Українська > Публікації УПГКЦ

«Папа» Франциск закликає людей прийняти «знак звіра»

Дата публікації:   2014-10-22
Автор:   ВВП
Цитата Франциска: «Ми уважно вивчали Святе Письмо, і я можу однозначно сказати, що не має нічого, щоби хоч трошки натякало, що RFID-чіпи з якого-небудь погляду є сатаністичними. Навпаки, ці технології є благословенням від самого Бога, дані людству для вирішення багатьох світових хвороб». Вислів цього т.зв. «папи» є зрадою Бога, вершиною богохульства та брехні. Це явний гріх проти Святого Духа! Бергольйо – фальшивий пророк з духом світу. Наукові дослідження світових вчених однозначно вказують, що RFID-чіпи за всіма ознаками відповідають описаному в книзі Одкровення «клейму звіра».



Справжнє і фальшиве покаяння

Дата публікації:   2014-09-11
Автор:   ВВП
Другий крок у світлі – це з вірою звернути свій духовний погляд на розп'ятого Ісуса і прийняти Його прощення. «Коли ми визнаємо гріхи наші, то Він вірний і праведний, щоб нам простити гріхи наші й очистити нас від усякої неправди» (1 Ів. 1,9). Ісус помер за мої гріхи, скільки б їх не було. Треба повністю довіряти Божому милосердю. Не зловживати Божим милосердям так, що буду говорити: «Бог милосердний, я можу грішити», це обман. Згадай, що Бог є водночас справедливий. Бог обіцяв прощення гріхів, але не обіцяв тобі завтрашнього дня. Я не можу грішити і розраховувати на те, що Бог є добрий. Проти гріха я повинен виступити: Не буду грішити! В жодному разі! Мушу відсікти гріховну думку, почуття, і переключитися на інші думки.



Запевнення про прощення

Дата публікації:   2014-09-05
Автор:   ВВП
Створити, тобто мати  спільність, внутрішню спільність, – це не така проста річ. Коли християни і щиро навернуться і хочуть жити разом в єдності, прийде якась дурниця чи заздрість, посваряться, уся спільнота розіб’ється, і ніхто не знає чому. Диявол вміє так легко розбити спільноту. Чому? Бо навіть двоє людей під сонцем не мають правдивої спільноти, якщо хоча б один з них не навчився йти зі своїм добром до  духовної смерті. Що це означає? Якщо хочу створити єдність з ближнім заради Ісуса, то повинен дозволити іншому себе принизити і прийняти його погляд, який в даний момент я вважаю нерозумом: «Боже, Ти бачиш, що пропозицію брата я бачу як абсолютну дурницю, що вона не має сенсу;  я не кажу, що це був би гріх, але брат наче втратив розум... Але з любові до Тебе, Ісусе, хай так буде!».



Отож, де є правда?

Дата публікації:   2014-09-03
Автор:   ВВП
Яка найбільша заповідь Старого й Нового Завітів? Любити Бога всім серцем, всією душею і всією силою. Коли ми так любили Бога? Людина повинна мати з цим досвід. А як його отримати? Передусім так, що сконцентруюся до Божої присутності, віддам Йому свої гріхи, повністю Йому довіряю, вірю в Божу всемогутність, а вірою і любов’ю в цей момент я з’єднаний з Богом так, що навіть готовий за Нього віддати і життя, ніж  вчинити гріх. Однак цього неможливо теоретично навчитися, людина повинна мати з цим особистий досвід, а тоді зрозуміє, що означає це Боже слово: «не може грішити, бо він від Бога народився».



Наполегливий заклик всім щирим християнам

Дата публікації:   2014-06-10
Автор:   ВВП



Псевдоканонізація Івана XXIII і Івана Павла ІІ

Дата публікації:   2014-05-02
Автор:   ВВП
Канонізацією двох пап єретиків де-факто канонізовано єретичне вчення – антиєвангеліє, за яке на Ватикан і на апостатичну ієрархію лягає Божа анатема – прокляття згідно Гал. 1,8-9. Дух Божий поступово був вигнаний з церковної організації і на вівтарі Церкви офіційно був канонізований дух антихриста. Кожен єпископ, священик і кожен віруючий повинен вибрати кого хоче слухати Христа і Його Євангеліє чи аджорнаменто і Асиж з духом антихриста. Канонізація двох єретиків є шоком і скандальною насмішкою над Євангелієм і апостольською традицією. Наречена Христова стала блудницею антихриста. Рим став духовним Вавилоном.



Урочистий похорон у Ватикані

Дата публікації:   2014-04-29
Автор:   ВВП
В неділю, 27 квітня 2014р., була проголошена канонізація двох пап. Канонізація офіційно підтвердила єретичне вчення, що заперечує суть Євангелія Христа, апостольського вчення і традиції Церкви. Канонізація є офіційним проголошенням анти-євангелія і анти-церкви. Ще в недавньому минулому цих обох пап спалили би як єретиків. 27 квітня 2014р. стало урочистим похороном правовірності Католицької Церкви, яка підпорядковується псевдо-папі. Чи настане після цього Ватиканського похорону воскресіння через правдиве покаяння, або чи лжепророки – єретичні теологи і апостатична ієрархія продовжуватимуть обманювати овець і вестимуть їх до пекла? Без правдивого покаяння не настане справжня обнова – реформа Церкви.



Пастирське послання Синоду єпископів УП ГКЦ до християн України /II частина/

Дата публікації:   2014-04-19
Автор:   Синод УП ГКЦ
Говорити про славне Христове воскресіння без покаяння, без признання своєї вини є  лицемірством і глузуванням з Бога. Для України, щоб вона спаслася, сьогодні є тільки один-єдиний шлях – правдиве покаяння! Тому знову закликаємо усіх щирих християн: Зупиніться на шляху до погибелі! Почніть чинити правдиве покаяння і назвіть гріх гріхом! «Якщо не покаєтеся, всі загинете» (Лк. 13, 3). Почніть день і ніч взивати до Бога за прощення і спасіння. Можливо, Бог змилується. Дайте Богу обіцянку, що до кінця цього року щодня будете присвячувати одну годину молитві за порятунок свого народу. Тоді є надія, що задля вашого терпіння, витривалості і віри, Бог усуне зрадників, змилується над українським народом і дасть йому духовне воскресіння.



Пастирське послання Синоду єпископів УП ГКЦ до християн України /I частина/

Дата публікації:   2014-04-18
Автор:   Синод УП ГКЦ
Ми наближаємося до кінця Великого посту, який завершується Страсною П'ятницею, коли ми пригадуємо Христову смерть на хресті. Ісус на Голгофі помер за всіх людей, тобто за кожного з нас особисто. І сьогодні сфанатизований натовп кричить: «Геть з Ним, геть з Ним, розіпни Його!». Замість Христа, натовп вибрав злочинця Варавву. Що обираєш ти? Чи ти був і ще є учасником цього зманіпулюваного натовпу, який засудив Христа і Божі закони? Або ти стоїш під хрестом на місці учня Івана і разом з Ісусовою Матір'ю переживаєш страждання Містичного Христового Тіла в українському народі? Справжній учень Христа, якщо він стоїть під хрестом, також переживає разом з Христом Його передсмертну опущеність та усвідомлює демонічність зради Бога і огидність зла та гріха.



Новий світовий порядок (НСП) і Україна

Дата публікації:   2014-04-02
Автор:  
Відповісти на питання, хто конкретно має реальну владу в цьому Новому світовому порядку, практично неможливо. Знаємо, що на його вершині є сам сатана – князь світу цього. Але ми можемо з певністю сказати, хто не має влади в Новому світопорядку.  Останні події в Україні показують, що реальної державної влади вже не мають моральні політики, які захищають справжні права громадян. Чому так є?



Наступна трагедія в Католицькій Церкві

Дата публікації:   2014-03-22
Автор:  
Канонізація папи-єретика Івана Павла ІІ є найбільшою трагедією для Церкви. За всю історію Католицької Церкви  ще не сталося такого, щоб єретика було проголошено за святого. Своїми словами, жестами, політикою замовчування, Іван Павло ІІ відкрив двері єресям та вніс духа антихриста до Церкви. Плодом цього є масовий відпад католиків від живої і спасительної віри в Ісуса Христа та дехристиянізація християнських народів. На місце справедливих законів, побудованих на Декалозі, християнські держави прийняли антидекалог, який втілює тоталітарну глобальну систему антихриста через запровадження гомосексуалізму і викрадання дітей злочинною ювенальною юстицією.



Пастирський лист для Католицької Церкви

Дата публікації:   2014-03-18
Автор:   ВВП
Дорогі римо-католики! На початку Великого посту звертається до вас з України Візантійський Вселенський Патріархат, який захищає правовірне вчення і традицію Церкви. Ми живемо в історичний час, коли кожен священик і віруючий поставлений перед важким випробуванням: чи залишиться вірним правовірному вченню. Кожен віруючий зобов'язаний більше слухати Бога, ніж ієрархію, яка зрадила Бога і Євангеліє. Сучасна ієрархія має такого ж духа, як ієрархія в часи Христа. Вони покликалися на те, що представляють Бога, але воплоченого Бога розіп'яли. Те саме відбувається і сьогодні. Ісус каже: «Покайтеся і віруйте в Євангеліє.» (Мр. 1,15), «Якщо не покаєтеся, всі загинете!» (Лк. 13,3).



Час Великого посту

Дата публікації:   2014-03-18
Автор:   ВВП
Щороку наприкінці Великого посту ми пригадуємо Христову смерть і Його воскресіння. Підготовкою до цього є час посту, коли людина повинна зупинитися і більше часу присвячувати Богу і своїй душі. Ісус сказав про звільнення людини від злого духа: «А щодо цього роду бісів, то його виганяють лише молитвою і постом» (Мт. 17,21). На наше мислення впливають мас-медіа, біл-борди, розмови з людьми, які думають тільки про земні та марні справи і не говорять, ба навіть не думають про найважливіші речі, такі як смерть, Божий суд і вічність. Піст – це не тільки фізичне відречення, піст має позитивну сторону – приймати  духовні інформації, які ведуть до оздоровлення душевного і духовного життя.



Мотивація до посту

Дата публікації:   2014-03-18
Автор:   ВВП
У час Великого посту необхідно усвідомити ці основні реальності: Ти помреш. Ти будеш стояти перед Божим судом. Тебе чекає щаслива або нещаслива вічність. Божий Син, Ісус Христос, страждав і помер за тебе, щоб дати тобі вічне щастя після смерті. Терпіння при кривавому бичуванні було за твою нечистоту, приниження при коронуванні терням і плювання Христові в обличчя – за твою гордість.  Хресна дорога – за твої фальшиві дороги гріха. Христова смерть перемогла гріх і диявола та відкрила тобі дорогу до вічної слави. Ісус сьогодні говорить тобі: «Зречись самого себе, візьми свій хрест і йди за Мною». Куди? На Голготу. Там є вузька дорога (Мт. 7,14) до вічного життя через Христову смерть.



§2358 – Диктатура толерантності в Катехизмі Католицької Церкви

Дата публікації:   2014-03-17
Автор:  
У 2013р. мабуть не було більш резонансної заяви, ніж та, яку сказав папа про незасуджування гомосексуалістів. Цією своєю заявою Бергольйо вбив двох зайців одним пострілом: публічно інтерпретував §2358 ККЦ, і таким чином ввів у практику пошану до гомосексуалістів. Водночас дорікнув усім, які борються проти гомо-ідеології. Фразою: «Чоловіків і жінок з цією… об'єктивно невпорядкованою схильністю… треба приймати з повагою, співчуттям і тактовністю та уникати будь-яких ознак несправедливої дискримінації» Бергольйо по всьому світі втілив фальшиву пошану до гомосексуалістів, «пророковану» в ККЦ ще в 1992 році. Отож якщо Іван Павло II втілив до Церкви пошану до поган, то Франциск, без сумніву, втілив пошану до гомосексуалістів.