Українська > Публікації УПГКЦ

Розбійницький Синод про Амазонію (+відео)

Дата публікації:   2019-10-10
Автор:   ВВП
«Слухайте, небеса, вважай, земле, бо Господь говорить: Віл знає господаря свого, а осел ‒ ясла пана свого, але відступницький Ватикан вже не знає Мене» (Іс. 1,3). «Слухайте слово Господнє, князі содомські!» (Іс. 1,10). «Ой, якою ж стала повією столиця вірна ‒ Рим ‒ сповнена правосуддя, в якій панувала справедливість, тепер же в ній душогубці!» (Іс. 1,21). «А всім відступникам і грішникам ‒ погибель, і ті, що Господа покидають, загинуть» (Іс. 1,28). Цим зверненням Патріархат закликає всіх щирих католиків та некатоликів до однієї години молитви щодня та до посту протягом трьох понеділків, серед та п’ятниць без їжі аж до вечері від 6 до 27 жовтня. Синод готує сатанізацію та інвазію демонів у Церкві. Ісус каже: «Такого роду демонів виганяють лише молитвою і постом» (Мт. 17,21).



Франциск Бергольйо та міжрелігійний діалог (+відео)

Дата публікації:   2019-10-08
Автор:   ВВП
Нема жодного дня, коли б Бергольйо не пропагував міжрелігійний діалог. Цим він цілеспрямовано ліквідує Церкву. В даний час єдине і правильне рішення ‒ це скасувати міжрелігійний діалог і відкрити двері для справжньої реєвангелізації та місії. Питання: Яка головна місія Церкви? Відповідь: Проповідувати Євангеліє (Мт. 28), щоб душі були спасенні. Господь Ісус Христос не закликав нас до міжрелігійного діалогу з поганами та зі світом, але наказав нам відкривати людям очі, щоб навернулись від темряви до світла і від влади сатани до Бога (пор. Ді. 26,18). Міжрелігійний діалог ‒ це зрада місії Церкви.



Франциск Бергольйо та гомосексуалізм (+відео)

Дата публікації:   2019-10-08
Автор:   ВВП
В Нагірній проповіді Ісус наголосив на моральній чистоті: «Блаженні чисті серцем, бо вони Бога побачать». Далі Він каже: «Хто дивиться на жінку з пожаданням, той вже вчинив перелюб з нею в своїм серці». І додає: «Коли твоя правиця тебе спокушає, відітни її». Господь Ісус вимагає радикального ставлення щодо цієї області. Святе Письмо застерігає від гомосексуалізму: «Так само Содом і Гомора з сусідніми містами, – які, подібно до них, віддались були розпусті й кинулися за іншим тілом, – лежать як приклад, скарані вічним вогнем» (Юда 1,7). На противагу цьому, Франциск Бергольйо систематично просовує гомосексуалізм, а при цьому зловживає папським урядом і накликає прокляття на всю Церкву.



Чи псевдопапа Франциск є схизматиком? (+відео)

Дата публікації:   2019-10-05
Автор:   ВВП
Журналіст «New York Times» запитав Бергольйо: «Під час свого польоту в Мапуту ви визнали… що існує сильна критика з боку деяких єпископів і кардиналів, що дуже критичними є католицькі телевізійні канали та інтернет-портали... проти вас. Чи не боїтеся схизми...?». Перш ніж подамо коментар, потрібно усвідомити, якими є основні розпізнавальні критерії стосовно Франциска Бергольйо: 1) Чи Бергольйо є дійсним папою, чи єретиком? Відповідь: Він єретик, а тому і недійсний папа!



Єресі псевдопапи Франциска (+відео)

Дата публікації:   2019-10-01
Автор:   ВВП
У травні 2013 року у своїй проповіді з дому св. Марти Франциск заявив, що навіть атеїсти можуть бути спасенні, якщо будуть робити добро. Відповідь: Цією напівправдою Бергольйо свідомо затьмарює основні умови спасіння, якими є покаяння, віра в справедливого Бога, а тим самим віра в Ісуса Христа як єдиного Спасителя.



Ортопраксія проти «Амазонії» ‒ частина 4(+відео)

Дата публікації:   2019-09-03
Автор:   ВВП
Те, що ти живеш і дихаєш ‒ це об’єктивна реальність. Але надійде реальність смерті і ти видихнеш востаннє. Поки що не було жодного винятку! Можеш бути впевнений у тому, що і тебе чекає смерть. Також реальністю є цей світ і цілий Всесвіт зі своїм порядком і своїм таїнством та різними ступенями життя. Наступна реальність ‒ це протиріччя в тобі самому. Ти прагнеш щастя, любові та досконалого добра. Але сам бачиш, що робиш зло, шкодиш іншим та собі і що ти незадоволений і нещасний. Ти прагнеш свободи, але сам не можеш позбутися навіть найменшої залежності, яка походить з твого егоїзму. А якщо власною силою чи якоюсь технікою навіть позбудешся незначної залежності, то швидше чи пізніше потрапиш у більшу. Ти з’ясовуєш, що в тобі є родовище зла, та бачиш це і в інших. А це є також причиною усіх сварок, неприязні, несправедливості, розбитих сімей, покинутих дітей, злочинів, вбивств та війн. Чи знаєш сенс твого життя і що тебе чекає після смерті? Чи знаєш сенс твого терпіння ‒ тілесного і душевного?  



Ортопраксія проти «Амазонії» - частина 3 (+відео)

Дата публікації:   2019-08-31
Автор:   ВВП
На початку 1960-х років розпочалася інвазія неопоганства і неомодернізму. Але, не зважаючи на це, ІІ Ватиканський Собор відкинув покаяння і Духа правди та через аджорнаменто відкрив Церкву для духа світу.  Кожен християнин повинен відділитися не лише від духа поганства, але й від практик віщування, магії, спіритизму та всіх забобонів. Християнин не може керуватися гороскопам чи знаками зодіаку, а також відвідувати ворожок і окультних цілителів. Ісус попереджає: «Якщо не покаєтеся, всі загинете!» (Лк. 13,3).  



Ортопраксія проти «Амазонії» - частина 2 (+відео)

Дата публікації:   2019-08-20
Автор:   ВВП
Минулого разу ми говорили про братню спільноту. Молодь не врятують заклики Бергольйо до хаосу, але її врятує тільки Христос.  Наша мета не полягає  в тому, щоб ми їли, пили, т.зв. насолоджувалися світом, а потім померли, як тварини. Мета нашого життя ‒ здобути вічне життя. Воно є тільки в Ісусі Христі! В Ньому ми вже тут, на землі, маємо справжнє щастя, а  після смерті вічне життя.



Ортопраксія проти «Амазонії» - частина 1 (+відео)

Дата публікації:   2019-08-18
Автор:   ВВП
Програма Синоду про Амазонію, що просувається псевдопапою Франциском і його співпрацівниками, веде до самознищення Церкви. Йдеться про прийняття духа поганства, пов'язаного з аморальністю і псевдодуховністю, яка приховано поклоняється сатані. Плодом гріха є всі злочини, садизм, сексуальні збочення, вбивства, війни і масові геноциди. Без гріха ці страхітливі плоди не існували б.



«Не чини перелюбу» ‒ Святе Письмо і Традиція (+відео)

Дата публікації:   2019-02-22
Автор:   ВВП
Покаяння за гріхи і Христовий хрест ІІ Ватиканський Собор усунув набік! А у центрі поставив егоїзм людини з її правами і систематичним відкиданням правди і справжнього покаяння. Сьогодні ми вже пожинаємо плоди духа ІІ Ватиканського Собору. Глава Церкви не називає правду правдою, відкидає Божі закони в Amoris laetitiaі добивається церковної легалізації гомосексуалізму. Це шлях до самознищення Церкви і народів, шлях до загибелі!



Франциск має фальшиву пошану до Матері Ісуса

Дата публікації:   2019-01-25
Автор:   ВВП
Що стосується пошани до Діви Марії, то св. Людовік М. Гріньйон де Монфорт каже: «Існує правдива і фальшива пошана до Діви Марії. Правдива пошана пізнається по плодах, а цим є покаяння, яке веде до Христа. Фальшива пошана уникає покаяння, відводить від Христа і походить від диявола». Запитуємо: яку пошану до Діви Марії має Франциск, який представляє себе як Її великий шанувальник? Нещодавно Франциск проголосив єресь проти Діви Марії, якою заперечив догмат про Її Непорочне Зачаття. За його словами, Діва Марія не була охоронена від первородного гріха і народилася як грішниця! Франциск є єретик і має велику непошану до Діви Марії!



Франциск викрив демонів аджорнаменто ІІ Ватиканського собору

Дата публікації:   2018-10-18
Автор:   ВВП
У проповіді 12 жовтня 2018 Франциск викрив аджорнаменто, тобто духа світу в Церкві, що приходить з ввічливими демонами, які небезпечніші, ніж явна одержимість. Так Франциск викрив і соборове аджорнаменто. Цим експертним діагнозом вказав, що за ІІ Ватиканським собором не є Святий Дух, але ввічливі демони духа світу! А плоди ми вже бачимо сьогодні. Викриття Франциска дійсно революційне! До сих пір нікому не вдалося так точно розкрити духа соборного аджорнаменто! Шокує, що 14 жовтня 2018 року, після цього геніального викриття духу II Ватиканського собору, Франциск канонізував Павла VI! Цим канонізував демонів аджорнаменто!



Великий майстер масонів contra Візантійський Патріархат (відео)

Дата публікації:   2018-08-13
Автор:   ВВП
По чеському радіо виступив великий майстер масонської ложі і, окрім іншого, сказав: «Масонство − це більш-менш духовно-благодійна організація». У світі існують дві основні духовності: християнська, яка поклоняється правдивому Богові, і антихристиянська, яка поклоняється поганським божествам або упалим ангелам − демонам. Масони просовують сатанізацію людської природи з допомогою антизаконодавства, аморального гендеру, викрадання дітей у батьків, їх тиранії і розбещення, а на кінець запроваджують геноцид людства до т. зв. золотого мільярда. Тут йдеться про заплановані і масові злочини проти людства. Необхідно, щоб ця напівтаємна організація стала перед справедливим міжнародним судом і була ліквідована, поки ще не пізно.



Німецькі єпископи піднесли гидоту до рівня таїнства

Дата публікації:   2018-02-10
Автор:   ВВП
Німецький кардинал Р.Маркс в рамках пасторації запровадив тайну шлюбу для гомосексуалістів. Священик, який хоче уділяти цю нову «тайну», отримає для цього компетенцію від свого єпископа. (Британський журнал «Catholic Herald», радіо Баварське мовлення з 3.02.2018). Виключення з Містичного Тіла Христового – Церкви – стосується кард. Маркса і всіх єпископів, які мають з ним єдність духа (екскомуніка).  За ісламізацію і гендер-гомосексуалізм в Німеччині несуть головну відповідальність німецькі єретичні єпископи. Вони ведуть народ до автогеноциду і до вічного засудження в пеклі.



Ураган в Москві – Божа кара за зловжиття мощами св. Миколая

Дата публікації:   2017-05-30
Автор:   ВВП
Святий Миколай, який боровся за чистоту віри, на Першому Вселенському Соборі в Нікеї (325 р.) вдарив в обличчя архиєретика Арія. Сьогодні він би вдарив в обличчя архиєретика Франциска Бергольйо і архиєретика Кирила Гундяєва. За що? За маніпуляцію з його мощами з метою просування єресей і знищення правовірного вчення! Бог, за молитвами святого Миколая, показав, який дух смерті криється за цією акцією, і допустив перестережливе покарання, щоб врятувати душі від вічної погибелі. 29.05.2017 р. на Москву обрушився ураган, наслідком якого було 16 загиблих, 108 поранених і значні матеріальні збитки.




 |<     <<    1    2    3    4    5     >>      >|