Українська > Публікації УПГКЦ

Франциск – єретик, богохульник, чи може сатаніст? (+відео)

Дата публікації:   2019-03-05
Автор:   ВВП
На Всесвітній зустрічі з молоддю в Панамі Бергольйо схвалив грубе богохульство! Таїнство Воплочення Божого Слова було огидно висміяне. Перед Франциском на сцені роль Пречистої Діви Марії виконує негритянська акторка. Вона одягнена в білі джинси та у вільну блузу, має розтріпане волосся. Нечистими жестами, вигуками і рухами пускає на глядачів нечистого духа. Це жахлива зневага Матері нашого Спасителя! Це до неба волаюча хула!



Обман Франциска на саміті 21-24 лютого 2019 року (+відео)

Дата публікації:   2019-03-04
Автор:   ВВП
Чи послужив саміт єпископів радикальному усуненню гомосексуальної мережі з Церкви? Ні! Франциск навіть не торкнувся головної проблеми.  Замість цього, під позитивним поняттям «боротьба з насильством над дітьми», він прийняв до Церкви самогубну гендерну ідеологію, пов’язану зі злочинною ювенальною юстицією. Свідоме ігнорування Франциском вимоги ліквідації  гомосексуальної мережі є явним доказом того, що Франциск перетворює Церкву на збочений Содом та Гомору. Саміт закінчився, Франциск зробив влучний маневр, він і збочені еміненції можуть бути спокійними. Ніхто вже не може вимагати, щоб в Церкві була ліквідована гомосексуальна мережа, а тим самим зловживання дітьми! Адже гробар Церкви ‒ Франциск ‒ вже зробив максимум!



Саміт Франциска у Ватикані (+відео)

Дата публікації:   2019-03-03
Автор:   ВВП
На саміті Франциск не вирішував суть проблеми ‒ ліквідацію злочинної гомосексуальної мережі в Церкві. А саме вона має на сумлінні зловживання дітьми і семінаристами! Замість цього усім учасникам зустрічі роздали офіційну документацію ООН про т.зв. насильство над дітьми. Про цю організацію сьогодні вже відомо, що вона є ідеологічним і законодавчим фундаментом як для запровадження всесвітньої деморалізації дітей, так і для викрадання дітей у батьків соціальними службами!



Відповідь кард. Мюллеру на «Маніфест віри» (+відео)

Дата публікації:   2019-03-02
Автор:   ВВП
Ваша Еміненціє! У своєму Маніфесті Ви цитували Катехизм Католицької Церкви (ККЦ). Катехизм забороняє уділяти Пресвяту Євхаристію розлученим, що живуть у другому подружжі (1457). Він не дозволяє приймати Тайну священства жінкам (1577). Людина, яка відкидає покаяння аж до смерті, буде навіки засуджена (1035)...



Франциск і дух II Ватиканського Собору (+відео)

Дата публікації:   2019-03-02
Автор:   ВВП
Франциск в салоні літака під час повернення з Арабських Еміратів заявив, що все, що він робить, повністю узгоджується з II Ватиканським Собором (ІІ ВС). Він сказав, що не відхилився від нього ні на міліметр. Якщо в цьому випадку він говорить правду, то все, що він робить, є видимим плодом ІІ ВС. Франциск проповідує суб'єктивізм, відкидає об'єктивно діючі моральні норми і Божі Заповіді. Він проповідує нове вчення і нове євангеліє, за яке, однак, лягає кара виключення з Христової Церкви згідно Гал. 1,8-9! Трагедія полягає в тому, що це інше євангеліє непрямо проголосив і ІІ ВС.



Францискові канонізації недійсні (+відео)

Дата публікації:   2019-03-01
Автор:   ВВП
II Ватиканський Собор був єретичним. Його ініціатор Іван XXIII (Анджело Ронкаллі) – не святець, а модерніст і єретик. Тому в 1911 році він потрапив в «Індекс». Також Павло VI (Джованні Монтіні) не є святий, але він стягнув на себе анатему ‒ перш за все за те, що підписав документи Собору, що містять єресі. Якщо папа Гонорій I за єресь монотелітизму був посмертно виключений з Церкви як єретик, то набагато більше це стосується Івана XXIII і Павла VI. Канонізація цих двох пап-модерністів є до неба волаючою насмішкою і богохульством, яке має на сумлінні панєретик Франциск.



Назвати справжнім ім’ям Франциска і II Ватиканський Собор (+відео)

Дата публікації:   2019-02-28
Автор:   ВВП
Франциска, без перебільшення, можна назвати панєретиком, а що стосується II Ватиканського Собору, то йдеться про єретичний Собор. Він спричинив відступлення від шляху правди і життя на шлях брехні і смерті. Ісус каже: «Правда вас визволить» (Ів. 8,32) і далі: «Якщо не покаєтеся, всі загинете» (Лк. 13,3). Візантійський Вселенський Патріархат закликає, щоб 21-24 лютого 2019 року єпископи на Синоді чи поза Синодом усвідомили, що Франциск є єретиком. Як апостат він займає найвищий уряд в Церкві незаконно.



Франциск і Dignitatis Humanae (+відео)

Дата публікації:   2019-02-27
Автор:   ВВП
В документі Dignitatis Humanae закодована ідеологія фальшивого гуманізму. Тут центром вже не є Бог, а людина зі своїми «правами» і фальшивою свободою та гідністю. Собор ігнорує реальність гріха, не сприймає серйозно Божих заповідей, які захищають людину. Собор не наголошує на покаянні як на дорозі до спасіння і визволення від гріха. Дух ІІ ВС штовхає католиків на дорогу бунту проти Бога і до апостазії.



Франциск ‒ панєретик (+відео)

Дата публікації:   2019-02-26
Автор:   ВВП
Франциск, говорячи про основні правди віри, навмисне використовує неточні і двозначні поняття. Таким чином відкриває двері для всіх єресей. Святий Бернард сказав: «Якщо б з’явився явний єретик, він би був вигнаний і щез би. Але кого тепер виженеш? Усі друзі і водночас усі вороги. Вони є слуги Христа, а служать антихристу». Це стосується Франциска і тих єпископів та священиків, які поділяють з ним єдність духа.



Слово життя Рим. 7,3 (від 24.02 до 10.03.2019)

Дата публікації:   2019-02-24
Автор:   ВВП
«Тому, поки живе чоловік, вона буде вважатися перелюбницею, якщо стане жінкою іншому чоловікові; коли ж чоловік помре, вона вільна від закону і не буде перелюбницею, якщо стане жінкою іншому чоловікові».



Роздуми над словом життя Рим. 7,3

Дата публікації:   2019-02-23
Автор:   ВВП
Божественна мета нашого включення в Христа не була негативною, але прекрасною і позитивною ‒ «щоб належали іншому» (Рим. 7,4). Смерть розірвала старий подружній зв’язок і жінка, яка була в розпачі від постійних вимог колишнього чоловіка, який навіть пальцем не поворухнув, щоб допомогти їй їх виконати, тепер вільна і може вийти заміж за другого чоловіка, який дає їй силу виконати все, що від неї вимагає. А який результат цього нового зв’язку? «Принесення плоду Богу» (7,4). Через Христа нерозважна і грішна жінка померла, але будучи з’єднана з Ним у смерті, стає з’єднана з Ним і в воскресінні, та в силі воскреслого життя приносить плоди Богу. Воскресле життя Господа Ісуса в ній дає їй силу виконувати усі вимоги святості, які Бог покладає на неї. Закон Божий не є скасований, він досконало виконаний, бо воскреслий Господь тепер живе Своїм життям в ній, а Його життя завжди подобається Отцю.



«Не чини перелюбу» ‒ Святе Письмо і Традиція (+відео)

Дата публікації:   2019-02-22
Автор:   ВВП
Покаяння за гріхи і Христовий хрест ІІ Ватиканський Собор усунув набік! А у центрі поставив егоїзм людини з її правами і систематичним відкиданням правди і справжнього покаяння. Сьогодні ми вже пожинаємо плоди духа ІІ Ватиканського Собору. Глава Церкви не називає правду правдою, відкидає Божі закони в Amoris laetitiaі добивається церковної легалізації гомосексуалізму. Це шлях до самознищення Церкви і народів, шлях до загибелі!



Шокує програма у Ватикані на 21-24 лютого

Дата публікації:   2019-02-21
Автор:   ВВП
Франциск наперед визначив, що реакцією на жахливе насильство не буде судовий трибунал і призначення покарання для винуватців, але:1) насильство буде продовжуватися;2) церковні злочинці не будуть покарані;3) будуть визначені лише загальні вказівки, як паралізувати жертв у всіх країнах.Це злочинна програма для самогубства Церкви!Головним керівником розбійницького саміту є єретик і апостат Франциск, який незаконно окупує папський уряд.



Просімейна політика

Дата публікації:   2019-02-19
Автор:   ВВП
Шановні політичні представники України! Відбувається прихована психологічна боротьба через просовування злочинного законодавства! Йдеться про приховану війну з метою самознищення власного народу. Її суть ‒ гендерна ідеологія, пов'язана з викраданням дітей. Сьогодні Рада Європи нав’язує Україні та Росії Стамбульську конвенцію. Злочини гендерної деморалізації та масового викрадання дітей тут прикриваються позитивними поняттями. Так звана гендерна політика породжує злочини проти людства, які призводять до автогеноциду власних народів. Дорогі депутати! Опам’ятайтесь і виступіть проти цієї сатанинської політики, яка вбиває сім'ю і народ! Скасуйте не тільки всі закони, які приховано або відкрито просовують гендерне безумство, але й всі укази та інші документи, які просовують в суспільство гендер та ювенальні механізми. За прикладом Угорщини запровадьте просімейне законодавство, побудоване на здорових християнських принципах, а не на єретичному і відступницькому християнстві. Необхідне позитивне виховання для морального життя і відповідального батьківства! Будьте героями!



Заклик до молитви (+відео)

Дата публікації:   2019-02-18
Автор:   ВВП
Дорогі наші правовірні українські віруючі! Звертаємося до вас з-за кордону. Ми спостерігаємо за подіями в Україні, і нам на серці лежить ваше добро ‒ не тільки вічне, але й дочасне. 31 березня в Україні мають відбутися президентські вибори. Це причина до того, щоб особливо в період від 19 лютого, тобто 40 днів, ви взивали до Бога не тільки самі за себе і за своїх дітей, але також за всю Україну.