Українська > Публікації УПГКЦ

Шукай правду! 20 частина: Окультизм 1 (вступ, гомеопатія)

Дата публікації:   2016-11-19
Автор:   ВВП
Вся область окультизму має дуже серйозні наслідки, бо йдеться про гріхи проти Першої заповіді Божої. При цьому ця область є настільки прихованою, тобто окультною, що навіть багато монахів та священиків з незнання пропагують різні практики магії та віщування. Тут діє принцип: якщо за якоюсь практикою прихована магія, віщування і спіритизм, то Церква засуджує і її сучасну форму! Перша заповідь: «Я – Господь, Бог твій, що вивів тебе з землі Єгипетської, з дому неволі. Нехай не буде в тебе інших богів, крім Мене. Не робитимеш собі ніякого тесаного боввана, ані подобини того, що вгорі, на небі (птахи, зорі, сонце), ні того, що внизу, на землі (священні тварини...), ні того, що під землею, в водах. Не падатимеш перед ними ниць і не служитимеш їм, бо я Господь, Бог твій, Бог ревнивий, що караю беззаконня батьків на дітях до третього й четвертого покоління» (Втор. 5,6-9). Якщо б ми, як духовні пастирі, мовчали на окультизм і гомеопатію, то це було б не лише гріхом, але прямо злочином!



Проголошення анатеми на румунського патріарха Даниїла

Дата публікації:   2016-11-15
Автор:   ВВП
Патріарх Даниїл зловжив авторитетом верховного пастиря румунської Церкви і схвалив вовчий собор на Криті, головною метою якого було і є поступове самознищення Православної Церкви. Цим він зрадив Христа і Церкву. Схвалюючи духа єресі, він сам на себе стягнув Божу анатему згідно Гал. 1,8-9: «Якщо б хтось проповідував інше євангеліє, нехай буде проклятий – виключений!»



Шукай правду! 19 частина: Індуїзм

Дата публікації:   2016-11-05
Автор:   ВВП
Індуїзм – це язичницька релігія, яка поклоняється тваринам, як богам, вірить в реінкарнацію, тобто в перевтілення людей (навіть в тварин, змій і комах), вводить кастову систему, в якій даліти (найнижча каста населення) мають менше значення, ніж будь-яка тварина або комаха! Багато християнських пропагаторів міжрелігійного діалогу стверджують, що ми маємо одного Бога з індуїстами. Однак індуїсти поклоняються демонам в тваринах і заперечують єдиного Бога-Творця. Існує діаметральна різниця між індуїзмом і правовірним християнством! «Що спільного між світлом та темрявою? Яка згода між Христом і Веліялом?» (2 Кор. 6,15). Приблизно півстоліття тому настала сильна інвазія індуїзму через йогу, яка пропагувалася як гімнастика, корисна для психологічного і душевного здоров'я! Однак замовчувалася суть цього троянського коня – відступництво (відпад) від Духа Христового та поступове прийняття духа індуїзму і духа Нью Ейдж! Чеський лікар після гіркого досвіду закликає: «Християни мусять знати, що йога є наркотиком!», а також повинні знати, що індуїзм не поклоняється Богу, але демонам в тваринах!



Його «святість» далай-лама в Празі і міністр Герман /відкритий лист/

Дата публікації:   2016-11-03
Автор:   ВВП
«Його святість» далай-лама, 14-е перевтілення поганського божества, не є для християнських народів символом співчуття, ані духовної обнови. Він є слугою релігійної та політичної глобалізації, що призводить до автогеноциду християнства і європейських народів. За цим твердженням ми, як правовірні католицькі єпископи, повністю стоїмо!



Очистіть Київ від демонічної інфекції Хелловіна!

Дата публікації:   2016-10-26
Автор:   ВВП
Хелловін присвячений сатані, гидоті та абсолютному злу. Його принесла з собою модерна хвиля неопоганства, пов'язана з культурою смерті. Свято відьом і чаклунів поширилось зі США. Усвідомте собі, що під час «святкування» цього «веселого свята» ви пропонуєте себе чи своїх дітей прямо сатані. Це зрада Бога!!! Чи ви б повірили, що ваші діти можуть так непомітно потрапити до світу окультизму через «хелловінську шоколадку», палаючі гарбузи чи хелловінський маскарад під час цього «свята»? Закликаємо католицьких і православних священиків та протестантських пасторів, щоб провели серед своїх вірних перестережливо-просвітницьку роботу щодо сатанинського псевдосвята Хелловіна. Передусім українських дітей і молодь слід перестерегти перед його деструктивним демонічним впливом, що залишає наслідки на психіці і фізичному здоров'ї.



Шукай правду! 18 частина: Бойове мистецтво

Дата публікації:   2016-10-24
Автор:   ВВП
Християнство не має нічого проти спорту і здорової фізкультури. Але, на жаль, східні бойові мистецтва – це не тільки спорт. Цю правду від нас, європейців, навмисно приховують. Дзюдо, айкідо, тхеквондо – це дорога, життєвий стиль. Слово «до» означає дорога, але це не дорога до спасіння, а дорога до погибелі. Для християнина – це дорога відступництва (апостазії), тому що ці бойові мистецтва нерозривно пов’язані зі східними медитаціями та східними релігійними системами і практиками. Християнство не має нічого проти спорту, але східні бойові мистецтва – це не тільки спорт. Вони нерозривно пов'язані з поганською духовністю, яка заперечує суть християнства і спасіння в Ісусі Христі. Те, що це не тільки спорт, стверджують і відомі авторитети східних бойових мистецтв! Це було б гріхом, якби ми – пастирі – мовчали і не застерігали молоде покоління від цієї надзвичайно серйозної реальності: фальшивої духовності!



Заклик американському народу перед виборами

Дата публікації:   2016-10-22
Автор:   ВВП
Шановні християни США і люди доброї волі! Президентські вибори попередніх років неможливо порівняти з теперішнім історичним моментом! Як один, так і другий кандидат, якого раніше висували, представляли програму закулісної еліти, яка просувала поступову ліквідацію моральних і духовних цінностей та правовірного християнства.  Сьогодні Бог дає новий шанс в особі подібного кандидата, щоб в цей історичний момент він вивів США зі стрімкого шляху до дочасного і вічного пекла! Ніхто з американців не зможе виправдовуватися на Божому суді, що став жертвою вищої політики. Долю США через ці вибори Бог дає в руки кожного американського громадянина – у твої руки!



Шукай правду! 17 частина: Буддизм

Дата публікації:   2016-09-26
Автор:   ВВП
Самі буддисти згідні з характеристикою буддизму, яка говорить, що буддизм – це релігія без Бога і без душі, тобто атеїзм. Буддизм рішуче бореться проти правди про Бога, як Творця світу і не визнає доктрини про те, що Бог дав світові спасіння. На відміну від християнства, буддизм проповідує абсолютне неприйняття світу. Його ідеал – повне знищення світу, і особливо знищення особового буття – самознищення. Колишній прихильник далай-лами, Станіслав М., написав страхітливе свідчення про тибетський буддизм: «Я був буддистом. В далай-ламі ми приймаємо і вшановуємо одного з антихристів!» Сьогодні буддизм є головною духовною силою в новій антихристівській релігії і системі Нью Ейдж. Молитва agere contra Буддисти та індуїсти заперечують Тебе, Бога Творця, і вірять диявольській брехні. Я виступаю проти цього і визнаю: «Ти, Боже, створив цей світ і весь Всесвіт! Ти Творець!».



Шукай правду! 16 частина: Християнство та іслам

Дата публікації:   2016-09-23
Автор:   ВВП
Останнім часом проходить масова ісламізація Європи, яку просувають США разом з Ватиканом. Потік біженців фінансово підтримують в основному США та Німеччина. Те, що ми бачимо в сьогоднішніх новинах – це щось, що має 1400-річну історію, тобто нічого нового. Це третє вторгнення мусульман в Європу. Перше відбулося в 711 році, друге – в 1453 році, а третє – сьогодні. Ісламський світ провів проти класичної цивілізації 548 битв.  Проблемою є не мусульмани, а відпалі християни, які не мають ні розуму, ні совісті і просувають автогеноцид свого народу і людства.



Шукай правду! 15 частина: Міжрелігійний діалог

Дата публікації:   2016-08-26
Автор:   ВВП
В даний час відбувається підготовка до Всеправославного Собору-2016, основним завданням якого має стати просування міжрелігійного діалогу в Православну Церкву за прикладом відступницького Ватикану. Подаємо критичний аналіз т.зв. міжрелігійного діалогу. Сьогодні міжрелігійний діалог не тільки заблокував справжню місію, а й відкрив двері антимісїї всередині Церкви. На сьогодні єдине і правильне рішення – припинити міжрелігійний діалог і відкрити двері справжній реєвангелізації і місії.



Заклик до покаяння для Польщі

Дата публікації:   2016-08-12
Автор:   ВВП
Шановні члени польського Уряду і польського єпископату! В історії Європи та в історії Церкви польський народ зробив багато добра. Якби не відвага Яна Собеського, то Європа вже була б мусульманською.З 26 по 31 липня 2016 р. у Кракові відбулась всесвітня зустріч молоді з Франциском. Одразу ж першого дня католицький світ був шокований повідомленням про ритуальне вбивство 85-літнього французького священика прямо під час Богослужіння. Франциск згадав про цю трагедію лише алібістично, а згодом агітував польську владу, щоб відкрилась ісламізації через прийняття мусульманських «іммігрантів». А що найгірше: Іван Павло II скликав зустріч в Асижі (1986 р.) з поганськими лідерами, з ними молився і своїм жестом дав зрозуміти, що християнство і поганство є рівнозначними дорогами до спасіння, а це – єресь максима! Канонізація єретика означає самогубство Церкви, тому що цим одночасно канонізується і дорога апостазії! Єдиним рішенням є покаяння.



Критика Франциска на Світовому дні молоді

Дата публікації:   2016-08-11
Автор:   ВВП
26.07.2016 року, в день відкриття Світового дня молоді, у Франції два ісламісти увійшли до храму і під час Богослужіння брутально перерізали горло 85-річному священику. Відповідальність за злочин взяла на себе Ісламська держава. 26-31.07.2016 року у Кракові відбулася зустріч молоді з Франциском. Майже в кожній проповіді для молоді він маніпуляційним способом нагадував, що необхідно приймати ісламських іммігрантів. Повертаючись з поїздки до Польщі 31 липня, Франциск абсурдно реагував на брутальне вбивство 85-річного священика. Цитата Франциска: «Мені не подобається говорити про мусульманське насилля». Відповідь: Але вбивства священиків і віруючих Франциску, мабуть, подобаються. Як це так, що він реагує на брутальне вбивство свого священика таким абсурдним і цинічним способом? Як це так, що він не домагається справедливого покарання ісламістів і не перестерігає перед ними громадськість? Замість того, незважаючи на всі криваві теракти і злочини, він витривало їх захищає і абсурдно закликає громадськість не пов’язувати іслам з насильством! Так може реагувати тільки найбільший зрадник і цинік.



Католицька молодь обманена!

Дата публікації:   2016-08-11
Автор:   ВВП
На Світових днях молоді в Кракові псевдопапа Бергольо нечесно і цинічно обманув католицьку молодь. У п'яти проповідях він захопив її безпосередністю, удаваною простотою і уважністю до молодих людей. Проповідь моментами була майже харизматичною і через неї діяв дух. Але який? Цього духа молодий, недосвідчений християнин важко розпізнає, тим більше, що Бергольо постійно повторював молоді, що Бог їх любить «фанатично» такими, якими вони є... без покаяння, без відвернення від гріха, без правовірного вчення. Не наголосив їм навіть на мінімальних моральних принципах, без яких християнство мертве. Водночас тим, що Бергольо в Кракові завоював довір'я молоді, він досягнув того, що вона прийняла його ідеологію і погляди, які насправді є антихристівськими та сатанинськими.



Шукай правду! 14 частина: Напівтаємна організація масонів

Дата публікації:   2016-08-08
Автор:   ВВП
Якщо людина, яка є певним авторитетом у науці, культурі або політиці, відмовиться співпрацювати з цією таємною організацією, її систематично очорнюють і її кар'єра закінчена. Якщо ж займе лояльну позицію щодо організації, то її тримають на посаді, щоб вона створювала добрий імідж університету. Але ректором університету залишається той, кого масонська організація обрала як вірного члена, навіть якщо з професійної точки зору він не може зрівнятися з авторитетним науковцем. Секрет полягає в тому, що окремим членам не відкривають ні суть організації, ні її стратегію. Вони роблять лише часткові послуги, які їм представлять як позитивні. Аж на вищих рівнях посвяти людина дізнається, що тут не йдеться про добро, а добро тут є всього лиш прикриттям для просовування зла. 



Відповідь на єресі патріарха Кирила

Дата публікації:   2016-08-06
Автор:   ВВП
Цитата п. Кирила: «Моє звернення до всіх – і до православних, і до мусульман: живіть у мирі... Бо якщо люди вірять в Бога, вони не можуть сіяти навколо себе зло, і тим більше не можуть ненавидіти один одного». Відповідь: Хоча заклик звучить гарно, але Кирило тут непрямо стверджує, що мусульмани і християни вірять в того ж Бога, а це – єресь. Небесний Отець віддав свого Єдинородного Сина, але мусульмани відрізають людям голови за те, що вони прийняли Ісуса Христа. Отож, християнський Бог любові – Отець – не тотожний Аллаху, який вимагає ритуальних жертв кафірів – християн і невіруючих. Кирило обманює і проголошує єресі проти Біблії і проти Священної Традиції.