Українська > Публікації УПГКЦ

Шанс для Ірландії – покаяння

Дата публікації:   2015-06-03
Автор:   ВВП
22.05.2015 р. в Ірландії пройшов референдум, на якому народ добровільно домігся запровадження шлюбів гомосексуалістів і лесбіянок. У референдумі взяло участь 60,5% виборців. Цим народ Ірландії домігся своєї загибелі. Боже слово ясно говорить, що за гріх гомосексуалізму на Содом і Гомору впав вогонь з неба, і що це покарання є пересторогою для всіх народів (Юд. 7). Як вистоїть на Божому суді кожен громадянин Ірландії, який 22.05.2015 р. пішов до виборчої урни і своїм голосом підписав смертний вирок собі і всьому народу? Ви зрадили своїх батьків, дідів і прадідів, зрадили розп'ятого Христа, зрадили всіх святих свого народу і скликали на себе та на майбутні покоління Божу і природну кару. Існує тільки одне рішення, щоб не прийшло і вічне покарання, пов'язане з пекельним вогнем. Цим рішенням є покаяння. Без нього ні один ірландець не буде врятований від прокляття пекельного вогню.  



Пастирське послання до угорських єпископів

Дата публікації:   2015-05-28
Автор:   ВВП
Ви живете в історичний час, коли через вплив ідеології консумізму, що пов'язаний з аморальними збоченнями, відбувається поступовий автогеноцид народів.Ця доба є явно анти-християнською і анти-католицькою.Візантійський Вселенський Патріархат закликає всіх угорських католиків, а також всіх християн в Угорщині об’єднатися в безперервній молитві і вдень та вночі взивати до Бога за духовне воскресіння Католицької Церкви в Угорщині. 



Франциск I схвалює транссексуалізм

Дата публікації:   2015-04-21
Автор:   ВВП
В четвер Страсного тижня 2.04.2015 р. Франциск своїм жестом схвалює транссексуалізм. Франциск відправляв Літургію у в'язниці Rebibbia в Римі. Там омив ноги 12 в'язням: шістьом чоловікам і шістьом жінкам, серед яких був і він (вона) – транссексуаліст на ім’я «Ізабелла». Цей акт омивання і цілування ніг транссексуалу є більше, ніж просто схваленням транссексуалів – це їх посвячення.



Боже прокляття впаде на США

Дата публікації:   2015-02-12
Автор:   ВВП
У США знімають богохульний фільм під назвою «Corpus Christi», де нашого Божественного Спасителя Ісуса Христа і Його апостолів грають сатаністи і збоченці, які представляють їх як групу гомосексуалістів. В США  вже кілька років показують цю огидну пародію – поки що як театральну гру. Цього року вже має вийти фільм, мета якого – масове поширення по всьому світі цього найбільшого очорнення!Кожен християнин США зобов'язаний активно підняти свій голос в знак протесту проти цього жахливого богохульства через акцію зі збору підписів або на маніфестаціях протесту. Якщо християни США будуть мовчати, на них впаде Боже прокляття!



Фундаментальні питання «папі» Франциску

Дата публікації:   2015-01-22
Автор:   ВВП
Прокляття прийшло і на папу Бенедикта XVI за те, що беатифікував Івана Павла II 1.05. 2011р., також і на Вас, через те, що Ви його канонізували. Чому? Тому що цим Бенедикт і Ви поставили на вівтарі Церкви нове вчення, що суперечить суті Першої Божої заповіді, суті Євангелія і Традиції апостолів, святих Отців і Церкви, існуючої протягом двох тисячоліть. Цим Ви і Бенедикт, як папи-єретики, затягнули Божий люд під прокляття! Єдиний шлях до порятунку – правдиве покаяння. Це означає скасувати канонізацію єретика, прийняти правовірне вчення і засудити згубні корені т.зв. історично-критичної теології, де-факто – неомодернізму. Святий папа Пій X засудив модернізм ще в 1907 році.



«Папа» Франциск закликає людей прийняти «знак звіра»

Дата публікації:   2014-10-22
Автор:   ВВП
Цитата Франциска: «Ми уважно вивчали Святе Письмо, і я можу однозначно сказати, що не має нічого, щоби хоч трошки натякало, що RFID-чіпи з якого-небудь погляду є сатаністичними. Навпаки, ці технології є благословенням від самого Бога, дані людству для вирішення багатьох світових хвороб». Вислів цього т.зв. «папи» є зрадою Бога, вершиною богохульства та брехні. Це явний гріх проти Святого Духа! Бергольйо – фальшивий пророк з духом світу. Наукові дослідження світових вчених однозначно вказують, що RFID-чіпи за всіма ознаками відповідають описаному в книзі Одкровення «клейму звіра».



Псевдоканонізація Івана XXIII і Івана Павла ІІ

Дата публікації:   2014-05-02
Автор:   ВВП
Канонізацією двох пап єретиків де-факто канонізовано єретичне вчення – антиєвангеліє, за яке на Ватикан і на апостатичну ієрархію лягає Божа анатема – прокляття згідно Гал. 1,8-9. Дух Божий поступово був вигнаний з церковної організації і на вівтарі Церкви офіційно був канонізований дух антихриста. Кожен єпископ, священик і кожен віруючий повинен вибрати кого хоче слухати Христа і Його Євангеліє чи аджорнаменто і Асиж з духом антихриста. Канонізація двох єретиків є шоком і скандальною насмішкою над Євангелієм і апостольською традицією. Наречена Христова стала блудницею антихриста. Рим став духовним Вавилоном.



Урочистий похорон у Ватикані

Дата публікації:   2014-04-29
Автор:   ВВП
В неділю, 27 квітня 2014р., була проголошена канонізація двох пап. Канонізація офіційно підтвердила єретичне вчення, що заперечує суть Євангелія Христа, апостольського вчення і традиції Церкви. Канонізація є офіційним проголошенням анти-євангелія і анти-церкви. Ще в недавньому минулому цих обох пап спалили би як єретиків. 27 квітня 2014р. стало урочистим похороном правовірності Католицької Церкви, яка підпорядковується псевдо-папі. Чи настане після цього Ватиканського похорону воскресіння через правдиве покаяння, або чи лжепророки – єретичні теологи і апостатична ієрархія продовжуватимуть обманювати овець і вестимуть їх до пекла? Без правдивого покаяння не настане справжня обнова – реформа Церкви.



Наступна трагедія в Католицькій Церкві

Дата публікації:   2014-03-22
Автор:  
Канонізація папи-єретика Івана Павла ІІ є найбільшою трагедією для Церкви. За всю історію Католицької Церкви  ще не сталося такого, щоб єретика було проголошено за святого. Своїми словами, жестами, політикою замовчування, Іван Павло ІІ відкрив двері єресям та вніс духа антихриста до Церкви. Плодом цього є масовий відпад католиків від живої і спасительної віри в Ісуса Христа та дехристиянізація християнських народів. На місце справедливих законів, побудованих на Декалозі, християнські держави прийняли антидекалог, який втілює тоталітарну глобальну систему антихриста через запровадження гомосексуалізму і викрадання дітей злочинною ювенальною юстицією.



Канонізація єретичного папи

Дата публікації:   2014-02-22
Автор:   ВВП
На неділю, 27 квітня 2014р., запланована  канонізація єретичного папи Івана Павла II. Беатифікація і канонізація Івана Павла II – це поставлення верх ногами не тільки Католицької Церкви, але й всього християнства. Це насмішка над апостолами, мучениками і майже 2-тисячолітнім існуванням Католицької Церкви. Іван Павло II завершив процес, коли Обручниця Христова стала блудницею антихриста – Рим став Вавилоном. Візантійський Вселенський Патріархат закликає до покаяння всіх церковних ієрархів, на яких лежить Божа анатема – прокляття, щоб чинили правдиве покаяння. Першим кроком до цього покаяння є те, щоб замість запланованої канонізації 27 квітня 2014 р. проголосили його посмертну екскомуніку.



Повні відпусти за померлих?

Дата публікації:   2013-10-31
Автор:   ВВП
Щороку з 1 до 8 листопада римо-католики отримували повні відпусти за душі в чистилищі. Церква встановила такі умови: сповідь, причастя, відвідування кладовища, молитва в намірі Святішого Отця. В даний час є період Божого інтердикту (заборони). Причина цього – довершення апостазії Католицької Церкви 1.05.2011 через проголошення беатифікації папи-відступника Івана Павла II. Прокляття, згідно Гал. 1,8-9, впало на Ватикан, а тим самим і на цілу Католицьку Церкву. Потрібно собі усвідомити наслідки апостазії Ватикану: повних відпустів за душі в чистилищі не отримає католик, який знаходиться в єдності з сучасним папою і молиться в його намірі. Рішення тільки одне – правдиве покаяння: відректися від єресей неомодернізму і синкретизму Асижу та повернутися до правовірного вчення і спасительної віри.



Відкритий заклик Ватикану

Дата публікації:   2013-10-28
Автор:   ВВП
УП ГКЦ відділилася від єресей Гузара і Ватикану. Хай Ватикан покаже справжню толерантність щодо УП ГКЦ, яку забезпечує Хартія основних прав людини! В іншому випадку, Ватикан свідомо співпрацює з Гузаровою терористичною організацією, яка несе відповідальність за смерть колишнього ігумена в Підгірцях, о. Романа Шелепка (2010), смерть Героя України Бориса Возницького (2012), який дав в оренду УП ГКЦ храм в Підгірцях, і смерть архиєпископа УП ГКЦ Михайла Осідача (2013). Основною причиною смерті цих трьох осіб був надзвичайно сильний психологічний тиск, створюваний Гузаровою структурою. Якщо Ватикан і далі буде мовчати на явні злочини представників УГКЦ в Україні, то показує, що сам є главою злочинного талібану!



Патріарх Кирило зрадив Христа, Церкву і народ /лист православним єпископам, монахам, священикам і вірним/

Дата публікації:   2013-09-12
Автор:   ВВП
Боже прокляття, яке на себе накликав апостат Кирило, також переходить на всю Православну Церкву і на російський та український народ. Росія сьогодні піддається тиску глобалізації з боку Заходу і небезпеці внутрішнього розпаду через вплив диверсійних структур, що перебувають під закордонним керівництвом. Стратегічну позицію у духовній боротьбі за Росію має саме Православна Церква. Зрадник Христа і народу, Кирило, блокує правдиве покаяння і навернення як Церкви, так і народу.



Новий світовий порядок і первородний гріх /3 частина/ (+ відео)

Дата публікації:   2013-08-27
Автор:   ВВП
Людина має не тільки розум і вільну волю, але й совість. Вона повинна бути правильно сформована, для того, щоб розрізняти добро і зло, правду і брехню.Людина є під впливом добра, за яким є Бог, а також і зла, за яким є дух зла. З ким з’єднається, тому і служить: або Богу, або дияволу і його анти-порядку (НСП). Божий порядок вносить життя, диявольський анти-порядок – смерть.У чому сенс людського життя? Мета життя полягає в тому, щоб шукати Бога і любити Його, додержуючи Його заповіді – Його порядок.



Папський примат і непомильність (+ відео)

Дата публікації:   2013-08-20
Автор:   ВВП
Служіння захисту віри є для Церкви необхідним, воно встановлене Христом. Але це не означає, що людина, яка виконує це служіння, не може зрадити Христа і Євангеліє, і не означає, що вона навіть проти власної волі є захищена від кожної єресі. Коли під веденням Святого Духа Петро визнав, що Ісус є Месія, Ісус сказав Петрові, що він – скеля. Незабаром після цього Ісус сказав Петрові: „Відійди від Мене, сатано, бо думаєш не про Боже, а про людське.” Це повною мірою стосується останніх трьох пап, які зрадили Христа і, на відміну від Петра, не покаялися.