Українська > Публікації УПГКЦ

Два грецькі ієрархи зрадили Христа, Церкву і народ

Дата публікації:   2015-07-08
Автор:   ВВП
Глава Греческой Православной Церкви архиепископ Иероним II в критический момент в период перед референдумом, предал Божьи законы, Христа и народ. Вместо того чтобы указать на корень проклятия, которое навлекли гомосексуальные законы, и призвать народ к истинному покаянию и к отделению от системы гомодиктатуры ЕС, он обманул народ. Он призвал людей оставаться в системе гомодиктатуры и таким образом дал возможность, чтобы эта система продолжала свою пагубную деятельность к уничтожению человеческих душ. То же касается и Солунского митрополита Анфима, который в этот критический момент сделал такой же жест предательства словами: «Я буду голосовать за Европу». Этим жестом он также предал Бога, Церковь и народ, и навлек на себя Божью анафему согласно Гал. 1,8-9.



Не допустіть змін до Конституції!

Дата публікації:   2015-07-07
Автор:   ВВП
Шановний пане Президенте!28 липня 2015 р. ми святкуватимемо тисячолітній ювілей з дня смерті св. Володимира. Будучи християнським володарем, він 27 років запроваджував Божі закони в Києві і по всій Київській Русі. Він виступив проти жорстокості поганства з його збоченнями та  людськими жертвоприношеннями демонам. Коли св. Володимир за декілька років до смерті став милосердний до злочинців, то глава Церкви разом з мудрими мужами його перестеріг: «Якщо не будеш карати злих, то нашкодиш добрим і будеш винний за поширення злочинності».Легалізація сексуальних збочень разом з легалізацією покарань для невинних людей викличе епідемію збочень, пов'язану з наркоманією, цинізмом, сатанізмом, і спричинить пекло на землі та після смерті. Той, хто підпише легалізацію цих геноцидних змін до Конституції, буде масовим злочинцем проти українського народу. Сьогодні відповідальність лягає на Вас, пане Президенте, і на всіх, які беруть участь у цьому злочині. Якщо підпишете геноцидні зміни до Конституції, на Вас ляже Божа анатема – прокляття!



Заклик всім єпископам (православним і католицьким) та представникам Церков в Україні

Дата публікації:   2015-07-07
Автор:   ВВП
Шановні єпископи і представники християнських Церков!Кожному християнину ясно, що гомосексуалізм веде до моральної руйнації особи, сім’ї і суспільства. Він заборонений Богом як важкий гріх і названий відстрашуючою назвою «гидота». Боже слово на кількох місцях перестерігає всі покоління перед цим збоченням. Божий Дух через апостола Петра і апостола Юду наголошує, що покарання Содому і Гомори вогнем є перестережливим знаком для всього людства і всіх поколінь (пор. 2 Пт. 2,6; Юд. 7). Будьте сміливі, виступіть за Бога і український народ, навіть ціною переслідування і мученицької смерті. Цей жест буде знаком вашого навернення і покаяння. Тепер Бог дає вам шанс зробити сатисфакцію за свою байдужість щодо поширюваного зла. Україна прийме або дорогу життя, або самознищення. За це сьогодні Бог кладе відповідальність на вас.



Ювілей 1000-ліття від смерті святого Володимира (28.07.1015 - 28.07.2015)

Дата публікації:   2015-06-19
Автор:   ВВП
Останній тиждень, від п'ятниці 24 липня, тобто від свята св.Ольги, могла б розпочатися програма інтенсивного покаяння,  подібно, як це відбувається в чеському народі. У ці дні кожен повинен знайти хоча б одну годину часу і зробити підсумок за своє життя: написати на аркуші паперу те зло, яким згрішив проти ближніх, проти себе і проти Бога. Тоді перед Христовим хрестом або лише в дусі перед ним хай спалить написані гріхи. Цим жестом віри виразить, що зрікається їх і приймає Христову жертву на хресті, якою Він вже заплатив за всі гріхи. Тоді через занурення чи поливання водою хай обновить своє Хрещення. Потім, по можливості, нехай відшкодує вчинене зло: якщо когось очорнив, хай це виправить; якщо когось обікрав, хай віддасть відповідне відшкодування або поверне вкрадене. Це повинно засягнути життя кожного громадянина цих народів колишньої Київської Русі.



Заборона гей-параду в Києві /відкритий лист меру Києва/

Дата публікації:   2015-06-05
Автор:   ВВП
Місто Київ освячене святими борцями, які тут вели найважчу боротьбу з коренем зла  в собі, зі своїми пристрастями і гордістю. Свідченням їх рішучої боротьби є їхні нетлінні тіла, які зберігаються в Києво-Печерській Лаврі! В Києві прийняло християнство і культуру не тільки саме місто Київ, але через нього і вся Київська Русь.Проте сьогодні архітектори самогубної аморальності надиктували, щоб у Києві відбувся т.зв. гей-парад. Гей-парад не є невинним карнавалом з іншою орієнтацією, але тут йдеться про просовування декадентської системи мислення і способу життя з метою деградації особи і сім’ї, тобто про моральну і фізичну ліквідацію народу!



Відповідь на очорнення в журналі «Розмір» 3/2014

Дата публікації:   2015-02-19
Автор:   ВВП
У статті під назвою «Регресивна реформа в Католицькій Церкві» Роберта Сарки йдеться про очорнення патріарха Візантійського Католицького (Вселенського) Патріархату Іллі. Тому що я знаю його багато років, у сумлінні відчуваю обов’язок не мовчати, а водночас вимагаю опублікувати мою відповідь в журналі «Розмір».



Референдум 2015 /відкритий лист словацьким єпископам/

Дата публікації:   2014-12-27
Автор:   ВВП
Сьогодні потрібна така ж мужність проти духу глобалізації, який є більш підступним, ніж комунізм, а також небезпечнішим. Ситуація складніша, тому що водночас діє дух єресі і синкретизму, який наніс смертельний удар Ватикану. Сьогодні гендерна ідеологія заперечує, що чоловік є чоловіком і жінка жінкою. Привілеює гомосексуалізм, змінює закони, а противників карає ув’язненням. Словацький народ чекає ясного слова пастиря. Мовчати в цій ситуації означає зрадити Церкву і Словацький народ! Ви зобов'язані перед Богом і народом написати ясне пастирське послання, яке має бути для Словаччини пророчим посланням! 



Відкритий лист патріархам Москви, Єрусалиму і Константинополя

Дата публікації:   2014-12-25
Автор:   ВВП
Іменем Божим – в ім'я Триєдиного Бога, Отця, Сина і Святого Духа, вас заприсягаємо, щоб в наступаючому ювілейному році смерті св. Володимира ви відійшли зі свого уряду, а потім чинили правдиве покаяння. Вже кілька разів вас закликали до покаяння, але ви відмовилися каятися і надалі незаконно окупуєте Христовий уряд. Божа анатема лягла на вас за те, що ви мовчали на єресі і синкретизм. Ви самі пропагували синкретизм за зразком антипапи Івана Павла II, який в Асижі відкрив двері духу поганства до Містичного Тіла Христа, яким є правовірна Церква. В цей історичний час ви не виконуєте свій обов'язок пастирів: не тільки залишаєте стікати кров’ю Христове Тіло, але й самі завдаєте йому найбільші смертельні рани (а це в Астані, в Асижі і в Києві).



Голокост через використання технології брехні

Дата публікації:   2014-12-02
Автор:   ВВП
Брехня вбиває: «Напийся, не бійся, це чиста вода!» Насправді, це була отрута!Перша жінка Єва повірила духу брехні і на неї та на її  потомство прийшла смерть (Бут. 3). Диявол є батьком брехні (Ів. 8,44). Він бере на себе подобу ангела світла (2 Кор. 11,14-15). Технологію брехні, за якою стоїть дух ангела світла, сьогодні використовують для автогеноциду людства. Ця технологія має чотири основні ступені:1) Толерування злочину2) Позитивні терміни злочину3) Популяризація злочину4) Легалізація злочину



Зупиніть використання біологічної зброї в Африці!!!

Дата публікації:   2014-11-29
Автор:   ВВП
Враховуючи вищесказане, ми звертаємося до вас, президенти і представники урядів держав-членів БРІКС, з проханням: 1. Створити незалежну міжнародну комісію експертів з різних галузей, яка матиме завдання розслідувати серйозні підозри в організації злочину проти людяності урядом США, американськими державними органами, Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ) та організаціями ООН. 2. Інформуйте широку громадськість про хід та результати розслідування. 3. Створіть механізми для боротьби з біотероризмом і масонством.



Гендер-зустріч у Ватикані 17-19.11.2014

Дата публікації:   2014-11-15
Автор:   ВВП
Франциск організовує зустріч з поганськими лідерами для вирішення питання гендеру. Що таке гендер? Це аморальна ідеологія, яка стверджує, що чоловік має право оголосити себе жінкою і навіть переоперуватися, а все суспільство повинно це прийняти. Поняття гендер включає в себе гомосексуалізм і ще приблизно 50 проявів гендер-шизофренії. Ватикан і поганські лідери не скажуть ясного слова на підтримку людської природи і здорового людського мислення, але побожними фразами і психологічними маніпуляціями відкриють двері цьому духу аморальності до Церкви. Це мета гендерної зустрічі у Ватикані.



Пастирський лист про евтаназію /Єпископам Словаччини/

Дата публікації:   2014-11-06
Автор:   ВВП
Масові вбивства людей пропихають під позитивним терміном: «уможливити людям з невиліковною хворобою достойний відхід з життя». В даний час необхідно, щоб ті, які видають себе за представників Бога на землі, пояснили зманіпульованим віруючим і громадянам Словаччини Божу позицію, яку Церква займала протягом 2000 років. Мовчання церковної ієрархії або алібістичні фрази в цей історичний момент є зрадою Христа і Його Євангелія. Шановні єпископи і представники Церкви, Бог і християни Словаччини очікують від вас, що ви скажете пророцьке слово щодо евтаназії. Нагороду вам дасть сам Бог. Будьте сміливі, не мовчіть і не соромтеся Христа і Божого слова.



Хочемо нормальну сім'ю, а не гендер! (відео)

Дата публікації:   2014-07-23
Автор:   ВВП
Хочемо нормальну сім'ю, а не гендер!



НІ гендер-збоченням в Україні! (відео)

Дата публікації:   2014-07-21
Автор:   ВВП
НІ гендер-збоченням в Україні!



Відповідь пастору

Дата публікації:   2014-04-28
Автор:   ВВП
Дорогий брате в Христі, Ти просиш, щоб ми за Тебе молилися. І Ти також почни молитися за нас, а найбільше благословення дістанеш з цієї молитви Ти сам і ті душі, які Тобі повірені. Пишеш, що маєш справжній намір більше молитися, а також молитися за свій народ. Бог послав Йону до Ніневії проголосити: «Ще 40 днів і Ніневія буде зруйнована». Але люди разом з їх царем каялися... Америка потребує мужів молитви, проповідників покаяння... Ми відчуваємо біль в серці, коли чуємо слово Америка. Краплею радості був Твій лист і Твоя щирість шукати Боже обличчя і боротися за свій народ, подібно, як Яків боровся з Господом біля Пенуїлу. Хай Бог благословить Тебе, Твоїх близьких, ваших співбратів у служінні і душі, яким ви подаєте духовну поживу Божого слова.