Українська > Публікації УПГКЦ

2017 – SOS до Бога

Дата публікації:   2017-10-19
Автор:   ВВП
Українці! Не очікуйте спасіння ні зі Сходу, ні зі Заходу! Ваше спасіння є від Господа! Але Бог від кожного хоче покаяння! Ті, які по-справжньому люблять себе, свою сім'ю і свій народ, хай моляться вервицю або чотки і проводять хресні ходи! «Якщо Україна і Росія будуть каятися, не буде світової катастрофи» (сказала Богородиця у Фатімі 1917 року).



Святовацлавська маніфестація за народ (відео)

Дата публікації:   2017-10-09
Автор:   ВВП
Святовацлавська маніфестація за народ



Святовацлавська ініціатива (відео)

Дата публікації:   2017-09-30
Автор:   ВВП
Святовацлавська ініціатива



Ватикан несе відповідальність за найважчі злочини проти людства

Дата публікації:   2017-06-08
Автор:   ВВП
Сьогодні по всьому світі запроваджується антихристівська система з метою геноциду людства. Ватикан мовчить, а тому має більшу провину від тих, які безпосередньо її запроваджують! Церква є містичним Тілом Христа, але Ватикан сьогодні вже не представляє Тіла Христового. Католики, які хочуть бути спасенні, не сміють бути в духовній єдності з відпалим Ватиканом. Тільки в тому випадку, коли Ватикан буде каятися, він перестане бути прокляттям для обманених католиків, і тоді вже не буде нести відповідальність за підготовлюваний голокост людства!



Ватикан, покаяння, П'ятидесятниця

Дата публікації:   2017-05-29
Автор:   ВВП
Католики, молімося перед П'ятидесятницею, щоб в день П'ятидесятниці (4.06.2017) завіяв Святий Дух і щоб сліпий та відпали Ватикан прозрів! Хай настане воскресіння Католицької Церкви через правдиве покаяння! Ісламізації Європи відкрили двері ще єресі II Ватиканського Собору (1965) твердженням, що ми маємо одного і того ж Бога з мусульманами.  Ватикан повинен визнати, що єрессю є також проповідування т.зв. пошани до поганських культів, а цим фактично і до їх демонів.  Яке рішення? Покаяння – тобто засудження єресей II Ватиканського Собору. Святий Дух на П'ятидесятницю омине Ватикан, якщо той продовжить відкидати покаяння, а тим самим і Правду та Життя!



II Ватиканський Собор, Мухаммед та іслам

Дата публікації:   2017-04-24
Автор:   ВВП
Автори документів II Ватиканського Собору з духом аджорнаменто зашифрували єресі під позитивними і двозначними формулюваннями, прикриваючись авторитетом Собору і папи. Ніхто не міг собі дозволити вказати на прихований обман! Таким чином було скоєно найважчий злочин – зловживання церковним та Божим авторитетом проти Церкви і проти Бога.



Духовна мобілізація за Трампа /6 частина – Великдень/

Дата публікації:   2017-04-15
Автор:   ВВП
США мусять каятися і правдиво признати свою провину за злочини проти самих себе і проти інших народів. Тоді сила Христової смерті заторкне серця в США і Христове воскресіння відновить порядок правди та справедливості! Інакше США ризикує дійти до свого власного самознищення.   Президент Д. Трамп, хоча й добре розпочав, все же потрапив в самогубну ситуацію. Для багатьох громадян США і цілих народів це шок. Але не забуваймо, що народами керує Бог. Він допускає важкі ситуації, щоб ми пробудилися зі сну і з вірою виступили проти сил темряви (Еф 6,10-12). Хто молиться, той з’єднаний зі Всемогутнім! Тому й надалі під Христовим хрестом ведімо боротьбу віри за Христову перемогу в США.



Заклик до відставки папи Франциска

Дата публікації:   2017-04-07
Автор:   ВВП
Візантійський Вселенський Патріархат (BВП) звертається до Вас з закликом, щоб Ви подали у відставку і за прикладом Бенедикта ХVI відійшли на емеритуру. Те, що з Божого допусту Ви чотири роки займали уряд святого Петра, на кінець було і для «добра» Церкви. Слід признати, що Ви маєте велику заслугу у розбитті моноліту церковного фарисейства – як серед ієрархії й духовенства, так і серед мирян. Але, з іншого боку, це добро для Церкви не виправдовує Ваші жести і погляди, якими Ви стягнули на себе кількакратну анатему згідно Гал. 1,8-9 і згідно догматичної булли Павла IV «Cum Ex Apostolatus Officio».



Папа-емерит – 90 років – приклад покаяння

Дата публікації:   2017-03-22
Автор:   ВВП
Ваша Еміненціє! В неділю,16 квітня, коли Церква святкуватиме Христове Воскресіння, ми будемо згадувати і Ваш 90-літній ювілей. Бажаємо Вам не тільки здоров'я, але перш за все ласку духовного воскресіння для Вас, і через Вас – для всієї Церкви! Духовне воскресіння залежить від однієї умови, яка називається покаяння. Станьте прикладом покаяння для паралізованої Церкви! Тому просимо Бога, щоб дав Вам ласку в цей час посту зробити для спасінні своєї душі і для добра паралізованої Церкви ці два необхідні кроки покаяння: 1) Назвати єресі ІІ Ватиканського собору справжнім і повним ім'ям. 2) Вид ати публічне проголошення про недійсність беатифікації Івана Павла II.



Заклик до покаяння для Європи /Представникам держав-членів ЄС/ (+ відео)

Дата публікації:   2017-03-20
Автор:   ВВП
Новий голова європейського парламенту повідомив, що невдовзі до Європи прибуде 20 млн. мігрантів з Африки. Міграційну хвилю складають передусім молоді мусульмани віком 18-35 років. Якщо ж кожний приведе з собою дружину, то це буде наступних 20 мільйонів. Якщо ця сім´я буде мати, наприклад, лише троє дітей (хоча мусульманські сім’ї мають приблизно вісім дітей), то за короткий час в Європі буде 100 млн. арабів і африканців. Згідно з їхньою релігією, їх програма – джихад! Кожний мусульманин є воїном ісламу. Їм йдеться про підкорення Європи закону шаріату. Сюди їх привозять з ясною метою. Добре фінансове забезпечення, їхній одяг, а також конкретні вказівки, як поступати, свідчать про високий рівень їхньої організованості. З людського погляду виходу вже нема. Усе мають в руках ті, які хочуть дочасного і вічного пекла. Однак у Бога нема нічого неможливого! Якщо Церква в окремих народах почне чинити правдиве покаяння і знайдуться герої, які за Христа і за народ будуть охочі добровільно пожертвувати навіть життям, то Бог може спасти християнство в Європі!



Великий піст 2017 – реформа Церкви (+ відео)

Дата публікації:   2017-03-13
Автор:   ВВП
Коли Ісус говорив про покаяння, двічі наголосив: «Якщо не покаєтеся, всі загинете!». Він продовжував притчею про безплідну смоківницю: «Тоді він сказав до виноградаря: „Оце три роки, як я приходжу, шукаючи плода на цій смоковниці, і не знаходжу. Зрубай її: нащо й землю займає ще?ˮ А той озвався до нього: „Пане, лиши її ще на цей рік: я обкопаю навкруг неї і обкладу гноєм. Може, щось вродить за рік, а коли ні, то ти її зрубаєш.”» (Лк. 13,7-9). Ця притча стосується і тебе. Ісус дає тобі шанс ще цього року, ще в цей час посту. Якщо не принесеш плоди, гідні покаяння, тебе зустріне доля безплідної смоковниці. Будеш відрізаний з Божого виноградника і вкинений у вогонь.



Шукай правду! 25 частина: Метаноя

Дата публікації:   2017-03-05
Автор:   ВВП
Що таке покаяння – метаноя? Суть покаяння – признати перед собою і перед Богом свій гріх, що повірив брехні, а потім прийняти від розп'ятого Ісуса прощення. Покаяння – метаноя – це зміна мислення (Мк. 1,15). Це означає засудити брехню і прийняти правду. Метаноя (покаяння) веде до внутрішньої радості. Хто має на меті свою досконалість, а не правдиве відношення до Бога, той не має духа правдивого покаяння. Справжнє покаяння пов'язане з пізнанням Божої любові – з Христовим хрестом.



Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15) - 4 частина: Навернення – особисте відношення до Ісуса Христа

Дата публікації:   2017-03-04
Автор:   ВВП
Людина в глибині душі прагне щастя, але справжнього щастя, яке вже ніхто не зможе у неї забрати. Адже сама тільки думка про те, що воно колись закінчитися, приносить смуток. Людина шукає щастя в людських відносинах, в майні, у кількості грошей, в кар'єрі, в людській славі, в успіху, шукає щастя в насолодах, в алкоголі, наркотиках, але в цьому щастя не знайде. Приходять розчарування, ще більша порожнеча, самотність і біль в душі. Вже св. Августин це прагнення щастя висловив словами: «Ти створив нас для себе, о Боже, і не спокійне людське серце, поки не спочине в Тобі».



Духовна мобілізація за Трампа 4 частина

Дата публікації:   2017-03-03
Автор:   ВВП
Дорогі християни США! В духовній мобілізації важливе місце займає покаяння, молитва жалю.  Хвильку з вдячністю повторюй Боже Ім’я, а тоді промовляй його з вірою за спасіння усього американського народу і охорону президента. Коли промовляєш Боже Ім’я з серця, очищеного покаянням, Бог тебе чує. Правдивою молитвою паралізуєш і сили темряви, за якими стоять відьми, маги та інші темні сили, які хотіли підготувати для Америки дочасну і вічну катастрофу.



Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15). Частина 1: Діагноз доби

Дата публікації:   2017-02-22
Автор:   ВВП
В даний час Церква з духом соборного аджорнаменто вже на стільки злилася зі світом, що не розрізняє добро і зло, правду і брехню, єресі та правовірне вчення! Моральний і духовний автогеноцид Церкви і народів продовжується. Мовчанням чи різними жестами Івана Павла II і Франциска Церква сприяє цьому запрограмованому геноциду! Немає жодного бар'єру сатанинській глобалізації! Жодного опору проти програми автогеноциду народів і світу! Ватиканський Титанік тоне. Замість намагання внутрішньо обновити Церкву, створюється тиск для масового самознищення. В корені цього є власне єресі неомодернізму, синкретизму і толерування аморальності. Основною програмою теологічних шкіл є цей автогеноцид Католицької Церкви і християнства. Духовний рак вже повністю проникнув до апостатичного Ватикану, який несе головну провину за процес самознищення християнських народів! Однак покаяння постійно відкидає! Чи можна йти в апостазії ще глибше?




 |<     <<    1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11     >>      >|