Українська > Публікації УПГКЦ

Пророче слово про Амазонію

Дата публікації:   2019-10-10
Автор:   ВВП
«Я у них у погорді » (Єз. 22,26). Псевдопапа Бергольйо разом з відступницькими церковними прелатами через зловживання найвищим авторитетом погорджує самим Богом!  Декілька днів тому один кардинал сказав приблизно так: напрям, яким іде Франциск, мусить продовжуватися. Він забезпечив для цього шляху своїх наступників Але якби тепер був обраний папа, який би хотів залишити цей напрям, то народ, мовляв, його не прийме. ‒ Що до цього додати? Обнова Церкви буде дуже болісною і повинна бути радикальною! Умовою є відділення від отруйних духовних течій і повернення до здорового джерела і здорових коренів Церкви, тобто до апостольської Традиції. Те, що прихильники Бергольйо разом з гомосексуальною мережею в рядах відступницьких ієрархів, священиків чи т.зв. народу не приймуть цієї необхідної обнови, ‒ з цим слід рахуватися. Бог дав кожному вільну волю. Хто хоче іти в пекло з апостатами навіть проти Божої волі, може. Але тоді всю вічність буде за це дуже болісно жаліти. Та буде вже пізно. Там вже не буде шансу на покаяння. Тепер ще є!



Анатема на 26 кардиналів, 134 єпископи і 99 священиків за Синод про Амазонію (+відео)

Дата публікації:   2019-10-10
Автор:   ВВП
Синонімами терміну «анатема» є «екскомуніка», «прокляття», «виключення з Тіла Христового» ‒ з Церкви. Це найсуворіше покарання встановлене самим Богом. Воно виражає духовну реальність, яка стосується єретиків, що покинули Христову Євангелію та Христового Духа (Рим. 8). Замість того прийняли духа єресі та проповідують антиєвангелію. Цим вони самі себе виключили з Містичного Тіла Христового і перебувають на шляху до погибелі, навіть якщо й займають найвищі посади в Церкві. Просовуючи антиєвангелію, вони виривають душі з Христового стада і ведуть їх до погибелі. Роблять це дуже підступно: використовують теологічну термінологію, таким чином впливаючи на багатьох священиків та єпископів. Якщо сам єретик є єпископом, кардиналом чи папою, то поширення єресей є масове. Апостол якраз застерігає від них: «То апостоли неправдиві, робітники лукаві»; і додає: «Воно й не диво: сам бо сатана вдає з себе ангела світла, а тим більше ‒ його слуги» (ІІ Кор. 11,13). Господь Ісус застерігає від них: «Ви пізнаєте їх по плодах» (Мт. 7,16).



Розбійницький Синод про Амазонію (+відео)

Дата публікації:   2019-10-10
Автор:   ВВП
«Слухайте, небеса, вважай, земле, бо Господь говорить: Віл знає господаря свого, а осел ‒ ясла пана свого, але відступницький Ватикан вже не знає Мене» (Іс. 1,3). «Слухайте слово Господнє, князі содомські!» (Іс. 1,10). «Ой, якою ж стала повією столиця вірна ‒ Рим ‒ сповнена правосуддя, в якій панувала справедливість, тепер же в ній душогубці!» (Іс. 1,21). «А всім відступникам і грішникам ‒ погибель, і ті, що Господа покидають, загинуть» (Іс. 1,28). Цим зверненням Патріархат закликає всіх щирих католиків та некатоликів до однієї години молитви щодня та до посту протягом трьох понеділків, серед та п’ятниць без їжі аж до вечері від 6 до 27 жовтня. Синод готує сатанізацію та інвазію демонів у Церкві. Ісус каже: «Такого роду демонів виганяють лише молитвою і постом» (Мт. 17,21).



Франциск Бергольйо та міжрелігійний діалог (+відео)

Дата публікації:   2019-10-08
Автор:   ВВП
Нема жодного дня, коли б Бергольйо не пропагував міжрелігійний діалог. Цим він цілеспрямовано ліквідує Церкву. В даний час єдине і правильне рішення ‒ це скасувати міжрелігійний діалог і відкрити двері для справжньої реєвангелізації та місії. Питання: Яка головна місія Церкви? Відповідь: Проповідувати Євангеліє (Мт. 28), щоб душі були спасенні. Господь Ісус Христос не закликав нас до міжрелігійного діалогу з поганами та зі світом, але наказав нам відкривати людям очі, щоб навернулись від темряви до світла і від влади сатани до Бога (пор. Ді. 26,18). Міжрелігійний діалог ‒ це зрада місії Церкви.



Франциск Бергольйо та гомосексуалізм (+відео)

Дата публікації:   2019-10-08
Автор:   ВВП
В Нагірній проповіді Ісус наголосив на моральній чистоті: «Блаженні чисті серцем, бо вони Бога побачать». Далі Він каже: «Хто дивиться на жінку з пожаданням, той вже вчинив перелюб з нею в своїм серці». І додає: «Коли твоя правиця тебе спокушає, відітни її». Господь Ісус вимагає радикального ставлення щодо цієї області. Святе Письмо застерігає від гомосексуалізму: «Так само Содом і Гомора з сусідніми містами, – які, подібно до них, віддались були розпусті й кинулися за іншим тілом, – лежать як приклад, скарані вічним вогнем» (Юда 1,7). На противагу цьому, Франциск Бергольйо систематично просовує гомосексуалізм, а при цьому зловживає папським урядом і накликає прокляття на всю Церкву.



Страсбурзький меморандум та Синод про Амазонію (+відео)

Дата публікації:   2019-10-07
Автор:   ВВП
Страсбурзький меморандум від 2014 року та цьогорічний Синод про Амазонію мають того ж духа і ту ж програму поступової ліквідації християнства. Меморандум у сфері освіти Цитування статті 1: Запровадження мультикультурного навчання у всіх навчальних закладах країни (з 11.09.2016). Цитування статті 10: Виключити християнську освіту на всіх рівнях освіти (з 11.09.2016) та запровадження релігієзнавства (з 12.09.2016). Відповідь: Християнська освіта відкидається, а через релігієзнавство популяризується поганство.



Чи псевдопапа Франциск є схизматиком? (+відео)

Дата публікації:   2019-10-05
Автор:   ВВП
Журналіст «New York Times» запитав Бергольйо: «Під час свого польоту в Мапуту ви визнали… що існує сильна критика з боку деяких єпископів і кардиналів, що дуже критичними є католицькі телевізійні канали та інтернет-портали... проти вас. Чи не боїтеся схизми...?». Перш ніж подамо коментар, потрібно усвідомити, якими є основні розпізнавальні критерії стосовно Франциска Бергольйо: 1) Чи Бергольйо є дійсним папою, чи єретиком? Відповідь: Він єретик, а тому і недійсний папа!



Єресі псевдопапи Франциска (+відео)

Дата публікації:   2019-10-01
Автор:   ВВП
У травні 2013 року у своїй проповіді з дому св. Марти Франциск заявив, що навіть атеїсти можуть бути спасенні, якщо будуть робити добро. Відповідь: Цією напівправдою Бергольйо свідомо затьмарює основні умови спасіння, якими є покаяння, віра в справедливого Бога, а тим самим віра в Ісуса Христа як єдиного Спасителя.



Чи скасування целібату є вирішенням кризи в Церкві?

Дата публікації:   2019-09-25
Автор:   ВВП
Шановні єпископи та священики! Що сьогодні сказав би вам апостол Павло стосовно вирішення кризи в Церкві шляхом скасування целібату? Спершу він би вислухав усі ваші аргументи щодо вибуху педофілії, гомосексуалізму та моральної кризи, а потім сказав би вам: «Ви, як Христові апостоли, послані до людей, щоб відкривати їм очі, щоб вони відвернулися від темряви до світла, від влади сатани до Бога, і вірою в Ісуса отримали відпущення гріхів (пор. Ді. 26,18). Ви не можете бути в єдності з псевдопапою Франциском, який легалізує гріх, гомосексуалізм, а навіть чародійство! Ви хочете в єдності з ним без покаяння вирішувати кризу в Церкві? Але відміна целібату не зробить вас святими священиками. Сьогодні Церква та світ потребують вас для порятунку! Вирішення всіх наших проблем є в Ісусі Христі, і то розп'ятому!»



Почитання Матері Божої (+відео)

Дата публікації:   2019-09-25
Автор:   ВВП
Питання: Яким є справжнє почитання Діви Марії? Відповідь: Справжнє почитання Діви Марії ‒ це те, яке є повністю біблійним і веде до Христа. Фальшиве почитання є антибіблійним і відводить від Христа. Діва Марія про себе сказала: «Я раба Господня» ‒ He dule Kyriu (Лк. 1:38,48). За своєю природою ми, як діти Єви, є рабами гріха. Як діти Марії ми стаємо рабами Господа. Апостол каже: «Ми раби того, кого слухаємо» (Рим. 6). Бути рабом Господа означає здобути свободу від гріха.



Питання папства (+відео)

Дата публікації:   2019-09-04
Автор:   ВВП
Суть папства полягає в тому, щоб захищати віру і мораль від єресей та підбадьорювати братів у вірі і в наслідуванні Христа. Петро та інші апостоли заради Христа і Його Євангелії пожертвували як мученики своїм життям. Вони дали нам приклад справжньої втрати своєї душі ради Христа, адже тільки в Ісусі Христі маємо вічне життя! І в нашому житті найголовнішим є одне ‒ особисте відношення до Ісуса! І тебе Ісус запитує: «За кого ти Мене маєш?» Від твоєї відповіді залежить ціла твоя вічність. Біля Генезаретського озера Спаситель сказав Петрові: «Паси Мої ягнята… Паси Мої вівці» (Ів. 21,15 наст). Перед Своєю смертю Він доручив Петрові служіння: «А ти, навернувшись, утверджуй своїх братів» (Лк. 22,32).



Ортопраксія проти «Амазонії» ‒ частина 4(+відео)

Дата публікації:   2019-09-03
Автор:   ВВП
Те, що ти живеш і дихаєш ‒ це об’єктивна реальність. Але надійде реальність смерті і ти видихнеш востаннє. Поки що не було жодного винятку! Можеш бути впевнений у тому, що і тебе чекає смерть. Також реальністю є цей світ і цілий Всесвіт зі своїм порядком і своїм таїнством та різними ступенями життя. Наступна реальність ‒ це протиріччя в тобі самому. Ти прагнеш щастя, любові та досконалого добра. Але сам бачиш, що робиш зло, шкодиш іншим та собі і що ти незадоволений і нещасний. Ти прагнеш свободи, але сам не можеш позбутися навіть найменшої залежності, яка походить з твого егоїзму. А якщо власною силою чи якоюсь технікою навіть позбудешся незначної залежності, то швидше чи пізніше потрапиш у більшу. Ти з’ясовуєш, що в тобі є родовище зла, та бачиш це і в інших. А це є також причиною усіх сварок, неприязні, несправедливості, розбитих сімей, покинутих дітей, злочинів, вбивств та війн. Чи знаєш сенс твого життя і що тебе чекає після смерті? Чи знаєш сенс твого терпіння ‒ тілесного і душевного?  



Ортопраксія проти «Амазонії» - частина 3 (+відео)

Дата публікації:   2019-08-31
Автор:   ВВП
На початку 1960-х років розпочалася інвазія неопоганства і неомодернізму. Але, не зважаючи на це, ІІ Ватиканський Собор відкинув покаяння і Духа правди та через аджорнаменто відкрив Церкву для духа світу.  Кожен християнин повинен відділитися не лише від духа поганства, але й від практик віщування, магії, спіритизму та всіх забобонів. Християнин не може керуватися гороскопам чи знаками зодіаку, а також відвідувати ворожок і окультних цілителів. Ісус попереджає: «Якщо не покаєтеся, всі загинете!» (Лк. 13,3).  



Питання Синоду про Амазонію та целібат (+відео)

Дата публікації:   2019-08-29
Автор:   ВВП
В даний час псевдопапа Франциск, особливо через Синод про Амазонію, планує викликати такий хаос, з якого Церква не вибереться навіть протягом наступних 50 років! Синод про Амазонію не лише відкриває двері для духа поганства, але й хоче внести його безпосередньо до Святої Літургії. Водночас фразами про збагачення традиціями тубільців Синод добивається легалізації чаклунства, тобто сатанізму, в Католицькій Церкві. На противагу цьому, в Африці єпископи написали пастирський лист проти чаклунства та масонів. Через це правовірні африканські християни опинились у контроверсійній позиції щодо Бергольйо. При тому в Африці не мають проблем із целібатом і священиків там достатньо.



Дух II Ватиканського Собору і дух Синоду про Амазонію тотожні (+відео)

Дата публікації:   2019-08-27
Автор:   ВВП
Документи ІІ Ватиканського Собору і Синоду про Амазонію просувають скасування Першої Заповіді Декалогу. Але ідолопоклонство ‒ це найважчий гріх, як стверджує і святий Тома Аквінський. Воно включає синкретизм і т.зв. міжрелігійний діалог. Якщо розглянемо цитати з документів ІІ Ватиканського Собору та цитати з Instrumentum Laboris (робочого документа) Синоду про Амазонію, то побачимо, що в них є той самий дух і та сама дорога апостазії.