Українська > Публікації УПГКЦ

Заклик французьким католикам і людям доброї волі

Дата публікації:   2013-11-06
Автор:   ВВП
Як розпочати реформу через покаяння? 1) Розпочніть безперервну молитву за духовне воскресіння Церкви і Франції. Кожен християнин нехай дасть Богові обіцянку щодня молитися одну годину впродовж одного року. 2) Попросіть свого священика, щоб він публічно відрікся духа Асижу, сучасних єресей і щоб перестав в Літургії згадувати свою і вашу єдність з «папою» Франциском. В даний час у Церкві є стан sedes vacantis. 3) Продовжуйте ваші маніфестації проти антизаконів, які ліквідують сім'ю, Церкву і народ. 4) Єпископи, священики і віруючі, які чинять покаяння, хай відділяться від тих, які залишаються під прокляттям духа Асижу і духа єресей (Гал. 1,8-9). 5) Правовірні єпископи і священики разом з віруючими хай проголосять «Французький Католицький Патріархат»!  Так Франція стане моделлю для обнови цілої Західної Церкви!



Відійдіть з уряду! /Екс-Патріарху Вартоломію/

Дата публікації:   2013-10-30
Автор:   ВВП
Мас-медіа оприлюднили інформацію про те, що Ви начебто намагаєтесь обновити молитовне і монаше життя на Афоні. Але під побожними фрази Ви маєте на меті ліквідувати цей духовний центр. За прикладом відпалої західної ієрархії, яка вшановує інші релігії та їх демонів, Ви б підготували Афону таку ж долю, як і Асижу. Бракує тільки запросити на реванш «папу» Франциска, представників індуїзму, буддизму та сатанинського вуду, щоб там всі в мирі об’єдналися в антихристівському дусі. Господь Ісус Христос через нас закликає Вас: Звільніть посаду, яку займаєте вже незаконно!



Відкритий заклик Ватикану

Дата публікації:   2013-10-28
Автор:   ВВП
УП ГКЦ відділилася від єресей Гузара і Ватикану. Хай Ватикан покаже справжню толерантність щодо УП ГКЦ, яку забезпечує Хартія основних прав людини! В іншому випадку, Ватикан свідомо співпрацює з Гузаровою терористичною організацією, яка несе відповідальність за смерть колишнього ігумена в Підгірцях, о. Романа Шелепка (2010), смерть Героя України Бориса Возницького (2012), який дав в оренду УП ГКЦ храм в Підгірцях, і смерть архиєпископа УП ГКЦ Михайла Осідача (2013). Основною причиною смерті цих трьох осіб був надзвичайно сильний психологічний тиск, створюваний Гузаровою структурою. Якщо Ватикан і далі буде мовчати на явні злочини представників УГКЦ в Україні, то показує, що сам є главою злочинного талібану!



Відійдіть з уряду! /Екс-Патріарху Кирилу/

Дата публікації:   2013-10-28
Автор:   ВВП
Є ювілейний рік хрещення Київської Русі. Ви даєте нагороди представникам ісламу, зустрічаєтеся в головному храмі Москви з керівником буддійського монастиря. Так молоде покоління зводите до синкретизму, ставлячи йому в приклад буддистів, але мовчите про приклад святих і мучеників. Ви їдете до Молдови не для того, щоб підтримати вірних єпископів і людей, які борються за збереження Божих законів. Ви кажете, що не втручаєтеся в політику. Чому тоді Ви не застерегли Київського митрополита Володимира, щоб він не підписував звернення, яке пропагує євроінтеграцію?  Іменем Триєдиного Бога закликаємо Вас: Відійдіть з уряду, який, згідно Гал. 1,8-9, Ви займаєте вже незаконно. Спаситель Ісус Христос через нас Вам говорить: «Якщо не покаєтеся, то в час смерті загинете!»



Заклик до покаяння релігійним лідерам (відео)

Дата публікації:   2013-10-13
Автор:   ВВП
Шановні представники православних, католицьких та протестантських Церков!  Ваше звернення до громадян і ваш жест візиту до Брюсселю 30.09-2.10.2013р. були публічним жестом зради Христа, Церкви і українського народу!  Де факто ви закликали  християн і громадян України до морального і фізичного самогубства. Це кричущий злочин! За це на вас лягла Божа анатема, прокляття, яке через вас сьогодні поширюється на всіх людей, які підпорядковуються вам. І не тільки на них, але й на всю Україну. Юда зрадив Христа, і не каявся. Петро відрікся Христа, але покаявся. В чому полягає ваше покаяння?



Заклик українському народу до покаяння (+ відео)

Дата публікації:   2013-10-11
Автор:   ВВП
Спонукати народ до прийняття самогубної асоціації може тільки людина, яка втратила свідомість і розум. 28.11. 2013р. Україна фактично має стати колонією ЄС, а в ці дні має підписати ще останні автогеноцидні закони. Йдеться про аморальний гомосексуалізм, поєднаний з викраданням дітей і цілковите отруєння навколишнього середовища, подібно до Чорнобиля, через видобування сланцевого газу.Сьогодні ви повинні вийти з пасивності та байдужості, інакше невдовзі у вас викрадатимуть ваших дітей і онуків. Вас будуть садити в тюрму як гомофобів. Ви будете під тотальним контролем через єдиний реєстр... Вийдіть цими днями на вулиці і підтримайте депутатів, які є за Митний Союз з Росією і тому є радикально проти вступу до євро-аду. Почніть недільні маніфестації від неділі 13 жовтня до 24 листопада 2013 року в своєму районному місті. Хай це буде українська ініціатива проти вступу в ЄС і за Митний союз,  який забезпечить свободу, християнські закони і економічний розвиток.



Безкровна революція /маніфест російському народу/ частина 2: Реформа Церкви (+ відео)

Дата публікації:   2013-10-01
Автор:   ВВП
Щоб настало воскресіння народу і обнова сім’ї, повинно в повноті проповідуватись Боже слово. А щоб воно могло проповідуватися ще й в силі і могутності й могло стати закваскою для народу, тут повинні бути особистості, які цим Божим словом живуть, тобто реалізують його. Тому кожен християнин повинен каятися за себе і за гріхи своїх батьків і прабатьків. Тоді Дух Божий дасть силу для порятунку російського народу.  Хто мусить покаятися в першу чергу?  З яких гріхів треба каятися?



Безкровна революція /маніфест російському народу/ частина 1 (+ відео)

Дата публікації:   2013-09-28
Автор:   ВВП
Психологічна війна сьогодні використовує антизаконодавство з метою автогеноциду. Таким чином народ нищить себе сам. Впроваджується гендер-аморальність і викрадання дітей. Однак за ці злочини проти людства тепер вже не грозить жодний суд в Нюрнбергу.Якщо не буде правдивого інформування в ЗМІ, то рятівників назвуть ворогами російського народу і прозахідна кліка їх усуне. Зрадники Батьківщини, які ведуть приховану громадянську війну в Росії, керовані американськими ілюмінатами і банкірами. У цьому ювілейному році також у Києві, Росія разом з Україною і Білоруссю була посвячена Пресвятій Богородиці. Росії стосується Пророцтво Пресвятої Богородиці: «Якщо Росія навернеться, то світова катастрофа буде відкладена».



Маніфестації 13-14 жовтня /Заклик підприємцям, батькам, християнам і патріотам/ (+ відео)

Дата публікації:   2013-09-22
Автор:   ВВП
Що принесе Україні вступ в ЄС? 1) Самогубство економічне, 2) Самогубство сім’ї, 3) Самогубство християнства, 4) Самогубство національне.  Шановні підприємці, батьки, християни і патріоти, в цей історичний час ви вирішуєте про своє майбутнє і про майбутнє своїх дітей. Якщо ви не хочете вступати в ЄС, то в неділю 13 жовтня проведіть маніфестацію з транспарантами в своєму селі чи місті. В той самий день організуйте також маніфестації в післяобідній час в своєму районному місті. На другий день на свято Покрови Пресвятої Богородиці, 14 жовтня, нехай маніфестації проти анексії України в ЄС відбудуться в Києві!



Пастирське послання українському народу (+ відео)

Дата публікації:   2013-09-11
Автор:   ВВП
Україна стоїть перед подібним вибором, як свого часу Ізраїль. Конкретно йдеться про вибір між MC зі Сходу або ЄС з деморалізованого Заходу. Бог сьогодні говорить через нас і Україні: «Сьогодні взяв я за свідків проти вас небо й землю, життя та смерть дав я перед вами, благословення та прокляття. І ти вибери життя, щоб жив ти та потомство твоє». (Втор. 30,19) Або Україна обере єврогеноцид, або життя дочасне і вічне. Кожен християнин України хай в цю історичну годину дасть Богу обіцянку, що до кінця року щодня буде присвячувати одну годину молитві. Так будуть всі християни України вдень і вночі взивати до Бога . Бог хоче спасти нас. Організуйте маніфестації у своєму місті чи селі в неділю, 13 жовтня 2013, за порятунок дітей від деморалізаційного гендеру та ювенального піратства під гаслом «Віднова родини – воскресіння України». У той же день 13 жовтня, проведіть і другу маніфестацію в районних центрах. Вийдіть з хоругвами і транспарантами. На свято Покрову Пресвятої Богородиці, в понеділок 14 жовтня, хай відбудуться маніфестації в Києві.



Заклик до Уряду і народу США (+ відео)

Дата публікації:   2013-09-05
Автор:   ВВП
3 вересня 2013р. Конгрес схвалив розпорядження президента Обами щодо бомбардування незалежної держави Сирії.Візантійський Вселенський Патріархат разом з усіма правовірними християнами і людьми доброї волі проти цього міжнародного злочину категорично протестує!  Візантійський Вселенський Патріархат закликає президента США, Уряд і американський народ до покаяння. Тоді Бог, можливо, віддалить від США підготовлювану катастрофу. Ця катастрофа приходить за злочини, які вони чинять проти свого народу та інших держав. Нехай кожен християнин Сполучених Штатів цими днями дасть Богу обіцянку на один рік, що кожного дня буде годину перебувати на молитві перед Богом. Так створиться безперервна молитва вдень і вночі, і тоді, можливо, Бог віддалить свій суд над  Америкою. Ісус через нас сьогодні знову говорить до американського народу: «Якщо не покаєтеся, то всі загинете!»



Новий світовий порядок і права людини /2 частина/ (+ відео)

Дата публікації:   2013-08-28
Автор:   ВВП
Президент Чехії В. Клаус сказав: „Світова влада почала зароджуватися, на перший погляд, через невинну заміну громадянських прав на т.зв. права людини”. Під терміном „права людини” глобально просовують моральні збочення, гомосексуалізм, трансгендеризм,  евтаназію, викрадання дітей у батьків... „Правами людини” сьогодні називають введення найбільшого безправ’я і ліквідацію основних прав кожної людини. По суті, це впровадження сучасного рабства з повним контролем і втратою будь-якої свободи.



Заклик екс-папі Бенедикту до покаяння (+ відео)

Дата публікації:   2013-08-19
Автор:   ВВП
Звертається до Вас Візантійський Вселенський Патріархат. 1 травня 2011 р. Патріархат оприлюднив, що Ви стягнули на себе Божу анатему згідно Гал. 1,8-9. Ви вчинили апостичний жест через проголошення єретика Івана Павла II блаженним. Цим на вівтар Церкви ви поставили духа Асижу – духа антихриста.Що від Вас хоче Бог, коли Ви стоїте на порозі смерті? Покаяння. А саме, йдеться про таких одинадцять пунктів...



ЗАКЛИК МОНАСТИРЯМ РОСІЇ

Дата публікації:   2013-07-05
Автор:   ВВП
Дорогі монахи, Ісус Христос покликав вас залишити світ і йти за Ним. Тому ви пішли в монастир. У душі кожного монаха, як і в душі кожної людини, відбувається духовна боротьба. Це боротьба з нашою порушеною гріхом природою. Це боротьба з самообманом, власною гординею і з невпорядкованими пристрастями. Бог в цей час шукає святих монахів, які будуть охочими стати борцями за Божі Закони. Щоб монах став справжнім Божим мужем – пророком, то основою мусить бути дорога покаяння і внутрішня молитва. Але її не слід плутати з якимись буддійськими чи йогінськими медитаціями і концентраціями.



Заклик представникам християнських Церков в Україні

Дата публікації:   2013-06-22
Автор:   ВВП
На пленарному засіданні ВРУ від вівторка, 2 липня 2013, знову має просовуватися злочинний законопроект №2342, який фактично має запровадити дискримінацію 99% населення України. Організуйте своїх вірних, щоб приєдналися до маніфестації перед ВРУ. Йдеться про порятунок дітей, сім'ї та народу від злочинної диктатури, поєднаної з запланованою  глобалізацією і редукцією, тобто моральним, духовним і фізичним автогеноцидом України. Сьогодні ще є час! Завтра буде вже надто пізно!