Українська > Публікації УПГКЦ

Слово Патріарха Іллі на свято Введення в храм Пречистої Діви Марії

Дата публікації:   2019-12-04
Автор:   ВВП
Богопосвячене життя не є даремним, це максимально використаний час тут, на землі, бо ми не знаємо ні дня, ні години, коли прийде смерть. Ми, які цілковито віддалися Богу, а також і кожний, хто щиро хоче йти за Ісусом, маємо свідчити своїм життям і своїм існуванням, що належимо Господу, що нашим Господом і Спасителем є Ісус. Ми повинні наслідувати Діву Марію, яка не тільки була посвячена в храмі, як мала дитина, але потім і сміливо стояла під хрестом. Отож просімо Її, щоб і ми зуміли стояти під Христовим хрестом, як Вона, а потім щоб також могли своїм життям свідчити про воскреслого Христа.



Відповідь на лицемірний «Відкритий лист єпископа Шнайдера» (+відео)

Дата публікації:   2019-12-02
Автор:   ВВП
«Слово Боже ‒ живе й діяльне, і гостріше від усякого двосічного меча: воно проходить аж до розділу душі й духа, суглобів та костяного мозку, і розрізняє чуття та думки серця» (Євр. 4,12). Ви, єпископе, точно ідентифікуєте єресі Бергольйо та його відступництво, та незважаючи на це Ви нав'язали католикам фальшиву аксіому: Папа-відступник повинен залишатися на посаді. Цим Ви обманюєте правовірних! Ці душі не мають єдності з відступником Франциском, але з Вами мають єдність завдяки вашим публічним правовірним виступам. Ви добре знаєте, що ваша єдність з відступником Бергольйо поступово втягне цих овець під його відступницьку систему, а таким чином прокляття, яке лежить на Бергольйо, перейде і на них та не тільки затьмарить їхній розум, але й позбавить їх світла віри, яке вони тепер мають. За цією вашою діяльністю стоїть дух антихриста. Ви загрожуєте Церкві більше, ніж явний відступник Бергольйо. Покайтеся і відділіться від духа антихриста, якому служите!



Слово життя Рим. 8,9 (від 01.12. до 15.12.2019)

Дата публікації:   2019-11-30
Автор:   ВВП
«Ви ж не тілесні, але духовні, якщо Дух Божий живе у вас. Коли ж хтось Духа Христового не має, той Йому не належить.»



Роздуми над Словом життя Рим. 8,9

Дата публікації:   2019-11-30
Автор:   ВВП
Як нам здобути Христового Духа? Боже слово каже: «Хто з’єднується з Господом, той є один дух з Ним». Коли у внутрішній молитві ми боремось за духовну єдність з Господом, то отримуємо Його Духа. Потім Він вводить нас до Божих правд, а також до єдності з Ним. А тоді, якщо ми дотримуємося Його заповідей, то нас стосується: «Той Мене любить, хто заповіді Мої зберігає, і прийдемо Ми до нього, і в ньому закладемо житло».



Коріння Синоду про Амазонію (+відео)

Дата публікації:   2019-11-22
Автор:   ВВП
Синод про Амазонію з прийняттям духа поганства всередину Церкви і до Святої Літургії є цілковитою зрадою суті Христової Євангелії та всього християнства. Йдеться про приховане, але офіційне переведення Христової Церкви до антицеркви Нью Ейдж.  У цьому безсиллі Візантійський Вселенський Патріархат, як пророчий голос, вчинив крок порятунку: надзвичайним способом проголосив архиєпископа Вігано законним Папою. Але єретик Бергольйо, який окупує папство, надалі і блискавично робить безповоротні кроки знищення Церкви. Він старається під фальшивим послухом затягнути католицьких єпископів до антицеркви Нью Ейдж. Архиєпископ Вігано мовчить щодо папського обрання. Він мусить чекати на відкриту підтримку відважних і свідомих єпископів, які приєднаються до нього як до Папи. Їхньою спільною метою повинен бути порятунок від масового відпаду, який уже запрограмував Бергольйо, і який найближчими днями він проголосить. Залишилось вже мало часу. Необхідно, щоб віруючі усвідомили, що йдеться про їхнє спасіння, про спасіння їхніх дітей та онуків. Настав час молитися за єпископів та ініціювати їх особисто або своїми листами до вирішального кроку ‒ відділення від недійсного папи. Нехай виступлять за нового правовірного папу!



Заклик до кардиналів та єпископів після псевдосиноду (+відео)

Дата публікації:   2019-11-18
Автор:   ВВП
Шановний апостоле Христовий, тепер ти є в ситуації, в якій станеш або героєм, або зрадником ‒ Юдою. Якщо будеш мовчати і не заступишся за Христа і Його вчення, то ти зрадив. Героєм ти станеш тоді, коли сміливо відділишся від єретика і його самогубної течії з духом апостазії, яким він підкоряє собі Церкву. Цим жестом правдивого покаяння допоможеш врятувати та відродити кривавлячу Церкву!



Слово життя Рим. 8,7-8 (від 17.11. до 07.12.2019)

Дата публікації:   2019-11-16
Автор:   ВВП
«Прагнення тіла вороже Богові, бо не кориться законові Божому, та й не може. Тілесні не можуть подобатись Богові»



Роздуми над Словом життя Рим. 8,7-8

Дата публікації:   2019-11-16
Автор:   ВВП
Божий Дух через апостола знову нам повторює і категорично наголошує на основних протиріччях ‒ на мисленні тіла і мисленні Духа. Потрібно усвідомити, що мислення відображає наше життя: якщо живемо за тілом, то думаємо про тілесне, а якщо живемо за Духом, то думаємо про духовне.



Покаяння за гріхи проти Першої Заповіді за Синод про Амазонію (+відео)

Дата публікації:   2019-11-15
Автор:   ВВП
Ціла область окультизму сутнісно пов’язана з поганством, тобто з вшановуванням диявола і демонів. Тут йдеться про гріхи проти Першої Заповіді. А при тому ця область настільки прихована (окультна), що чимало практик магії та віщування через незнання пропагує і багато монахів та священиків. Тут діє принцип: Якщо в якійсь практиці прихована магія, віщування чи спіритизм, то вже є Богом засуджена вона і її сучасна форма! Щирий християнин, не тільки католик, потребує Божої сили ‒ динаміс Святого Духа. Інакше не буде учнем Ісуса, а лише пасивним відвідувачем храму. Тому він повинен найперше порвати з окультними практиками та з окультним духом! Нехай перед двома свідками відречеться від цих окультних практик, яким відкрився, і від духа, що є за ними. Католик нехай ще визнає цей гріх у Тайні Сповіді.Це є конкретне покаяння, яке в цей історичний момент Бог вимагає від усіх щирих віруючих, священиків, монахів та єпископів. Тоді Бог дасть пізнання, силу Святого Духа і справжню мудрість, а після смерті ‒ вічне життя. Ісус сьогодні каже і тобі: «Зміни мислення і віруй в Євангелію!» (Мк. 1,15). «Якщо не будеш каятися за ці гріхи, загинеш!» (Лк. 13,3).



Біблія та Синод про Амазонію «...там було з двадцять п'ять мужів (кардиналів)» /Єз. 8,16/ (+відео)

Дата публікації:   2019-11-08
Автор:   ВВП
Який справжній діагноз відступницького Синоду про Амазонію? Подаємо його не тільки з людського погляду, але і з погляду Божого слова. Його передають ці Божі слова: «Диявол спустився до вас з великою лютістю, знаючи, що має короткий час» (Одкр. 12,12). Бог скаржиться на ідолопоклонство у храмі: «І сказав Він мені: „Сину чоловічий! Чи бачиш ти, що вони коять (у Ватиканських садах і на інших місцях у Ватикані)? Ті великі мерзоти… щоб віддалити Мене від Моєї святині!”» (Єз. 8,6). «Побачив я усякого роду… бовванів (з Амазонії)» (вірш 10). «Там між сіньми та жертовником стоїть з двадцять п'ять мужів (А якраз близько 25 мужів - кардиналів - було на Синоді про Амазонію. Вони є під Божою анатемою - прокляттям і виключенням згідно Гал. 1,8-9), обернених спиною до Господньої святині… „Бачиш, сину чоловічий? Ще мало їм тих гидот, що тут коять?”» (Єз. 8,16-17). Яке рішення? Тільки одне ‒ справжнє покаяння.Проти злочинної системи в Церкві виступив архиєпископ К. М. Вігано. Візантійський Вселенський Патріархат в апостольському і пророчому авторитеті у цій надзвичайній ситуації обрав його законним Папою. Покаяння для католиків сьогодні полягає в тому, щоб відділитися від єретика і апостата Бергольйо та визнати правовірного і законного наступника апостола Петра!



Юда та Синод про Амазонію (+відео)

Дата публікації:   2019-11-04
Автор:   ВВП
Сьогодні кожен католик стоїть перед вибором: або апостол Петро, а тим самим і Христос і вічне небо ‒ або антипетро Бергольйо, а тим самим антихрист і вічне пекло. Шановні правовірні кардинали та правовірні єпископи, зупиніть процес самоліквідації Католицької Церкви, а визнайте і ви законним папою К. М. Вігано! Візантійський Вселенський Патріархат звертається також до всіх щирих правовірних католиків, щоб в інтернет-петиції (http://chng.it/cXPQPYyNBs) вони висловили свою приналежність до правовірного Папи К. М. Вігано.



Лицемірство і підлість глави УГКЦ

Дата публікації:   2019-11-04
Автор:   ВВП
Верховний архиєпископ УГКЦ С. Шевчук відразу ж після Синоду про Амазонію закликав до скасування целібату. Він оманливо стверджував, що це вирішить проблему морального упадку. Більшість єпископів УГКЦ з його твердженням, очевидно, не згідні. Крім того, парадокс полягає в тому, що С. Шевчук це стверджує, але публічно, разом з архиєпископом Б.Ґудзяком, просуває аморальну ідеологію ЛГБТК. Тим не менше, Шевчук закликає священиків УГКЦ подавати скаргу на священиків РКЦ за моральні делікти. Але що буде, якщо священики обох обрядів почнуть подавати скарги на Шевчука?



Слово життя Рим. 8,5-6 (від 03.11. до 17.11.2019)

Дата публікації:   2019-11-02
Автор:   ВВП
«Бо ті, що живуть за тілом, думають про тілесне; ті ж, що за Духом, ‒ про духовне. Бо прагнення тіла веде до смерті, а прагнення Духа ‒ до життя і миру.»



Роздуми над Словом життя Рим. 8,5-6

Дата публікації:   2019-11-02
Автор:   ВВП
Ми знову повинні усвідомити, що життя за Духом і мислення за Духом пов'язані з законом Духа. А він сутнісно пов'язаний з Ісусом, є в Ньому. Ті, які є в Христі, думають духовно, а не тілесно, тобто думають не про себе, але центр їхнього мислення ‒ це відношення до Ісуса. Центром не є їхня самореалізація, їхнє его, але в центрі стоїть справжнє добро ‒ духовне добро. Однак їм не потрібно турбуватися про те, щоб його здобути. Треба дбати про те, щоб мати правдиве відношення до Ісуса, щоб любити Бога, а тоді ближнього ‒ як самого себе.



Закінчиться щоденна жертва (+відео)

Дата публікації:   2019-10-24
Автор:   ВВП
«… побачите мерзоту запустіння, провіщену пророком Даниїлом, поставлену на святому місці…» (Мт. 24,15). Ісус звертає увагу на пророцтво Даниїла, яке стосується періоду масового внутрішнього відступництва: «... вони осквернять святиню, скасують повсякчасну жертву й поставлять гидоту страшенну» (Дан. 11,31). Висновок: Відступник Бергольйо не є дійсним папою. В даний час він руйнує всі підвалини Церкви. Єпископ чи священик не сміє у Святій Літургії проголошувати його «нашим папою» і визнавати єдність із ним. Якщо це робить, то існує дві можливості: або він бреше, і насправді не перебуває в єдності з Бергольйо, або ж говорить правду, і в цьому випадку Літургію служить недійсно!