Українська > Публікації УПГКЦ

Оприлюднення анатеми /Євангельська Лютеранська Церква в Америці/

Дата публікації:   2011-07-16
Автор:   ВВП
В серпні 2009 на церковному засіданні вашої Церкви була схвалена резолюція, яка дозволяє гомосексуалістам, лесбіянкам, які живуть в гомосексуальних зв’язках, бути висвяченими. Це є прилюдним богохульством і прилюдним згіршенням для християн і нехристиян цілого світу. Від цього часу Лютеранська Церква в Америці втратила дуже багато вірних і спільнот. Бог гомосексуалістів карає: «Міста Содом і Гоморру (Бог) спопелив, засудивши на знищення, і дав приклад для майбутніх безбожників» (2 Пт.2,6).



Апостазія всередині християнства

Дата публікації:   2011-07-12
Автор:   ВВП
Візантійський Католицький Патріархат на основі апостольського і пророцького авторитету перед цілим світом оприлюднює болючу реальність: християнські Церкви, які прилюдно схвалюють гомосексуалізм та заперечують Божі закони, самі на себе стягнули Божу анатему. Вони вже не можуть називатися Христовою Церквою, бо стали блудницею антихриста (Одкр.17,1-6). Розкладний процес ліквідації християнства через гомосексуалізм може бути припинений, при одній умові: Всі християнські Церкви мусять чинити покаяння. Мусять зректися мислення і духа цього світу та прийняти мислення Христове і Його Дух.



Божа анатема на Старокатолицькі Церкви Німеччини, Швейцарії, Австрії і Нідерландів

Дата публікації:   2011-07-12
Автор:   ВВП
Єпископ Дік Шоон з Амстердаму впровадженням збоченого гомосексуалізму заперечив суть християнської віри, але брехливо та демагогічно стверджує: «Ми не наслідуємо кожний модерний тренд... не можемо нашу віру змінити або до неї щось додати чи від неї щось забрати...». Так брехати людям в очі вміють лише церковні обманщики, церковні фарисеї і ті, які творять з ними духовну єдність. Цим Старокатолицькі Церкви Швейцарії, Нідерландів, Австрії і Німеччини скасували Божі закони і авторитет Бога – Творця і Найвищого Законодавця.



Представникам і членам Пресвітеріанської Церкви (США)

Дата публікації:   2011-07-11
Автор:   ВВП
Ми довідались, що 10 травня 2011 ви проголосували за зміну вашого уставу і таким чином уможливили активним гомосексуалістам і лесбіянкам висвячування на пасторів, старших і дияконів. Цьому кроку прилюдної апостазії передувала дискусія , яка тривала 33 роки. Шановні церковні представники, цим перед Богом, який буде судити живих і мертвих, від імені розп’ятого і воскреслого Христа, в силі Святого Духа оприлюднюємо, що ви через проповідування антиєвангелія і прийняття духа антихриста, стягнули на Пресвітеріанську Церкву США Божу анатему (Гал. 1, 8-9). „Як не покаєтесь, усі загинете!” (Лк.13,3).



Членам єпископської конференції США

Дата публікації:   2011-07-07
Автор:   ВВП
5.4.2010 Синод єпископів УПГКЦ закликав вас, щоб ви визнали правовірність і відреклися від сучасного духа апостазії, яка в корені нищить християнство. Віри Ви не визнали, Христа зреклися і вигнали Святого Духа. Візантійський Католицький Патріархат оприлюднює перед урядом і народом Америки, що Католицька Церква вже не є Католицькою Церквою і не забезпечує спасіння людям, але, підступно зловживаючи літерою Святого Письма і церковними фразами, веде їх до вічної погибелі. Католицька апостатична структура є блудницею антихриста і духовним Вавилоном. Кожен католик, якщо хоче бути спасенний, мусить вийти з цього духовного Вавилону.



Екзорцизм і демонська реальність

Дата публікації:   2011-07-04
Автор:   ВВП
Запитуємо: Чи діють в сьогоднішній добі демони? Сучасне суспільство масоване цілими системами демонської брехні і збочення. Мас-медіа, різні психологи і демагоги зло називають добром, а добро – злом. Не всі демони проявляються садизмом, сексуальними збоченнями, неприродною силою, надприродними явищами, тим, що пускають слину, ревуть і кидають людьми по землі. Демонські сили проявляються і стримано. Демони брехні і збочення спричиняють мільйонам передчасну смерть і після неї вічне засудження в пеклі. Запровадження керівництвом ООН і ЄС демонських програм в політику, законодавство, освіту, медицину, культуру веде до геноциду цілих народів. Це є найважчі злочини – злочини проти людськості!



Другий заклик російському народу

Дата публікації:   2011-07-02
Автор:   ВВП
Дорогі християни і люди доброї волі Росії!Ми живемо в добі всесвітньої духовної революції. Змінюються випробувані століттями моральні і духовні принципи, які людину роблять людиною, добро називають добром, а зло – злом. Йдеться про систематичну деморалізацію і демонізацію молоді і населення, яка веде до повільного морального, духовного та фізичного геноциду. Майже 100 років тому через Богородицю було дано пророче слово, яке стосувалося Росії: «Якщо Росія навернеться, то не буде всесвітньої катастрофи».Обнова правдивого християнства, пов’язана зі здоровим вихованням молоді і справедливим законодавством, є єдиною надією для спасіння і відродження російського народу.



Документ про благословення т.зв. гомосексуальних подружжів

Дата публікації:   2011-07-01
Автор:   ВВП
Лютеранська Євангельська Церква в Італії на своєму засіданні 14 травня 2011 року прийняла документ 2011/XX під назвою «Благословення гетеро- і гомосексуальних осіб в різних формах життєвого зв’язку». Цей документ заперечує авторитет Божого слова і Божі заповіді.Перестерігаємо від подібних церковних документів, які легалізують гріх і заперечують суть Святого Письма і 2000-літню Традицію Церкви. Їх автори – це вовки в овечих шкурах, фальшиві пророки, які ведуть обманені душі до вічного пекла.



Недійсні свячення і анатема

Дата публікації:   2011-06-21
Автор:  
В свято П’ятидесятниці було висвячено 60 англіканських служителів на католицьких священиків. Візантійський Католицький Патріархат їм і віруючим, які разом з ними приходять до Католицької Церкви, повідомляє: Священичі свячення є недійсні. Ці т.зв. навернені входять під владу апостатичної структури, яка зрадила Христа і вигнала Святого Духа.



Вихід з Вавилону

Дата публікації:   2011-06-18
Автор:   ВВП
Надходить час і він вже є тут, коли християнин буде або мучеником ради Христа, або Його зрадником! Фрази про толерантність (до аморальності), єдність (з єресями – ІКТ), любов і пошану (до демонів – Nostra aetate в Ассижі) є демонським обманом і найважчим злочином! Бог 1.5.2011 забрав від цих зрадників, злочинців і обманців (Одкр. 2,2.9) повсякчасну жертву.



Церковне право (ККП, ККСЦ) вже нікого не зобов’язує!

Дата публікації:   2011-06-01
Автор:   ВВП
Церковне право впродовж 2000 років було встановлене для того, щоб в першу чергу оберігало Богом об’явлені правди, які забезпечують вічне життя тим, які в них вірять і згідно них живуть. Якщо єпископ, кардинал, чи навіть Папа став єретиком або апостатом, то згідно ККП і згідно здорового глузду він мав би бути відкликаний з уряду, оскільки безпосередньо є загрозою для вічного життя, повіреного йому люду. Сьогодні цього вже не роблять. Якщо ККП не карає апостатичну ієрархію, то є лише фільчиною грамотою.



Біблія і дух Ассижу

Дата публікації:   2011-05-30
Автор:   ВВП
Ціле Святе Письмо в Старому і Новому Завіті ясно вказує на велике зло, пов’язане з поганством, тобто з пошаною до інших богів (демонів). В першій заповіді Бог категорично забороняє: «Не матимеш інших богів… Я, Господь, Бог твій» (Вт.5,6-10). Боже слово наголошує: «Те, що погани, коли щось жертвують, то жертвують демонам, не Богу. Я ж не хочу, щоб ви були спільниками бісів (Ассиж)» (1 Кор. 10,20).Жест в Ассижі був приготований через історично-критичну теологію і через документ «Nostra aetate» про пошану до поганських демонів. В Ассижі відбулася зрада тієї найосновнішої християнської правди, що спасіння є виключно в Христі (Ді.4,12).



Єпископи США легалізують педофілію

Дата публікації:   2011-05-28
Автор:   ВВП
19.5.2011р. було оприлюднено, що Конференція католицьких єпископів в США дала на опрацювання т.зв. «дослідження», в яких лицемірно захищає педофілію. Заплатила за це 1,8 мільйона доларів. Згідно цих досліджень, мовляв, більшість священиків, які допустилися зґвалтування дітей, не є педофілами, тому що нібито деякі з дітей мали вже 10 років! Цим абсурдним твердженням американська католицька ієрархія офіційно нищить моральні цінності і легалізує антицінності та аморальність.



Екс-папа зустрівся з масонами B’nai B’rith

Дата публікації:   2011-05-23
Автор:   Синод УП ГКЦ
Екс-папа Бенедикт XVІ 12 травня 2011 року зустрівся з провідними представниками єврейської масонської ложі B’nai B’rith International, яка була заснована в Нью Йорку в 1843 році. Масони, які зустрілися з екс-папою, аж ніяк не були початківцями. Більшість представників цієї масонської організації прийняли найвище посвячення великому архітектору – сатані, тобто 33 посвячення.



Заклик російському народу

Дата публікації:   2011-05-21
Автор:   ВВП
Віру в Бога Творця і в Ісуса Христа, який за нас помер на хресті і воскрес з мертвих, має російський народ вже тисячу років. Це є його найбільший скарб. До цього духовного скарбу потрібно знову повернутися. Потрібно, щоб ним проникло російське законодавство, а це є ще глибше й інтенсивніше ніж це було в минулому тисячолітті. Тоді Росія стане раєм і благословенням. Інакше моральне спустошення, наркотики, алкоголізм, різні форми неопоганських релігій і сект принесуть молодій генерації смерть, а згодом і геноцид російського народу. Так, як звучало Боже слово декілька тисячоліть тому, Бог дає, щоб сьогодні зазвучало воно і через нас: «Появив я перед тобою життя і смерть, благословення й прокляття. Вибирай життя».