Відкрийся Божому світлу, яке виходить з Ісусового хреста. Перебування в цьому світлі є передумовою для того, щоб здійснилися слова: «Якщо ходимо у світлі, кров Ісуса Христа, очищує нас від кожного гріха» (1 Ів. 1,7). Духовно подивися на п’ять ран Христа, біля кожної зупинись і повільно повторюй: «Ісусе, Ісусе, Ісусе, помилуй мене!» (Прости мені!).



Молитва − розмова з Богом

Дата публікації:   2018-08-18
Автор:   ВВП
Іноді людина потребує молитися словами, усно говорити з Богом і голосно до Нього звертатися : «Господи, тепер я хочу говорити з Тобою». Так можна говорити з Богом, коли людина, наприклад, іде безлюдним місцем. Але спочатку ми повинні перед Богом упокоритися: «Господи, визнаю Тобі свою невдячність, байдужість та інші гріхи. Прошу, пробач мені». А тоді можемо сказати все, що нас турбує: «Господи, те і те на мене налягає, я маю ці конкретні проблеми…». Часто людина потребує висловити це устами.



Великий майстер масонів contra Візантійський Патріархат (відео)

Дата публікації:   2018-08-13
Автор:   ВВП
По чеському радіо виступив великий майстер масонської ложі і, окрім іншого, сказав: «Масонство − це більш-менш духовно-благодійна організація». У світі існують дві основні духовності: християнська, яка поклоняється правдивому Богові, і антихристиянська, яка поклоняється поганським божествам або упалим ангелам − демонам. Масони просовують сатанізацію людської природи з допомогою антизаконодавства, аморального гендеру, викрадання дітей у батьків, їх тиранії і розбещення, а на кінець запроваджують геноцид людства до т. зв. золотого мільярда. Тут йдеться про заплановані і масові злочини проти людства. Необхідно, щоб ця напівтаємна організація стала перед справедливим міжнародним судом і була ліквідована, поки ще не пізно.



Слово життя Рим. 5,18 (від 12.08 до 26.08.2018)

Дата публікації:   2018-08-11
Автор:   ВВП
«І, таким чином, як через переступ одного на всіх людей прийшов засуд, так через чин справедливості одного на всіх людей приходить життєдайне оправдання».



Роздуми над Словом Життя Рим. 5,18

Дата публікації:   2018-08-11
Автор:   ВВП
Тут знову наголошується, що один переступ Адама приніс засуд усім його нащадкам. Але, з іншого боку, один чин справедливості другого Адама, Ісуса Христа, приніс усім життєдайне оправдання. Однак тут існує одна проблема. Христос помер за всіх людей, але не всі будуть спасенні. Щоб спастися, вони мусять признати перед собою і Богом свій гріх та вірою прийняти життєдайне оправдання, дане нам через Ісусів чин справедливості.