Українська > Публікації УПГКЦ

Відповідь на очорнення в журналі «Розмір» 3/2014

Дата публікації:   2015-02-19
Автор:   ВВП
У статті під назвою «Регресивна реформа в Католицькій Церкві» Роберта Сарки йдеться про очорнення патріарха Візантійського Католицького (Вселенського) Патріархату Іллі. Тому що я знаю його багато років, у сумлінні відчуваю обов’язок не мовчати, а водночас вимагаю опублікувати мою відповідь в журналі «Розмір».



Референдум 2015 /відкритий лист словацьким єпископам/

Дата публікації:   2014-12-27
Автор:   ВВП
Сьогодні потрібна така ж мужність проти духу глобалізації, який є більш підступним, ніж комунізм, а також небезпечнішим. Ситуація складніша, тому що водночас діє дух єресі і синкретизму, який наніс смертельний удар Ватикану. Сьогодні гендерна ідеологія заперечує, що чоловік є чоловіком і жінка жінкою. Привілеює гомосексуалізм, змінює закони, а противників карає ув’язненням. Словацький народ чекає ясного слова пастиря. Мовчати в цій ситуації означає зрадити Церкву і Словацький народ! Ви зобов'язані перед Богом і народом написати ясне пастирське послання, яке має бути для Словаччини пророчим посланням! 



Відкритий лист патріархам Москви, Єрусалиму і Константинополя

Дата публікації:   2014-12-25
Автор:   ВВП
Іменем Божим – в ім'я Триєдиного Бога, Отця, Сина і Святого Духа, вас заприсягаємо, щоб в наступаючому ювілейному році смерті св. Володимира ви відійшли зі свого уряду, а потім чинили правдиве покаяння. Вже кілька разів вас закликали до покаяння, але ви відмовилися каятися і надалі незаконно окупуєте Христовий уряд. Божа анатема лягла на вас за те, що ви мовчали на єресі і синкретизм. Ви самі пропагували синкретизм за зразком антипапи Івана Павла II, який в Асижі відкрив двері духу поганства до Містичного Тіла Христа, яким є правовірна Церква. В цей історичний час ви не виконуєте свій обов'язок пастирів: не тільки залишаєте стікати кров’ю Христове Тіло, але й самі завдаєте йому найбільші смертельні рани (а це в Астані, в Асижі і в Києві).



Голокост через використання технології брехні

Дата публікації:   2014-12-02
Автор:   ВВП
Брехня вбиває: «Напийся, не бійся, це чиста вода!» Насправді, це була отрута!Перша жінка Єва повірила духу брехні і на неї та на її  потомство прийшла смерть (Бут. 3). Диявол є батьком брехні (Ів. 8,44). Він бере на себе подобу ангела світла (2 Кор. 11,14-15). Технологію брехні, за якою стоїть дух ангела світла, сьогодні використовують для автогеноциду людства. Ця технологія має чотири основні ступені:1) Толерування злочину2) Позитивні терміни злочину3) Популяризація злочину4) Легалізація злочину



Зупиніть використання біологічної зброї в Африці!!!

Дата публікації:   2014-11-29
Автор:   ВВП
Враховуючи вищесказане, ми звертаємося до вас, президенти і представники урядів держав-членів БРІКС, з проханням: 1. Створити незалежну міжнародну комісію експертів з різних галузей, яка матиме завдання розслідувати серйозні підозри в організації злочину проти людяності урядом США, американськими державними органами, Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ) та організаціями ООН. 2. Інформуйте широку громадськість про хід та результати розслідування. 3. Створіть механізми для боротьби з біотероризмом і масонством.



Гендер-зустріч у Ватикані 17-19.11.2014

Дата публікації:   2014-11-15
Автор:   ВВП
Франциск організовує зустріч з поганськими лідерами для вирішення питання гендеру. Що таке гендер? Це аморальна ідеологія, яка стверджує, що чоловік має право оголосити себе жінкою і навіть переоперуватися, а все суспільство повинно це прийняти. Поняття гендер включає в себе гомосексуалізм і ще приблизно 50 проявів гендер-шизофренії. Ватикан і поганські лідери не скажуть ясного слова на підтримку людської природи і здорового людського мислення, але побожними фразами і психологічними маніпуляціями відкриють двері цьому духу аморальності до Церкви. Це мета гендерної зустрічі у Ватикані.



Пастирський лист про евтаназію /Єпископам Словаччини/

Дата публікації:   2014-11-06
Автор:   ВВП
Масові вбивства людей пропихають під позитивним терміном: «уможливити людям з невиліковною хворобою достойний відхід з життя». В даний час необхідно, щоб ті, які видають себе за представників Бога на землі, пояснили зманіпульованим віруючим і громадянам Словаччини Божу позицію, яку Церква займала протягом 2000 років. Мовчання церковної ієрархії або алібістичні фрази в цей історичний момент є зрадою Христа і Його Євангелія. Шановні єпископи і представники Церкви, Бог і християни Словаччини очікують від вас, що ви скажете пророцьке слово щодо евтаназії. Нагороду вам дасть сам Бог. Будьте сміливі, не мовчіть і не соромтеся Христа і Божого слова.



Хочемо нормальну сім'ю, а не гендер! (відео)

Дата публікації:   2014-07-23
Автор:   ВВП
Хочемо нормальну сім'ю, а не гендер!



НІ гендер-збоченням в Україні! (відео)

Дата публікації:   2014-07-21
Автор:   ВВП
НІ гендер-збоченням в Україні!



Відповідь пастору

Дата публікації:   2014-04-28
Автор:   ВВП
Дорогий брате в Христі, Ти просиш, щоб ми за Тебе молилися. І Ти також почни молитися за нас, а найбільше благословення дістанеш з цієї молитви Ти сам і ті душі, які Тобі повірені. Пишеш, що маєш справжній намір більше молитися, а також молитися за свій народ. Бог послав Йону до Ніневії проголосити: «Ще 40 днів і Ніневія буде зруйнована». Але люди разом з їх царем каялися... Америка потребує мужів молитви, проповідників покаяння... Ми відчуваємо біль в серці, коли чуємо слово Америка. Краплею радості був Твій лист і Твоя щирість шукати Боже обличчя і боротися за свій народ, подібно, як Яків боровся з Господом біля Пенуїлу. Хай Бог благословить Тебе, Твоїх близьких, ваших співбратів у служінні і душі, яким ви подаєте духовну поживу Божого слова.



Запланований геноцид УП ГКЦ

Дата публікації:   2014-04-19
Автор:   Синод УП ГКЦ
Цього тижня, коли християни по цілому світі згадують страсті Христові (зраду, беззаконне засудження Ісуса, бичування та смерть Ісуса на хресті), ми довідалися, що керівництво УГКЦ нарешті домоглося в державних органів здійснення релігійного геноциду правовірних греко-католиків.Як нам стало відомо, СБУ в Львівській області приготувало в цій справі масштабну акцію, яка включає також фізичну ліквідацію небажаних осіб. СБУ вже тільки чекає на «команду» з Києва...



Ювенальна юстиція в Німеччині забрала 6-річного сина

Дата публікації:   2014-04-04
Автор:   Зі світу
Ювенальна юстиція в Німеччині забрала 6-річного сина



Новий світовий порядок (НСП) і Україна

Дата публікації:   2014-04-02
Автор:  
Відповісти на питання, хто конкретно має реальну владу в цьому Новому світовому порядку, практично неможливо. Знаємо, що на його вершині є сам сатана – князь світу цього. Але ми можемо з певністю сказати, хто не має влади в Новому світопорядку.  Останні події в Україні показують, що реальної державної влади вже не мають моральні політики, які захищають справжні права громадян. Чому так є?



Гендерна ідеологія /Депутатам Обласних рад/

Дата публікації:   2014-03-20
Автор:   Синод УП ГКЦ
Одного дня в одному місті двоє чоловіків відвідали мерію, з вимогою, що хочуть укласти шлюб один з одним. Мер над цим усміхнувся і повчив двох молодих людей, що не може задовольнити їх прохання бо в цій країні не схвалені реєстровані партнерства. Чоловіки спокійно вийшли. Однак через кілька днів знову відвідали мерію і знову вимагали укладення шлюбу. Мер знову пояснив їм, що не можливо зареєструвати цивільне партнерство. Однак двоє візитерів, які прийшли одружитися, з подивом глянули на мера і сказали, що вони не хочуть зареєструвати цивільне партнерство, а хочуть нормальний шлюб між чоловіком і жінкою: "Саме вчора я, Павло Новацький, став жінкою Павліною Новацькою, відповідно до закону.... І не тільки це. Ми були б дуже раді мати можливість якнайшвидше усиновити якусь дитину..."



Пастирський лист для Католицької Церкви

Дата публікації:   2014-03-18
Автор:   ВВП
Дорогі римо-католики! На початку Великого посту звертається до вас з України Візантійський Вселенський Патріархат, який захищає правовірне вчення і традицію Церкви. Ми живемо в історичний час, коли кожен священик і віруючий поставлений перед важким випробуванням: чи залишиться вірним правовірному вченню. Кожен віруючий зобов'язаний більше слухати Бога, ніж ієрархію, яка зрадила Бога і Євангеліє. Сучасна ієрархія має такого ж духа, як ієрархія в часи Христа. Вони покликалися на те, що представляють Бога, але воплоченого Бога розіп'яли. Те саме відбувається і сьогодні. Ісус каже: «Покайтеся і віруйте в Євангеліє.» (Мр. 1,15), «Якщо не покаєтеся, всі загинете!» (Лк. 13,3).