Українська > Публікації УПГКЦ

Новий світовий порядок і первородний гріх /3 частина/ (+ відео)

Дата публікації:   2013-08-27
Автор:   ВВП
Людина має не тільки розум і вільну волю, але й совість. Вона повинна бути правильно сформована, для того, щоб розрізняти добро і зло, правду і брехню.Людина є під впливом добра, за яким є Бог, а також і зла, за яким є дух зла. З ким з’єднається, тому і служить: або Богу, або дияволу і його анти-порядку (НСП). Божий порядок вносить життя, диявольський анти-порядок – смерть.У чому сенс людського життя? Мета життя полягає в тому, щоб шукати Бога і любити Його, додержуючи Його заповіді – Його порядок.



Вирішальний жест / Київ, 25.05.2013 (відео)

Дата публікації:   2013-05-25
Автор:   ВВП
Вирішальний жест - Київ, 25.05.2013 / Перун і символи п’ятьох демонів вкинені у Дпіпро



Езотеричний Форум 2012 у Львові /Меру м. Львова/

Дата публікації:   2012-05-29
Автор:   ВВП
Звертається до Вас Візантійський Католицький Патріархат і просить Вас, щоб Ви втрутилися і заборонили запланований т.зв. езотеричний форум. Насправді тут йдеться про пропаганду небезпечного і шкідливого окультизму, який приносить не лише психічні зранення душі, але й духовну опанованість, нищить християнські корені, а також приносить прокляття на ціле місто Львів.Хотіли би пригадати наслідки візиту відомого окультиста Кашпіровського. Незадовго після цього у Львові впав літак на дітей і батьків, зібраних з нагоди дня авіації, і спричинив великий масакр. Місцеве радіо, яке коментувало цю трагедію, наголосило на взаємозв’язок з прокляттям, яке стягнув окультист Кашпіровський на Львів.



Езотеричний Форум 2012 у Львові /І. Возьнякy/

Дата публікації:   2012-05-29
Автор:   ВВП
Звертається до Вас Візантійський Католицький Патріархат і просить Вас, щоб Ви ініціювали мера Львова й Голову ЛОДА і звернули їх увагу на велику небезпеку, яка загрожує Львову через т.зв. езотеричний форум. Насправді тут йдеться про пропаганду небезпечного і шкідливого окультизму, який приносить не лише психічні зранення душі, але й духовну опанованість, нищить християнські корені, а тим більше приносить прокляття на ціле місто Львів.Шановний пане Архиєпископе! Це Ваш обов’язок: для добра християн Львова забезпечити, щоб був заборонений цей т.зв. езотеричний фестиваль.



Голові Харківської ОДА та Меру міста Харкова

Дата публікації:   2012-05-29
Автор:   ВВП
2-3 червня у Львові має відбутися езотеричний форум, який матиме 8 сесій різних окультистів. Паралельно і у Вашому місті мала би бути одна сесія. Практики шаманізму поєднані з викликанням демонських сил і з втручанням до людської психіки. Що стосується зміни стану свідомості, то йдеться про небезпечний маневр з людською психікою, коли людина може закінчити в психлікарні з тривалими наслідками. Карма пов’язана з індуїзмом, з т.зв. реінкарнацією, з гуруїзмом і т.зв. колообігом очищення. Йдеться про тотальні абсурди, які суперечать християнству і здоровому розуму. Що стосується викликання якихось видінь, то звертаємо увагу, що в психлікарнях більшість постійних пацієнтів мають цей досвід. По суті йдеться про порушення психіки і відкривання душі на дію демонів. Шановний пане Голово, шановний пане Мере, просимо Вас, щоб для добра мешканців Харкова Ви подбали про заборону цієї окультної акції.



Нью Ейдж – релігія антихриста

Дата публікації:   2007-05-01
Автор:  
Деякі з ієрархів заради кар’єри і визнання світом свідомо чи не свідомо включилися до протицерковних структур. Усі, які цьому духу Нью Ейдж відкрилися і є його інструментами чи це церковні чи цивільні особи: актори, співаки, митці, філософи, педагоги, політики, лікарі, підприємці, а також представники Церкви, викладачі теологічних факультетів, монахи, монахині, настоятелі монастирів, єпископи, священики чи прості вірні – своєю відкритістю духу Нью Ейдж прийняли духовний знак апокаліптичного звіра у своїй совісті і у своїй душі (пор. Од.14, 11-12).Що є тим зовнішнім знаком на руці і на чолі, для багатьох є таємницею. Якщо ті, хто має духовний знак звіра у своїй душі, не будуть чинити покаяння та не розійдуться з духом антихриста і не приймуть Христа, як свого Спасителя, без опору  приймуть і зовнішній знак, тому що нічого злого в цьому не будуть бачити.