Українська > Публікації УПГКЦ

Боже прокляття впаде на США

Дата публікації:   2015-02-12
Автор:   ВВП
У США знімають богохульний фільм під назвою «Corpus Christi», де нашого Божественного Спасителя Ісуса Христа і Його апостолів грають сатаністи і збоченці, які представляють їх як групу гомосексуалістів. В США  вже кілька років показують цю огидну пародію – поки що як театральну гру. Цього року вже має вийти фільм, мета якого – масове поширення по всьому світі цього найбільшого очорнення!Кожен християнин США зобов'язаний активно підняти свій голос в знак протесту проти цього жахливого богохульства через акцію зі збору підписів або на маніфестаціях протесту. Якщо християни США будуть мовчати, на них впаде Боже прокляття!



Фундаментальні питання «папі» Франциску

Дата публікації:   2015-01-22
Автор:   ВВП
Прокляття прийшло і на папу Бенедикта XVI за те, що беатифікував Івана Павла II 1.05. 2011р., також і на Вас, через те, що Ви його канонізували. Чому? Тому що цим Бенедикт і Ви поставили на вівтарі Церкви нове вчення, що суперечить суті Першої Божої заповіді, суті Євангелія і Традиції апостолів, святих Отців і Церкви, існуючої протягом двох тисячоліть. Цим Ви і Бенедикт, як папи-єретики, затягнули Божий люд під прокляття! Єдиний шлях до порятунку – правдиве покаяння. Це означає скасувати канонізацію єретика, прийняти правовірне вчення і засудити згубні корені т.зв. історично-критичної теології, де-факто – неомодернізму. Святий папа Пій X засудив модернізм ще в 1907 році.



Духовна мобілізація жінок в Україні і в Росії

Дата публікації:   2015-01-03
Автор:   ВВП
Бог звертається до вас, щоб ви в духовній боротьбі змобілізувалися для порятунку свого народу від морального, духовного і фізичного автогеноциду. Що повинні робити ви, дорогі жінки і матері, для порятунку народу? Покаяння!  1) Обмежте телевізор або повністю його виключіть на весь цей рік. Заощаджений час присвячуйте молитві і читанню Життя святих і Євангелія. 2) Дайте Богу обіцянку на один рік, що будете мінімально одну годину в день присвячувати молитві.  3) Крім того, всі борці, особливо ви, вдови і пенсіонерки, щодня моліться спільну годину з 20 до 21 години.  4) Пенсіонерки і вдови хай створять особливу групу, і хай служать Богу молитвою і постом день і ніч, як пророчиця Анна (Лк.2,37).  5) Відповідно до першої Божої Заповіді Декалогу (Втор.5,6-10) треба радикально відділитися від впливу ворожок, гороскопів і їх знаків, від екстрасенсів і від рок-музики, яка має свої корені в сатанинському вуду, які відкривають людину на окультизм, наркотики, сексуальні збочення, цинізм.  Дорогі жінки і матері, не чекайте, розпочніть духовну боротьбу.



Референдум 2015 /відкритий лист словацьким єпископам/

Дата публікації:   2014-12-27
Автор:   ВВП
Сьогодні потрібна така ж мужність проти духу глобалізації, який є більш підступним, ніж комунізм, а також небезпечнішим. Ситуація складніша, тому що водночас діє дух єресі і синкретизму, який наніс смертельний удар Ватикану. Сьогодні гендерна ідеологія заперечує, що чоловік є чоловіком і жінка жінкою. Привілеює гомосексуалізм, змінює закони, а противників карає ув’язненням. Словацький народ чекає ясного слова пастиря. Мовчати в цій ситуації означає зрадити Церкву і Словацький народ! Ви зобов'язані перед Богом і народом написати ясне пастирське послання, яке має бути для Словаччини пророчим посланням! 



Відкритий лист патріархам Москви, Єрусалиму і Константинополя

Дата публікації:   2014-12-25
Автор:   ВВП
Іменем Божим – в ім'я Триєдиного Бога, Отця, Сина і Святого Духа, вас заприсягаємо, щоб в наступаючому ювілейному році смерті св. Володимира ви відійшли зі свого уряду, а потім чинили правдиве покаяння. Вже кілька разів вас закликали до покаяння, але ви відмовилися каятися і надалі незаконно окупуєте Христовий уряд. Божа анатема лягла на вас за те, що ви мовчали на єресі і синкретизм. Ви самі пропагували синкретизм за зразком антипапи Івана Павла II, який в Асижі відкрив двері духу поганства до Містичного Тіла Христа, яким є правовірна Церква. В цей історичний час ви не виконуєте свій обов'язок пастирів: не тільки залишаєте стікати кров’ю Христове Тіло, але й самі завдаєте йому найбільші смертельні рани (а це в Астані, в Асижі і в Києві).



Відкритий лист єпископам Польщі

Дата публікації:   2014-12-23
Автор:   ВВП
Найбільший духовний відпад в Церкві настав під час правління папи Івана Павла II. Щоб через покаяння настала віднова Церкви, то: 1) Повинна бути скасована канонізація Івана Павла II! 2) Повинен бути засуджений дух синкретизму – дух Асижу. 3) Повинен бути засуджений неомодернізм, який вже проникнув у всі семінарії! 4) З Церкви треба виключити масонів, бо вони служать дияволу. 5) Гомосексуалізм повинен бути названий гидотою (див. Юд. 7). Якщо цього не відбудеться, то на Ватикані й надалі тяжітиме Боже прокляття. Єпископи Польщі! Назвіть правду правдою, єресь єрессю, а синкретизм синкретизмом, хоча це вас, як поляків, зранює! Немає іншого шляху спасіння й іншої віднови для Польщі, ніж правдиве покаяння! Будьте сміливі, зробіть крок віри для відновлення правовірного християнства в Польщі.



2015 рік – рік реформи Католицької Церкви

Дата публікації:   2014-12-15
Автор:   ВВП
Візантійський Патріархат звертається до керівників Католицької Церкви із закликом провести радикальну реформу всередині Католицької Церкви. Папа Римський Іван XXIII оголосив початок II Ватиканського Собору під гаслом аджорнаменто. Єресі і синкретизм в рамках аджорнаменто були поставлені на перше місце. Цими кроками II Ватиканський Собор розпочав процес поступового вигнання Духа Божого, Духа правди та життя з Церкви, і дав можливість, щоб на ключові місця потрапив дух Асижу, дух синкретизму. Сьогодні ми бачимо плоди. неомодернізм і синкретизм були причиною морального розкладу (педофілія серед священиків в Європі і в Америці). Це катастрофічний, але правдивий діагноз Католицької Церкви, хоча й лише частковий. Реальність є ще жахливішою. Основне питання звучить: Що робити? Як Юда взяти мотузку і здійснити самогубство? Ні! Рішенням є приклад першого папи римського св. Петра: він гірко плакав і каявся.



Голокост через використання технології брехні

Дата публікації:   2014-12-02
Автор:   ВВП
Брехня вбиває: «Напийся, не бійся, це чиста вода!» Насправді, це була отрута!Перша жінка Єва повірила духу брехні і на неї та на її  потомство прийшла смерть (Бут. 3). Диявол є батьком брехні (Ів. 8,44). Він бере на себе подобу ангела світла (2 Кор. 11,14-15). Технологію брехні, за якою стоїть дух ангела світла, сьогодні використовують для автогеноциду людства. Ця технологія має чотири основні ступені:1) Толерування злочину2) Позитивні терміни злочину3) Популяризація злочину4) Легалізація злочину



Гендер-зустріч у Ватикані 17-19.11.2014

Дата публікації:   2014-11-15
Автор:   ВВП
Франциск організовує зустріч з поганськими лідерами для вирішення питання гендеру. Що таке гендер? Це аморальна ідеологія, яка стверджує, що чоловік має право оголосити себе жінкою і навіть переоперуватися, а все суспільство повинно це прийняти. Поняття гендер включає в себе гомосексуалізм і ще приблизно 50 проявів гендер-шизофренії. Ватикан і поганські лідери не скажуть ясного слова на підтримку людської природи і здорового людського мислення, але побожними фразами і психологічними маніпуляціями відкриють двері цьому духу аморальності до Церкви. Це мета гендерної зустрічі у Ватикані.



«Папа» Франциск закликає людей прийняти «знак звіра»

Дата публікації:   2014-10-22
Автор:   ВВП
Цитата Франциска: «Ми уважно вивчали Святе Письмо, і я можу однозначно сказати, що не має нічого, щоби хоч трошки натякало, що RFID-чіпи з якого-небудь погляду є сатаністичними. Навпаки, ці технології є благословенням від самого Бога, дані людству для вирішення багатьох світових хвороб». Вислів цього т.зв. «папи» є зрадою Бога, вершиною богохульства та брехні. Це явний гріх проти Святого Духа! Бергольйо – фальшивий пророк з духом світу. Наукові дослідження світових вчених однозначно вказують, що RFID-чіпи за всіма ознаками відповідають описаному в книзі Одкровення «клейму звіра».



Справжнє і фальшиве покаяння

Дата публікації:   2014-09-11
Автор:   ВВП
Другий крок у світлі – це з вірою звернути свій духовний погляд на розп'ятого Ісуса і прийняти Його прощення. «Коли ми визнаємо гріхи наші, то Він вірний і праведний, щоб нам простити гріхи наші й очистити нас від усякої неправди» (1 Ів. 1,9). Ісус помер за мої гріхи, скільки б їх не було. Треба повністю довіряти Божому милосердю. Не зловживати Божим милосердям так, що буду говорити: «Бог милосердний, я можу грішити», це обман. Згадай, що Бог є водночас справедливий. Бог обіцяв прощення гріхів, але не обіцяв тобі завтрашнього дня. Я не можу грішити і розраховувати на те, що Бог є добрий. Проти гріха я повинен виступити: Не буду грішити! В жодному разі! Мушу відсікти гріховну думку, почуття, і переключитися на інші думки.



Запевнення про прощення

Дата публікації:   2014-09-05
Автор:   ВВП
Створити, тобто мати  спільність, внутрішню спільність, – це не така проста річ. Коли християни і щиро навернуться і хочуть жити разом в єдності, прийде якась дурниця чи заздрість, посваряться, уся спільнота розіб’ється, і ніхто не знає чому. Диявол вміє так легко розбити спільноту. Чому? Бо навіть двоє людей під сонцем не мають правдивої спільноти, якщо хоча б один з них не навчився йти зі своїм добром до  духовної смерті. Що це означає? Якщо хочу створити єдність з ближнім заради Ісуса, то повинен дозволити іншому себе принизити і прийняти його погляд, який в даний момент я вважаю нерозумом: «Боже, Ти бачиш, що пропозицію брата я бачу як абсолютну дурницю, що вона не має сенсу;  я не кажу, що це був би гріх, але брат наче втратив розум... Але з любові до Тебе, Ісусе, хай так буде!».



Отож, де є правда?

Дата публікації:   2014-09-03
Автор:   ВВП
Яка найбільша заповідь Старого й Нового Завітів? Любити Бога всім серцем, всією душею і всією силою. Коли ми так любили Бога? Людина повинна мати з цим досвід. А як його отримати? Передусім так, що сконцентруюся до Божої присутності, віддам Йому свої гріхи, повністю Йому довіряю, вірю в Божу всемогутність, а вірою і любов’ю в цей момент я з’єднаний з Богом так, що навіть готовий за Нього віддати і життя, ніж  вчинити гріх. Однак цього неможливо теоретично навчитися, людина повинна мати з цим особистий досвід, а тоді зрозуміє, що означає це Боже слово: «не може грішити, бо він від Бога народився».



Наполегливий заклик всім щирим християнам

Дата публікації:   2014-06-10
Автор:   ВВП



Псевдоканонізація Івана XXIII і Івана Павла ІІ

Дата публікації:   2014-05-02
Автор:   ВВП
Канонізацією двох пап єретиків де-факто канонізовано єретичне вчення – антиєвангеліє, за яке на Ватикан і на апостатичну ієрархію лягає Божа анатема – прокляття згідно Гал. 1,8-9. Дух Божий поступово був вигнаний з церковної організації і на вівтарі Церкви офіційно був канонізований дух антихриста. Кожен єпископ, священик і кожен віруючий повинен вибрати кого хоче слухати Христа і Його Євангеліє чи аджорнаменто і Асиж з духом антихриста. Канонізація двох єретиків є шоком і скандальною насмішкою над Євангелієм і апостольською традицією. Наречена Христова стала блудницею антихриста. Рим став духовним Вавилоном.