Українська > Публікації УПГКЦ

Заклик Православній Церкві в Росії, Україні та Молдові

Дата публікації:   2016-02-20
Автор:   ВВП
Патріарх Кирило зрадив Христа і Церкву! Анатемою, яка впала на нього, він скликає прокляття на Церкву і народ! На основі апостольського і пророчого авторитету закликаємо Священний Синод Православної Церкви, хай не пізніше 29.02.2016 р. відкличе з уряду відступника Кирила. Якщо цього не зробить, хай до 01.03.2016 р. єпископи України проголосять свій Патріархат. Те саме хай зроблять і єпископи Молдови. Бог хоче цього!



Чи священик Т.Галік є єретиком? /частина 6/

Дата публікації:   2016-02-13
Автор:   ВВП
Продовження аналізу богословсько-літературної діяльності Т.Галіка: 6. Метод релятивізму. Галік вирішує питання, чи всі релігії в своїй основі однакові і мають ту саму вартість: «Можу дати три різні відповіді і кожну відстоювати: НІ, НЕ ЗНАЮ, МОЖЛИВО!». Галік інтенсивно просовує поганську антимісію. Цитата: «На питання чи всі релігії мають однакову вартість, мушу дати щиру відповідь: НЕ ЗНАЮ». Відповідь: Галік ховається за щирістю, але це тільки лицемірство і маніпуляція. Поганство ігнорує спасіння і веде до загибелі, у той час як християнство веде до вічного життя. А це діаметральна різниця, яку Галік затуманює і з протилежних речей робить релігійний конгломерат. Він, як католицький священик, повинен знати найосновніші правди віри і також їх представляти, а не відповідати: НЕ ЗНАЮ. Незнання основних речей Галік подає так, наче б це була мудрість, щоб навмисне виключити можливість правильної відповіді. Галік не знає, що Бог на питання віри в Нього, і вшановування поганських культів вже ясно відповів на багатьох місцях у Біблії. І соромно, що Галік цього не знає. Галік не дотримується правовірного католицького вчення, але як єретик проповідує єресі, які заперечують суть християнства.



Чи священик Т.Галік є єретиком? /частина 5/

Дата публікації:   2016-02-10
Автор:   ВВП
Продовження аналізу богословсько-літературної діяльності Т.Галіка: 5. Метод неособистого підходу до віри. Це вершина богохульства – порівнювати Христове спасительне страждання зі садомазохізмом і називати Спасителя чемпіоном і професіоналом у перенесенні терпінь. Підхід католицького священика Т.Галіка до терпіння і смерті Того, хто з любові помер за нього на хресті, межує з демонічним цинізмом. Галік декілька разів був головним супроводжуючим тибетського далай-лами в Чехії. Галік не скаже, що до недавнього часу в Тибеті існувала кара смерті за проповідування християнства? Твердження, що Христос, Будда і Крішна є одним – це груба брехня і єресь, яка заперечує основи християнства. Теологія Галіка є не тільки єретичною, але й слинявою і садомазохістичною. Не рух Ґоббі, але гностичний рух Галіка є психопатичним. На противагу цьому, Галік, шанувальник Ніцше, як справжній криптофашист, медитуючи у своїй крипті, просякнутій далай-ламою, вимагає, щоб його не лише сприймали серйозно, але ще й до того обожнювали як гуру made in EU. Тому кожен щирий католик і християнин, а також і щирий атеїст повинен знати, що Галік не є правовірним теологом, але є архиєретиком.



Чи священик Т.Галік є єретиком? /частина 4/

Дата публікації:   2016-02-09
Автор:   ВВП
Продовження аналізу богословсько-літературної діяльності Т.Галіка: 4. Метод віртуальної реальності. Цей новий погляд у Галіка є нібито результатом надзвичайного «просвічення», і наперекір всім нормальним досвідам він стверджує, що по суті все є одно, що нібито і він сам є «цілковито тим і іншим». Тоді аналогічно можемо продовжити: якщо людина є цілковито тим і іншим – тоді, наприклад, є повністю людиною і повністю ослом. Це пізнання в деяких випадках було б дійсно корисним просвіченням. Людиною на високому рівні вважається той, хто вірить Галіковим байкам, але заперечує Євангеліє. Коли сьогодні, після 26-ти років публічної діяльності Т.Галіка ми аналізуємо його твори, духа, форми прояву і згубні плоди, то доходимо до однозначного висновку: Т.Галік є не лише єретиком, але архиєретиком.



Чи священик Т.Галік є єретиком? /частина 3/

Дата публікації:   2016-02-06
Автор:   ВВП
Продовження аналізу богословсько-літературної діяльності Т.Галіка: 3. Маніпуляційний метод навмисного невисловлювання. Галік є професійним єретиком, який огортає правди віри неясними псевдомістичними поняттями, і вбиває суть правди, яка є простою. Його єретичні книги перекладаються на різні мови і вносять духа Нового Світового Порядку – духа Нью Ейдж. Галік, як представник псевдохристиянства, просовує в Чехії буддизм, гомосексуалізм, транссексуалізм, а сьогодні вже навіть ісламізацію для підкопування християнських коренів і самознищення чеського народу. Святі Кирило і Методій плакали б над цим псевдоапостолом. А святий Прокоп взяв би палицю і радикально вигнав би з Галіка і його обителі 1000 демонів. Цим би назавжди закінчились Галікові інспірації про те, що все є одне і те ж.



Чи священик Т.Галік є єретиком? /частина 2/

Дата публікації:   2016-02-05
Автор:   ВВП
Католики хочуть знати, чи католицький священик Т. Галік є правовірним, чи є єретиком. Він не може бути тим та іншим, хоча це сам про себе стверджує. Другий метод, який використовує Галік: метод висміювання. Т.Галік висміює правди віри, Христове Воскресіння навіть називає міфом і казкою з добрим кінцем. З таїнства нашого спасіння він робить якийсь поганський театр на дві дії. Називати основну правду воскресіння «хепі-ендом», «історією», «типовим міфом» або «оптимістичною казкою» – це приниження християнства! Що таке секта з християнського погляду? І хто є сектантом? Сектант – це той, хто проповідує єресі, якими відсік себе від правовірного вчення. Галік став засновником сучасної гностичної секти. До неї належать всі, які приймають його єретичне вчення і його антихристівського духа.



Чи священик Т.Галік є єретиком? /частина1/

Дата публікації:   2016-02-02
Автор:   ВВП
Ким є і за кого вважають священика Томаша Галіка? Він виступає як захисник і спаситель погордженого ним християнства, яке нібито підносить на «вищий» рівень. Галік – член масонської Ради мудрих в ЄС. Його мрія – сісти на Празькому граді в кріслі президента чи хоча б празького архиєпископа. Кардинал Влк завжди схвалював його єретичну діяльність і для цього довірив йому пасторацію університетської молоді, яку Галік систематично інфікував духом буддизму. В «Католицькому тижневику» публікуються його статті і рекомендуються його книги. Тому прості віруючі приймають їх як голос правовірної Католицької Церкви. Однак багато католиків поправу запитують: Чи Томаш Галік є правовірним священиком, чи єретиком? Які методи він використовує?



Шукай правду! 6 частина: Як ліквідується правда /антизакони/

Дата публікації:   2016-01-28
Автор:   ВВП
Злочинна система НСП просуває беззаконня і злочинність під позитивними поняттями. Вся система заснована на тому, що уряд через законодавство веде приховану війну проти власного народу з метою автогеноциду. Це починається так: наддержавні об'єднання, в закуліссі яких ховаються ідеологи редукції людства, створюють т.зв. конвенції, які згодом стають директивами для законів кожної держави – члена міжнародного об'єднання. Потім, згідно з конвенцією, одну державу за іншою поступово змушують прийняти закон, який приховано під позитивними поняттями приносить шкоду конкретній державі і її громадянам. Американські революційні технології, що використовуються для державних переворотів у різних країнах, працюють над створенням штучної проблеми. Це програма політики США – сатанізація людства. Цю програму просовують професійні брехуни, аферисти і масові злочинці. Це необхідно знати, з цим треба рахуватися, інакше і наша держава закінчить так, як закінчили інші країни.



Чи патріарх Кирило заперечив геноцид вірмен?

Дата публікації:   2016-01-25
Автор:   ВВП
Відомо, що патріарх Кирило просовує міжрелігійний діалог з мусульманами, і всі його найближчі співпрацівники приймають це як першочергове завдання. Минулого року виповнилась 100-та річниця геноциду у Вірменії. Очікувалося, що патріарх Кирило ясно, перед всією Православною Церквою, вкаже на цей голокост і зробить конкретний жест вшанування пам’яті вірменських мучеників. Нічого подібного в ювілейному році не відбулося. Патріарх Кирило публічно, перед всією російською громадськістю, брехливо заперечив реальність геноциду вірмен 1915 року! Тоді було замордовано 1,5 мільйона християн.



Шукай правду! 5 частина: Глобалізація

Дата публікації:   2016-01-24
Автор:   ВВП
Молоді люди повинні знати, що сьогодні ведеться новий вид війни, яка не обмежена територіями, як попередні війни. Мета сучасної війни – знищити молоде покоління, незалежно від національної приналежності, тобто глобально, починаючи вже з дітей (і навіть з ненароджених). Найпотужнішою зброєю в цій війні є деморалізація, за якою стоїть дух брехні, що веде до смерті. Якщо держава хоче бути сильною, потрібно оновити здорові християнські корені, на яких базувалася і які мотивували простих громадян до справжнього героїзму у найважчі періоди життя народу. Західна псевдокультура є троянським конем для просування деструктивних впливів, які руйнують психіку і ведуть до залежностей. Боротися проти цих впливів лише способом заборони неефективно. Сама заборона не приносить ефекту, тому що молодій людині потрібно усвідомити суть і особисто своєю вільною волею виступити проти цієї систематичної самодеструкції.Мертве християнство не дасть сили і засобів для перемоги над цією автогеноцидною ідеологією. Силу може дати тільки живе і особисте відношення до Бога!



Аналіз VIII Всеправославного Собору-2016

Дата публікації:   2016-01-20
Автор:   ВВП
Мета запланованого Собору – запустити самогубний механізм для ліквідації здорових коренів Церкви через міжрелігійний діалог. Вже саме слово «діалог» в області ортодоксії виражає зраду суті віри. Плодом діалогу Єви зі змієм в раю була смерть. Ісус каже апостолу: «Я посилаю тебе до поган, щоб їм відкрити очі, щоб вони відвернулися від темряви до світла і від влади сатани до Бога, та щоб вірою в Мене одержали відпущення гріхів» (Ді. 26,18). Місія – це виривання поган з-під влади сатани до Бога! Це визволення з-під демонської «влади темряви» і «прощення гріхів», яке є лише у Христі і ніде інде! Сьогодні ми зобов'язані проводити справжню місію, а не фальшивий міжрелігійний діалог!



Христократія – не шаріат і не сатанократія НСП

Дата публікації:   2016-01-18
Автор:   ВВП
Європі загрожує кінець християнства і цивілізації. Надходить сатанізація через Новий Світовий Порядок та ісламізація з диктатурою шаріату. Політики і відпалий Ватикан разом з єретичними теологами копають Європі гріб. Сьогодні вже існують лише дві можливості: або Європа буде під владою Христової теократії, або під диктатурою шаріату чи сатанізму НСП. Апостатичний Ватикан і його міжрелігійний діалог з духом брехні і смерті є самогубством правовірного християнства. Або буде встановлена влада Христа – християнізація Європи, або влада сатани – сатанізація Європи! В молитві «Отче наш» взиваємо: «Хай прийде Царство Твоє!». Тому СТОП владі диявола! Царство Боже закінчується в небесній славі і не має кінця! Встановлення Христократії є порятунком від сатанократії НСП і диктатури шаріату! «Прийди, Господи Ісусе!» (Об. 22,20). Марана та! (1 Кор. 16,20).



Проголошення року прощення між слов'янськими народами

Дата публікації:   2016-01-15
Автор:   ВВП
Оцим Візантійський Вселенський Патріархат в апостольському і пророчому авторитеті проголошує цей 2016 рік роком взаємного прощення для слов'янських народів – Польщі, України та Росії. В даній ситуації ці народи повинні об'єднатися, як в політичній, так і в духовній сфері, щоб врятувати свою власну ідентичність і могти розвиватися також економічно. Викликання взаємної ненависті – це злочин проти цих народів! Закликаємо і всіх християн, щоб цього року щодня молилися за свій народ, щоб Бог дав ласку правдивого покаяння! Тоді через взаємне прощення Бог дасть цим народам і духовне воскресіння! Хай через ваші молитви і щирі жести прощення буде загашена ненависть, яка може викликати пожежу війни! Тоді вже буде занадто пізно!



Чи християнський Бог тотожний мусульманському Аллаху?

Дата публікації:   2016-01-14
Автор:   ВВП
Другий Ватиканський Собор у 1965 році проголосив єресь, що християнський Бог і мусульманський Аллах є одним і тим самим богом. Церква не з пошаною, але завжди з жахом дивилась на  криваву інвазію ісламу. Однак на Соборі настала радикальна зміна. Замість необхідної обережності, проголосили самогубну пошану, і навіть єресь, що Бог християн – Отець Господа нашого Ісуса Христа, – нібито є кровожерливим Аллахом! А це брехня і богохульство! Що тепер повинні робити церковні проводирі, які обманули людей? Покаяння! Що таке покаяння? Публічно визнати, що проповідували єресі, і, навпаки, проповідувати правди віри. Що стосується мусульман, згідно з Євангелієм, ми зобов'язані проповідувати їм Христа і шлях спасіння, навіть ціною мученицької смерті!



Різдвяне пастирське послання Україні

Дата публікації:   2016-01-07
Автор:   ВВП
Дорогі віруючі і весь український народе!Ми живемо в історичний час, коли вирішується майбутнє не тільки України, але й усієї Європи і світу. Ісус є наріжним каменем; хто прийме Його, буде спасенний, хто відкине – буде засуджений. Україна в ці дні приймає закони, які відкидають Ісуса, життя і мир, та приймає такі закони, які приносять неспокій і самознищення. А що робиш ти? Які закони приймаєш ти? Чи приймаєш Ісуса як Правду, чи залишаєшся в темряві брехні? Чи сьогодні Ісус не плаче над тобою, як колись плакав над Єрусалимом? Чи не плаче сьогодні над твоєю родиною? Чи не плаче сьогодні над цілою Україною, бо для Нього немає місця ні в твоєму серці, ні в твоїй родині, ні в твоєму народі? Чи ти прийняв Ісуса? Якщо так, тоді тебе стосується: «Тим, які Його прийняли, дав право стати Божими дітьми». А що, як ти відкинув і не прийняв? Тоді зроби це сьогодні. Завтра може бути вже пізно. А що, як голос та стукіт Ісуса стихне, і твоє серце затвердіє, можливо, і назавжди? Сьогодні, коли почуєте Його голос, не робіть затверділими ваших сердець!