Українська > Публікації УПГКЦ

II Ватиканський Собор, Мухаммед та іслам

Дата публікації:   2017-04-24
Автор:   ВВП
Автори документів II Ватиканського Собору з духом аджорнаменто зашифрували єресі під позитивними і двозначними формулюваннями, прикриваючись авторитетом Собору і папи. Ніхто не міг собі дозволити вказати на прихований обман! Таким чином було скоєно найважчий злочин – зловживання церковним та Божим авторитетом проти Церкви і проти Бога.



Духовна мобілізація за Трампа /6 частина – Великдень/

Дата публікації:   2017-04-15
Автор:   ВВП
США мусять каятися і правдиво признати свою провину за злочини проти самих себе і проти інших народів. Тоді сила Христової смерті заторкне серця в США і Христове воскресіння відновить порядок правди та справедливості! Інакше США ризикує дійти до свого власного самознищення.   Президент Д. Трамп, хоча й добре розпочав, все же потрапив в самогубну ситуацію. Для багатьох громадян США і цілих народів це шок. Але не забуваймо, що народами керує Бог. Він допускає важкі ситуації, щоб ми пробудилися зі сну і з вірою виступили проти сил темряви (Еф 6,10-12). Хто молиться, той з’єднаний зі Всемогутнім! Тому й надалі під Христовим хрестом ведімо боротьбу віри за Христову перемогу в США.



Заклик до відставки папи Франциска

Дата публікації:   2017-04-07
Автор:   ВВП
Візантійський Вселенський Патріархат (BВП) звертається до Вас з закликом, щоб Ви подали у відставку і за прикладом Бенедикта ХVI відійшли на емеритуру. Те, що з Божого допусту Ви чотири роки займали уряд святого Петра, на кінець було і для «добра» Церкви. Слід признати, що Ви маєте велику заслугу у розбитті моноліту церковного фарисейства – як серед ієрархії й духовенства, так і серед мирян. Але, з іншого боку, це добро для Церкви не виправдовує Ваші жести і погляди, якими Ви стягнули на себе кількакратну анатему згідно Гал. 1,8-9 і згідно догматичної булли Павла IV «Cum Ex Apostolatus Officio».



Папа-емерит – 90 років – приклад покаяння

Дата публікації:   2017-03-22
Автор:   ВВП
Ваша Еміненціє! В неділю,16 квітня, коли Церква святкуватиме Христове Воскресіння, ми будемо згадувати і Ваш 90-літній ювілей. Бажаємо Вам не тільки здоров'я, але перш за все ласку духовного воскресіння для Вас, і через Вас – для всієї Церкви! Духовне воскресіння залежить від однієї умови, яка називається покаяння. Станьте прикладом покаяння для паралізованої Церкви! Тому просимо Бога, щоб дав Вам ласку в цей час посту зробити для спасінні своєї душі і для добра паралізованої Церкви ці два необхідні кроки покаяння: 1) Назвати єресі ІІ Ватиканського собору справжнім і повним ім'ям. 2) Вид ати публічне проголошення про недійсність беатифікації Івана Павла II.



Заклик до покаяння для Європи /Представникам держав-членів ЄС/ (+ відео)

Дата публікації:   2017-03-20
Автор:   ВВП
Новий голова європейського парламенту повідомив, що невдовзі до Європи прибуде 20 млн. мігрантів з Африки. Міграційну хвилю складають передусім молоді мусульмани віком 18-35 років. Якщо ж кожний приведе з собою дружину, то це буде наступних 20 мільйонів. Якщо ця сім´я буде мати, наприклад, лише троє дітей (хоча мусульманські сім’ї мають приблизно вісім дітей), то за короткий час в Європі буде 100 млн. арабів і африканців. Згідно з їхньою релігією, їх програма – джихад! Кожний мусульманин є воїном ісламу. Їм йдеться про підкорення Європи закону шаріату. Сюди їх привозять з ясною метою. Добре фінансове забезпечення, їхній одяг, а також конкретні вказівки, як поступати, свідчать про високий рівень їхньої організованості. З людського погляду виходу вже нема. Усе мають в руках ті, які хочуть дочасного і вічного пекла. Однак у Бога нема нічого неможливого! Якщо Церква в окремих народах почне чинити правдиве покаяння і знайдуться герої, які за Христа і за народ будуть охочі добровільно пожертвувати навіть життям, то Бог може спасти християнство в Європі!



Великий піст 2017 – реформа Церкви (+ відео)

Дата публікації:   2017-03-13
Автор:   ВВП
Коли Ісус говорив про покаяння, двічі наголосив: «Якщо не покаєтеся, всі загинете!». Він продовжував притчею про безплідну смоківницю: «Тоді він сказав до виноградаря: „Оце три роки, як я приходжу, шукаючи плода на цій смоковниці, і не знаходжу. Зрубай її: нащо й землю займає ще?ˮ А той озвався до нього: „Пане, лиши її ще на цей рік: я обкопаю навкруг неї і обкладу гноєм. Може, щось вродить за рік, а коли ні, то ти її зрубаєш.”» (Лк. 13,7-9). Ця притча стосується і тебе. Ісус дає тобі шанс ще цього року, ще в цей час посту. Якщо не принесеш плоди, гідні покаяння, тебе зустріне доля безплідної смоковниці. Будеш відрізаний з Божого виноградника і вкинений у вогонь.



Шукай правду! 25 частина: Метаноя

Дата публікації:   2017-03-05
Автор:   ВВП
Що таке покаяння – метаноя? Суть покаяння – признати перед собою і перед Богом свій гріх, що повірив брехні, а потім прийняти від розп'ятого Ісуса прощення. Покаяння – метаноя – це зміна мислення (Мк. 1,15). Це означає засудити брехню і прийняти правду. Метаноя (покаяння) веде до внутрішньої радості. Хто має на меті свою досконалість, а не правдиве відношення до Бога, той не має духа правдивого покаяння. Справжнє покаяння пов'язане з пізнанням Божої любові – з Христовим хрестом.



Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15) - 4 частина: Навернення – особисте відношення до Ісуса Христа

Дата публікації:   2017-03-04
Автор:   ВВП
Людина в глибині душі прагне щастя, але справжнього щастя, яке вже ніхто не зможе у неї забрати. Адже сама тільки думка про те, що воно колись закінчитися, приносить смуток. Людина шукає щастя в людських відносинах, в майні, у кількості грошей, в кар'єрі, в людській славі, в успіху, шукає щастя в насолодах, в алкоголі, наркотиках, але в цьому щастя не знайде. Приходять розчарування, ще більша порожнеча, самотність і біль в душі. Вже св. Августин це прагнення щастя висловив словами: «Ти створив нас для себе, о Боже, і не спокійне людське серце, поки не спочине в Тобі».



Духовна мобілізація за Трампа 4 частина

Дата публікації:   2017-03-03
Автор:   ВВП
Дорогі християни США! В духовній мобілізації важливе місце займає покаяння, молитва жалю.  Хвильку з вдячністю повторюй Боже Ім’я, а тоді промовляй його з вірою за спасіння усього американського народу і охорону президента. Коли промовляєш Боже Ім’я з серця, очищеного покаянням, Бог тебе чує. Правдивою молитвою паралізуєш і сили темряви, за якими стоять відьми, маги та інші темні сили, які хотіли підготувати для Америки дочасну і вічну катастрофу.



Покайтеся і вірте в Євангеліє (Мр.1,15). Частина 1: Діагноз доби

Дата публікації:   2017-02-22
Автор:   ВВП
В даний час Церква з духом соборного аджорнаменто вже на стільки злилася зі світом, що не розрізняє добро і зло, правду і брехню, єресі та правовірне вчення! Моральний і духовний автогеноцид Церкви і народів продовжується. Мовчанням чи різними жестами Івана Павла II і Франциска Церква сприяє цьому запрограмованому геноциду! Немає жодного бар'єру сатанинській глобалізації! Жодного опору проти програми автогеноциду народів і світу! Ватиканський Титанік тоне. Замість намагання внутрішньо обновити Церкву, створюється тиск для масового самознищення. В корені цього є власне єресі неомодернізму, синкретизму і толерування аморальності. Основною програмою теологічних шкіл є цей автогеноцид Католицької Церкви і християнства. Духовний рак вже повністю проникнув до апостатичного Ватикану, який несе головну провину за процес самознищення християнських народів! Однак покаяння постійно відкидає! Чи можна йти в апостазії ще глибше?



Чи Каліфорнія буде каятися?

Дата публікації:   2017-02-19
Автор:   ВВП
Новий президент США Трамп скасував привілеї ЛГБТ і закон про чіпування на руку та зупинив процес ісламізації. Каліфорнія збунтувалася проти його програми обнови. Які наслідки? Каліфорнії загрожує катастрофа затоплення.Ця небезпека катастрофи мала б привести християн до того, щоб вони усвідомили, що це Божа пересторога. Гріхи гомосексуалізму і розтлівання дітей взивають до неба про помсту, подібно як в Содомі та Гоморі або як в часи перед потопом (Бут. 6,5-7,24). До певної міри пом'якшувальною обставиною для Каліфорнії є те, що впродовж 8 років уряд Обами глобально просував гомосексуалізм і усі збочення. Але тепер Бог дає Америці і Каліфорнії шанс порятунку через обрання нового президента. Він скасував привілеї ЛГБТ і знову запроваджує природні та Божі закони. Але Каліфорнія чинить найбільший опір течії відродження! З цієї причини навіть розпочала сепаратистський процес, щоб зберегти аморальне – сатанинське – законодавство. Це було причиною того, що показався Божий перст – пересторога. Бог ще дає час на покаяння. Якщо і цього шансу не використаєте, прийде гірша кара, якої вже не уникнете.



Слово для Польщі 3 частина: Чи повернеться Польща до здорових коренів віри? (+ відео)

Дата публікації:   2017-02-18
Автор:   ВВП
Новий президент США Трамп скасував привілеї ЛГБТ і закон про чіпування на руку та зупинив процес ісламізації. Каліфорнія збунтувалася проти його програми обнови. Які наслідки? Каліфорнії загрожує катастрофа затоплення.Ця небезпека катастрофи мала б привести християн до того, щоб вони усвідомили, що це Божа пересторога. Гріхи гомосексуалізму і розтлівання дітей взивають до неба про помсту, подібно як в Содомі та Гоморі або як в часи перед потопом (Бут. 6,5-7,24). До певної міри пом'якшувальною обставиною для Каліфорнії є те, що впродовж 8 років уряд Обами глобально просував гомосексуалізм і усі збочення. Але тепер Бог дає Америці і Каліфорнії шанс порятунку через обрання нового президента. Він скасував привілеї ЛГБТ і знову запроваджує природні та Божі закони. Але Каліфорнія чинить найбільший опір течії відродження! З цієї причини навіть розпочала сепаратистський процес, щоб зберегти аморальне – сатанинське – законодавство. Це було причиною того, що показався Божий перст – пересторога. Бог ще дає час на покаяння. Якщо і цього шансу не використаєте, прийде гірша кара, якої вже не уникнете.



Заклик католикам США

Дата публікації:   2017-02-02
Автор:   ВВП
Дорогі католики США! В цей історичний час, кілька днів після інавгурації вашого нового президента, звертається до вас Візантійський Вселенський Патріархат. Насамперед, треба усвідомити, що наша головна мета як християн – це не будувати рай на цій землі. Наша головна мета – через спасительну віру в нашого Господа Ісуса Христа і Його наслідування здобути після закінчення цього життєвого випробування вічний рай. Дорогі католики США, чи ви усвідомлюєте, що сьогодні йдеться про історичний злам? Після вбивства президента Кеннеді наступив етап влади напівтаємних еліт, архітекторів НСП, які зловживали США для запровадження системи самознищення світу через поширення аморальності і антизаконів. Через ці вибори Бог дав США надзвичайний шанс! Сумно, що за президента Трампа голосувала лише половина католиків. Очевидно, решта стали жертвами брехень мас-медіа. Сьогодні йдеться про надзвичайний злам в історії, і кожен щирий громадянин США зобов'язаний у сумлінні перед Богом повністю підтримувати напрямок відродження, розпочатий президентом, передусім молитвою.



Президент Трамп, єпископи США і псевдопапа

Дата публікації:   2017-01-31
Автор:   ВВП
Шановні члени Єпископської конференції! Звертається до вас Візантійський Вселенський Патріархат, який в сучасній Церкві виконує пророче служіння. Сьогодні Ісус вам через нас каже: «Якщо не покаєтеся, всі загинете!» (Лк. 13,3). Ви, як пастирі Божого люду, повинні вести католиків до вічного раю, але ви ведете їх до пекла! Ви, мабуть, сліпі, що не бачили, що програма Обами і Клінтон була самогубством християнства, Америки і всієї планети? Чи ж не знаєте про Божу пересторогу, що за содомський гріх на народи падає Божа кара – вогонь з неба? (див. Юда 7; 2 Пт. 2,6). Хіба ж не знаєте, що за чіпування на руку або чоло числом 666 (Об.13, див. закон «Обамакер») приходить Божа кара, пов’язана з хворобами, різними катастрофами, а на кінець з вогненним озером? (див. Об. 14,9-10).



Критський Собор не був ні великим, ні святим, ні всеправославним

Дата публікації:   2016-12-03
Автор:   ВВП
Візантійський Вселенський Патріархат (BВП), який є пророчим голосом волаючого в пустелі, закликає керівництво Московського Патріархату Російської Православної Церкви засудити єретичний Собор на Криті. Прикладом хай стане проголошення Синоду Болгарської Православної Церкви від 29.11.2016 р. Болгарський Синод ясно оголошує, що Собор на Криті не був ні великим, ні святим, ні всеправославним. Болгарський Синод водночас підкреслює, що документи, прийняті на Критському Соборі, не узгоджуються з православним церковним вченням, з догмами і канонічною традицією Церкви. Таким чином вони в жодній мірі не є зобов'язуючими для будь-якого православного християнина.




 |<     <<    1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11     >>      >|