Українська > Публікації УПГКЦ

Лист до екс-папи Бенедикта XVI (+ відео)

Дата публікації:   2018-04-20
Автор:   ВВП
Шановний екс-папо Бенедикте! Візантійський Вселенський Патріархат звертається до Вас з проханням, метою якого є відродження Церкви. Перш за все, це питання II Ватиканського Собору і його плодів, які сьогодні збираємо. Тому з Вашого боку необхідно зробити жест покаяння за II Ватиканський Собор, на якому Ви були  як дорадник. Сьогодні вистарчало б одного вашого твердження: «ІІ Ватиканський Собор був єретичним. Про це свідчать його сучасні плоди».Без цієї чіткої позиції правду не можливо назвати правдою, брехню брехнею і єресь єрессю. А тому Церква не може каятися. Просимо вас від імені бідних католиків − дайте тепер приклад правдивого покаяння, щоб Церква звільнилася від прокляття та процесу самознищення.



Покаяння в час Великого посту-2018

Дата публікації:   2018-02-26
Автор:   ВВП
Концепція Пастирського листа для чеських єпископів



Фатімська таємниця через 100 років – 2 частина: не тільки для політиків

Дата публікації:   2018-01-10
Автор:   ВВП
Християнські народи дійшли до тієї стадії, коли ні в політичній, ні в освітній сфері, і взагалі у суспільному житті, речі не можна називати справжніми іменами. Було запроваджено т.зв. коректність, якою прикривають навіть найбільші злочини проти людства. Ця духовна атмосфера не дозволяє називати зло злом. Зло повинно сприйматися як добро, а тому від нього вже неможливо захищатися. Існує неписаний закон, що самознищення людини і народу необхідно пропагувати під позитивними поняттями. Усі мусять грати комедію, яку диктують приховані еліти. Хто в нинішній психологічній війні виступить проти системи НСП, повинен бути готовим пожертвувати і своїм життям. Але цей бій варто вести, це має сенс! Народ потребує героїв, пророків, які бачать правду і захищають її. Заклик з Фатіми стосується кожного політика та кожної людини. Покаяння – метаноя, зміна думання – означає відділитися від брехні і прийняти правду.



Фатімська таємниця через 100 років. 1 частина: Апостазія в Церкві (+ відео)

Дата публікації:   2017-11-17
Автор:   ВВП
Цього року минуло 100 років від появи у Фатімі. Що їй передувало і що слідувало? У 18 столітті виникло просвітництво. У 19 столітті з просвітництва виникає модернізм. Насправді йшлося про руйнування основних правд християнства – про апостазію в Церкві. Папський уряд був зловжитий для запровадження процесу автогеноциду Церкви.



2017 – SOS до Бога

Дата публікації:   2017-10-19
Автор:   ВВП
Українці! Не очікуйте спасіння ні зі Сходу, ні зі Заходу! Ваше спасіння є від Господа! Але Бог від кожного хоче покаяння! Ті, які по-справжньому люблять себе, свою сім'ю і свій народ, хай моляться вервицю або чотки і проводять хресні ходи! «Якщо Україна і Росія будуть каятися, не буде світової катастрофи» (сказала Богородиця у Фатімі 1917 року).



Святовацлавська маніфестація за народ (відео)

Дата публікації:   2017-10-09
Автор:   ВВП
Святовацлавська маніфестація за народ



Святовацлавська ініціатива (відео)

Дата публікації:   2017-09-30
Автор:   ВВП
Святовацлавська ініціатива



Ватикан несе відповідальність за найважчі злочини проти людства

Дата публікації:   2017-06-08
Автор:   ВВП
Сьогодні по всьому світі запроваджується антихристівська система з метою геноциду людства. Ватикан мовчить, а тому має більшу провину від тих, які безпосередньо її запроваджують! Церква є містичним Тілом Христа, але Ватикан сьогодні вже не представляє Тіла Христового. Католики, які хочуть бути спасенні, не сміють бути в духовній єдності з відпалим Ватиканом. Тільки в тому випадку, коли Ватикан буде каятися, він перестане бути прокляттям для обманених католиків, і тоді вже не буде нести відповідальність за підготовлюваний голокост людства!



Ватикан, покаяння, П'ятидесятниця

Дата публікації:   2017-05-29
Автор:   ВВП
Католики, молімося перед П'ятидесятницею, щоб в день П'ятидесятниці (4.06.2017) завіяв Святий Дух і щоб сліпий та відпали Ватикан прозрів! Хай настане воскресіння Католицької Церкви через правдиве покаяння! Ісламізації Європи відкрили двері ще єресі II Ватиканського Собору (1965) твердженням, що ми маємо одного і того ж Бога з мусульманами.  Ватикан повинен визнати, що єрессю є також проповідування т.зв. пошани до поганських культів, а цим фактично і до їх демонів.  Яке рішення? Покаяння – тобто засудження єресей II Ватиканського Собору. Святий Дух на П'ятидесятницю омине Ватикан, якщо той продовжить відкидати покаяння, а тим самим і Правду та Життя!



II Ватиканський Собор, Мухаммед та іслам

Дата публікації:   2017-04-24
Автор:   ВВП
Автори документів II Ватиканського Собору з духом аджорнаменто зашифрували єресі під позитивними і двозначними формулюваннями, прикриваючись авторитетом Собору і папи. Ніхто не міг собі дозволити вказати на прихований обман! Таким чином було скоєно найважчий злочин – зловживання церковним та Божим авторитетом проти Церкви і проти Бога.



Духовна мобілізація за Трампа /6 частина – Великдень/

Дата публікації:   2017-04-15
Автор:   ВВП
США мусять каятися і правдиво признати свою провину за злочини проти самих себе і проти інших народів. Тоді сила Христової смерті заторкне серця в США і Христове воскресіння відновить порядок правди та справедливості! Інакше США ризикує дійти до свого власного самознищення.   Президент Д. Трамп, хоча й добре розпочав, все же потрапив в самогубну ситуацію. Для багатьох громадян США і цілих народів це шок. Але не забуваймо, що народами керує Бог. Він допускає важкі ситуації, щоб ми пробудилися зі сну і з вірою виступили проти сил темряви (Еф 6,10-12). Хто молиться, той з’єднаний зі Всемогутнім! Тому й надалі під Христовим хрестом ведімо боротьбу віри за Христову перемогу в США.



Заклик до відставки папи Франциска

Дата публікації:   2017-04-07
Автор:   ВВП
Візантійський Вселенський Патріархат (BВП) звертається до Вас з закликом, щоб Ви подали у відставку і за прикладом Бенедикта ХVI відійшли на емеритуру. Те, що з Божого допусту Ви чотири роки займали уряд святого Петра, на кінець було і для «добра» Церкви. Слід признати, що Ви маєте велику заслугу у розбитті моноліту церковного фарисейства – як серед ієрархії й духовенства, так і серед мирян. Але, з іншого боку, це добро для Церкви не виправдовує Ваші жести і погляди, якими Ви стягнули на себе кількакратну анатему згідно Гал. 1,8-9 і згідно догматичної булли Павла IV «Cum Ex Apostolatus Officio».



Папа-емерит – 90 років – приклад покаяння

Дата публікації:   2017-03-22
Автор:   ВВП
Ваша Еміненціє! В неділю,16 квітня, коли Церква святкуватиме Христове Воскресіння, ми будемо згадувати і Ваш 90-літній ювілей. Бажаємо Вам не тільки здоров'я, але перш за все ласку духовного воскресіння для Вас, і через Вас – для всієї Церкви! Духовне воскресіння залежить від однієї умови, яка називається покаяння. Станьте прикладом покаяння для паралізованої Церкви! Тому просимо Бога, щоб дав Вам ласку в цей час посту зробити для спасінні своєї душі і для добра паралізованої Церкви ці два необхідні кроки покаяння: 1) Назвати єресі ІІ Ватиканського собору справжнім і повним ім'ям. 2) Вид ати публічне проголошення про недійсність беатифікації Івана Павла II.



Заклик до покаяння для Європи /Представникам держав-членів ЄС/ (+ відео)

Дата публікації:   2017-03-20
Автор:   ВВП
Новий голова європейського парламенту повідомив, що невдовзі до Європи прибуде 20 млн. мігрантів з Африки. Міграційну хвилю складають передусім молоді мусульмани віком 18-35 років. Якщо ж кожний приведе з собою дружину, то це буде наступних 20 мільйонів. Якщо ця сім´я буде мати, наприклад, лише троє дітей (хоча мусульманські сім’ї мають приблизно вісім дітей), то за короткий час в Європі буде 100 млн. арабів і африканців. Згідно з їхньою релігією, їх програма – джихад! Кожний мусульманин є воїном ісламу. Їм йдеться про підкорення Європи закону шаріату. Сюди їх привозять з ясною метою. Добре фінансове забезпечення, їхній одяг, а також конкретні вказівки, як поступати, свідчать про високий рівень їхньої організованості. З людського погляду виходу вже нема. Усе мають в руках ті, які хочуть дочасного і вічного пекла. Однак у Бога нема нічого неможливого! Якщо Церква в окремих народах почне чинити правдиве покаяння і знайдуться герої, які за Христа і за народ будуть охочі добровільно пожертвувати навіть життям, то Бог може спасти християнство в Європі!



Великий піст 2017 – реформа Церкви (+ відео)

Дата публікації:   2017-03-13
Автор:   ВВП
Коли Ісус говорив про покаяння, двічі наголосив: «Якщо не покаєтеся, всі загинете!». Він продовжував притчею про безплідну смоківницю: «Тоді він сказав до виноградаря: „Оце три роки, як я приходжу, шукаючи плода на цій смоковниці, і не знаходжу. Зрубай її: нащо й землю займає ще?ˮ А той озвався до нього: „Пане, лиши її ще на цей рік: я обкопаю навкруг неї і обкладу гноєм. Може, щось вродить за рік, а коли ні, то ти її зрубаєш.”» (Лк. 13,7-9). Ця притча стосується і тебе. Ісус дає тобі шанс ще цього року, ще в цей час посту. Якщо не принесеш плоди, гідні покаяння, тебе зустріне доля безплідної смоковниці. Будеш відрізаний з Божого виноградника і вкинений у вогонь.




 |<     <<    1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12     >>      >|