Українська > Публікації УПГКЦ

Псевдопапа Франциск – антихрист

Дата публікації:   2016-03-30
Автор:   ВВП
У вівторок, 22 березня 2016 року, ісламісти скоїли теракти в Брюсселі, а вже 24 березня Франциск ісламістам мив і цілував ноги. Його мета – просунення ісламізації в Європу, а тим самим ліквідація християнства і європейської цивілізації. Він зрадив Христа, вигнав Духа Правди і прийняв духа брехні, духа антихриста. «Син погибелі (антихрист), той супротивник, який возноситься понад усе, що зветься Богом чи святощами, так що сяде сам у храмі Божім і видаватиме себе за Бога» (2 Сол. 2,3-4). Ці слова стосуються псевдопапи Франциска. На нього за єресі впала кількакратна Божа анатема згідно Гал. 1,8-9, і все, що він, як єретик, робить, згідно догматичної булли папи Павла IV є недійсним. Він сидить в Божому храмі – в Церкві – як її глава, але у своїй гордині виступає проти всього, що Бог дав і наказав Церкві. Він вносить до Церкви духа антихриста тим, що створює самогубну єдність між вченням Христа і поганськими міфами, які вшановують демонів. А тепер до того ж намагається знищити європейську цивілізацію через ісламізацію і співпрацює з сатанізацією світових еліт, – саме тому в мас-медіа його обожнюють, а не переслідують. Вся ця його діяльність є ознакою антихриста!  



«Папа» Франциск – духовний терорист і антихрист

Дата публікації:   2016-03-27
Автор:   ВВП
Є тероризм фізичний, а є тероризм духовний. Більшу провину від того, хто здійснює фізичний тероризм, має той, хто готує умови для масового тероризму. А Франциск це робить! Він готує ліквідацію християнства і європейської цивілізації. Весь світ сколихнули злочини ісламістів в Парижі, Кельні, а тепер і в Брюсселі, але Франциск далі цинічно просовує ісламізацію. На цей раз він використав жест цілування ніг ісламістам, замість того, щоб в час найбільших християнських свят сконцентрувати увагу на Христа і Його жертву примирення на хресті.



Відповідь на промову папи 3 березня 2016р.

Дата публікації:   2016-03-14
Автор:   ВВП
Цитата: «Європа протягом історії пережила багато вторгнень, але завжди була здібна взяти себе в руки, йти далі, щоб стати ширшою завдяки міжкультурному обміну». Відповідь: Папа говорить як мрійник, або навмисно бреше. Якщо б європейці в минулому не захищалися від мусульманських вторгнень, пов'язаних з їх антикультурою, то вся Європа вже давно була б під півмісяцем, подібно як Константинополь і територія Туреччини. Там були перші християнські громади: Ефес, Смирна, Пергам, Сарди, Лаодикія (див. Одкр. 1,11). Апостол Павло, Іван та інші апостоли засновували в цих місцях християнські громади. Там жив і діяв св. Василій Великій, Кападокійські Отці та Іван Золотоустий. Константинополь був головним центром християнської Візантійської імперії аж до 1453 року, коли прийшла кривава мусульманська інвазія.  Сьогодні там всього лиш 0,1% християн, але навіть вони не можуть сповідувати свою віру та культуру.



Лицемірство папи Франциска

Дата публікації:   2016-03-13
Автор:   ВВП
В неділю, 06.03.2016 р., папа Франциск згадав про теракт в Ємені, під час якого загинули, окрім інших жертв, і 4 монахині. Водночас цей момент він використав для агітації, щоб Європа тим більше приймала т.зв. «біженців». Цитата: «Молюся за них і за інших загиблих під час теракту...». Відповідь: Франциск був зобов’язаний радикально виступити проти злочинної системи, що породжує ісламізацію Європи. Замість цього, він маніпуляційно використовує теракт для її пропаганди. Тому його молитва є молитвою лицеміра. Цитата: Схвалив ініціативу «гуманітарних коридорів» для біженців. Відповідь: Просування цих т.зв. гуманітарних коридорів папою Франциском – це маневр і наступний злочин.



Лицемірне милосердя папи Франциска

Дата публікації:   2016-03-11
Автор:   ВВП
Під час генеральної аудієнції 02.03.2016 р. Франциск виступив з промовою про Боже милосердя. З одного боку, він говорить про глибокі правди, що стосуються Божого милосердя і покаяння, а з другого боку – так, як і при кожній нагоді – закликає до ісламізації Європи так званими біженцями. Начебто якщо католики будуть приймати ісламістів до своїх парафій, монастирів і прочанських місць, то Бог простить навіть найважчі гріхи: «Коли б гріхи ваші були, як багряниця, вони стануть білими, як сніг; коли б, мов кармазин, були червоні, стануть, як вовна..., і люди споживатимуть блага країни і житимуть в мирі» (Іс. 1,18-19). Зловживати цитату Св. Письма для підтримки ісламізації – це маніпуляція і гріх проти Святого Духа. Крім того, на практиці вже бачимо, як ісламісти споживають блага країни і вчиняють один кримінальний злочин за іншим. Але Франциск про це ніколи не говорить. Він є тільки рупором архітекторів Нового Світового Порядку (НСП) і просуває їхню програму. Злочини Франциска важчі, ніж злочини Нерона чи Гітлера. «Віл знає господаря свого, а осел – ясла пана свого. Але Ватикан з Франциском Мене не знає» (пор. Іс. 1,3).



Відповідь єпископу Тихону щодо зустрічі патріарха з папою

Дата публікації:   2016-03-09
Автор:   ВВП
Єпископ Тихон замовчав справжню суть проблеми, яка стосується зустрічі патріарха Кирила з папою. Ця зустріч повністю відповідала лінії політики глобалізації Нового Світового Порядку (НСП). Екуменізм сьогодні означає єдність з панєресями, які просуває апостатичний Ватикан!Правильною реакцією на зустріч Кирила з Франциском є реакція двох молдавських монастирів і 12 священиків. Відразу ж після зустрічі вони відважно вийшли з-під підпорядкування Кирилової єресі.Тихон виправдовує спільну Декларацію, але при цьому замовчує її головний пункт. У Декларації наголошується, що міжрелігійний діалог є абсолютно необхідним. Це доказ того, що Кирило з Франциском об'єднуються в апостазії з панєресями. Тихон зрадив Христа і правовірне вчення, показав себе явним єретиком і лжепророком. Він сам на себе скликав Божу анатему – прокляття (Гал. 1,8-9).



Чи священик Т.Галік є єретиком? /частина 5/

Дата публікації:   2016-02-10
Автор:   ВВП
Продовження аналізу богословсько-літературної діяльності Т.Галіка: 5. Метод неособистого підходу до віри. Це вершина богохульства – порівнювати Христове спасительне страждання зі садомазохізмом і називати Спасителя чемпіоном і професіоналом у перенесенні терпінь. Підхід католицького священика Т.Галіка до терпіння і смерті Того, хто з любові помер за нього на хресті, межує з демонічним цинізмом. Галік декілька разів був головним супроводжуючим тибетського далай-лами в Чехії. Галік не скаже, що до недавнього часу в Тибеті існувала кара смерті за проповідування християнства? Твердження, що Христос, Будда і Крішна є одним – це груба брехня і єресь, яка заперечує основи християнства. Теологія Галіка є не тільки єретичною, але й слинявою і садомазохістичною. Не рух Ґоббі, але гностичний рух Галіка є психопатичним. На противагу цьому, Галік, шанувальник Ніцше, як справжній криптофашист, медитуючи у своїй крипті, просякнутій далай-ламою, вимагає, щоб його не лише сприймали серйозно, але ще й до того обожнювали як гуру made in EU. Тому кожен щирий католик і християнин, а також і щирий атеїст повинен знати, що Галік не є правовірним теологом, але є архиєретиком.



Чи священик Т.Галік є єретиком? /частина 4/

Дата публікації:   2016-02-09
Автор:   ВВП
Продовження аналізу богословсько-літературної діяльності Т.Галіка: 4. Метод віртуальної реальності. Цей новий погляд у Галіка є нібито результатом надзвичайного «просвічення», і наперекір всім нормальним досвідам він стверджує, що по суті все є одно, що нібито і він сам є «цілковито тим і іншим». Тоді аналогічно можемо продовжити: якщо людина є цілковито тим і іншим – тоді, наприклад, є повністю людиною і повністю ослом. Це пізнання в деяких випадках було б дійсно корисним просвіченням. Людиною на високому рівні вважається той, хто вірить Галіковим байкам, але заперечує Євангеліє. Коли сьогодні, після 26-ти років публічної діяльності Т.Галіка ми аналізуємо його твори, духа, форми прояву і згубні плоди, то доходимо до однозначного висновку: Т.Галік є не лише єретиком, але архиєретиком.



Чи священик Т.Галік є єретиком? /частина 3/

Дата публікації:   2016-02-06
Автор:   ВВП
Продовження аналізу богословсько-літературної діяльності Т.Галіка: 3. Маніпуляційний метод навмисного невисловлювання. Галік є професійним єретиком, який огортає правди віри неясними псевдомістичними поняттями, і вбиває суть правди, яка є простою. Його єретичні книги перекладаються на різні мови і вносять духа Нового Світового Порядку – духа Нью Ейдж. Галік, як представник псевдохристиянства, просовує в Чехії буддизм, гомосексуалізм, транссексуалізм, а сьогодні вже навіть ісламізацію для підкопування християнських коренів і самознищення чеського народу. Святі Кирило і Методій плакали б над цим псевдоапостолом. А святий Прокоп взяв би палицю і радикально вигнав би з Галіка і його обителі 1000 демонів. Цим би назавжди закінчились Галікові інспірації про те, що все є одне і те ж.



Чи священик Т.Галік є єретиком? /частина 2/

Дата публікації:   2016-02-05
Автор:   ВВП
Католики хочуть знати, чи католицький священик Т. Галік є правовірним, чи є єретиком. Він не може бути тим та іншим, хоча це сам про себе стверджує. Другий метод, який використовує Галік: метод висміювання. Т.Галік висміює правди віри, Христове Воскресіння навіть називає міфом і казкою з добрим кінцем. З таїнства нашого спасіння він робить якийсь поганський театр на дві дії. Називати основну правду воскресіння «хепі-ендом», «історією», «типовим міфом» або «оптимістичною казкою» – це приниження християнства! Що таке секта з християнського погляду? І хто є сектантом? Сектант – це той, хто проповідує єресі, якими відсік себе від правовірного вчення. Галік став засновником сучасної гностичної секти. До неї належать всі, які приймають його єретичне вчення і його антихристівського духа.



Чи священик Т.Галік є єретиком? /частина1/

Дата публікації:   2016-02-02
Автор:   ВВП
Ким є і за кого вважають священика Томаша Галіка? Він виступає як захисник і спаситель погордженого ним християнства, яке нібито підносить на «вищий» рівень. Галік – член масонської Ради мудрих в ЄС. Його мрія – сісти на Празькому граді в кріслі президента чи хоча б празького архиєпископа. Кардинал Влк завжди схвалював його єретичну діяльність і для цього довірив йому пасторацію університетської молоді, яку Галік систематично інфікував духом буддизму. В «Католицькому тижневику» публікуються його статті і рекомендуються його книги. Тому прості віруючі приймають їх як голос правовірної Католицької Церкви. Однак багато католиків поправу запитують: Чи Томаш Галік є правовірним священиком, чи єретиком? Які методи він використовує?



Відійдіть з уряду! /Екс-Патріарху Вартоломію/

Дата публікації:   2013-10-30
Автор:   ВВП
Мас-медіа оприлюднили інформацію про те, що Ви начебто намагаєтесь обновити молитовне і монаше життя на Афоні. Але під побожними фрази Ви маєте на меті ліквідувати цей духовний центр. За прикладом відпалої західної ієрархії, яка вшановує інші релігії та їх демонів, Ви б підготували Афону таку ж долю, як і Асижу. Бракує тільки запросити на реванш «папу» Франциска, представників індуїзму, буддизму та сатанинського вуду, щоб там всі в мирі об’єдналися в антихристівському дусі. Господь Ісус Христос через нас закликає Вас: Звільніть посаду, яку займаєте вже незаконно!



Відійдіть з уряду! /Екс-Патріарху Кирилу/

Дата публікації:   2013-10-28
Автор:   ВВП
Є ювілейний рік хрещення Київської Русі. Ви даєте нагороди представникам ісламу, зустрічаєтеся в головному храмі Москви з керівником буддійського монастиря. Так молоде покоління зводите до синкретизму, ставлячи йому в приклад буддистів, але мовчите про приклад святих і мучеників. Ви їдете до Молдови не для того, щоб підтримати вірних єпископів і людей, які борються за збереження Божих законів. Ви кажете, що не втручаєтеся в політику. Чому тоді Ви не застерегли Київського митрополита Володимира, щоб він не підписував звернення, яке пропагує євроінтеграцію?  Іменем Триєдиного Бога закликаємо Вас: Відійдіть з уряду, який, згідно Гал. 1,8-9, Ви займаєте вже незаконно. Спаситель Ісус Христос через нас Вам говорить: «Якщо не покаєтеся, то в час смерті загинете!»



Хто є головним винуватцем? (відео)

Дата публікації:   2013-03-05
Автор:   ВВП
Хто є головним винуватцем? / + Ілля Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



Апостазія Ватикану йде до кульмінації (+ відео)

Дата публікації:   2012-12-24
Автор:   ВВП
На жаль, в передріздвяний час ми дізнаємося про шокуючу діяльність Ватикану.3.12.2012р. папа закликає світових політиків до створення однієї світової влади і нового світового порядку. Нагадаємо, що в 2011 році Ватикан закликав до створення єдиного Світового банку. В тому самому році жестом беатифікації Івана Павла II підніс на вівтар духа Асижу. Цим проклав шлях до однієї всесвітньої релігії з духом антихриста.Протягом цих двох років Ватикан оголосив програму масонів, якою є:- єдина світова влада;- єдина світова валюта;- єдина світова релігія. Візантійський Вселенський Патріархат від імені всіх щирих християн цілого світу закликає папу і Ватикан до покаяння зі своєї апостазії.