Українська > Публікації УПГКЦ

Лицемірна заява єпископів США після обрання президента Трампа

Дата публікації:   2016-11-27
Автор:   ВВП
Вершиною лицемірства є заява архиєп. Курца: «Ми висловлюємося на користь політики, яка відкриває перспективи всім без винятку людям, що належать до всіх віросповідань…». Відповідь: Це твердження єретичне і суперечить Євангелію. Християни в своєму власному домі і народі повинні захищати християнські і моральні цінності та змагатися за очищення і поширення спасительної віри. Цю віру повинні проповідувати не тільки у своєму народі, але й буддистам, індуїстам і мусульманам та іншим поганам (див. Мт. 28,19 і наст.). Підтримувати політику всіх віросповідань, тобто просовувати поганські і сатанинські культи та ігнорувати проповідування Христового Євангелія – це злочин і зрада Христа та Церкви. Курц і єпископи, які перебувають з ним в єдності, є зрадниками Христа і Євангелія. 



Шукай правду! 21 частина: Окультизм 2 /метод Сільви, Рейкі, акупунктура, гіпноз/

Дата публікації:   2016-11-26
Автор:   ВВП
В методі Сільви використовуються такі окультні практики: 1) віщування (ясновидіння), 2) магія, 3) спіритизм. «Рейкі належить до деструктивних течій, тобто антисуспільних і антипедагогічних. Рейкі не має нічого спільного з християнством…».  Більшість медиків, практикуючих акупунктуру, свідомо працюють з допомогою окультних методів. Необхідно усвідомити, що акупунктура є частиною поганської окультної китайської медицини (або швидше народного цілительства). Вона базується на поганському розумінні світової енергії і світового духа Тао або Чі та випливає з теорії про інь і янь, яку неможливо поєднати з християнством!  З. Фройд, який особисто займався гіпнозом, пише: «Ця діяльність нагадує магію, заклинання і всілякі чари!». Старе поганське демонське мистецтво сугестії і гіпнозу знову з’явилося під невинним прикриттям т.зв. модерної науки і так, майже без перешкод, готує дорогу іншим модерним, оманливим «лікувальним методам».  Нашим обов’язком було також сказати ясне слово щодо методів Сільви, Рейкі, акупунктури і гіпнозу!



Справжнє покаяння

Дата публікації:   2016-11-26
Автор:   ВВП
Ніхто не навчив нас ходити в правді. Справжній героїзм – це відважно признати: «Так, я згрішив, але тепер каюся». Однак не як Юда, який хоча й сказав, що згрішив, але впав у себежаль і на кінець вчинив самогубство – це не відвага, а зрада. Диявол вміє привести нас до такого половинчастого покаяння, але це не справжнє покаяння. Це розпач – гріх. Справжнє покаяння полягає в тому, що я усвідомлю свій гріх, але йду з ним до Ісуса і маю відвагу каятися, знову і знову.



Яка дорогоцінна Кров Ісуса Христа, що позбавляє нас всіх наших гріхів!

Дата публікації:   2016-11-25
Автор:   ВВП
В Ісусі маємо відкуплення через Його святу Кров – тобто прощення гріхів. Кожен гріх повинен бути покараний: або на самому грішнику, або на його заступнику. Жодна людина, навіть якщо б її гріх був найменшим, не уникне цього суду. Або прийму, що цей гріх вже був покараний на Ісусовому хресті, або він буде покараний в огненному озері, як про це говорить Боже слово. Отож, яка дорогоцінна Кров Ісуса Христа, яка позбавляє нас всіх наших гріхів! Чи я в своєму житті рахуюся з силою цієї крові? Ми повинні звіщати радісну звістку про Боже прощення, про силу Христової крові, але це мусить виходити з нашого спілкування з Богом на молитві.



Інтелектуальна пиха в духовному житті (відео)

Дата публікації:   2016-11-24
Автор:   ВВП
Інтелектуальна пиха в духовному житті. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Заклик до Франциска Бергольйо відступити з уряду папи

Дата публікації:   2016-11-24
Автор:   ВВП
Візантійський Вселенський Патріархат, який в даний час є голосом волаючого в пустелі, оцим закликає Франциска Боргольйо, щоб за прикладом Бенедикта XVI якнайшвидше покинув уряд папи. Згідно доктринальної булли папи Павла IV Cum ex Apostolatus Officio Бергольйо ніколи не був і не є справжнім папою. На ньому лежить анатема, виключення з Церкви, Боже прокляття за єресі згідно Гал. 1,8-9. Франциск є медіумом наддержавних еліт і банкірів, посвячених сатані, які просувають голокост людства до «золотого мільярда». Візантійський Вселенський Патріархат оцим закликає Франциска Бергольйо, який незаконно окупує папський уряд, якнайшвидше його залишити і таким чином вже не скликати прокляття на Католицьку Церкву.



Кардинали, почніть покаяння від себе самих

Дата публікації:   2016-11-24
Автор:   ВВП
Візантійський Вселенський Патріархат (BВП), який в даний час є голосом волаючого в пустелі, закликає всіх кардиналів Католицької Церкви розпочати правдиву реформу Церкви. Умова – кожен повинен почати від себе самого.  Ви, шановні кардинали, посідаєте уряд, а тому на вас лежить відповідальність розпочати процес порятунку і відродження Католицької Церкви. Поки що постійно прогресує процес самознищення Церкви. Єдиний шлях порятунку – це покаяння! Ісус тепер каже кожному з вас особисто: «Якщо не покаєтеся, всі загинете!» (Лк. 13,3).



Заклик віце-президента США до молитви і покаяння

Дата публікації:   2016-11-24
Автор:   ВВП
Віце-президент США Майк Пенс після виборів наголосив американцям: «Водночас закликаю вас зробити щось дуже важливе: схилити голову, стати на коліна і молитися в ці дні за нашу країну... Тоді Бог зробить те, що завжди робив в історії Америки: Зцілить нашу землю» (II Хр. 7,14) (див. посилання на всю промову: https://youtu.be/9JMsB5waZLg). Цей заклик віце-президента повністю підтримує Візантійський Вселенський Патріархат, а також закликає не лише американський народ, але й всіх християн, щоб в ці дні серйозно каялися і молилися не тільки в Америці, але й у всьому світі. У ці дні відбувається надзвичайно важка духовна і психологічна боротьба сил світла проти сил темряви, яка сьогодні сконцентрована в Америці, але має вплив на всю нашу планету.



Пророчий заклик американському народу після президентських виборів

Дата публікації:   2016-11-23
Автор:   ВВП
Результат виборів у США був Божим чудом! Що робити після виборів? Більшість мас-медіа в США є в руках масонів. Інформаційно-психологічна війна триває. Тому ви, американці, підтримайте свого нового президента в поглибленні його програми боротьби з тероризмом Ісламської держави і вимагайте: 1) заборони масонської організації та всіх її відгалужень, які є коренем міжнародного тероризму, сконцентрованого сьогодні в ІД; 2) скасування гомосексуалізму як пріоритету закордонної політики США, проголошеної Обамою.



Слово Патріарха Іллі на празник святого Архангела Михаїла

Дата публікації:   2016-11-21
Автор:   ВВП
Сьогодні празник святого Архангела Михаїла. Його ім'я по-єврейськи означає «Хто як Бог». Цими словами Михаїл закликав добрих ангелів бути вірними Богу і чинити опір Люциферу та всім ангелам, які повстали проти Бога. Диявол робить все для того, щоб якнайбільше душ пішло до погибелі. В нашій боротьбі, тобто в боротьбі за спасіння своєї душі і душ наших близьких, Бог дає нам на поміч Архангела Михаїла та інших ангелів, які мають нас захищати. Наше життя – це дійсно боротьба. Проти кого ми повинні боротися? Найперше – проти демонічних сил, які мають владу над світом, діють в духовній області і підсувають сугестивні думки. В цей час ще більше потрібно, щоб ми зверталися до святого Архангела Михаїла, щоб він допоміг нам. Ми повинні вести боротьбу під його прапором: за Божі справи, за Його Царство. Ми не самі, з нами ангели на чолі з Архангелом Михаїлом.



Роздуми над Словом Життя Ді. 4,11-12

Дата публікації:   2016-11-19
Автор:   ВВП
Нема ні в кому іншому спасіння! Тільки в Ісусі є спасіння! Немає жодних інших доріг чи можливостей спасіння, крім Ісуса Христа. Немає іншого Імені, в якому ми могли б спастися. Це слово діє і буде діяти навіки. І навіть якщо б весь світ був переконаний у протилежному, не матиме рації! Це слово дійсне і для тебе. Немає іншого Імені, в якому маєш вічне життя. Немає іншої дороги, на якій можеш бути спасенний. Немає жодних інших можливостей чи варіантів спасіння.



Віра в Христа розіп’ятого і воскреслого

Дата публікації:   2016-11-19
Автор:   ВВП
Не достатньо віри в Христа розіп'ятого, але потрібно вірити в Христа воскреслого. Обидві ці правди ведуть до правдивої спасительної віри і повинні спонукати нас до наслідування Христа – найперше розп'ятого. Але співрозп'яття має мотивувати нас до віри, що через нього Христос прославиться Своєю силою, Своїм воскресінням. Кожен з нас має бути людиною болю, людиною з пробитим серцем, яка усвідомлює свою власну убогість, а водночас убогість своїх ближніх, що боляче ранить Ісуса. Але ми маємо бути також людьми віри, як апостол Іван. Він стояв під хрестом, переживав кожну хвилину Ісусових терпінь разом з Матір'ю Ісуса.



Шукай правду! 20 частина: Окультизм 1 (вступ, гомеопатія)

Дата публікації:   2016-11-19
Автор:   ВВП
Вся область окультизму має дуже серйозні наслідки, бо йдеться про гріхи проти Першої заповіді Божої. При цьому ця область є настільки прихованою, тобто окультною, що навіть багато монахів та священиків з незнання пропагують різні практики магії та віщування. Тут діє принцип: якщо за якоюсь практикою прихована магія, віщування і спіритизм, то Церква засуджує і її сучасну форму! Перша заповідь: «Я – Господь, Бог твій, що вивів тебе з землі Єгипетської, з дому неволі. Нехай не буде в тебе інших богів, крім Мене. Не робитимеш собі ніякого тесаного боввана, ані подобини того, що вгорі, на небі (птахи, зорі, сонце), ні того, що внизу, на землі (священні тварини...), ні того, що під землею, в водах. Не падатимеш перед ними ниць і не служитимеш їм, бо я Господь, Бог твій, Бог ревнивий, що караю беззаконня батьків на дітях до третього й четвертого покоління» (Втор. 5,6-9). Якщо б ми, як духовні пастирі, мовчали на окультизм і гомеопатію, то це було б не лише гріхом, але прямо злочином!



Найважливіше – жити з Ісусом (відео)

Дата публікації:   2016-11-17
Автор:   ВВП
Найважливіше – жити з Ісусом. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



В Церкві запанував дух смерті (відео)

Дата публікації:   2016-11-15
Автор:   ВВП
В Церкві запанував дух смерті. + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату