Українська > Публікації УПГКЦ

Роздуми над Словом Життя Ів. 5,8-10

Дата публікації:   2017-10-21
Автор:   ВВП
Ісус оздоровив чоловіка, який був недужий 38 років. Це сталося в Єрусалимі біля купелі під назвою Витесда. Ісус сказав йому: «Устань, візьми ложе твоє і ходи!». І одразу ж одужав той чоловік, взяв ложе і почав ходити. Кожна людина в певній ділянці є паралізована – хоче, але не може. Хоче перемогти якусь злу звичку, якесь рабство, але це не вдається. Є люди, паралізовані алкоголем, нечистотою, заздрістю, гнівом... Цей параліч спричиняє те, що людина не може ходити в Дусі Божому, не може ходити в справжній свободі, і жодний лікар, жодний психолог не здатний оздоровити людину.Єдиний, хто оздоровлює, єдиний, хто прощає гріхи, єдиний, хто визволяє, – це Ісус.



Слово життя Ів. 5,8-10 (від 22.10 до 05.11.2017)

Дата публікації:   2017-10-21
Автор:   ВВП
«Мовить Ісус до нього: „Устань, візьми ложе твоє і ходи!ˮ І відразу ж одужав той чоловік, взяв ложе своє і почав ходити. Того ж дня субота була, тому то сказали юдеї оздоровленому: «Є субота, і не годиться тобі ложе носити!»



2017 – SOS до Бога

Дата публікації:   2017-10-19
Автор:   ВВП
Українці! Не очікуйте спасіння ні зі Сходу, ні зі Заходу! Ваше спасіння є від Господа! Але Бог від кожного хоче покаяння! Ті, які по-справжньому люблять себе, свою сім'ю і свій народ, хай моляться вервицю або чотки і проводять хресні ходи! «Якщо Україна і Росія будуть каятися, не буде світової катастрофи» (сказала Богородиця у Фатімі 1917 року).



Закон пшеничного зерна

Дата публікації:   2017-10-17
Автор:   ВВП
Кожне Боже діло в зародку мусить мати послух віри аж на смерть, як це було у Авраама. Це той необхідний закон пшеничного зерна. Хоча диявол нападає депресіями, тиском, смутком, напруженням, незрозумілим опором, але це не треба сприймати серйозно і залишитися в цьому. Це багатство марнот. Потрібно з вірою молитися, а яким способом Бог вирішить усю цю справу – знає Він сам. Від нас Він хоче абсолютної віри в Його всемогутність і повної відданості!



Слово Патріарха Іллі на свято Покрови Пресвятої Богородиці

Дата публікації:   2017-10-14
Автор:   ВВП
Хай всім нам Пресвята Богородиця випросить ласку, щоб ми стали на її дорогу послуху,  на якій будемо вчитися, як реалізувати Боже слово. Віддаємо Її самих себе, всю нашу Церкву і народ, щоб Вона оберігала нас своїм  покровом, щоб ми були вірними Ісусу і ніколи Його не зрадили. Не досить тільки прийняти Ісуса, але треба за Ним іти. Він є Дорога, Правда і Життя. Силу ми повинні черпати в молитві, в ній ми повинні з усім звертатися до Ісуса і жертвувати Йому щоденні, і невеликі терпіння, які приходять щодня. Життя таке коротке! Ми повинні відділятися від марнот світу, які діють на нас через думки. Як потрібно людей, які будуть боротися, які повністю віддадуться Ісусові – людей, які будуть утримувати вогонь чистої любові до Нього, і не дозволять погасити його жодним підступом духа брехні, який панує у світі. Ми не хочемо, щоб душі йшли до пекла. Наша місія – прийняти Ісуса, а потім триматися Його і Його слова.



Є Франциск єретиком чи ні?

Дата публікації:   2017-10-13
Автор:   ВВП
Франциск у своїй ексгортації Amoris laetitia де-факто скасував існування загальних моральних норм і замість об'єктивної реальності просовує тільки суб'єктивні погляди, які призводять до скасування Божих законів. До того ж лицемірно називає це милосердям. Чеський єпископ Голуб, на відміну від підписантів «Корекції», замасковує і одночасно просовує єресі Франциска.Основні положення віри – догми, Голуб замінює т.зв. розвитком, а спасительне вчення Церкви ставить під сумнів і ліквідує.



Т. Голуб та єретична Amoris laetitia

Дата публікації:   2017-10-11
Автор:   ВВП
У радіопередачі Т. Голуб (єпископ із ЧР) захищав і пропагував єретичну ексгортацію Amoris laetitia. Окрім інших, проти неї виступили і підписанти «Корекції». Ексгортація де-факто перекреслює об'єктивні Божі закони і запроваджує суб'єктивізм як норму. Це єретичний феномен, якого Церква не знала ще від початку свого заснування.



Святовацлавська маніфестація за народ (відео)

Дата публікації:   2017-10-09
Автор:   ВВП
Святовацлавська маніфестація за народ



Роздуми над Словом Життя Ів. 1,12-13

Дата публікації:   2017-10-07
Автор:   ВВП
Це Боже слово, дане нам через апостола Івана, є для нас великим скарбом. Сказано: коли ми вірою прийняли Ісуса і повірили, що Він помер за наші гріхи, і тим більше, коли віддали своє життя в Його руки, до Божої волі, тоді згідно закону, який проголосив Бог, ми стали Божими дітьми. Ця правда пов'язана також з тим, що ми віримо в Його Ім'я. Вже саме це Ім’я виражає, що Бог, який створив світ і людину, цей Триєдиний Бог, Отець, Син і Святий Дух, є моїм спасінням. А також Писання проголошує, що хто призове Ім’я Господнє, буде спасенний. Запитай себе: Чи я є Божою дитиною? Чи це розумієш, чи ні, чи відчуваєш це, чи ні – якщо ти вірою прийняв Ісуса і віруєш в Його Ім'я, ти є Божою дитиною. Це правда, яку Бог відкрив, а ти віриш Божому свідоцтву.



Слово життя Ів. 1,12-13 (від 08.10 до 22.10.2017)

Дата публікації:   2017-10-07
Автор:   ВВП
Котрі ж прийняли Його – тим дало право дітьми Божими стати, які в Ім’я Його вірують; які не з крові, ані з тілесного бажання, ані з волі людської, лише – від Бога народилися



ХРИСТОВЕ ВОСКРЕСІННЯ / VI частина/ – Воїни і жінки біля гробу ♫ (аудіо)

Дата публікації:   2017-10-06
Автор:   ВВП
ХРИСТОВЕ ВОСКРЕСІННЯ / VI частина/ – Воїни і жінки біля гробу ♫ (аудіо)



7 єресей Франциска /додаток до «Корекції»/

Дата публікації:   2017-10-06
Автор:   ВВП
Ті, які підписали «Корекцію», вказали на 7 єресей Франциска. Франциск зловживає найвищим урядом для самознищення християнства. Про це свідчать і плоди.  Людину, яка цілує ноги морально збоченим і демонами одержимим людям, яка просовує  ісламізацію в кожну парафію, яка ніколи не виступила на захист морально скалічених і викрадених у батьків дітей, яка навіть не заступилася за переслідуваних християн, і яка, навпаки, ще й скреслює природні та Божі закони, таку мусять віруючі примусити відійти з уряду! Всі кардинали та єпископи, які мали з ним єдність, повинні публічно покаятися або також відійти з уряду.



Яка кар'єра?!

Дата публікації:   2017-10-04
Автор:   ВВП
Диявол – добрий психолог. Зачепить людину за кар'єру чи страх, і тоді вже нею маніпулює. Але хочеш здобути кар'єру, яка не минеться? Матимеш її в небі. Там ніхто її в тебе не забере. Чому не прагнеш цієї справжньої кар’єри? Мета життя – не накопичення майна чи досягнення кар’єри. І навіть якби ми мали найбільшу кар’єру, це все марнота. Не дбаймо про свою марну кар’єру. Ні в гріху, ні в кар’єрі, ні в грошах щастя нема. Цим справжнім щастям і миром в душі є сам Ісус.



В житті ми відповідаємо за себе і за інших

Дата публікації:   2017-10-01
Автор:   ВВП
Помирати ми будемо тільки раз, а потім вже не повернемося назад. Нічого ми на цей світ не принесли і нічого не заберемо з собою. Який сенс нашого життя? Наш обов'язок – спасти свою душу, а також ми відповідаємо за спасіння своїх ближніх. Ісус сказав: «З тих, яких Ти дав мені, Я не погубив ні одного» (Ів. 18,9). Бог довіряє нам людей, над душами яких ми повинні чувати. Не втратимо їх тільки тоді, коли самі будемо шукати насамперед Божого Царствa та його правди.



Святовацлавська ініціатива (відео)

Дата публікації:   2017-09-30
Автор:   ВВП
Святовацлавська ініціатива